קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שיר] Jason Derulo-ridin solo
    על ידי maxvol בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-01-2011, 15:43
  2. [שיר] Jason Derulo - Ridin' Solo
    על ידי YARlN בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 00:16
  3. [שיר] Jason Derulo - Ridin' Solo
    על ידי HeRsHkO בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-06-2010, 00:16
  4. AutoPatcher 2000 5.1 August 2005
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:39
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

Ridin' solo - August 2012 - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

הטירונות נדחתה ביום (זזה למחר)

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    כל הכבוד על ההתמדה, אתה פותח מעולה, אבל יש לי כמה דברים לתת לך.
    1, להגיד לכולן שהן חמודות זה פשוט בזבוז זמן. אם אתה ישיר אז תיהיה ישיר ותפנה לחמודה מכולן. אם תהיה נחמד אז הכל יהיה בסדר.
    2, בוודאי שבשלב מסויים אתה צריך להראות עניין. אם לא תראה עניין לא תשיג כלום.
    3, שמע, אתה בשלב שאתה כבר צריך לסגור. אם לא נשיקות, לפחות דייטים או מספרים. אתה כבר פאקינג חודש פותח. תעבוד על האינר גיים חזק אם עוד לא סגרת הרבה מספרים, כי אתה כבר בשלב של לסגור לפחות דייט. מה אתה סוגר בד"כ?
    לפנות להכי חמודות? לא טוב למטרות שלי. הייתי צריך לפתוח הרבה, ואם הייתי מסנן ככה הייתי פותח רק שליש-חצי.
    בשביל שיפור צריך הרבה תרגול ובשביל זה צריך לא לסנן יותר מדי. לפחות בהתחלה.

סגרתי 4 מספרים, מרחתי תזמן ולא התקשרתי אז הן די מסננות חח. אבל חפיף. אני מתכוון למחוק את המספרים האלה עוד מעט כדי לפתוח "דף חדש".

וכן, הייתי צריך ללחוץ חזק על להוציא מספר ב50 האחרונים, אבל לא התמקדתי בזה באותו זמן ולא חשבתי על זה, כל מה שיהיה לי בראש היה לפתוח כמה שיותר. הייתי יכול להשקיע יותר בסטים ש"דחו" אותי ואיכשהו שהוא המשכנו לדבר. שום דבר קריפי, הם נהנו מאוד. ראיתי

מעכשיו אני אלמד לשים דגש על האיכות.
    חח אני לא מספיק לטעות חח. וזה אחלה איכשהו.

תודה על הליווי הצמוד לאורך כל הדרך, תרמת לי פה הכי הרבה, you know that

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    קראתי הכול אני יכול להגיד כמה דברים

-באמת שכל הכבוד על ההתמדה הכיף שבדבר הוא שזה יבוא לך טבעי גם אחרי זה שזה לא פרוייקט חד פעמי אלא משהו שיעזור לך. שכול יום שתצא ושתראה בחורה יפה אתה תיגש ותתחיל איתה כי התחלת עם אלף לפניה ואתה באמת מעוניין בה

-תנסה גישה טיפה שונה בגלל שזה ישיר זתומרת לעשות מה שאתה מתכוון "היי,תאמת אני לא באתי לבלבל לך תשכל על שטויות את מהממת ואני רוצה להכיר אותך-אני עידן"

-ישיר זה גם סוג של חשיפה כזאת. כאילו אתה אומר כל מה שאתה חושב אז תהיה הכי אמיתי שיש בהכול

-בחו"ל יכולת לפתוח כמה שבא לך אולי בגלל ההורים אז זה קצת בעיה אבל בגלל שרוב הסיכויים שבחיים לא תראה אותה וזה ONE NIGHT STAND להפך זה יותר כיף אז פשוט אל תתכוון לקחת פלאפון אלא נשיקה או יותר

שיהיה בהצלחה אחי באמת ניראה כאילו יש התקדמות

עוד משהו באמת שאל תפחד להתקדם עם זה אתה גבר תמשיך. התחלת עם בנות כמעט עם 200 צריך שיצא מזה משהו אחי
    תתקשר למספרים ותקבע פגישות פשוט ככה
    כי בתכלס אתה מתחיל איתה לא בשביל מספר טלפון ש לך תדע אם הוא אמיתי או שהיא תענה אתה מתחיל כי בא לך עלייה כאן ועכשיו
    כן אה? חחח צודק. בקשר לסוף ההודעה, כתבתי לתום שסגרתי 4 מספרים וזה.. יש שם עוד קצת פירוט (ממש קצת חח, לא היה הרבה לספר)

תודה אחי.

אז הפרוייקט נגמר בתכלס, השארתי את זה על 193 משלוש סיבות:
    1) נולדתי בינואר 93 וזה מספר מגניב, במיוחד שהוא יצא בלי כוונה.
    2) יש לי דברים שאני רוצה להשקיע בהם לפני הטירונות, תחיביבים אחרים.
    3) עוד 7 לא יעשה כזה הבדל חח, חבל על המאמץ חח.

מילות סיכום

וואלה תכלס לא יצאתי כל יום אבל היה שיפור, זה בטוח:

המטרות של התוכנית:
    1) להשתפר בפיקאפ.
    2) להגיע למצב שאני פותח סטים בלי לצאת במיוחד לסארג'. (נכון לרגע זה, לא נוח לי, אין לי חשק. אני מהמר שזה נובע מפחד).
    3) להנות.
    4)להגשים את עצמי.
    5)לשפר את הביטחון שלי.
    תגובות לכל אחד מה-5:

1) זה בטוח קרה. לפני התוכנית פתחתי 100 וסגרתי 4-5 פייסבוקים. בתוכנית פתחתי כמעט 200 וסגרתי 4 מספרים. הפסקתי לקחת פייסבוקים. הכרתי אחלה בנות, הרבה. היה ממש כיף. פתחתי קבוצות, בנות נשואות, או סתם בנות 27. גם 28. והיו לי גם אחלה שיחות עם אחת בת 27, ועוד אחת בת 23 עם חבר(או נשואה, לא זוכר). את שתי אלה אני זוכר טוב. זה 2 מתוך הרבה. לא לקחתי הרבה מספרים אבל מאוד נהנתי.
    לפני התוכנית כישורי השיחה שלי היו לא מספיק טובים, ובתוכנית הם השתפרו.

2) הצלחתי, חופשי. וחוסר החשק נעלם. לדגומא ביום שבת כשהלכנו לראות סרט נטו, חבר שלי ראה בחורה (אני לא שמתי לב), אמר לי, הסתובבתי, פתחתי, אמר שהיא מחכה לחבר שלה, וחזרתי לחברים שלי וראיתי את הסרט.
    חוץ מזה, אם אנחנו יושבים לאוכל גלידה לפעמים אני קם לרגע מהשלוחן ופותח קבוצה של בנות חמודות , סתם כי זה כיף.
    אז גם על זה אפשר לסמן V.

3) חח כתבתי על זה במספר 1. נהנתי! מאוד! אני מת לצאת שוב אבל יש לי התחייבות קודמות. עכשיו סראג'ים ובכלל לפתוח בנות נראה אחרת, כי אני יודע כמה שזה מתגמל.

4) וואלה כן, הגשמתי את עצמי. ההגשמה העצמית הפוטנציאלית שלי בחיים היא במיוחד בתחום הפיקאפ.

5) חח ברור ששיפרתי. בסארג האחרון דיברתי עם שתי בנות והן היו כל כך מהופנות לרגעים מסוימים שאני זוכר... מדהים. אני זוכר את המבט הנעוץ בי
    (לא לקחתי מספר כי לזאת שפתחתי יש חבר ואת השנייה לא שאלתי. הטעות היא שפתחתי רק אחת מתוך ה2 ולא את שניהם ביחד.)

אז הגשמתי את כל חמשת המטרות.

אני רוצה להגיד תודה קודם כל לתום על הליווי הצמוד ממש מהרגעים הראשונים (ועד האחרונים חח, כבוד!), הבן אדם שאל, התעניין, דחף, תמך, הגן ("הוא לא צריך לפתוח ליד ההורים שלו אם לא בא לו") ובעיקר לימד אותי תובנות חשובות. אז תודה רבה, מעריך מכל הלב.
    שפיץ על אתה!

ותודה גם לכל השאר, לכל אחד שהגיב, תומר, רוי, פרסיי, יטינגר.

עוד משהו שלמדתי וגם ציינתי אותו נראה לי, זה שפיקאפ לא צריך להיות עדיךות ראשונה, וגם לא שנייה. מדי פעם זה בסדר לעשות דברים במקום לצאת לשטח. כי הייתי יכול לדפוק פגישות עם אנשים שאני בקושי רואה בדר"כ ולא לקנות לעצמי דברים שאני פאקינג צריך, ולא לקחת ימי מנוחה להתרעננות או סתם להסתלבט כי בא לי חופש, ולסיים את הפרוייקט עם 400 פתיחות במקום עם 200.
    אבל זה לא היה שווה את זה.
    צריך להשקיע בפיקאפ, אין ספק, אבל תמיד במידה, לא בקיצוניות.

לפני ridin' solo פתחתי 100 , בפרוייקט פחתתי 200.
    עשיתי פי 2 ממה שפתחתי "כל החיים". (התחלתי ב28/02/12 (קרדיט לcats lover שהוציא אותי לסארג' הזה, השפיע עליי הרבה הבחור)
    עשיתי בעיקר את הDC והפסקתי שהגעתי לשלב 10, ועשיתי את שלב 10 אולי עוד 2-4 פעמים. ראיתי מה מצפה לי בשלבים הבאים וזה נראה לי דפוק. הקיצר, שאלתי 40 בנות מה השעה לפני תחילת הפרוייקט וזה די מראה שאני לא צריך את הDC יותר.
    תכלס רציתי לסיים את הDC ולסמן V על התוכנית כי כי ממש עזרה לי, אבל זה יהיה בזבוז זמן לשאול בנות מה השעה במקום לפתוח אותן בישיר.

מחר טירונות (עכשיו 12 וחצי ומחר ב8 וחצי אני שם), אני אבוא להגיב בסופי השבוע אם יהיה צורך.

לא בא לי לסיים פה אבל באמת היה כיפי ומתגמל ותורם ואני די צדקתי שיהיה מפחיד בהתחלה ואז יהיה כיף.
    (לפני הפרוייקט לא יצאתי לסארג'ים, את כל ה100 פתחתי כדרך אגב, אם זה אחרי הDC או סתם כשהייתי בקניון עם חברים).

כמובן שכלום עוד לא גמור, יש לי עוד מלא מה ללמוד.
    אבל אני חושב שמעתה ואילך אני לא אספור יותר כמה אני פותח, גם אם אצא לסארג'ים.
    אני אשקיע בתכל'ס : לדחוף את השיחה ולהוציא ממנה כמה שיותר (גם אם זה לא הרבה בהתחלה).

תודה על הבמה! פיקאפ זה כל כך כיף...אחח
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אתה עדיין תקוע בשלב של הפתיחה וכל מה שעובר לך בראש זה לפתוח לפתוח לפתוח - עכשיו יופי אתה עושה את זה מצויין אבל אל תשכח שהמטרה שלך היא לזיין לא רק לפתוח.
    אתה צריך להתמקד על משהו אחד, כשהייתי יותר מתחיל ומאוד רציתי להשיג כמה שיותר מספרים, היה לי קטע שהייתי מבקש מספר מכל סט שהייתי פותח לא משנה עד כמה הסט לא זרם העיקר לבקש מספר.
    כשרציתי להתאמן על לסגור נשיקות במועדונים ניסיתי לנשק כל בחורה שהמשיכה איתי לשיחה.
    אחרי זה היה שלב שרציתי ללמוד לבודד והייתי מנסה לבודד כל סט שהתחלתי איתו.
    וככה כל פעם על משהו אחר.

עד עכשיו התמקדת בעיקר בפתיחה, הגיע הזמן למצוא מטרה חדשה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אתה עדיין תקוע בשלב של הפתיחה וכל מה שעובר לך בראש זה לפתוח לפתוח לפתוח - עכשיו יופי אתה עושה את זה מצויין אבל אל תשכח שהמטרה שלך היא לזיין לא רק לפתוח.
    אתה צריך להתמקד על משהו אחד, כשהייתי יותר מתחיל ומאוד רציתי להשיג כמה שיותר מספרים, היה לי קטע שהייתי מבקש מספר מכל סט שהייתי פותח לא משנה עד כמה הסט לא זרם העיקר לבקש מספר.
    כשרציתי להתאמן על לסגור נשיקות במועדונים ניסיתי לנשק כל בחורה שהמשיכה איתי לשיחה.
    אחרי זה היה שלב שרציתי ללמוד לבודד והייתי מנסה לבודד כל סט שהתחלתי איתו.
    וככה כל פעם על משהו אחר.

עד עכשיו התמקדת בעיקר בפתיחה, הגיע הזמן למצוא מטרה חדשה.
    ענק, אני אעשה את זה. התגובה שלך פרקטית מאוד

תודה, עפתי
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יאללה תותח, פתחת עד עכשיו 300 כל החיים. המטרה הבאה זה לסגור 300 (;

שמחתי לעזור!

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    יאללה תותח, פתחת עד עכשיו 300 כל החיים. המטרה הבאה זה לסגור 300 (;

שמחתי לעזור!
    חחח אפילו לנשק 300 בנות שונות כל החיים נשמע מטורף חחח

הקיצר, היום חזרתי הביתה, הלכתי עם חברים לקניון, פתחתי כמה (!!). השגתי את היכולת לפתוח בנות יפות שאני רואה כשאני לא יוצא בשביל להתחיל איתן .

עזבתי מדי פעם את חברים שלי וניגשתי. לא היה חוסר חשק! מעולה!

זה היה הכי טבעי בעולם: ראיתי מישהיות (כמה בנות) יפות, והיה לי פאקינג רצון לפתוח אותן. פעם לא היה לי רצון, שיערתי שזה בגלל הפחד, וצדקתי!

אני ממש מרוצה. אחרי שבוע בלי בנות, פתחתי אחלה קיבלתי כמה פירגונים על הביצים ו"חג שמח" מכל הסטים חחח.
    פתחתי בת 15 בטעות, בנות 20, בת 21, בנות 24. טעמתי מהכל חחח. והכל, אבל הכל היה דרך אגב, כי יצאתי לשבת עם חברים בארומה.
    גאה בעצמי
    הקלילות הזו ממש כיפית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

תשיג מספרים!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    תשיג מספרים!!
    הזכרתי לי משהו די חשוב. חבר שלי היה רואה במה שקרה אתמול (לפתוח 6-7 ולסגור 0) כישלון.
    אבל אני לא חושב ככה.

השגתי את היכולת לפתוח בנות יפות שאני רואה כשאני לא יוצא בשביל להתחיל איתן
    and it's one more step up the ladder

וזה מה שחשוב - להתקדם בסולם. ולא "להיות בקצה שלו ממש ממש עכשיו".
    כי הדרך הראשונה היא הנכונה, והשניה היא הבלתי אפשרית.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 15-09-2012 בשעה 16:58.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    הזכרתי לי משהו די חשוב. חבר שלי היה רואה במה שקרה אתמול (לפתוח 6-7 ולסגור 0) כישלון.
    אבל אני לא חושב ככה.

and it's one more step up the ladder

וזה מה שחשוב - להתקדם בסולם. ולא "להיות בקצה שלו ממש ממש עכשיו".
    כי הדרך הראשונה היא הנכונה, והשניה היא הבלתי אפשרית.
    אתה צריך לשאוף גבוה. הגיע הזמן לצאת מהגן. הכל טוב ויפה שאתה מצליח לפתוח סטים על ימין ושמאל אבל תתקדם!
    אתה נמצא במקום נוח מבחינתך ואולי זה עליית מדרגה להתחיל לבקש טלפונים, לצאת לדייטים וכולי וכולי אבל רק ככה תגיע רחוק. תהיה נועז, וגם אם תכשל מידי פעם זה רק ילמד אותך. Been there done that.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    אתה צריך לשאוף גבוה. הגיע הזמן לצאת מהגן. הכל טוב ויפה שאתה מצליח לפתוח סטים על ימין ושמאל אבל תתקדם!
    אתה נמצא במקום נוח מבחינתך ואולי זה עליית מדרגה להתחיל לבקש טלפונים, לצאת לדייטים וכולי וכולי אבל רק ככה תגיע רחוק. תהיה נועז, וגם אם תכשל מידי פעם זה רק ילמד אותך. Been there done that.
    כן, לפעמים אני קצת מפחד לסכן סטים בשביל לבודד מישהי שאני לא מרגיש שיש בינינו מספיק קשר.
    אבל עכשיו הסטים שלי ארוכים יותר ואני מנסה לבודד ומבקש טלפון. עוד יותר תרגול של זה ואני אשיג יותר מספרים ואצליח לבודד טוב יותר.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect