קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2006, 23:29
  2. מה אתם רוצים שיהיה יותר בפורום?
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 17:26
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 23:21
  4. [סקר פתוח] איזה מדריכים אתם רוצים?
    על ידי SinteL בפורום סקרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 21:41
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

מה אתם רוצים באמת?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל מה אתם רוצים באמת?

וואי איזו משמרת סיוט. אבל אני עוד עירני ומשועמם משהו אז לעניין:
    תכלס, מה אתם באמת רוצים?
    שחושבים על זה זה כאילו ברור מאליו, "בחורות", או הפלצנים מבינינו "להשיג את המטרות שלי"\"להיות טוב חברתית" (שזה מילה אחרת לאני מחפש כוס) אבל זה לא מדוייק. נסביר קצת:

נניח שאני מחפש מישהי ללילה אחד - אני מחפש סוג מאוד מסויים של בחורות, עם קריטריונים מאוד מסויימים, שמחפשות משהו מאוד מסויים - וסביר להניח שאני אמצא ריכוז גדול יחסית שלהן במקומות מאוד ספציפיים (נניח במקרה שלנו, במועדון\בר. אגב, היא תהיה זאת שלא מסתכלת על חברה שלה וחופרת לה את החיים, היא זאת עם הכוס ביד שמסתכלת מסביב ומחפשת בחורים שנראים לה טוב.), הרבה יותר הגיוני מלחפש סטוץ בקפה קפה לא?

אבל אם נהיה אפילו יותר ספציפיים, גם הסטוץ שלי צריכה לעמוד בקריטריונים מסויימים: חוץ מהעובדה שהיא צריכה להראות טוב, שזה הקריטריון היחיד שבאמת קיבל התייחסות משום מה בתחום הזה, היא צריכה להיות ספונטנית, אחרת כל התקדמות תהיה מלווה בסרטים, וזה יכול להוריד את החשק. תסמכו עלי. היא צריכה גם להיות בטוחה בעצמה, זאת לא מערכת יחסים ארוכת טווח, אין לי זמן לגרום לה להאמין שאני חושב שהיא סקסית. אני צריך שהיא תאמין לי כשאני אומר לה את זה, כי היא יודעת את זה בעצמה. יעזור גם אם היא תהיה קצת "ביצ'ית". זה אומר שהיא לא תשכב עם כל אחד - יכול להיות שזה רק אני, אבל אם רוב האנשים שניגשים אליה לא יקבלו יחס חמים על ההתחלה, הסיכוי למחלות מין יורד משמעותית. ואם אני מחפש את זה, אני לא נבהל מזה - ההפך, אני מעריך את זה.

מה עשיתי פה בעצם?
    קודם כל - עשיתי פרופיל יותר מדוייק של הבחורה שאני מחפש, אז אני יודע איפה לחפש אותה. חברים, ההבדל בין מי שמצליח לו הרבה למי שמצליח לו קצת נמצא בדיוק במאמר הזה - וההתחלה היא לצמצם את הטווח. אם אני באפריקה ורוצה לראות אריות אני לא אסתובב בטבע עד שאני אראה אריה פה ושם, אני אלך לשמורה שיש בה הרבה אריות ואני אראה אותם שם. אין טעם לחפש בחורות רנדומליות ולנסות למצוא משהו משותף. אם אני אוהב בחורות גמישות, יכול להיות שאני אפגוש איזו רקדנית בעזריאלי, אבל יש הרבה יותר סיכוי בפילאטיס בחדר כושר.

מה שעוד עשיתי, זה הכנתי לעצמי קוואליפיירס טבעיים. אני לא צריך להגיד לה לספר לי 3 דברים מעניינים על עצמה. זה קוואליפיקיישן בסיסי, שנותן לך אולי נושא שיחה וקצת מקוריות, אבל להגיד למישהי "היית אומרת שאת ספונטנית וזורמת?" זה הרבה יותר חזק. קודם כל, זה באמת חשוב - אם היא אומרת לא, היא כנראה לא מתאימה לפרופיל שלי, וגם אם היא נראית טוב בעיני, כנראה לא תלך איתי הביתה,
    אני באופן אישי גם לא הייתי יוצא עם מישהי שלא אומרת על עצמה שהיא כיפית וספונטנית. יותר מידי עבודה.

אבל אם היא אומרת כן, זה אומר שהיא התחייבה לצורת פעולה מסויימת (לפחות לטווח זמן קצר). יש הרבה חפירות מסביב על איך לחזק ולעגן כל "התחייבות" שהיא אומרת, זה יכול להיות הכל מהתייחסות חיובית לתגובה שלה ועד ללחזור על השאלה במילים אחרות כמה פעמים (3 נדמה לי, לא עקרוני) - וכל הדרכים האלו נמצאות באינטרנט ואפשר למצוא אותן. מה שחשוב זה להבין שברגע שהיא התחייבה לדרך פעולה, היא תעשה דברים גם אם היא לא הייתה עושה אותם בדר"כ. מעבר לזה, היא אמרה תשובה שהיא האמינה שתרשים אותנו. אם יש לנו קריטריונים מספיק ברורים, היא תשקיע בשיחה כדי לעמוד בהם. אנחנו לא אוהבים להכשל בדברים, אפילו אם אנחנו לא יודעים למה.

יש כאילו דוגמאות "מובנות מראש" שכולם משתמשים בהם - למשל, להגיד למישהי שהיא חברותית. כן, זה עובד - אם היא מאשרת,
    אז היא באמת תהיה חברותית. קצת בסיסי. אבל מה למשל אם אני אגיד למישהי שמה שאני אוהב בה זה שהיא עושה מה שהיא רוצה לעשות, ולא מושפעת מהסביבה והיא מאשרת? פתאום יהיה קצת יותר קשה לחברה שלה להגיד לה לא ללכת איתי הביתה, נכון?

אפשר לחפור דיי הרבה על אפשרויות, ואני מאמין שכולם יכולים לחשוב עליהם לבד. עם הזמן זה כבר הופך להרגל לחשוב על הקוואליפיקשן שיגרום למישהו להתנהג בצורה שאתה רוצה. הדבר הכי חשוב בעיניי זו היכולת לסנן אנשים שחבל לבזבז עליהם את הזמן.
    כשאני פוגש אנשים, אני מנסה לדאוג שהם יהיו אנשים שהזמן שאני אשקיע בהם לא יילך פארש. אני לא אדבר עם בחורה פסימית, כי אני בן אדם דיי אופטימי ולא משנה כמה אני אנסה זה לא יעבוד בינינו. (חה, האירוניה)

אפשר גם לקחת את זה לקיצוניות למשל, אני מניח שלצלמים יש "סמכות" אוטומטית כשמדובר על בחורות שאולי רוצות להיות דוגמניות, ליחצנים וברמנים יש יותר גישה לבחורות במסיבות וכו - ולחפש עבודה שתוביל לסוג מערכות היחסים שאתה מחפש. לא בדיוק מה שהייתי ממליץ כטיפ לחיים, אבל אם יש לכם זמן ואתם מחפשים עבודה, למה לא להרוג 2 ציפורים?

חג שמח,
    שנה טוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    5
    נקודות
    0

חג שמחD:
    ושנה טובה^^
    ואתה צודק!

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אגוזי טוב לראות שחזרת
    הייתי צריך כזה מאמר, תודה רבה. פשוט ואיכותי
    שבת שלום!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

מאמר מעולה שמבוסס על אחלה רעיון.
    אני מחפש קשר רציני עם בחורה טובה וחמודה בלי הרבה אגו וביצ'יות.
    לא מצאתי לזה קוליפיקיישן, יש לך רעיון למשהו?

וחוץ מזה, אני אתחיל לחשוב טוב יותר על הסינון של הסטים שלי, אתמול קצת מרחתי וביזבזתי זמן בזמן שהשארתי את חברים שלי יושבים בשולחן שלהם.
    צריך יותר תכלס.
    כשהתחלתי להתעסק בתחום הייתי מורח בכוונה בשביל לצבור נסיון, אבל עכשיו כשיש לי את הנסיון הספציפי הזה, חבל על הזמן לדבר סתם כשלא ייצא משהו.
    אבל כל סט היה מצחיק, אין ספק.

החכמתי, נתת פה פרספקטיבה מעניינת שאני אוסיף לאופי שלי במידה הנדרשת (עם הזמן אני אמצע את המידה הזו - כי ככל שמשתפרים מסננים יותר, ואני עוד יחסית מתחיל).

תודה רבה.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 15-09-2012 בשעה 13:10.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בחורה טובה וחמודה זה לא קריטריונים.
    מה זה בחורה טובה בשבילך?
    סתם דוגמאות - מישהי שיש לה כיוון בחיים? מישהי חיובית ואופטימית? חברותית ולא ביצ'ית למשל זה זורם.
    כל קריטריון כזה יכול להגיע בשיחה או כמשהו שאתה אוהב בה, כשאלה, כמשהו שאתה שונא את ההפך שלו "אני לא יכול לסבול אנשים שליילים, את יודעת? כאלה שכל הזמן רואים את הרע בכל מצב..."

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא הבנתי כלום מהמאמר הזה...חוץ מהקטע של לעשות סינונים שזה ברור מאליו.

חג שמח ושנה טובה גם לך.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי כלום מהמאמר הזה...חוץ מהקטע של לעשות סינונים שזה ברור מאליו.

חג שמח ושנה טובה גם לך.
    הוא יותר פירק את אשר על לבו מאשר הביא הכוונה...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    הוא יותר פירק את אשר על לבו מאשר הביא הכוונה...
    שיכתוב בכותרת של הדיון "פריקה" ככה נדע לא להכנס פעם הבאה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    בחורה טובה וחמודה זה לא קריטריונים.
    מה זה בחורה טובה בשבילך?
    סתם דוגמאות - מישהי שיש לה כיוון בחיים? מישהי חיובית ואופטימית? חברותית ולא ביצ'ית למשל זה זורם.
    כל קריטריון כזה יכול להגיע בשיחה או כמשהו שאתה אוהב בה, כשאלה, כמשהו שאתה שונא את ההפך שלו "אני לא יכול לסבול אנשים שליילים, את יודעת? כאלה שכל הזמן רואים את הרע בכל מצב..."
    וואלה רעיון ענק, אני אשתמש בו.
    לפי הפירוק לגורמים של מה שאני אומר רואים עליך שאתה ברמה ממש גבוהה.
    ואתה צודק, אני צריך לפרק את ה"ילדה טובה" לגורמים כמו חיובית, אפטימית, שמחה, כיפית וכו'.
    ניסיתי לבקש את כל החבילה והבנתי שאני צריך לפרק אותה.
    שוב תודה. למדתי הרבה מהאשכול.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שיכתוב בכותרת של הדיון "פריקה" ככה נדע לא להכנס פעם הבאה.
    די נו חחח.. יש מה ללמוד.
    הרעיון פה הוא לחסוך זמן ע"י סינון. וזמן זה המשאב הכי חשוב שיש.
    לקבל את המשאב הכי חשוב שיש. יש יותר טוב מזה?

כנראה מה שכתוב פה ברור מאליו בשבילך.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    כנראה מה שכתוב פה ברור מאליו בשבילך.
    מה שכתוב פה זה דבר שיודע לכולם, לא רק לי. אנשים פשוט אוהבים לשתף, לדבר ולחלוק מה שהם חושבים עם כולם..אפילו שכולם יודעים ואפילו שכולם כבר מכירים, הם פשוט נהנים לשתף...אין לי מושג למה, אבל אוהבים לעשות את זה. לא אני בכל מקרה

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

יש פה 17 פואנטות, מלחסוך זמן על בחורות שלא יילך איתן גם ככה, לנושאי שיחה שמעניין אותך לדבר עליהם, ולהתכוונן על בחורות שכנראה
    יעניין גם אותן - ועד לטכניקת שכנוע חזקה. או שכל דבר שלא מגיע לך במדריך עם שלבים קשה לך מידי לעכל ולחשוב לבד, או שאתה מוצלח מספיק שזה
    יהיה לך מובן מאליו ולא יצא לך להתקע בשיחה או לא להצליח לשכנע מישהי לעשות משהו.

לכאן או לכאן אני לא רואה על מה אתה מתמרמר, מאוכזב על הדקה ששרפת על לקרוא את זה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מאיזה חלק מהתגובות שלי הבנת שאני מתמרמר ממך? אני מאמין שיש איזה סרטון או שניים ביוטיוב על איך לקבל ביקורת..אולי כדי לך להקדיש לזה איזה דקה או שתיים, סתם ככה על חשבון החיים.

בכל מקרה...מה שאני ניסיתי להגיד זה שלקחת דבר קטן שהוא "אם הבחורה נראת זורמת, תזרמו, אם הבחורה נראת לא זורמת..שתלך קיבינימט" ונפחת אותו אחושרמוטה לוואחד מאמר דיי חופר ודיי מופלץ...אני לא אוהב לקרוא מאמרים כאלה שהשפה בהם מתחכמת ומנסה להעביר כל מיני דברים במילים שהם "כפל משמעויות" וחארטות למיניהם...תבין, אני בן אדם של תכלס..מאד מאד מאד תכלס..אני לא אוהב חירטוטים ולא אוהבים שאנשים מתפלצפים עליי או מתנשאים מעליי, אז באתי ואמרתי לך "אחי, ניסית להעביר משהו קטן בצורה גדולה ומופרחת, למה?" אז למה אתה כל כך נכנס מאחורי מגננה?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

יש פה 17 פואנטות, מלחסוך זמן על בחורות שלא יילך איתן גם ככה, לנושאי שיחה שמעניין אותך לדבר עליהם, ולהתכוונן על בחורות שכנראה
    יעניין גם אותן - ועד לטכניקת שכנוע חזקה. או שכל דבר שלא מגיע לך במדריך עם שלבים קשה לך מידי לעכל ולחשוב לבד, או שאתה מוצלח מספיק שזה
    יהיה לך מובן מאליו ולא יצא לך להתקע בשיחה או לא להצליח לשכנע מישהי לעשות משהו.

עזוב הוא סתם מתוסכל.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    עזוב הוא סתם מתוסכל.
    הינה עוד דביל לאוסף...מה קורה לפורום הזה?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מאמר טוב
    לא מחדש אבל
    יעזור לאלה שלא יודעים מה הם רוצים מחפשים את עצמם כל יום מחדש בחיים האלה
    [ויש כאלה הרבה בפורום]

תודה
    חג שמח
    PEACE OUT

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect