קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה הדרך הכי טובה לקבל שפעת??
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 03:11
  2. מהי הדרך הכי טובה להשמין
    על ידי toMz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:15
  3. Motkot-הדרך הנכונה
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

הדרך לשדר בטחון

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל הדרך לשדר בטחון

שלום לכולם,
    חשבתי קצת עם עצמי ורציתי לכתוב מאמר, אבל לא ממש הצלחתי להגיע להחלטה על מה בדיוק..חשבתי לכתוב מאמר על מה באמת מפחיד אותנו מלגשת לבחורה..אבל זה לא מזיז לאף אחד תזין באמת..מי שלא רוצה לגשת לבחורה, לא משנה כמה מאמרים הוא יקרא הוא לא באמת ייגש עד שיגיע ה-D-DAY...
    רציתי לכתוב מאמר סתם על בטחון עצמי, אבל זה כבר נדוש וחוץ מזה שאי אפשר באמת לדעת, להבין ולהסביר מהו בטחון עצמי בגלל שזה לא באמת קיים.

אז החלטתי- אני רוצה לחלוק איתכם את הסוד שלי. איך לשדר בטחון, בטחון עצמי ובכלל הרגשה בטוחה.
    לפני הכל אני רוצה להסביר שבן אדם שיש לו בטחון ובן אדם שחסר לו הבטחון הם שניי אנשים מאד שונים בהתנהגותם, מה שמשותף לשנייהם זה ששנייהם התחילו מאותה הנקודה בדיוק..המשתנה היחיד זה הדרך שנייהם עברו. מן הסתם שהחנון לא עבר מספיק "דברים" ו"מיקרים" בחיים כמו הגבר הנורמלי כדי שיהיה לו "בטחון עצמי" אבל זה טעות.

תראו..כל העניין בבטחון עצמי הוא נורא פשוט. פשוט לי כמובן, לא פשוט לכם, והמטרה שלי היא לנסות לחזור אחורה בזמן ולהיזכר מה פעם היה לי קשה להבין שהיום אני מבין ועזר לי להתקדם הלאה ולהשתפר..והכל מתנקז לאותה הנקודה..שפת הגוף שלי השתנתה. צורת הדיבור, צורת ההתנהגות, הדרך שאני מתייחס לאנשים והדברים שאני מתייחס אלייהם והדברים שאני לא מתייחס אלייהם.
    כל זה תחת הכותרת "התנהגות ושפת גוף" שזה באמת נושא מאד מאד מאד גדול ורחב, ואני ינסה לתמצת ולכתוב את עיקר הדברים ואת הדרכים לשיפור המצב שלכם.

כולם מכירים את החנון המוכר בבצפר, זה לא שאלה...(יש כאן בפורום אפילו כמה כאלה שלא מוכנים להודות, אבל אין צורך להודות.)כולם גם יודעים שהוא ילד שלא ממש נהנה לדבר על דברים, הוא מפחד מ"המקובלים" ומפחד לקבל מכות, מפחד שיצחקו עליו ויודע בלב שלם שבתקופה הקרובה..הוא לא יזכה לנשק אף אחת (שלא נדבר על לזיין..).

אני רוצה לשאול שאלה פשוטה- מה שונה בין החנון ל"מקובל"? לשני הילדים יש את המעגל החברתי שלהם, יש להם את החברים הטובים שלהם שאיתם הם אוהבים לעשות שטויות, יש לשניהם תחביבים וכל מיני אהבות שלהם ומשלהם.

אז מה שונה? החנון לא אוהב לשתף דברים- הוא מפחד שאנשים ישמעו את מה שיש לו להגיד, לא יאהבו את מה שהוא אומר ויצחקו על מה שהוא אמר. מצד שני- "המקובל" לא איכפת לו להגיד מה שהוא רוצה, אם הוא רוצה הוא גם יכול לצעוק אפילו באמצע הבצפר ולעשות שטויות כי לא מפריע לו מה תהיה התגובה של כולם..לא מזיז לו. למה? זה לא בגלל החינוך שהוא מקבל בבית..זה שטויות וזה חארטה שאנשים המציאו בתור תירוץ. זה לא בגלל שיש לו זין גדול. זה לא בגלל שיש לו שרירים ולא בגלל שהוא לובש גופייה שחורה של פומה וכובע נייק של ערסים...זה אך ורק בגלל שהוא בטוח בלב שלם, והוא ממש כמו בן אדם מאמין, הוא לא מפחד משום דבר.

עכשיו, אתם שואלים- איך הוא לא מפחד? ואני עונה- כי אין לו ממה לפחד. בן אדם שבטוח שמה שהוא אומר הוא נכון, זתומרת שכנראה שהוא למד טוב טוב על מה שהוא מדבר והוא יודע שדבריו הם דברי אמת, לא פוחד לרגע שמה שהוא אומר זה לא נכון.

אם אתה וחבר שלך מתווכחים כמה עולה בקבוק קולה בסופר, ואתמול הייתה עם אמא שלך בסופר וראית שבקבוק קולה עלה 7 שקל, וחבר שלך אומר שבקבוק קולה עולה 10 שקל, אתה יכול להתערב איתו בלב שלם כאילו אין מחר! אתה מרגיש בטוח כל כך כמו שאתה יודע בוודאות שאתה יכול ליפול אחורה בבריכה לתוך מים..כי זה מים! אותו הדבר לגבי "המקובל"! הוא יודע שאף אחד לא יעיז לבוא נגדו...ואם משהו יבוא נגדו, זה כבר יהיה תלוי בו...אם יש לו "חוט שדרה" והוא בן אדם חזק-אופי הוא ידע לא להחלש ולא להפגע מזה שבן אדם מתנגד למה שהוא אומר, הוא ידע לעמוד איתן ולעמוד על שלו...אבל אם הוא "ערס צעצוע" ואין לו "מילה", אז הוא יתחיל להתעצבן, לנפנף ידיים באוויר, לצעוק ולצחוק ולהגיד "חחחחחחח איזה אדיוטטטט!! אני צודק ואתה לא!" מבלי לתת את הדעה שלו בעניין..

נחזור לעיניינים- איך אפשר לזהות בן אדם בעל בטחון עצמי?

נכון שזה קל לזהות בן אדם כזה? למה? וכולםםםם עוניםםם פההה אחדדד..."כי הוא מתנהג ככה..." הופההה!! מה הסקנו עכשיו?
    אין דבר כזה באמת בן אדם "שיש" לו בטחון עצמי. מה זה יש לו?!! ממתי נכנסתם לוואלה שופס וראיתי "הדיל היומי..4 קופסאות של בטחון עצמי ב100 שקל!" מה זה הזיון מח הזה, מה?!

אי אפשר להשיג בטחון עצמי, אפשר לשדר בטחון. להראות, להתנהג, לדבר ולהרגיש בטוח במה שאתה עושה, אומר, חושב ויודע.
    טוב טוב..הבנתי שזיינתי לכם את המח עם לשדר לשדר לשדר...איך לעזאזל משדרים בטחון?
    אתם כבר יודעים איך. אני יודע שאתם יודעים, אבל לשם הדוגמא- כל בני ה14-16 מהפורום, אתם זוכרים את האח הגדול של חבר שלכם מהבצפר שחזר מהצבא והגיע לבצפר סתם כדי לעשות פוזות עם המדים והנשק? זוכרים איך הוא התנהג? זאת הדרך לשדר בטחון.
    נסו רגע את זה בעצמכם...קחו את הכתפיים יחד עם החזה אחורה ולמעלה ותיישרו את הגב בו-זמנית. עכשיו, אני רוצה שתרימו את המבט, לא את הראש, את המבט כלפי מעלה בערך כמה סנטימטרים מעל לסוף של המסך של המחשב ואת הסנטר טיפ-טיפה תרימו..איך ההרגשה עכשיו?
    כל בני ה17-19, זוכרים את הייחצן של מסיבה שנכנסתם אלייה אתמול? או אפילו סתם איזה גבר שהולך עם 3 ידידות שלו? איך הוא התנהג? אותו הדבר..כאילו אין מחר .

החוק הוא כזה- אם אתם יודעים שמה שאתה עושים הוא נכון, או אם אתם יודעים שמה שאתם אומרים הוא נכון, אז למה לא לעשות\להגיד את זה בבטחון? איך בבטחון? אם אתם אומרים, אז תגידו בקול, אל תתביישו להסתכל על כל מיני אנשים בזמן שאתם מדברים ולא רק על אחד, זה מראה שאתם מרגישים בטוחים במה שיוצא לכם מהפה ואתם נהנים "לחלק" את האינפורמציה בין כולם. (כאילו אתם ממטרה..כל מילה הולכת לעיניים של בן אדם אחר, אבל כולם שומעים).
    אם אתם עושים משהו שאתם יודעים לעשות ואתם יודעים איך זה נראה..תעשו את זה בבטחון. איך? תעשו "סצינה" מכל מעשה שאתם עושים. מזתומרת? נגיד אתם מוזגים קולה לכוס? תמזגו את הקולה לכוס כמו בירה. תחזיקו את הכוס בזווית ותמזגו את הקולה כמו מקצוענים..אתם מזמינים מישהי לרקוד? תחייכו חיוך בטוח, תשלחו את היד רק "חצי דרך" כאילו שאתם יודעים שהיא לא תסרב. (מה הכוונה? אם אתם שולחים את היד רחוק מידי, זתומרת כל היד מונפת זה כאילו שאתם מפחדים שהיא תסרב, אבל אם אתם שולחים רק "חצי דרך" אז זה כאילו שאתם חושבים לעצמכם "גם אם את לא רוצה לרקוד..לא עשיתי כזה מהלך 'ארוך' עם היד.." ורק בגלל זה היא לא תרצה לסרב. למרות שאני חייב להגיד, שבדרך כלל שאני לוקח בחורה לרקוד..אני לא מציע לה לבוא לרקוד עם היד, אני פשוט אוסף אותה עם כל הזרוע מאחורי הגב שלה ולוקח אותה איתי, אני לא משאיר לה יותר מידי ברירה אבל זה רק אני..תעשו מה שעדיף לכם ומה שאתם פחות "מפחדים" ממנו.

מבט- מבטים זה דבר שיכול להיות מאד חושני ושמשדר המון בטחון.
    איך אפשר לשדר בטחון דרך מבט? יותר קל להסביר איך אפשר לשדר חוסר בטחון מאשר לשדר בטחון, אז נלך על הקל...
    יצא לכם פעם ללכת בקניון ולהסתכל לילד קטן בעיניים? אחרי שנייה וחצי הוא מסיט את המבט מהר לצד כי הוא מפחד שתתפסו אותו מסתכל עלייכם, נכון? אז למה אתם מסיטים את המבט מבחורה כשאתם קולטים שהוא "תופסת" אותכם מסתכלים עלייה? אתם מפחדים ממנה? אני מאמין שלא..להפך, אתם נמשכים אלייה ואתם רוצים "לחקור" אותה עם העיניים, אז איזה ספר קראתם בדיוק שאומר שאסור "לחקור" בחורה עם העיניים? זה לא נכון. אני לא מתכוון שתלכו מאחורה בחורה ותסתכלו לה שעות על התחת..זה מכוער. אבל אם אתם במועדון ואתם מסתכלים על בחורה והיא מסתכלת חזרה...אתם יכולים או להשאיר את המבט בעיניים שלה לכמה שניות, או שאם יש לכם "אומץ" אז אתם יכולים להוריד את המבט לאט-לאט על הגוף שלה ולחזור לה לעיניים, כאילו שאני בודקים אותה.

אני בטוח שעכשיו חלק ממכם יגיד "אבל זה לא סוטה לחקור לבחורה את הגוף? זה לא נראה לי יפה..." אז אני יענה בצורה הכי פשוטה והכי יעילה...מה אתם הייתם מרגישים עם בחורה שנראת טוב הייתה מחייכת אלייכם ומסתכלת לכם על הגוף לאט-לאט? נכון שכבר עומד לכם הזין רק מלקרוא את זה? יפה. אז תשתמשו בזה. מקסימום אם הבחורה תיגש אלייכם ותשאל "סליחה? למה אתה מסתכל עליי ככה?" אז אתם יכולים לבחור- או לפתח שיחה איתה ("סתם חשבתי מה הגובה שלך בלי העקבים המפחידים האלה..") או להצדיק אותה ("אני ממש מצטער...לא התכוונתי" עם חיוך ביישן) ואתם יכולים לצאת נורא "חמודים" בעינייה והיא יכולה ליפול לרגלכם אם אתה משחקים במשחק הזה..או שהיא תהפוך אותכם לידיד הומו שלה.

דיבור- לא צריך לחזור על זה שוב שוב, דיבור מהיר זה דיבור לחוץ או דיבור מתלהב, תשימו לב לזה אצלכם ותפסיקו עם זה. מצד שני, אל תמלמלו, וגם אם מישהו אומר לכם "מה אמרת?" אל תלחצו מזה..פשוט תדברו יותר חזק ויותר ברור.

חוץ מזה, בזמן שאתם מדברים, אתם יכולים, ואפילו מאד רצוי, להשתמש בתנועות ידיים כדי להמחיש את מה שקרה או לגעת בבן אדם או בבחורה שאתם מדברים איתו בזמן שאתם מדברים. זה מוסיף המון!

והדבר האחרון שאני רוצה להוסיף- אם קראתם הכל ועוד לא הצלחתם באמת להבין איך אפשר להתנהג בצורה שהיא משדרת בטחון עצמי, אתם יכולים ללכת על הדרך הקלה ביותר...לחקות דמות אהובה עלייכם ופשוט להתנהג כמוהו. כל מי שראה את הסרט Night Club או Never Back Down יכול בקלות למצוא את הגיבורי הסרט דמות לחיקוי מתאימה לו...למה שלא תראו את הסרט שוב ותלמדו להתנהג כמוהם לגבי כל סיטואציה? לכו על זה בכל הכח ותראו כמה שהכל משתנה לכם בחיים..מילה שלי, מילה של גבר

שיהיה לכולם חג שמח, שנה טובה, ומי יתן ותשתנו לטובה חבר'ס
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 15-09-2012 בשעה 18:27.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

יש לך אחלה מאמרים, תמיד כיף לקרוא את המאמרים שלך אני בטוח שזה יעזור כאן להרבה,
    רואים שיש לך ניסיון מאחורי כל מאמר שאתה כותב, שתמשיך לשתף פה את כולם יש להרבה פה מה ללמוד ממך.

נ.ב = כתבת את זה "
    כולם מכירים את החנון המוכר בבצפר, זה לא שאלה...(יש כאן בפורום אפילו כמה כאלה שלא מוכנים להודות, אבל אין צורך להודות.)כולם גם יודעים שהוא ילד שלא ממש נהנה לדבר על דברים, הוא מפחד מ"המקובלים" ומפחד לקבל מכות, מפחד שיצחקו עליו ויודע בלב שלם שבתקופה הקרובה..הוא לא יזכה לנשק אף אחת (שלא נדבר על לזיין..)."
    הרבה מפה ככה, נכון אתה צודק, דווקא עדיף שהם יודו, וכולם פה יעזרו להם.
    שיהיה שבוע טוב וחג שמח
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 15-09-2012 בשעה 20:40.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    יש לך אחלה מאמרים, תמיד כיף לקרוא את המאמרים שלך אני בטוח שזה יעזור כאן להרבה,
    רואים שיש לך ניסיון מאחורי כל מאמר שאתה כותב, שתמשיך לשתף פה את כולם יש להרבה פה מה ללמוד ממך.

נ.ב = כתבת את זה "

הרבה מפה ככה, נכון אתה צודק, דווקא עדיף שהם יודו, וכולם פה יעזרו להם.
    שיהיה שבוע טוב וחג שמח
    תודה רבה לך, מחמם את הלב
    ואתה צודק, עדיף שהחננות למיניהם יודו כדי שנוכל לעזור להם..אבל הבעיה שאין להם מספיק אומץ לבוא ולהגיד או שהם פשוט לא מאמינים שהם יכולים להשתנות..
    חג שמח

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

פייי אתה כתבת את זה אדון רודני?
    ענק מאמר נכון ב100%
    תותח ביותר לא מאמר חופר ולא קצר. בדיוק כמו שצריך

אבל......
    חבר'ה זה לא עובד על כל אחד.

לי לדוגמא יש חבר שמה לעשות נראה חנון רצח.
    הוא חנון.
    הוא בא עם סוודרים כאלה של חנונים [בחורף] ליציאות לא סוודרים יפים סטייל, אני מדבר על כאלה אוחצ'הה או שאלה אחלה סוודרים וזה פשוט עליו נראה חנוני.
    קיצר הוא עושה כל מה שפה - כתפיים אחרוה- חזה קדימה, מסתכל בעיניים, רוקד, מזיז ידיים אבל עם כל זה הוא עדיין נראה חנון שמנסה לעשות אגו מזויף.

אז אתם קודם חייבים לעבוד על עצמכם על המראה שלכם, על האופי שלכם .ועל היופי
    כי אם אתם תהיו חנונים בהכחשה שישדרו ביטחון זה סתם זבל ואלוהים יודע כמה צחקתי על כאלה שראיתי ברחוב
    WANNBE שמסתכלים על תחת של בחורה חושב שהוא איזה זיין כשהיא עם הגב אליו ואז כשהיא מסתובבת ומסתכלת על משהו שלא קשור אליו אלא נמצא מאחוריו הוא כולו מתחיל להסמיק נהיה אדום ועוד מעט משתין במכנסיים..
    וכן ראיתי כזה יצור ברחוב פעם אחת
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 15-09-2012 בשעה 23:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

התכוונת לFIGHT CLUB נכון?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אה הא. שמתי לב שהתבלבלתי האמת...רציתי לראות מי הראשון שיגיב על זה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

נחמד מאוד אך כל זה לא יספיק להרבה אנשים

יש לי עצה
    יש לי חבר שהיה מעט ביישן אמנם לא חנון אבל ביישן
    ואז הראתי לו את הדת מופלאה בעולם דת של שלום ואהבה - כמובן האסלאם
    שתדעו לכם - זה מעלה בטחון עצמי ברמות מטורפות!!

שאלתם את עצמכם למה אין למוסלמים פחד בעיניים?

כי קודם כל - מי יכול לדבר בכלל למוסלמים? לאחים שלי? אנחנו מוכנים לעשות הכל אחד למען השני בלי פחד ולמה? כי הקוראן הקדוש ואללה נותנים לנו את כל הכוח שיש בעולם ומשם בא כל הבטחון עצמי שבעולם..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם אתה מכבד אותי, ומכבד את האללה שלך..אל תגיב יותר באשכול הזה, סבבה? (שנינו יודעים מה הסיבה, ואני לא רוצה לפתוח את זה כאן בפני כולם)

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

מעניין, מצחיק, מחכים, ואתה כותב מעולה. כמו הקטע של "נכון עומד לכם הזין? יפה" או דברים בסגנון.
    יש שפה קלילה והיא מעוררת הזדהות והבנה.

סחתיין אחי , אל תפסיק להעשיר אותנו בידע שלך. דודפור צודק כשהוא אומר שיש לך הרבה מה לתת לפורום, אין ספק
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וואלה הצלחת להעלות לי חיוך על הפנים עידן...תודה רבה לך על הפירגון ותודה רבה התגובה, מאד מעריך את זה

ההבדל בין "חנון" ל"מקובל"

נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-09-2012 בשעה 11:34.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תן לחנון הזה 3 חודשיים שהשיער יגדל, ובו-זמנית חדר כושר ושישתה גיינר...אחרי 3 חודשים, שיקח את השיער אחורה עם ג'יל, יגדל קצת זקן והוא יכול בכיף לקחת את התמונה של המקובל ששמת למטה.

בטח יש לו כל כך הרבה ביטחון

כמה ביטחון

כל כך הרבה ביטחון שהוא עושה שלישיות בחדר שלו

בטיחון ביטחון

"תסרוקת כמו שלי מביאה לך בחורות"

"אני פשוט עושה הרבה HDV וNEG ומשדר הרבה הרבה ביטחון. וגם נראה כמו דוגמן אבל זה פרט שולי"

ב
    י
    ט
    ח
    ו
    ן

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה שלא תראה תמונה של בראד פיט וזהו יאהבל? נו ברור שיש נבדלים שהם נראים ממש ממש טוב והם חתיכי עולם אז ברור שהם לא צריכים שום דבר כדי להשיג בנות...אבל חשבת כמה חברים יש לו? נו אז מה שהוא מזיין הרבה..אולי הבן אדם עצמו פשוט אגואיסט נרקסיסט הומו מפגר?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect