נכתב במקור על ידי
TheNuts
בגדול, אני מסכים. התחום הזה באופן כללי הוא הרבה יותר דיבורי סרק, הרבה יותר מידי אינפורמציה, הרבה יותר מידי שיטות,
וכולם נועדו למטרה אחת. כסף. הבינו את הדבר הבסיסי ביותר שקשור לכל דבר שדורש מאיתנו לעשות דברים שלא נוחים לנו -
אנחנו נעשה הכל, כדי להמנע מלעשות אותם. 20% מהתוצאות יגיעו מלקרוא חומר, מללמוד על שפת גוף, מללמוד NLP, מלהכיר רוטינות,
מלהבין כל פיפס בתיאוריה של התנהגות. 80% מהתוצאות יגיעו מפשוט לגשת. אם אתה לא מוזנח (ושימו לב שאני לא מדבר על מכוער, יופי זה עניין של טעם, ואפשר דיי בקלות לקלוע לטעם של רוב האוכלוסייה עם קצת כושר, גוף סביר, וטיפולי קוסמטיקה פשוטים - תורידו את השיערות האלו מהאף כבר.) ואתה מבין את הבסיס, האמת הכי פשוטה של איך לגרום לאנשים להתנהג כמו שאתה רוצה שהם יתנהגו, אתה יכול פשוט לגשת לדבר עם בחורות, ואתה תצליח.
אז להגיד שהכל שטויות? באמת? כולם מושפעים מכל מיני דברים שלא קשורים בכלל לפיקאפ ביום יום - כל כך הרבה שאין לכם מושג.
מיתוג ושיווק מוכרים לכם פלאפונים, בגדים, אפילו שתייה ואוכל ביוקר, טריקים פסיכולוגים פשוטים גורמים לכם לקחת עמדה
בנושאים פוליטים קיומיים בגלל הגודל של הפונט בכותרת. אנשים מוציאים את כל הכסף שלהם בקזינויים למרות שהם יודעים שאין להם סיכוי.
אתם מתקבלים או לא מתקבלים לעבודה לפי איך שאתם לוחצים יד, קשה לכם יותר ללמוד נושאים מסויימים כי הם נחשבים "קשים" יותר מאחרים,
ונראה לך, שהחלטה פשוטה כמו לשכב עם מישהו - זה משהו שאי אפשר להשפיע עליו?
אני יכול להוכיח לך ב20 שניות שאני יכול לגרום לאנשים לעשות דברים שהם לא היו עושים בדר"כ, בלי שום קשר לפיקאפ - עם פסיכולוגיה פשוטה,
ואני יכול להראות לך בעוד דקה וחצי איך להשליך את זה על להתחיל עם בחורות. אני יכול בשעה וחצי להסביר לך את כל ה"סוד" ואיך הוא עובד,
שלב שלב, בלי מילים כמו אלפא מייל, "ערך", בלי להוציא כסף, וכל זה עם המטר שבעים (לא בדיוק tall dark and handsome), והלסת הפרוקה (מספיק אומנויות
לחימה וגם אתה תצא פצוע איכשהו) שלי. אתה תמות כמה שזה פשוט והגיוני.