קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-04-2011, 00:59
  2. [מידע] בקשר למה לומר , איך לעשות ומה לעשות.
    על ידי Xanax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-10-2009, 20:19
  3. [שאלה]טרמינל, איך מקבלים ומה זה בידיוק ?
    על ידי saar1320 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-11-2008, 17:39
  4. חדשה...כנסו תגידו איך היא ומה אפשר לשפר..
    על ידי kfir_cohen בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 06:50
  5. איך נרשמים? ומה האתר של המשחק?
    על ידי DragonRom בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 14:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך לבודד ומה להגיד?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך לבודד ומה להגיד?

איך לבודד ומה להגיד?
    אני צריך ניסוחים טובים כי אני על הפנים בזה.
    עדיף משהו שיהיה כנה ויראה שאני רוצה לבודד אותה מאשר תירוץ (שממציאים בזמן אמת)
    כמו "בואי איתי רגע, אני זז לקנות גלידה", כי יש מצב שאני לא אמצא סיבה באותו רגע.

אתמול ניסיתי לבודד 2-3 פעמים (סטים שונים כל פעם), הצלחתי פעם אחת. נכשלתי כי היא לא הייתה בקטע
    (ידעתי את זה , וניסיתי בכל מקרה, בשביל התרגול).
    עשיתי משהו כמו "בואי איתי, אני רוצה לדבר איתך בצד" (בלי מגע, כל הסטים היו בישיבה עם שולחנות והיא לא היייתה קרובה מספיק).
    ואז ישר אחרי פניתי לחברה שלה "אני יכול לגנוב לך אותה לשתי דקות?". קיבלתי אישור ולקחתי אותה הצידה מהשולחן.
    הצורה שאני מבודד מרגישה לי חלשה, כאילו שאני מחפש אישור, כי אני לא יודע איך להגיד את זה כדי שאני יישמע החלטי ועם ביטחון.

לדעתי הדרך שאני מבודד חשובה כי אני לא קל לי להחזיק סט של קבוצה מספיק זמן כדי לבנות נוחות עם זו שאני רוצה,
    ואני מנסה לבודד לפני שאני מרגיש שאני מאבד שליטה עם הסט, ובגלל זה אני מבודד כשאין נוחות מלאה
    (במצב של נוחות מלאה לא ממש משנה מה אני אגיד, היא תבוא, כי היא מחכה שאני אעשה את הצעד הזה).
    אז המצב שונה.

אגב, הנה רעיון של lti10 מאשכול אחר
    ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אם לדוגמא יושבים עם כמה בנות סתם דוגמא אני ועוד חבר ונגיד 3 בחורות אם אני רוצה לקחת מישהי הצידה זה יהיה הכי טוב אם אני פשוט יקח אותה ביד בואי דקה יש לי משהו לדבר איתך... מאשר שאני יתחיל לשאול אותה

מה אתם אומרים כשאתם מבודדים, ואיך אתם עושים את זה?

thanks in advance
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 16-09-2012 בשעה 13:41.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הרבה יותר חשוב ממה שאתה אומר זה מתי אתה אומר את זה, תחשוב על שיחה כמו עקומת גאוס, היא מתחילה חלש, יש לה נקודת שיא, ואז היא מתה,
    אם אתה תנסה לבודד אחרי או לפני השיא, אתה תצטרך להרגיש כאילו אתה משכנע אותה - אם תעצור את השיחה בשיא ותגיד לה לבוא איתך כי אתה רוצה לצאת החוצה\לשבת במקום אחר\כל דרך אחרת לבידוד - היא תבוא כי יש לה סיבה (לסיים את השיחה).

לכל מצב שבו אין שיחה לסיים, יש מליון דרכים, מלתת הצדקה, ועד ללגרום לה להסכים שיותר נעים בחוץ\יותר סבבה לשבת במקום אחר\היא רעבה\בא לה דרינק בבר\ כל דבר אחר - ואז להוביל אותה או לגרום לה להסכים ששיחה ב4 עיניים היא בדר"כ יותר עמוקה וכיפית, או כל שטות אחרת שתעלה לך בראש.
    ואפשר גם להיות מוזר ולהגיד לה ליד חברות שלה "אני רוצה לדבר איתך רגע לבד" טם טם טם, שלום בני סלע, מה שלומך!!!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

"ממלמל" לעצמי באופן ברור ובקול (זה נראה כאילו אני חושב על משהו..אבל אומר בקול) את הדבר הבא "טוב..אני צריך אותך איתי לכמה דקות.." מסתכל על הבחורה כמו שעורך דין מסתכל על הקליינט שלו (שמאד מאד סומך על העורך דין שלו..כי הוא שילם לו כסף וכי הוא תותח) ואז מבלי לחכות לתשובה או לתגובה מהבחורה אני ניגש לאחת החברות שלה, "אני לוקח את חברה שלך איתי לכמה דקות..סבבה? " כמובן שעם חיוך בטוח ואני לא מראה שום סימן שאני "מרשה" לחברה שלה להגיד לי "לא"..במידה והחברה אומרת "לא" או משהו בסגנון, תמיד אפשר להגיב "ככה?..אני יודע שהיית מתה להחליף אותה..אבל תפרגני לחברה שלך קצת " ופשוט לגנוב אותה.

כן, כבר עשיתי את זה. אבל מן הסתם שצריך להראות ולהפגין המון בטחון ושפת גוף של "ווינר". ברגע שאתם נראים כמו בן אדם שלא מעניין אותו מה התגובה של אחרים.."האחרים" יפחדו להגיב פשוט..

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הרבה יותר חשוב ממה שאתה אומר זה מתי אתה אומר את זה, תחשוב על שיחה כמו עקומת גאוס, היא מתחילה חלש, יש לה נקודת שיא, ואז היא מתה,
    אם אתה תנסה לבודד אחרי או לפני השיא, אתה תצטרך להרגיש כאילו אתה משכנע אותה - אם תעצור את השיחה בשיא ותגיד לה לבוא איתך כי אתה רוצה לצאת החוצה\לשבת במקום אחר\כל דרך אחרת לבידוד - היא תבוא כי יש לה סיבה (לסיים את השיחה).

לכל מצב שבו אין שיחה לסיים, יש מליון דרכים, מלתת הצדקה, ועד ללגרום לה להסכים שיותר נעים בחוץ\יותר סבבה לשבת במקום אחר\היא רעבה\בא לה דרינק בבר\ כל דבר אחר - ואז להוביל אותה או לגרום לה להסכים ששיחה ב4 עיניים היא בדר"כ יותר עמוקה וכיפית, או כל שטות אחרת שתעלה לך בראש.
    ואפשר גם להיות מוזר ולהגיד לה ליד חברות שלה "אני רוצה לדבר איתך רגע לבד" טם טם טם, שלום בני סלע, מה שלומך!!!
    אפשר דוגמאות לדרכים המומלצות? או שתפנה אותי למאמר שלך אם קיים. אני מחפש ניסוח טוב, שמשדר את מה שצריך לשדר.
    וכן, לפי מה שאתה אומר אני אנצל רגע שיא כדי לבודד, אני אעבוד על זה.
    ובקשר לשיכנוע שדיברת עליו - הרגשתי הזדהות, אתה צודק.

תודה רבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    "ממלמל" לעצמי באופן ברור ובקול (זה נראה כאילו אני חושב על משהו..אבל אומר בקול) את הדבר הבא "טוב..אני צריך אותך איתי לכמה דקות.." מסתכל על הבחורה כמו שעורך דין מסתכל על הקליינט שלו (שמאד מאד סומך על העורך דין שלו..כי הוא שילם לו כסף וכי הוא תותח) ואז מבלי לחכות לתשובה או לתגובה מהבחורה אני ניגש לאחת החברות שלה, "אני לוקח את חברה שלך איתי לכמה דקות..סבבה? " כמובן שעם חיוך בטוח ואני לא מראה שום סימן שאני "מרשה" לחברה שלה להגיד לי "לא"..במידה והחברה אומרת "לא" או משהו בסגנון, תמיד אפשר להגיב "ככה?..אני יודע שהיית מתה להחליף אותה..אבל תפרגני לחברה שלך קצת " ופשוט לגנוב אותה.

כן, כבר עשיתי את זה. אבל מן הסתם שצריך להראות ולהפגין המון בטחון ושפת גוף של "ווינר". ברגע שאתם נראים כמו בן אדם שלא מעניין אותו מה התגובה של אחרים.."האחרים" יפחדו להגיב פשוט..
    ב"מבט של העורך דין" אני אוסיף איזה חיוך כי אני לא רציני כמוך, אני צוחק ומחייך הרבה.
    אני מודע שזה קצת דופק תקטע של "להיות החלטי ובעל ביטחון עצמי גבוהה" וכל הדברים האלה אבל זה האופי שלי.

האמת, כששאלתי את שאר הסט (כולה בחורה אחת חחח) אם אני יכול לגנוב אותה לרגע, השארתי מקום לקבל לא.
    עכשיו למדתי לא לעשות את זה.

ועוד משהו - ל"בקש" לבודד רק מאחת, גם בזה נפלתי (תמיד הייתי שואל את כל הסט)

והבאת רעיון מעולה, אני אנסה אותו, אני מאמין שבפעמים הראשונות הוא ייראה קצת מלאכותי אבל מפעם לפעם זה יתבצע עם יותר ביטחון,
    כמו כל דבר בפיקאפ - הראשונים לא טובים אבל יש שיפור מאחד לשני.
    יש לי ביטחון, אבל אני לא בטוח בעצמי ברמה כל כך גבוהה (יצא לי לחשוב בסטים שכתבתי בפוסט "איך אני מבודד אותה?" בזמן אמת),
    אז יהיה אחלה אתגר.

תודה אחי על העזרה.

אהבתי לגמרי שכל אחד מכם לקח חלק אחר של הבעיה שלי והראה פתרון.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 16-09-2012 בשעה 17:12.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פשוט תבוא ותגיד לה "אפשר לדבר איתך שניה בצד?",
    ואז תגיד לה "רוצה לצאת איתי?".

זהו...Problem solved!

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

זהו...Problem solved!
    על הפנים. עזוב אותך בנאדם...
    תודה בכל זאת.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    על הפנים. עזוב אותך בנאדם...
    תודה בכל זאת.
    למה שזה לא יעבוד?

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

זהו...Problem solved!
    הכי מטומטם שלך? לא באמת..

אם זה היה כל כך פשוט לו...אתה לא חושב שהוא היה עושה את זה בעצמו ולא פותח דיון? תשתמש במח שלך קצת..הוא לא סתם יושב שם.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אם זה היה כל כך פשוט לו...אתה לא חושב שהוא היה עושה את זה בעצמו ולא פותח דיון? תשתמש במח שלך קצת..הוא לא סתם יושב שם.
    אבל הוא אף פעם לא ניסה את זה,
    איך הוא יודע שזה לא עובד?

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

עזוב בוא נשמור על האנרגיות שלנו לדברים החשובים באמת.
    באתי בטוב ובנימוס, הוא לא הבין, משם הוא לבד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect