קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שיר] Jason Derulo-ridin solo
    על ידי maxvol בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-01-2011, 15:43
  2. [שיר] Jason Derulo - Ridin' Solo
    על ידי YARlN בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 00:16
  3. [שיר] Jason Derulo - Ridin' Solo
    על ידי HeRsHkO בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-06-2010, 00:16
  4. AutoPatcher 2000 5.1 August 2005
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

Ridin' solo - August 2012

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל לוג אישי | Ridin' solo - August 2012

Total(season) count: 142
    Total(post season) count: 51
    אז תכלס, בלי סיפורי רקע, לפחות כרגע.

חוקים, כללים, נהלים, מה הולך להיות:
    באוגוסט הזה אני אצא לשטח, day game, ישיר בלבד.
    (אפשר להשתמש בתירוץ עקיף רק בשביל לעצור את הסט אבל ברגע שהיא עוצרת עוברים לישיר, בלי שטויות.)
    כל ימי ראשון עד חמישי. שישי לא חובה, הוא יהיה בונוס.
    בשבת אין לי אוטו ואין תחבורה ציבורית אז אין אפשרות.
    (התוכנית תושהה בתאריכים 19/08/12 עד ה-23/08/12 בגלל שאני יוצא לחופשה בחו"ל עם המשפחה (שיחה קצרה העלתה שאני חייב להיות צמוד אליהם אז אני כנראה לא אפתח).

עכשיו זה הלילה בין ה-31/07/2012 ל-01/08/2012. התוכנית מתחילה ממחר.
    השיפור שלי ייקבע אך ורק לפי כמות הפתיחות שאעשה, לכן הם ייספרו, ויהיה count ביינים לכל תגובה בכל יום, חוץ מהתגובה הראשית שהcount שלה יתעדכן קבוע ולכן היא תהיה real time כזה.

המטרות של התוכנית:
    1) להשתפר בפיקאפ.
    2) להגיע למצב שאני פותח סטים בלי לצאת במיוחד לסארג'. (נכון לרגע זה, לא נוח לי, אין לי חשק. אני מהמר שזה נובע מפחד).
    3) להנות.
    4)להגשים את עצמי.
    5)לשפר את הביטחון שלי.

לו"ז כללי:

Pre Season - 30/07/12 - יצאתי לשטח ועשיתי חימום "DC סטייל" - שאלתי 40 בנות "מה השעה?" עם שעון גלוי חחח
    Season: 01/08/12 - 31/08/12 - התוכנית בתכל'ס. שום DC ושום חרטא. דיי גיים ישיר נטו.
    08/09/12 - 01/09/12 Post Season - זמן פנוי לפני הטירונות ב09/09/12, יש עוד מלא זמן עד אז ודברים יכולים להשתנות, אבל תאורטית זה זמן להמשיך את התוכנית.

ביום הראשון אנסה לפתוח 10.ביום השני 15.
    נכוון לאט לאט ל20 ואולי אפילו יותר.

מה נשאר לי לומר? שיהיה לי בהצלחה. שאני אלחם בפחדים שלי בכל הכוח. שאני אעשה מלא טעויות (ואלמד מהם) ופאדיחות.
    שאני אראה כל קושי בדרך בתור דבר טוב. שאני אגשים את עצמי ושאני אהנה. כי אחרת, שום דבר אחר לא חשוב.
    אני מאמין שבהתחלה ההנאה תהיה יחסית נמוכה כי יהיו פחדים, אבל עם הזמן הם ייקטנו וההנאה תגבר.

לסיום, יהיה לי מאוד מאתגר לנסות ולהילחם במצבי הרוח (חוסר חשק) שאני אתקל בהם.
    החיים שלי קצרים מדי. ואם אני לא אתחיל להזיז עניינים, nobody will.

אומרים שהחיים מתחלקים לדיבורים ומעשים.
    עד פה הדיבורים.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 06-09-2012 בשעה 00:58.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא יודע אם התוכנית שלך עובדת או לא, בכל מקרה שיהיה בהצלחה (: ומקווה שתעמוד במטרות שהצבת לעצמך!
    תזכור לעדכן איך הלך, ואל תפחד מדחיות כי אם אתה הולך אגרסיבי ביום אתה הולך לקבל הרבה לא בהתחלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

בהצלחה אחי!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

פתח ליד ההורים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה שיפתח ליד ההורים אם הוא לא מרגיש בנוח עם זה? לא יקרה כלום אם יהיה לו חופש.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה שיפתח ליד ההורים אם הוא לא מרגיש בנוח עם זה? לא יקרה כלום אם יהיה לו חופש.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

כדי להתגבר על הפחד.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זה לא הפחד, זה הבושה מההורים... מובן לגמרי. תעשה מה שנוח לך בעניין הזה של חו"ל, לגבי הארץ- אין תירוצים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Count for today: 4
    Total count: 4

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    זה לא הפחד, זה הבושה מההורים... מובן לגמרי. תעשה מה שנוח לך בעניין הזה של חו"ל, לגבי הארץ- אין תירוצים.
    כן, אפשר לקרוא לזה "בושה". אני פשוט לא רוצה שיראו אותי בתור אחד כזה שמתחיל עם בנות. כי הם רכלנים, לפחות אמא שלי, ואז כל המשפחה שלי תדע ונראה לי שיסתכלו עליי מוזר.

לתכל'ס.
    01/08/12
    קיבלתי לפנים, היה די קשה. בקניון כל הקשיים צצו. התגברתי גם על קשיים צאת מהבית אבל לא היה לי מספיק זמן כי היו לנו אורחים שאני פוגש פעם בחצי שנה אז העדפתי לעשות 4 ולפרוש באמצע. סיבה כזו לא תהיה בשאר הפרוייקט לדעתי.
    הרגשתי שלא נוח לי להתחיל עם בנות שהן לא הטעם שלה, כאילו לרגע שכחתי שאני אמרו לפתוח בנות בלי תירוצים.
    עבר לי בראש "ואם ילך לי עם בחורה שאני לא רוצה? אני אתקע איתה..". מה שלא נכון בשיט.
    גם פחד גישה נלחם בי, נעבוד על זה.
    פתאום יש הבדל בין לשאול מה השעה לבין פאקינג להתחיל עם מישהי. גם על זה נתאמן.
    הרגשתי גם שקשה לי לפתוח כשהן הולכות לכיוון שלי, עדיין לא מצאתי משהו מספיק טוב להגיד לדעתי. נוח לי לפתוח כשהן יושבות בבית קפה.

בגלל שזה רק 4 אני אפרט בקטנה. (הכל נפתח בישיר עם מחמאה).
    1) בחורה ממש יפה שישבה עם המשפחה שלה. בתכלס התברר שיש לה שני ילדים חחח. בת 27. וואלה הייתי נותן לה 9. ממש יפה.
    2) ראיתי בחורה די יפה, בקומה אחרת, אמרתי לעצמי "את זאת אני רוצה!" חחח. עליתי לקומה שלה, פתאום כשאני בא, היא נראית צעירה שחבל על הזמן, וגם פתאום היא לא נראית 8. כי היא בת 14! WTF..
    3) התרוקן לי הקניון אז פתחתי עוד בת 14 שהייתה בהלם שאני מתחיל איתה, אז אחרי הפתיח אמרתי "כן, אני מתחיל איתך ".
    והיא הלכה עם חברה שלה ממני. עם חיוך וחצי צחוק. לא היה לי מה ל"רדוף" כי בת 14. אחרת, reopen!
    4) התחלתי עם אחת בתחנה אוטובוס, בת 18. ניתן לה 7HB (מאחורה היה הייתה 8 חחח). למרות שבאתי ישיר והיא בתכלס לחצה לי את היד, הרגשתי שקשה לה לדחות אותי (ישבנו בתוך התחנה). אז הייתי נחמד ונתתי לה פתח מילוט "אז בואי נדבר תכלס, יש לך חבר?". היא אמרה כן ואז אני "טוב, אז זה "אבוד" בינינו לפחות נעשה כיף בינתיים". דיברתי איתה למרות שזה לא היה הדדי והרגשתי שהיא לא מעוניינת בי. אבל זה לא היה ברמה שהיה לה חוסר נוחות.

פחדים לא שברתי לדעתי. לא רעדתי לרגע. תמיד הייתי בשליטה. חבל.
    הייתי רוצה יותר אומץ לפתוח, לשבור פחדים, ולרעוד, פאקינג לרעוד כמו לפני כמה חודשים שהתיישבתי ליד שתי בנות 20, נחתתי עליהם משום מקום בארומה ותוך כדי הסט רעדה לי הבטן ברמות. אני רוצה להתרגש.
    כשפותחים 4 סטים מעפנים זה מה שמקבלים חחח.
    נראה מה יהיה מחר. מחר המטרה תהיה 10. 5 זה דבילי כי אני צריך לכוון גבוה.

תודה על התמיכה מכולם. see you tomorrow
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 04-08-2012 בשעה 21:01.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קודם כל, אם אתה מרשה לעצמך לפתוח עם בנות 14 ובנות 27 (דבר שאני אישית לא מבין- לפחות לגבי הבנות 14), אז אני חושב שדילגת על כל כך הרבה בחורות... כל הזמן מסתובבות בקניון בחורות, ורק בהלוך וחזור אחד סביב הקניון יכולת לפתוח עם 20. עוד משהו, סטים של התחלה הרבה יותר גרועים (לפחות אצלי), לכן אל תצפה להצלחות אם אתה מתכוון לפתוח רק 4. רוצה לשפר את עצמך? אל תלך במטרה לפתוח עשר אלא במטרה לפתוח 30 או 40- אולי לא תעמוד בזה אבל מבטיח שתעשה יותר מ10.
    אם אתה באמת פותח עם כל מה שזז, אני בטוח גם שתעשה 40 באמת. בהצלחה (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Count for today: 6
    Total count: 10

קודם כל, אם אתה מרשה לעצמך לפתוח עם בנות 14 ובנות 27 (דבר שאני אישית לא מבין- לפחות לגבי הבנות 14), אז אני חושב שדילגת על כל כך הרבה בחורות... כל הזמן מסתובבות בקניון בחורות, ורק בהלוך וחזור אחד סביב הקניון יכולת לפתוח עם 20. עוד משהו, סטים של התחלה הרבה יותר גרועים (לפחות אצלי), לכן אל תצפה להצלחות אם אתה מתכוון לפתוח רק 4. רוצה לשפר את עצמך? אל תלך במטרה לפתוח עשר אלא במטרה לפתוח 30 או 40- אולי לא תעמוד בזה אבל מבטיח שתעשה יותר מ10.
    אם אתה באמת פותח עם כל מה שזז, אני בטוח גם שתעשה 40 באמת. בהצלחה (:
    נגעת בהרבה נושאים. ודי קלעת בול. אני אגיב אחד אחד.
    בקשר לבנות 20 שפיספסתי, אתה צודק. ממש קשה לי בהתחלה. והייתי חייב לפתוח, אז פתחתי את הראשונה שבאה והיא במקרה הייתה 14. כי הייתי בקטע של "העיקר לפתוח כבר". ואת הבת 14 השנייה, ראיתי אותה מלמעלה, ראיתי רק את השיער שלה חח וזה התאים לבחורה בת 18. וכשראיתי אותה שהיא צעירה עדיין לא ויתרתי ובאתי ואמרתי לה שראיתי אותה מקומה אחרת ובאתי במיוחד בשבילה.
    היא הייתה כמובן מאוד מוחמאת, ועוד ליד אמא שלה. ואז שאלתי בת כמה שהיא כי היא נראיתה קטנה, היא אמרה 14 ואמרתי יפה להתראות חחח.

והבת 27, היא הייתה ממש חמודה, ולא היה אכפת לי לנסות, מקס' היא תגיד שהיא גדולה. והיו לה פאקינג שני ילדים, אחד שהיא החזיקה ועוד אחד בעגלה. כל המשפחה שלה הייתה שם אבל בעלה דווקא לא. והייתה שם אחותה בגיל שלה, וחשבתי שהילדים שלה.
    הקיצר, שברתי שיא שפתחתי אמא שהיא נשואה פלוס 2. כי השיא שלי עמד על נשואה פלוס אחד. כי פעם פתחתי אמא עם עגלה בגלל שהיא הייתה ממש יפה וגם בגלל שרציתי לבדר את עצמי חח. זה היה כזה כיף. פתחתי אותה בפאקינג ישיר חחח.

בקשר לכמות בכל יום, קשה לי, מאוד. אני נלחם. ואני אעלה את המספר לפני הביצועים בשטח.
    אחרי שאני פותח 7-8, אני בסטייט, ואז אני יכול לפתוח כל מה שזז. בלי אלוהים. זה באמת מטורף. הייתי בדבר הזה כבר 3 פעמים. או 4.
    אבל ה7-8 האלה ממש קשים. פה בא הפרוייקט לאמן אותי.

ומה שקרה היום.
    יצאתי מאוחר, 7:20. בפעם הבאה אני אצא מוקדם יותר. הגעתי ב8. שעה שלמה לא פתחתי כלום. אני ממש מפחד. הבנתי שאני צריך להתחיל מפתיחים קלים ולא ממשהו בומבסטי. עברה לי המחשבה ש"לפני הDC היה לי פחות פחד גישה בפתיחה ישירה".
    פתחתי 1, ואז היה לי יותר קל לפתוח את השני. השלישי זרם. והכדור התחיל להתגלגל עד שהזמן נגמר לי (הייתי צריל לתפוס את הקו אוטובוס האחרון). פתחתי את ה6 האלה ב20 דקות פלוס מינוס.
    מה שהכי קשה לי זה לפתוח את הראשון. אני אנסה להתחיל במשהו קטן.
    חוויות מגניבות:
    מתקרבות מולי שתי בנות ובן.
    "סליחה, זה חבר שלך"?
    -"לא".
    -"אחלה, אז אני עידן (מושיט יד)".
    -"אממ בעצם זה כן חבר שלי!!!".
    (הן חולפות על פניי, אני נשפך מצחוק ותוך כדי פולט "כן בטח חחח" ונותן צ'פחה לבחור( שהייתה איתן) על הגב והם גם מסתובבים אחורה וצוחקים".

והיא עוד אחד ממש מגניב.
    עצרתי אחת שהייתה בטלפון.
    -"תגידי שמישהו חתיך מתחיל איתך עכשיו "
    -"זה חבר שלי".
    -"תגידי לו בכל זאת, זו מחמאה לשניכם חח".
    -"מה להגיד לו? שמישהו מתחיל איתי?"
    -"עכשיו הוא יודע (הוא שמע אותה)"
    -"הוא כועס ".
    ואז אני לא זוכר אבל נפרדנו יפה והסברתי לה שוב שזה מחמאה לשניהם שאני מתחיל איתה.

אין על החוויות שאני משיג פה חח. רגעים קטנים של צחוקים חחח.
    הקיצר, לא יודע אם ייצא לי בשישי או בשבת.
    אולי מחר אני אצא לקניון.
    בשבת אני אנסה לקחת את החברים לים, ושם לפתוח.
    אם אני אצליח לקחת אותם לים או לא זה פחות תלוי בי.

אם אני אפתח אני אגיב פה. בכל מקרה, הרף עדיין נשאר על 10. לא ניצלתי אפילו 20% מעצמי בפרוייקט עד כה.
    בגלל שני דברים : אני מתניע לאט (עד שאני פותח מספיק סטים כדי להתחיל לבנות סט לוקח לי הרבה זמן), 2 - לא היה לי מספיק זמן.

טום, תודה על התמיכה ועל הביקורת הבונה.
    מודה שבהתחלה לא היה לי קצת נוח לקרוא כי נגעת בדברים כל כך נכונים כמו הטונות בחורות שאני מפספס לפני הפתיחה הראשונה.
    אבל צריך לקבל את האמת לפנים. ותודה על זה.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 04-08-2012 בשעה 21:02.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    Count for today: 6
    Total count: 10

נגעת בהרבה נושאים. ודי קלעת בול. אני אגיב אחד אחד.
    בקשר לבנות 20 שפיספסתי, אתה צודק. ממש קשה לי בהתחלה. והייתי חייב לפתוח, אז פתחתי את הראשונה שבאה והיא במקרה הייתה 14. כי הייתי בקטע של "העיקר לפתוח כבר". ואת הבת 14 השנייה, ראיתי אותה מלמעלה, ראיתי רק את השיער שלה חח וזה התאים לבחורה בת 18. וכשראיתי אותה שהיא צעירה עדיין לא ויתרתי ובאתי ואמרתי לה שראיתי אותה מקומה אחרת ובאתי במיוחד בשבילה.
    היא הייתה כמובן מאוד מוחמאת, ועוד ליד אמא שלה. ואז שאלתי בת כמה שהיא כי היא נראיתה קטנה, היא אמרה 14 ואמרתי יפה להתראות חחח.

והבת 27, היא הייתה ממש חמודה, ולא היה אכפת לי לנסות, מקס' היא תגיד שהיא גדולה. והיו לה פאקינג שני ילדים, אחד שהיא החזיקה ועוד אחד בעגלה. כל המשפחה שלה הייתה שם אבל בעלה דווקא לא. והייתה שם אחותה בגיל שלה, וחשבתי שהילדים שלה.
    הקיצר, שברתי שיא שפתחתי אמא שהיא נשואה פלוס 2. כי השיא שלי עמד על נשואה פלוס אחד. כי פעם פתחתי אמא עם עגלה בגלל שהיא הייתה ממש יפה וגם בגלל שרציתי לבדר את עצמי חח. זה היה כזה כיף. פתחתי אותה בפאקינג ישיר חחח.

בקשר לכמות בכל יום, קשה לי, מאוד. אני נלחם. ואני אעלה את המספר לפני הביצועים בשטח.
    אחרי שאני פותח 7-8, אני בסטייט, ואז אני יכול לפתוח כל מה שזז. בלי אלוהים. זה באמת מטורף. הייתי בדבר הזה כבר 3 פעמים. או 4.
    אבל ה7-8 האלה ממש קשים. פה בא הפרוייקט לאמן אותי.

ומה שקרה היום.
    יצאתי מאוחר, 7:20. בפעם הבאה אני אצא מוקדם יותר. הגעתי ב8. שעה שלמה לא פתחתי כלום. אני ממש מפחד. הבנתי שאני צריך להתחיל מפתיחים קלים ולא ממשהו בומבסטי. עברה לי המחשבה ש"לפני הDC היה לי פחות פחד גישה בפתיחה ישירה".
    פתחתי 1, ואז היה לי יותר קל לפתוח את השני. השלישי זרם. והכדור התחיל להתגלגל עד שהזמן נגמר לי (הייתי צריל לתפוס את הקו אוטובוס האחרון). פתחתי את ה6 האלה ב20 דקות פלוס מינוס.
    מה שהכי קשה לי זה לפתוח את הראשון. אני אנסה להתחיל במשהו קטן.
    חוויות מגניבות:
    מתקרבות מולי שתי בנות ובן.
    "סליחה, זה חבר שלך"?
    -"לא".
    -"אחלה, אז אני עידן (מושיט יד)".
    -"אממ בעצם זה כן חבר שלי!!!".
    (הן חולפות על פניי, אני נשפך מצחוק ותוך כדי פולט "כן בטח חחח" ונותן צ'פחה לבחור( שהייתה איתן) על הגב והם גם מסתובבים אחורה וצוחקים".

והיא עוד אחד ממש מגניב.
    עצרתי אחת שהייתה בטלפון.
    -"תגידי שמישהו חתיך מתחיל איתך עכשיו "
    -"זה חבר שלי".
    -"תגידי לו בכל זאת, זו מחמאה לשניכם חח".
    -"מה להגיד לו? שמישהו מתחיל איתי?"
    -"עכשיו הוא יודע (הוא שמע אותה)"
    -"הוא כועס ".
    ואז אני לא זוכר אבל נפרדנו יפה והסברתי לה שוב שזה מחמאה לשניהם שאני מתחיל איתה.

אין על החוויות שאני משיג פה חח. רגעים קטנים של צחוקים חחח.
    הקיצר, לא יודע אם ייצא לי בשישי או בשבת.
    אולי מחר אני אצא לקניון.
    בשבת אני אנסה לקחת את החברים לים, ושם לפתוח.
    אם אני אצליח לקחת אותם לים או לא זה פחות תלוי בי.

אם אני אפתח אני אגיב פה. בכל מקרה, הרף עדיין נשאר על 10. לא ניצלתי אפילו 20% מעצמי בפרוייקט עד כה.
    בגלל שני דברים : אני מתניע לאט (עד שאני פותח מספיק סטים כדי להתחיל לבנות סט לוקח לי הרבה זמן), 2 - לא היה לי מספיק זמן.

טום, תודה על התמיכה ועל הביקורת הבונה.
    מודה שבהתחלה לא היה לי קצת נוח לקרוא כי נגעת בדברים כל כך נכונים כמו הטונות בחורות שאני מפספס לפני הפתיחה הראשונה.
    אבל צריך לקבל את האמת לפנים. ותודה על זה.

שמע קודם כל מה שאמרתי והערתי לא כל כך נוראה, לרוב האנשים היה קשה להתחיל לפתוח, ישיר זה יותר קשה. בנוסף לקחת על עצמך פרויקט שבכלל לא קל ליישם ועל זה מגיע לך כבוד.
    בקשר לבעיה בהתחלה, אני יכול לך כמה טיפים כדי להיכנס לסטייט של "יכול לפתוח עם כל אחת", כי זה הטיפוס שלי ואני מניח שעוד הרבה אנשים כמוני. אתה צריך להיות תמיד בסטייט הזה, והדרך היא לא בהכרח להתחיל- מספיק שתזרוק כמה הערות לבחורות, עקיפות ואפילו בכלל לא בעניין של להתחיל איתן כדי שיהיה לך יותר קל. אל תחשיב כמובן את ההערות הקטנות האלה, זה רק יהיה חימום- עדיף שתפספס 20 דקות מחוץ לספירה מאשר שתחכה שעה.
    כשאני אומר הערות אני מתכוון לכל דבר, רק אל תפגע באף אחד. בנוסף, עדיף שהחימום הזה יהיה מחוץ לאזור שבו אתה פותח, כי חבל סתם תפספס פתיחות.

עריכה: שכחתי משהו, ההערות האלה והחימום הזה, צריך להיות בעלייה הדרגתית באתגר. זה לא אמור לקחת שעה אבל אתה יודע שללא תתקע על "איזה חולצה יפה" כי זה לא יכניס אותך למוד. תעשה דברים מצחיקים ומהנים ותיכנס למוד.
    זהו, שיהיה בהצלחה בפעם הבאה, מקווה שתפתח מהר יותר... זה כמו פלסטר שצריך לתלוש מהר.
    אגב, זה תום*. בהצלחה, תן בראש!
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 03-08-2012 בשעה 03:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Count for today: 7
    Total count: 17

שמע קודם כל מה שאמרתי והערתי לא כל כך נוראה, לרוב האנשים היה קשה להתחיל לפתוח, ישיר זה יותר קשה. בנוסף לקחת על עצמך פרויקט שבכלל לא קל ליישם ועל זה מגיע לך כבוד.
    בקשר לבעיה בהתחלה, אני יכול לך כמה טיפים כדי להיכנס לסטייט של "יכול לפתוח עם כל אחת", כי זה הטיפוס שלי ואני מניח שעוד הרבה אנשים כמוני. אתה צריך להיות תמיד בסטייט הזה, והדרך היא לא בהכרח להתחיל- מספיק שתזרוק כמה הערות לבחורות, עקיפות ואפילו בכלל לא בעניין של להתחיל איתן כדי שיהיה לך יותר קל. אל תחשיב כמובן את ההערות הקטנות האלה, זה רק יהיה חימום- עדיף שתפספס 20 דקות מחוץ לספירה מאשר שתחכה שעה.
    כשאני אומר הערות אני מתכוון לכל דבר, רק אל תפגע באף אחד. בנוסף, עדיף שהחימום הזה יהיה מחוץ לאזור שבו אתה פותח, כי חבל סתם תפספס פתיחות.

עריכה: שכחתי משהו, ההערות האלה והחימום הזה, צריך להיות בעלייה הדרגתית באתגר. זה לא אמור לקחת שעה אבל אתה יודע שללא תתקע על "איזה חולצה יפה" כי זה לא יכניס אותך למוד. תעשה דברים מצחיקים ומהנים ותיכנס למוד.
    זהו, שיהיה בהצלחה בפעם הבאה, מקווה שתפתח מהר יותר... זה כמו פלסטר שצריך לתלוש מהר.
    אגב, זה תום*. בהצלחה, תן בראש!
    תודה אחי, אני עוד אעשה את זה.
    תכלס אני לוקח אוטובוס שמביא אותי לקניון, אז מקס' אני יכול לעשות את החימום באוטובוס. אבל אני אעשה אותו גם בקניון, כי הוא גדול, ונגיד שאני אתחיל עם 20 בנות. בקטנה. אני לא ארגיש שזה ייפגע לי בכמות בנות שאני יוכל להתחיל איתן, כי זה מקום גדול. שוב, תודה על התמיכה.
    .................
    יום שישי, יצאתי עם חברים לבר אנגלי קטן בתל אביב. פעלתי בישיר, בדיוק באותו האופן של דיי גיים.
    שמתי לב שהרבה מדברים שם אנגלית אז הייתה לי הזדמנות נדירה לפתוח סטים באנגלית ולקחתי אותה בשתי ידיים.
    ההתחלתי עם כל מה שהיה אפשר שם. כל השאר הבנות היו עם חבר (היו זוג).
    אז פתחתי את כל הבר. בבר פתחתי 4. מחוצה לו פתחתי עוד 3.
    עדיין לא רעדתי, עדיין לא נלחצתי. אני עדיין מחכה לזה. כנראה בסארג'ים הגדולים... נקווה.

קצת חוויות:
    הפתיחה הראשונה הייתה לקוחה משיר שאני אוהב ("למה (את) כל כך לבד, למי את מחכה?").
    אני פתחתי ב"למה בחורה יפה כמוך לבד פה?".
    התשובה הייתה שחבר שלה הלך לקנות סיגריות, וכן, הוא בא, החלפתי איתו משפט שתיים והלכתי.

והשיא היה הסט הזה:
    הייתה אחת חמודה שישבה עם ועוד בחור ובחורה. הבחורה האחרת בדיוק קמה. באתי עם הרבה ביטחון. "סליחה, זה חבר שלך?".
    היא אמרה שלא. הבחור אמר לעצמו (!) "פשש איזה אומץ כל הכבוד לו, אני חייב ללחוץ לו את היד..." ואז הוא אמר לי "שמע אחי אני לא חבר שלה, בבקשה (וסימן לי עם היד להתחיל איתה, הוא ממש אהב שהתחלתי באופן ישיר, מאוד העריך את זה).
    אמרתי לה שהיא חמודה ושאני רוצה להכיר אותה, היא אמרה שיש לה חבר. אבל זה מאוד מחמיא לה (ראיתי עליה לפי הטון דיבור, השפת גוף והחיוך המבויש שלה שהיא הייתה כנה). והיא הצטערה על זה שהיא דוחה אותי כי היא תפוסה. "אל תצטערי" אמרתי, "זה בסדר ". (זה קרא לjessy מsimple pickup, בדיוק אותו הדבר חחח. והגבתי כמוהו כי זה הדבר הכי נכון וכנה לדעתי לעשות). היא בדיוק קמה עם ידיד שלה ללכת כי הם היו צריכים ללכת. לקראת סוף הסט או אחריו הבחור לחץ לי את היד ואמר לי כל כך הכבוד על האומץ והכנות.חזרתי למקום שלי, הם קמו מהשלוחן אבל עמדו במקום אחר בטווח ראייה. לפני שהם יצאו לגמרי מהבר, הבחור בא אליי , טפח לי על החזה ואמר "לא נורא אחי, אל תתבאס ". לא זוכר איך הגבתי, זו בטח הייתה מילת הסכמה כמו "סבבה אחי". כי הוא ישר זז ממני ולא היה לי זמן להגיב.
    זה הבנות שאני אוהב, חמודות, עדינות, רגישות ועם לב טוב.

נ.ב. שמתי לב שביום הראשון פתחתי 4 וביום השני פתחתי 6. הכינוי שלי זה idan64. פוקס? גורל?

Count for today: 15
    Total count: 32

04/08/12, יום שבת.
    למרות שאין מנהל לפורום אני אמנע מדאבל פוסט ואגיב פה.
    יצאתי לים עם חברים. פתחתי 15 ישירים.
    השתמשתי בעצה של תום, להעיר הערות בקטנה כדי להיכנס סט. עבד אחלה, האמת היו רק 2 הערות אבל חפיף.
    (אחלה רעיון אחי, אני אקח את זה לעתיד, זה קל, וזה עובד! (מי צריך יותר מזה?)).
    חוץ מזה, עדיין לא הרגשתי שאני רועד או משהו. נראה לי שבוע הבא אני אכנס לסט שיושב בבית קפה ואני אשב איתם תוך כדי שאני מתחיל איתן. אני לא רואה משהו נועז יותר מזה כרגע...

חוץ מזה, שברתי שיא: פתחתי מישהי בת 36, נשואה פלוס 3. (עמדתי על נשואה פלוס 2). כמובן שלא חשבתי שהיא אמא.
    הילדה הגדולה שלה בת 13 והיא ישבה לידה.
    ייאמר להגנתי חחח שכשבחרתי לפתוח אותה גם אני וגם חבר שלי חשבנו שמדובר על בחורה בגיל 20+-.
    וכן, אחרי הפתיח אמרתי לה שהיא נראית גדולה אבל אני לא סגור על זה בגלל המשקפי שמש שלה, ואז הוא אמרה שהיא נשואה פלוס 3 ובלה בלה בלה. אמרתי לה ש"עכשיו תבואי לבעלך: "התחילו איתי! בגיל 36! (עם שפת גוף שחצנית)"" חחח. כל הסט מאוד החמיא לה כי היא קיבלה מחמאה.

4 ימים לפרוייקט, בכולם פתחתי. ביינתים הולך טוב.
    .....................
    06/08/12

אתמול נרדמתי באוטובוס בדרך לקניון אז ביטלתי. (4 שעות שינה, i'll never do it again).
    היום אני אוותר על היציאה בשביל להתרענן ולמלא מצברים, המצב רוח שלי קצת נשחק.
    בסוף השבוע אני אוכל להגיד בוודאות כמה ה"היום התרעננות" הזה תרם לי.

בכל מקרה, מחר יום חדש, הרף הוא 10.
    אם אעבור אותו, הוא יעלה ל15, אחרת, יישאר 10.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 06-08-2012 בשעה 18:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

עדכון קצרצר:

07/08/12: פגשתי את cats lover. פתחתי 15. הבן אדם מטורףף, אחרי שני סטים הייתי בתוך הסטייט. היו לי 3 סטים של 15 רבע כל אחד. עם בנות 14, 15, ו-17.
    מהבת 17 לקחתי מספר. הקטנות לא רצו להביא לי, בצדק חחח. אני פאקינג 19 והן ידעו את זה.
    חוץ מזה תיירת אחת דחתה אותי אבל המשכנו לדבר איזה רבע שעה באנגלית כי התחלתי איתה כשהיא שמה איזה מייקאפ על הריסים או משהו כזה.

עוד אחד נחמד (בסופר-פארם):
    -סליחה את יודעת איפה הקונדומים?
    -לא / אני לא עובדת פה >> אני לא זוכר מה היא אמרה כי זה כל כך לא חשוב.
    -סתם אני צוחק, את נראית לי חמודה ואני רוצה להכיר אותך.
    - (מראה לי טבעת על היד) אני מאורסת
    - אז.. כמה ילדים יש לך??
    ואז היא הלכה כי הייתי קצת בוטה וגם שידרתי ש "אם אין לך הרבה ילדים אין לי בעיה לזרום איתך".
    והיו לקחות מסביב ואיזה בת 50 אמרה משהו בסגנון של "אוי אלוהים" או "אלוהים אדירים" חחח WTF.

08/08/12: לא יצא לי לצאת, אבל במקרה יצאתי לחצי שעה עם חברים אז פתחתי 2 סטים. אחת הייתה חירשת ממש חמודה, זה היה מגניב
    זה היה בארומה, היא ישבה עם אבא אמא ואחיה הקטן. ניגשתי אליה ובדקתי אם אנחנו יכולים לתקשר, הבנתי שלא. אבל אבא שלה כן מדבר. אז הבאתי לה שוקולד חחח. בהתחלה היא הייתה קצת מופתעת ואחרי שתי שניות של היסוס היא לקחה (אני מהמר שהיא בת 16). אמרתי לה לאבא שלה שיגיד לה ש"אני רוצה להביא לה את השוקולד הזה כי אני חושב שהיא ממש חמודה". ואחרי שהיא קיבלה את זה בשפת הסימנים מאבא שלה היא ממש הודתה לי בתנועות ידיים והבעות פנים שאני לא ממש זוכר , אבל היא הייתה ממש אסירת תודה.
    איזו התלהבות יא-אללה..
    עשיתי you welcome עם הגוף ואז אמרתי שלום (גם עם היד שלי) והלכתי. וחוץ מהחוויה שלי, עשיתי לה את היום. אני בטוח

09/08/12: גם לא יצאתי. עבדתי עד 7 בערב ואז ההורים דפקו אותי לשמור על אחותי.. ממחר אני אלחם לצאת כל יום (שבת זה קצת בעיה אבל נראה) עד ה18 כולל, כי ב19/09 אני בחו"ל.

חוץ מזה, החלטתי היום שהפרוייקט Ridin' solo יהיה הצלחה, אפילו טוטאלית, אם אני אגיע החודש ל200 פתיחות. (direct in day game).

הגעתי ל49, נשאר 151.

יהיה מה שיהיה, אני שמח בחלקי שעשיתי משהו, שעשיתי התקדמות כלשהי כי זה די קשה, פתאום צצים מלא תירוצים או בעיות או דברים ש-וואלה, יותר חשובים, ושצריך בשבילם לוותר על יום בפרוייקט.

אז זה החזון, האידיאל - 200. לשם אני מכוון.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מה אתה עושה בבקרים? למה שלא תפתח בדרך לעבודה וחזרה, בבוקר או W/E? אתה מגביל את עצמך ליציאה עצמה וזה באמת חבל.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect