וואי איזו משמרת סיוט. אבל אני עוד עירני ומשועמם משהו אז לעניין:
תכלס, מה אתם באמת רוצים?
שחושבים על זה זה כאילו ברור מאליו, "בחורות", או הפלצנים מבינינו "להשיג את המטרות שלי"\"להיות טוב חברתית" (שזה מילה אחרת לאני מחפש כוס) אבל זה לא מדוייק. נסביר קצת:
נניח שאני מחפש מישהי ללילה אחד - אני מחפש סוג מאוד מסויים של בחורות, עם קריטריונים מאוד מסויימים, שמחפשות משהו מאוד מסויים - וסביר להניח שאני אמצא ריכוז גדול יחסית שלהן במקומות מאוד ספציפיים (נניח במקרה שלנו, במועדון\בר. אגב, היא תהיה זאת שלא מסתכלת על חברה שלה וחופרת לה את החיים, היא זאת עם הכוס ביד שמסתכלת מסביב ומחפשת בחורים שנראים לה טוב.), הרבה יותר הגיוני מלחפש סטוץ בקפה קפה לא?
אבל אם נהיה אפילו יותר ספציפיים, גם הסטוץ שלי צריכה לעמוד בקריטריונים מסויימים: חוץ מהעובדה שהיא צריכה להראות טוב, שזה הקריטריון היחיד שבאמת קיבל התייחסות משום מה בתחום הזה, היא צריכה להיות ספונטנית, אחרת כל התקדמות תהיה מלווה בסרטים, וזה יכול להוריד את החשק. תסמכו עלי. היא צריכה גם להיות בטוחה בעצמה, זאת לא מערכת יחסים ארוכת טווח, אין לי זמן לגרום לה להאמין שאני חושב שהיא סקסית. אני צריך שהיא תאמין לי כשאני אומר לה את זה, כי היא יודעת את זה בעצמה. יעזור גם אם היא תהיה קצת "ביצ'ית". זה אומר שהיא לא תשכב עם כל אחד - יכול להיות שזה רק אני, אבל אם רוב האנשים שניגשים אליה לא יקבלו יחס חמים על ההתחלה, הסיכוי למחלות מין יורד משמעותית. ואם אני מחפש את זה, אני לא נבהל מזה - ההפך, אני מעריך את זה.
מה עשיתי פה בעצם?
קודם כל - עשיתי פרופיל יותר מדוייק של הבחורה שאני מחפש, אז אני יודע איפה לחפש אותה. חברים, ההבדל בין מי שמצליח לו הרבה למי שמצליח לו קצת נמצא בדיוק במאמר הזה - וההתחלה היא לצמצם את הטווח. אם אני באפריקה ורוצה לראות אריות אני לא אסתובב בטבע עד שאני אראה אריה פה ושם, אני אלך לשמורה שיש בה הרבה אריות ואני אראה אותם שם. אין טעם לחפש בחורות רנדומליות ולנסות למצוא משהו משותף. אם אני אוהב בחורות גמישות, יכול להיות שאני אפגוש איזו רקדנית בעזריאלי, אבל יש הרבה יותר סיכוי בפילאטיס בחדר כושר.
מה שעוד עשיתי, זה הכנתי לעצמי קוואליפיירס טבעיים. אני לא צריך להגיד לה לספר לי 3 דברים מעניינים על עצמה. זה קוואליפיקיישן בסיסי, שנותן לך אולי נושא שיחה וקצת מקוריות, אבל להגיד למישהי "היית אומרת שאת ספונטנית וזורמת?" זה הרבה יותר חזק. קודם כל, זה באמת חשוב - אם היא אומרת לא, היא כנראה לא מתאימה לפרופיל שלי, וגם אם היא נראית טוב בעיני, כנראה לא תלך איתי הביתה,
אני באופן אישי גם לא הייתי יוצא עם מישהי שלא אומרת על עצמה שהיא כיפית וספונטנית. יותר מידי עבודה.
אבל אם היא אומרת כן, זה אומר שהיא התחייבה לצורת פעולה מסויימת (לפחות לטווח זמן קצר). יש הרבה חפירות מסביב על איך לחזק ולעגן כל "התחייבות" שהיא אומרת, זה יכול להיות הכל מהתייחסות חיובית לתגובה שלה ועד ללחזור על השאלה במילים אחרות כמה פעמים (3 נדמה לי, לא עקרוני) - וכל הדרכים האלו נמצאות באינטרנט ואפשר למצוא אותן. מה שחשוב זה להבין שברגע שהיא התחייבה לדרך פעולה, היא תעשה דברים גם אם היא לא הייתה עושה אותם בדר"כ. מעבר לזה, היא אמרה תשובה שהיא האמינה שתרשים אותנו. אם יש לנו קריטריונים מספיק ברורים, היא תשקיע בשיחה כדי לעמוד בהם. אנחנו לא אוהבים להכשל בדברים, אפילו אם אנחנו לא יודעים למה.
יש כאילו דוגמאות "מובנות מראש" שכולם משתמשים בהם - למשל, להגיד למישהי שהיא חברותית. כן, זה עובד - אם היא מאשרת,
אז היא באמת תהיה חברותית. קצת בסיסי. אבל מה למשל אם אני אגיד למישהי שמה שאני אוהב בה זה שהיא עושה מה שהיא רוצה לעשות, ולא מושפעת מהסביבה והיא מאשרת? פתאום יהיה קצת יותר קשה לחברה שלה להגיד לה לא ללכת איתי הביתה, נכון?
אפשר לחפור דיי הרבה על אפשרויות, ואני מאמין שכולם יכולים לחשוב עליהם לבד. עם הזמן זה כבר הופך להרגל לחשוב על הקוואליפיקשן שיגרום למישהו להתנהג בצורה שאתה רוצה. הדבר הכי חשוב בעיניי זו היכולת לסנן אנשים שחבל לבזבז עליהם את הזמן.
כשאני פוגש אנשים, אני מנסה לדאוג שהם יהיו אנשים שהזמן שאני אשקיע בהם לא יילך פארש. אני לא אדבר עם בחורה פסימית, כי אני בן אדם דיי אופטימי ולא משנה כמה אני אנסה זה לא יעבוד בינינו. (חה, האירוניה)
אפשר גם לקחת את זה לקיצוניות למשל, אני מניח שלצלמים יש "סמכות" אוטומטית כשמדובר על בחורות שאולי רוצות להיות דוגמניות, ליחצנים וברמנים יש יותר גישה לבחורות במסיבות וכו - ולחפש עבודה שתוביל לסוג מערכות היחסים שאתה מחפש. לא בדיוק מה שהייתי ממליץ כטיפ לחיים, אבל אם יש לכם זמן ואתם מחפשים עבודה, למה לא להרוג 2 ציפורים?
חג שמח,
שנה טוב.

ציטוט ההודעה