קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] חיי חברה..
    על ידי orila בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-02-2010, 19:15
  2. [עזרה] איך עושים לוח שנה בשולחן עבודה
    על ידי GoldStar בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 13:03
  3. אני צריך עזרה איך עושים השתקפות
    על ידי אסף סבן בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 15:32
  4. עזרה איך עושים record ??
    על ידי Ta[M]iR בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 05:55
  5. [עזרה] מה עושים, איך מתקינים?
    על ידי Answ3R בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 23:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

[עזרה] מה עושים שאין חיי חברה? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

וואלה מי שאומר אין דבר כזה חברים אמיתיים הוא בן אדם פשוט מסכן
    וואלה אני שומע אתכם ורק מעריך יותר ויותר את החברים שלי שבחיים פעם אחת אפילו לא הפקירו אותי בשום מצב, לא בשביל כוס, לא במכות, לא משטרה ולא כלום גם שהם מסטולים העולם מסתובב \
    אינעל אמא שלכם כשאתם אומרים אין חברים אמיתתים כולם אינטרסנטים, אותו יחס מופנה גם אליכם וזה הסיבה למה אין לכם חברים אמיתיים

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה "אני מבטיח לך"??? מה אתה גנוב אני אומר לך מהנסיון שלי עם החברים האלה, אלה אנשים שיעשו הכל בשבילי, אז אתה אומר לי לא? כבר יצא לי המון פעמיים שהיה מכות באיזה מועדון בארץ, שבאו מולנו איזה 10-15 אנשים מולי ומול חברים שלי אז אל תבוא ותזיין לי תמח...וואלק יש מצב נפלת על חרא אנשים לא אשמתי אבל אל תבוא ותגיד שאתה מבטיח שחברים שלי לא כאלה כי זה לא נכון. מנסיון אני אומר לך שהחברה הקרובים אליי זה אנשים זהב אחד אחד, אנשים שבאו מיחידיות קרביות בצבא, גולציקים ומגבניקים אנשים עם מילה..אל תבלבל לי תביצים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי sami1233 צפיה בהודעה
    דבר יפה אני אומר תאמת יש לך בעיה עם זה?? מה אתה קופץ תרגיע אה

אני מכיר אנשים שהפקירו זהו
    ציטוט נכתב במקור על ידי ress צפיה בהודעה
    וואלה אני שומע אתכם ורק מעריך יותר ויותר את החברים שלי שבחיים פעם אחת אפילו לא הפקירו אותי בשום מצב, לא בשביל כוס, לא במכות, לא משטרה ולא כלום גם שהם מסטולים העולם מסתובב \
    אינעל אמא שלכם כשאתם אומרים אין חברים אמיתתים כולם אינטרסנטים, אותו יחס מופנה גם אליכם וזה הסיבה למה אין לכם חברים אמיתיים

בואו כולנו נשיר את שיר הערסים.

פו פו פו פו פו פו פו פו פו....לא!
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....דקרתי!
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....באמא! ,
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....הכיפה
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....נפלה לי!

ועכשיו לפזמון!!!
    לאאאאא לא דקרתייייי,
    באמאאאא - הכיפה נפלה ליייייי

ועכשיו לסולו הסיום:
    טטטט......וואלה... ווואלללה התבאסתי עליך!

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    בואו כולנו נשיר את שיר הערסים.

פו פו פו פו פו פו פו פו פו....לא!
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....דקרתי!
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....באמא! ,
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....הכיפה
    פו פו פו פו פו פו פו פו פו....נפלה לי!

ועכשיו לפזמון!!!
    לאאאאא לא דקרתייייי,
    באמאאאא - הכיפה נפלה ליייייי

ועכשיו לסולו הסיום:
    טטטט......וואלה... ווואלללה התבאסתי עליך!
    זה הסיבה שאתה עדיין בתול נשמה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

SPQR תחזור לשחק מייפל סטורי.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

זה הסיבה שאתה עדיין בתול נשמה
    אבל אני לא,

וזה הסיבה...שאתה כן D:

LOOOL

EPIC MAPLESTORY PLAYING AFC - WIN
    EPIC MASTER PICK UP PUA - LOSS

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

אינעל אמא שלכם כשאתם אומרים אין חברים אמיתתים כולם אינטרסנטים, אותו יחס מופנה גם אליכם וזה הסיבה למה אין לכם חברים
    אמיתיים

תקללה הזאת תגיד לחברים שלך וכולם אינטרסנטים זה שאתה בן 13 ולא יודע עוד אתה חי בסרט

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

לא רוצה לדבר יפה, כי זה לא האמת! אתה מכניס לאנשים פה לפורום שטויות למח "אין דבר כזה חברים אמיתיים" בגלל שלך אין כאלה חברים! אז מה לעשות שאני צריך לבוא ולהכנס בך כדי שתיקח את המילים שלך חזרה? "אני מכיר אנשים שהפקירו וזהו" - זה לא אומר שכולם כאלה. תחפש חבר'ה אחרים, אל תבוא ותגיד שטויות.

כי לא קיבלתי מספיק כסף במייפל סטורי ממישהו.

עכשיו ברצינות...מה אכפת לך?

אולי בשבילך יש חברים שאני לא יודע בכלל איזה סוג של בן אדם אתה בשבילי אין כי כולם אינטרסנטים ואם היית חי בתקופה של פעם היית מבין שפעם היה כבוד והיום אין שהכל כסף היום וזה בכל דבר ואל תגיד לי לא למה זה המציאות אין היום כבוד ויש לי חברי ילדות ששכחו מי אני בכלל אז אל תבוא תגיד לי ככה וככה יכול להיות שאתה מכיר סוג אחר של אנשים זהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני בן 13 כמו שאתה בן 26 חמוד, שתעבור עשירית ממה שעברתי ותגיע לאיפה שאני הגעתי עד עכשיו דבר איתי.
    וואלה שאני פותח את עצמי בפני אנשים שאני חושב ששווים את זה ומספר להם להם מי אני הם עומדים בפה פתוח ולא מצליחים להבין איך הבן אדם הזה בכלל עומד מולם, אם לא החברים שלי לא הייתי פה היום בכלל תלמד להעריך ילד חרא

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אתה שב שב בשקט דבר יפה יא ילד בן 13

אם היית עובר מה שעברתי בחיים לא היית חי בכלל ימצחיק
    נערך לאחרונה על ידי sami1233; 18-09-2012 בשעה 17:29.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

להרגיע את הרוחות אנשים, המטרה היא פה לעזור, לא לגרוע..

משתמש מתחיל האוואטר של may1642
    שם פרטי
    מאי
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אל תקשיב לmay הזאת. אני אומר לך את זה עם כל הנסיון שיש לי בעניין. יש לי מעל ל20 חברים מאד מאד מאד טובים, שתאמין לי שהם אנשים שמוכנים למות בשבילי כל יום, מוכנים להכנס לכלא בשבילי, ללכת מכות בשבילי, לעשות מעצמם צחוק (מול בנות נגיד) בשבילי ועוד המון דברים שכבר ראיתי אותם בשעת אמת עושים! (חוץ מלמות בשבילי חס וחלילה..) אז לבוא ולהגיד "אין דבר כזה באמת חברים"? מה זה החארטה הזה? זה שאין לך חברות טובות שאת יכולה לסמוך עלייהם לא אומר שכולם אין חברים טובים כאלה..פשוט את נפלת על האנשים החארות בעולם, זה קורה. אבל אל תבואי ותבאסי את הבחור! זה לא נכון.

ויותר טוב עיצבן אותי שפרסמת את הסרטון המטומטם הזה של סנייה..אם את לא יודעת מי הבן אדם הזה באמת, אל תפרסמי סרטונים שלו. הוא מכונת פרסום ושיווק מגעילה, אין לו שום כבוד עצמי ואני לא מבין איך אנשים מעריצים אותו כל כך.
    קודם כל תקרא את המשך המשפט ..אני לא פסלתי לגמרי את העניין של חברות אמיתית ולא אמרתי שאין בכלל דבר כזה! ולא ניסיתי לבאס אף אחד..ניסיתי רק לעזור!
    וכנראה שיש לך חברים טובים ושיהיה לך בכיף(: אני באמת נפלתי על כל מיני טיפוסים של אנשים עד שמצאתי את החברות שלי ..אני פשוט יותר מציאותית, לא מוצאים כל יום חברים ממש אמיתיים, ולא ראיתי שנתת לו איזושהי סוג של עצה בכלל.
    ובקשר לסרטון כל אדם ודעתו אני חושבת שהסרטון הזה ממש אחלה..
    והוא יכול להקשיב למי שהוא רוצה..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי may1642 צפיה בהודעה
    ולא ראיתי שנתת לו איזושהי סוג של עצה בכלל.
    איזה עצה בדיוק יכולה לעזור חוץ מ- "תמשיך לחפש חברים"..? נו בחייאת..לא מבין תראש של האנשים פה.

אתם מתעסקים בשטויות במקום לנסות לעזור לבן אדם ולפתור לו את הבעיות
    מה זה משנה אם יש חברי אמת או אין? למה להכנס לזה בכלל? מה הקשר לנושא ומה איכפת לבן אדם מה אתם חושבים על חברי אמת? אני יכול להגיד לך בבירור שיש דבר כזה חברי אמת רק צריך למצוא אותם. אבל עזוב את זה בצד בוא נתייחס לשורש הבעיה

כרגע אתה לבד, בודד עברת לפני שנתיים לאיזור המרכז מהדרום אתה עובד באבטחה ואתה בן 26 נראה טוב לא לומד ולא עושה כלום עם החיים שלך חוץ מלעבוד לחזור לאכול לישון נכון?
    הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה שינוי בהרגלים שלך.. לא לעשות כלום לא יפיל עליך חברים מהשמיים ובטח שלא בחורה.
    אתה אמנם עובד אבל אתה עובד בעבודה של שקט עבודה שאתה לא יוצר שום אינטרקציה עם אנשים אתה כל היום שומר על משהו. אתה צריך לחפש עבודה שבה אתה בא במגע עם יותר אנשים יותר נשים יותר גברים כאחד יותר אינטרקציות.
    גם אותי אף פעם לא לימדו איך לדבר עם אנשים זה דבר שרוכשים עם החיים ועם ניסיון החיים שלך.
    גם אם התעללו בך שהיית ילד, זה לא משנה אתה בן 26 נראה טוב וחי במקום שאף אחד לא מכיר אותך בו. זאת התחלה טובה לפתיחת דף חדש.
    השינוי צריך לבוא ממך, במקום לרחם על עצמך כל היום אתה צריך באמת לרצות לשנות משהו.
    תמצא עבודה חדשה זה אוטומטית יתקן לך חצי מהחיים אחי אני מבטיח לך. תנסה לעבוד במכירות בקניונים שאתה צריך לרוץ אחרי אנשים תעבוד בכל דבר שלא קשור בלשבת ולסתום את הפה.
    הכל כבר יתגלגל אחי אל תפתח ציפיות מכל אחד אל תתן מעצמך יותר ממה שנותנים לך וזהו אחי תהיה מאוזן עם החיים מי שנותן לך מקבל ממך ומי שלא יתן לך יקבל זין זה הכל אחי ככה שגם אם תריב עם מישהו בסופו של דבר תדע שבכל מערכת היחסים שלך איתו נתתם אחד לשני את אותו הדבר.. לא נתת יותר ממנו ואז הוא תקע לך סכין בגב נתת לו באותה יד שנתן לך וזהו קשרים נגמרים חברים מתחלפים אחי בודדים האנשים שנשארים איתך עד הסוף
    לך תשתנה תכנס אולי לפורום פיקאפ אני מכיר הרבה אנשים שהיו במצב הרבה יותר גרוע משלך (כי בנוסף לכל מה שרשמת הם גם נראים כמו חרא) והנושא של פיקאק סידר להם את החיים לכל הצדדים ולא רק עם נשים יש שם הרבה כלים שיעזרו לך לשנות את החיים שלך לטובה ואתה רק צריך להשקיע חודש חודשיים והחיוך לא ירד לך מהפנים.
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

הבעיה שירד לי הביטחון עצמי וזה משגע לי תמוח נהיתי פארש אחולשרמוטה פעם היתי מתחבר יותר וזה ירד לי

בסדר אח שלי ניסיתי לעזור לך ולא התייחסת לשום מילה שכתבתי והשקעתי. אם אתה רוצה שמשהו ישתנה אח יקר שלי להגיד לנו פה בפורום שירד לך הביטחון ונהיית פארש לא יביא אותך לשום מקום. אתה חייב לרצות לשנות ואם אתה באמת רוצה לשנות אתה תתחיל בשינוי שכתבתי לך. תתייחס למה שכתבתי לא נורא שירד לך הביטחון לכל אחד בחיים יש עליות ומורדות. אני מכיר אנשים שנדפקו להם החיים מסמים שהם כבר רואים וויזואלית את החיים שונה ממה שאדם נורמאלי רואה ועדיין מצליחים לתקשר ולדבר ולהיות בקשר עם אישה שאוהבת אותם ועדיין מצליחים להביא חברים ותחשוב איזה בלאגן עובר להם בראש הם בקושי יודעים מה אמיתי ומה לא. אתה חייב להשתחרר אחי יש אנשים במצבים הרבה יותר גרועים משלך שמצליחים להשתנות ולתקן את החיים שלהם על הצד הטוב ביותר. תקרא את ההודעה שלי שוב ותתחיל לפעול ואתה תוך חודש תיווכח לזה שהכל יותר טוב.
    חוץ מזה עוד משהו ששכחתי להוסיף - תתחיל לעשות ספורט! גוף בריא - נפש בריאה.
    תבנה לך תוכנית ביתית של חצי שעה ותעשה אותה פעם ביומיים אם אתה לא יודע לבנות תוכנית כזאת אני מוכן לעזור. אתה תראה שהספורט יתן לך מוטיבציה ואושר. אתה תרצה לעשות אתה תהיה מאושר. אנשים שיושבים כל היום (לדוגמא הייטק או אבטחה) לרוב הם אנשים עצובים במיוחד אם זה הדבר היחידי שהם עושים. אתה חייב להקשיב לי כדי להצליח ואם לא לי אז לפחות תקשיב למישהו שרוצה לעזור ויודע מה הוא אומר. בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,546 | הודעות: 8,174,133 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect