מה שלומכם?
מה שלומכם?
|
|
וואו! מה קורה?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
ביקור נעים![]()
Mes Que Un Club
הכל בסדר.
איך מתקדם התואר?
פששיי איזה ישן קראתי מאמרים שלך עוד מהתקופה של טיילר וXANAX אתה חי
היי גיבור
יום די מושלם עבר עליי היום והחיים מעניינים כל הזמן .
אני אשמח אם תענה לי - במה אתה עוסק חוץ מפיקאפ?
ו..איך הולך לך עם הפיקאפ ?![]()
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
שאלה קלה מספיק, בעיקר כי אני לא עוסק בפיקאפ -
אני סטודנט לפסיכולוגיה ומברמן בשביל כסף... מתעסק קצת בכל הנושא של עסקים באינטרנט,
אבל אני חייב להודות שחוץ מללמוד כל מה שאני יכול על זה אני לא באמת פתחתי יותר מנסיון אחד קטן לעסק שלא הצליח..
צריך מוטיבציה לכתוב. בגלל זה חזרתי לפה, אני מקווה שעם האוכל בא התיאבון..
ואיך הולך לי? זה עניין של תקופה אני מניח. כשיש חשק הולך, כשאין לא הולך. אני עברתי תקופה קשה יחסית מבחינה זוגית בשנה האחרונה (שזו התקופה שלא הייתי פה), ויצא לי להכיר הרבה בחורות שמילאו חור של צורך פיזי בסקס, חלק לתקופות ארוכות, חלק ללילה ולא ראיתי אותן יותר.. אני חייב להגיד לגילוי נאות, שאני לא מתחיל עם בחורות כמעט בכלל. לא דיברתי עם בחורה רנדומלית ("פתחתי") כבר דיי הרבה זמן, בחורות פשוט "נכנסות" לי לחיים.
יש לך פחד גישה אחי? יש פה כמה מדריכים לזה, אולי יעזור לך...
חחח סתם גבר, ברוך השב.
נשבע שלשם הנאה אני עדיין חוזר מדי פעם לסדרת מאמרים שלך שקשורים לשתיקות בשיחה
ולא בגלל שזה קורה לי, פשוט שאני נהנה מאיכות המאמר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
קודם כל, תודה. אבבבבללל....
לא להגיד שסדרת המאמרים האלו לא טובה או שהדברים בה לא עובדים, כי זה לא נכון -
אבל אם אנשים נתקעים בשיחה, הפתרון נמצא במבט הרבה יותר גדול מאשר מה שכתוב שם.
שוב, להתעסק במיקרו זה כיף, אבל הבנתי מהחבר'ה הבאמת מקצוענים בקואצ'ינג והדרכה בתחום,
שזה שאני אוהב את המיקרו לא אומר שזה מה שבהכרח יתאים לאנשים. קצת כמו דיאטה, אתה יכולה להכנס
בדיוק לתיאוריה של מה תפריט מושלם מכיל, אבל דיאטה שיהיה קשה מידי להתמיד בה תיכשל ולא משנה כמה היא מדוייקת...