Count for today: 6
Total count: 10
נגעת בהרבה נושאים. ודי קלעת בול. אני אגיב אחד אחד.
בקשר לבנות 20 שפיספסתי, אתה צודק. ממש קשה לי בהתחלה. והייתי חייב לפתוח, אז פתחתי את הראשונה שבאה והיא במקרה הייתה 14. כי הייתי בקטע של "העיקר לפתוח כבר". ואת הבת 14 השנייה, ראיתי אותה מלמעלה, ראיתי רק את השיער שלה חח וזה התאים לבחורה בת 18. וכשראיתי אותה שהיא צעירה עדיין לא ויתרתי ובאתי ואמרתי לה שראיתי אותה מקומה אחרת ובאתי במיוחד בשבילה.
היא הייתה כמובן מאוד מוחמאת, ועוד ליד אמא שלה. ואז שאלתי בת כמה שהיא כי היא נראיתה קטנה, היא אמרה 14 ואמרתי יפה להתראות חחח.
והבת 27, היא הייתה ממש חמודה, ולא היה אכפת לי לנסות, מקס' היא תגיד שהיא גדולה. והיו לה פאקינג שני ילדים, אחד שהיא החזיקה ועוד אחד בעגלה. כל המשפחה שלה הייתה שם אבל בעלה דווקא לא. והייתה שם אחותה בגיל שלה, וחשבתי שהילדים שלה.
הקיצר, שברתי שיא שפתחתי אמא שהיא נשואה פלוס 2. כי השיא שלי עמד על נשואה פלוס אחד. כי פעם פתחתי אמא עם עגלה בגלל שהיא הייתה ממש יפה וגם בגלל שרציתי לבדר את עצמי חח. זה היה כזה כיף. פתחתי אותה בפאקינג ישיר חחח.
בקשר לכמות בכל יום, קשה לי, מאוד. אני נלחם. ואני אעלה את המספר לפני הביצועים בשטח.
אחרי שאני פותח 7-8, אני בסטייט, ואז אני יכול לפתוח כל מה שזז. בלי אלוהים. זה באמת מטורף. הייתי בדבר הזה כבר 3 פעמים. או 4.
אבל ה7-8 האלה ממש קשים. פה בא הפרוייקט לאמן אותי.
ומה שקרה היום.
יצאתי מאוחר, 7:20.
בפעם הבאה אני אצא מוקדם יותר. הגעתי ב8. שעה שלמה לא פתחתי כלום. אני ממש מפחד.
הבנתי שאני צריך להתחיל מפתיחים קלים ולא ממשהו בומבסטי. עברה לי המחשבה ש"לפני הDC היה לי פחות פחד גישה בפתיחה ישירה".
פתחתי 1, ואז היה לי יותר קל לפתוח את השני. השלישי זרם. והכדור התחיל להתגלגל עד שהזמן נגמר לי (הייתי צריל לתפוס את הקו אוטובוס האחרון). פתחתי את ה6 האלה ב20 דקות פלוס מינוס.
מה שהכי קשה לי זה לפתוח את הראשון.
אני אנסה להתחיל במשהו קטן.
חוויות מגניבות:
מתקרבות מולי שתי בנות ובן.
"סליחה, זה חבר שלך"?
-"לא".
-"אחלה, אז אני עידן (מושיט יד)".
-"אממ בעצם זה כן חבר שלי!!!".
(הן חולפות על פניי, אני נשפך מצחוק ותוך כדי פולט "כן בטח חחח" ונותן צ'פחה לבחור( שהייתה איתן) על הגב והם גם מסתובבים אחורה וצוחקים".
והיא עוד אחד ממש מגניב.
עצרתי אחת שהייתה בטלפון.
-"תגידי שמישהו חתיך מתחיל איתך עכשיו

"
-"זה חבר שלי".
-"תגידי לו בכל זאת, זו מחמאה לשניכם חח".
-"מה להגיד לו? שמישהו מתחיל איתי?"
-"עכשיו הוא יודע (הוא שמע אותה)"
-"הוא כועס

".
ואז אני לא זוכר אבל נפרדנו יפה והסברתי לה שוב שזה מחמאה לשניהם שאני מתחיל איתה.
אין על החוויות שאני משיג פה חח. רגעים קטנים של צחוקים חחח.
הקיצר, לא יודע אם ייצא לי בשישי או בשבת.
אולי מחר אני אצא לקניון.
בשבת אני אנסה לקחת את החברים לים, ושם לפתוח.
אם אני אצליח לקחת אותם לים או לא זה פחות תלוי בי.
אם אני אפתח אני אגיב פה. בכל מקרה, הרף עדיין נשאר על 10. לא ניצלתי אפילו 20% מעצמי בפרוייקט עד כה.
בגלל שני דברים : אני מתניע לאט (עד שאני פותח מספיק סטים כדי להתחיל לבנות סט לוקח לי הרבה זמן), 2 - לא היה לי מספיק זמן.
טום, תודה על התמיכה ועל הביקורת הבונה.
מודה שבהתחלה לא היה לי קצת נוח לקרוא כי נגעת בדברים כל כך נכונים כמו הטונות בחורות שאני מפספס לפני הפתיחה הראשונה.
אבל צריך לקבל את האמת לפנים. ותודה על זה.