קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-09-2012, 15:00
  2. [כדורגל] שידור ישיר | נאפולי נגד מנצ'סטר סיטי | ליגת האלופות
    על ידי The_crow23 בפורום שידורי ספורט
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-11-2011, 18:17
  3. [כדורגל] בורסאספור - מנצ'סטר יונייטד | ליגת האלופות | 2/11
    על ידי -Max- בפורום שידורי ספורט
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-11-2010, 15:28
  4. [תקציר משחק - כדורסל] מכבי חיפה - מנצ'סטר יונייטד ליגת האלופות 0-3
    על ידי YARlN בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-06-2010, 22:42
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-02-2010, 21:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

ריאל מדריד - מנצ'סטר סיטי | ליגת האלופות, בית המוות (בית 4) | 3:2 א-ד-י-ר לריאל

משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ברירת מחדל ריאל מדריד - מנצ'סטר סיטי | ליגת האלופות, בית המוות (בית 4) | 3:2 א-ד-י-ר לריאל

בית המוות | סיטי מגיעה לבירנבאו בעיצומו של משבר לבן | הערב - ספורט 5

אז ההצגה הגדולה מגיעה היום (21:45, ספורט 5), ודווקא כשריאל מדריד במשבר. פחות מחודש מפתיחת העונה והלבנים כבר בפיגור של 8 נקודות מהקטאלונים ועם 3 הפסדים מ-6 משחקים, היכולת איומה, ישנם דיווחים על חדר הלבשה מפולג ועל משבר ביחסים של מוריניו עם חניכיו. אפילו סאגת כריסטיאנו כבר נשכחה ביומיים שלאחר ההפסד מפני שכעת כל מדריד עצובה. עם המטען הזה יצטרכו מחר השחקנים(וגם מוריניו) לעשות סוויץ' מנטלי ולהחזיר מעט מהיכולת הנהדרת של העונה שעברה. אחרת, מול אלופת אנגליה זה לא יספיק, גם לא בבירנבאו.

דבריו של מוריניו לאתר הרשמי :

לגבי ההגרלה הקשה אמר - "אנחנו מדברים על בית עם ארבע אלופות מארבע ליגות שונות, במיוחד מנצ'סטר סיטי ובורוסיה דורטמונד. אייאקס גם היא לא קבוצה חלשה. המטרה היא לא לנצח את כל ששת המשחקים, אלא להעפיל לשלב הבא."

על ההיסטוריה המפוארת של ריאל מדריד בליגת האלופות - "ריאל מדריד זה המועדון האולטימטיבי בגלל ההיסטוריה והסטטיסטיקה שלו. הדרך היחידה להשיג את גביע האלופות העשירי שלנו הוא לשחק טוב,לתכנן היטב וליצור רמת מוטיבציה גבוהה. אבל היופי בכדורגל הוא שאיננו צפוי ובגלל שלפעמים הקבוצה הטובה יותר לא מנצחת".

מוריניו התייחס לשני הקמפיינים האחרונים של ריאל מדריד תחתיו - "כשהגעתי לריאל מדריד היא לא הייתה בדרג הראשון של ההגרלה, היא דורגה במקום העשירי הוא האחד עשר באירופה. בשנתיים האחרונות הגענו פעמיים לשלב חצי הגמר ולכן חזרנו להיות קבוצת דרג ראשון באירופה."

על שחקני הרכש מודריץ' ואסיין אמר - "בחרנו העונה סגל קצר, אך עם שחקנים וריסטלטיים שמספקים לנו יציבות. מודריץ' מספק לנו את כל זה, הוא שחקן איכותי עם כישרון נהדר. אני מכיר את אסיין והניסיון שלו ישרת אותנו בצורה טובה בהגנה".

הסגל למשחק (21 שחקנים):

שוערים - קסיאס, אדאן, חסוס
    הגנה - ראמוס, מרסלו, קונטראו, פפה, ארבלואה, ואראן, אלביול
    קישור - חדירה, קאקא, אוזיל, אלונסו, אסיין, מודריץ', קאייחון, דימריה
    התקפה - כריסטיאנו רונאלדו, בנזמה, היגוואין

בחוץ: קראבליו, מוראטה, נאצ'ו

השינויים בסגל: קונטראו חוזר לסגל (ההשעייה לא תקפה במשחקים בין לאומיים), מוראטה מנופה מהסגל.

ההרכב של ריאל יתפרסם יותר מאוחר, ותקבלו את ההרכב הוודאי.

אז מה קורה סיטי ?

היה יכול להיות יותר טוב. סיטי מגיעה לבירנבאו אחרי שכבר איבדה 4 נקודות בליגה(1:1 בסטוק ו2:2 באנפילד מול ליברפול) ולא מראה יכולת מרשימה גם לא במשחקים ביתיים קלים כמו מול סאות'המפטון(3:2) או ק.פ.ר של אסטבן גראנרו(3:1). המצב הוא לא רע אך היה צריך להיות יותר טוב. הבשורה העיקרית העונה בסיטיזנס מגיעה מכיוונו של קרלוס טבס שבעונה שעברה הסתכסך עם רוברטו מאנצ'יני,עזב לארגנטינה למשך כחצי שנה, חזר ותרם רבות לאליפות הגדולה שהושגה בדקה ה-94 עם שני שערים בתוספת הזמן.
    קרליטו כבר הספיק לכבוש העונה 3 שערי ליגה ועוד אחד ענק מול צ'לסי במגן הקהילה ומתחיל להזכיר את היכולת שלו מלפני שנתיים בזכותה סיים כמלך שערי הפרמייר ליג ביחד עם דימיטאר ברבאטוב.

בקיץ האחרון סיטי התחזקה בחמישה שחקני רכש, ארבעה מהם ביום האחרון של מועד ההעברות. ראשון לנחות באיתיחאד, היה ג'ק רודוול הקשר המוכשר שהגיע מאברטון האנגלית. בנוסף נרכשו גם חאבי גארסיה האקס-מדרידיסטה מבנפיקה,סקוט סינקלייר חלוצה האנגלי של סוונזי,מאטיה נאסטסיץ' הבלם הסרבי מפיורנטינה ואולי הרכש המשמעותי ביותר - מאייקון המגן הברזילאי של אינטר שקושר במשך תקופה ארוכה, איך לא, לריאל מדריד.

משחקיה של סיטי העונה:

צ'לסי-מנצ'סטר סיטי 3:2 (טבס,טורה,נאסרי).

מנצ'סטר סיטי-סאות'הפמטון 3:2 (טבס,דזקו,נאסרי).

ליברפול-מנצ'סטר סיטי 2:2 (טורה,טבס).

מנצ'סטר סיטי-ק.פ.ר (טורה,דזקו,טבס).

סטוק סיטי-מנצ'סטר סיטי 1:1(חאבי גארסיה)

בשער אין ספק, ג'ו הארט שוער נהדר, יציב, ממעט לעשות טעויות, אינגלנד נאמבר וואן וכולנו גאים בו. אני גם רואה בו קפטן עתידי לנבחרת.

המנהיג הבלתי מעורער של ההגנה של הסיטי הוא וינסנט קומפאני, הבלם הטוב באנגליה וכנראה בעולם (אולי תיאגו סילבה טוב יותר, אבל מי עוקב אחריו בפסז' עכשיו). קפטן, מנהיג טבעי, שחקן מדהים, נלחם, בעל יכולות נהדרות - בקיצור בלם על לכל דבר. לידו ישחק כנראה לסקוט הבריטי שהוא פחות מבריק אבל יציב בהחלט ויופי של בלם.

באגפים יש לסיטי בלאגן רציני. בשמאל מתחרים על המקום קולארוב וקלישי, כאשר בשנה שעברה קלישי היה הבחירה הראשונה אבל השנה דווקא מנצ'יני לרוב העדיף את קולארוב. בכל מקרה שניהם אופציות טובות. בימין מתחרים מאיקון, זבאלטה ומיכה ריצ'ארדס, אם כי האחרון לא ממש רלוונטי כי לא יפתח (לדעתי הוא גם פצוע אבל אני לא זוכר). בעונה שעברה זבאלטה היה הfirst choice בימין (מגן טוב מאוד, לא מבריק התקפית אבל יציב מאוד הגנתית), העונה יכול להיות שמייקון יקח לו את העמדה - ויכול להיות שמייקון בא כגיבוי בלבד. ביום שבת מייקון שיחק 90 דקות - האם מנצ'יני מכין אותו למשחק במדריד, או נותן לזבאלטה לנוח?

בקישור כמובן ישנו יאיא טורה המדהים, אולי הקשר הטוב בעולם נקודה. לא אלונסו, לא שווייני, לא דה רוסי, לא בוסקטס - אין אף קשר אחורי ברמה שלו לטעמי. פשוט מפלצת כדורגל, עושה הכל, תיקולים, עולה למעלה, מבשל, מוסר, מבקיע, יורד להגנה, נוגח - שחקן כדורגל פחות או יותר מושלם. לידו כנראה יפתח הרכש הטרי חאבי גרסיה, שנתן בכורה חיובית מאוד מול סטוק עם שער נהדר בנגיחה. אופציות נוספות הם רודוול, בארי ומילנר.

בקישור ההתקפי כנראה יפתחו דוד סילבה וסמיר נאסרי, שניהם שמות גדולים וכשרונות על, שניהם קצת סימני שאלה כרגע. סילבה נחלש בחצי השני של העונה שעברה והעונה עדיין לא עשה כלום מיוחד, כאשר פתח רק ב2 מתוך 4 משחקי ליגה. נאסרי השתפר מאוד בסיום העונה שעברה והוא די באנקר בהרכב אבל הוא עדיין לא מראה יכולת של סטאר אמיתי. שניהם ביום נתון יכולים להיות מדהימים ויכולים להיות חלשים.

בחוד גולת הכותרת היא שובו של קרלוס טבז, שוב שמח, שוב נראה מצוין ושוב מבקיע. לידו בעיקר אי ודאות; סרחיו אגוארו, מלך שערי הסיטי עונה שעברה ושחקן המוכר לכם היטב, חוזר מפציעה וייתכן שיונחת ישר להרכב (השילוב של טבז ואגוארו הניב פירות רבים לקראת סוף העונה שעברה), אם כי אי לדעת באיזה כושר יגיע. אם לא יפתח, התחרות די פתוחה בין אדין דז'קו למאריו באלוטלי. נראה שדז'קו פתח את העונה בצורה טובה יותר, עם 2 שערים ב4 הופעות (ורק הצלה מדהימה של שואוקרוס מהקו מנעה ממנו שער ניצחון בדקה ה93 מול סטוק), אם כי באלוטלי הגאון המשוגע הוא שחקן יציב פחות אך מוכשר יותר, ומנצ'יני מאוד אוהב אותו. בקיצור, הכל פתוח.

אופציות נוספות שאפשריות למנצ'יני: שימוש ביאיא טורה כקשר התקפי, כשמאחורי 2 קשרים הורסים (נניח גרסיה ובארי). מנצ'יני אוהב את האופציה הזאת והשתמש בה פעמים רבות, לאו דווקא בהקשר הגנתי. בעונה שעברה מול ניוקאסל במצב של 0-0 כשסיטי חייבים גול, מנצ'יני הוציא חלוץ לטובת קשר אחורי, והעלה את יאיא טורה לעמדת הקשר מאחורי החלוץ. טורה גמל לו ב2 שערים ובניצחון 2-0. אופציה נוספית היא 3-5-2 שמנצ'יני שיחק בה בזמן האחרון, אם כי לדעתי היא לא סבירה.

כלומר, סיכוי גדול שככה יראה ההרכב היום :

הראט
    קולארוב (קלישי), לסקוט, קומפאני, מאייקון (זבאלטה)
    יאיא טורה, חאבי גארסיה
    דויד סילבה, נסרי
    טבס, אגוארו (דז'קו\באלוטלי).

בהצלחה לשתי הקבוצות !

הארט

נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 18-09-2012 בשעה 11:09.

ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

2. קישורים ממומנים

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

אני חושב שהיכולת הרעה של ריאל , באה בעיקר משאננות
    לא בגלל קרעים ביחסים עם מוריניו , או דברים כאלה ..
    הרי ראיתם איזה טוב ריאל מדריד שיחקה בסופר קלאסיקו , שיחקה מעולה ,ושיחקה הרבה יותר טוב מברצלונה שעכשיו בהפרש 8 נק' עליה בליגה הספרדית
    אם מוריניו יציליח להחדיר לשחקנים לראש לשחק בלי לחשוב על התוצאה , או מול מי .. תראו את ריאל של שנה שעברה , ריאל התוקפנית , והחזקה
    אני מקווה שהיום נראה שינוי בצורת המשחק של ריאל שאולי יביא לסוף המשבר

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

משחק מעניין מאוד.
    קשה להמר מי תיקח במשחק, זה יותר תלוי באיך יבואו הקבוצות,
    כי הרבה ביניהן לדעתי לא כל כך שונה בקיצוניות.
    בגלל יתרון הביתיות הייתי הולך עם ריאל.

לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

הרכבים למשחק :

ריאל מדריד:

קסיאס;
    מרסלו, פפה, וראן, ארבלואה;
    אלונסו, חדיירה, אסיין;
    רונאלדו, היגוואין, די מריה

בספסל: בנזמה, אוזיל, מודריץ', קאקה, קונטראו, ראמוס ואדאן.

מנצ'סטר סיטי:

הארט;
    קלישי, נאסטסיץ', קומפני, מייקון;
    טורה, בארי, גרסיה;
    נאסרי, טבס, סילבה

בספסל: אגוארו, דז'קו, רודוול, קולארוב, לסקוט, סבאלטה ופנטילימון.
    נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 18-09-2012 בשעה 21:42.

" הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

מחצית בבירנבאו- 0:0 חלש בין שתי הקבוצות.

גם סיטי וגם ריאל הגיעו למצבים שלא נוצלו, אבל הקצב טוב.

" הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

וואו. איזה משחק מטורף. 3:2 אדיר לריאל על סיטי בסיום.

סיכום נרחב למשחק יעלה מחר.
    נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 18-09-2012 בשעה 23:37.

" הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

אני פשוט בוכה פה מאושר , אני צרחתי בגול של רונאלדו פשוט הערתי את השכונה
    אין לתאר את האהבה שלי למועדון הזה !
    זאת הקבוצה שאני מדבר עליה , שמפרקת חלשות , ומתמודדת בחוזקה עם כל החזקות
    ואיזה דרך לשבור בצורת לבן זמה , גול אדיר ב-3 נגיעות
    מרסלו , פעם שלישית גלידה אחרי 2 טילים החוצה נגיעה חכמה למעלה
    פשוט שמשיכו לשחק ככה , והכל יהיה טוב
    יאאאלה ריאל !!!!

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

זה היה מהמשחקים או יותר נכון מהמחציות (השנייה) הכי טובות שראיתי, 5 שערים ובכלל קצב נפלא לאורך כל המשחק, שני קבוצות ענקיות שלא איכזבו.
    ריאל ראויה לניצחון ללא ספק אבל סיטי תדבר חזק מאוד בצ'מפיונס העונה.
    ספתח נהדר, רק שיימשך ככה ונקבל עוד עונת ליגת אלופות משובחת.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אני ראיתי את המשחק של מילאן ולפי מה שחברים אמרו לי זה היה משחק נהדר, חבל שפספסתי :/
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

וווווואו. איזה משחק. באמת אחד הטובים שהצ'מפיונס ידע בשנים האחרונות.

אי שם במחצית השניה, התוצאה 0:0 ואני כבר פונה לכיוון המיטה. אבל אז דז'קו משנה לי את התוכניות. 1-0.
    אני כבר באטרף שריאל הולכת להפסיד, ופתאופ מרסלו והאפרו מגיעים משום מקום- בום! 1-1. איזה משחק. ואז הגיעה הבעיטה החופשית של סיטי. קולארוב בועט- אף אחד לא נוגע... גול! 2-1, עוד פעם אני בטירוף. אמרתי זהו, המשחק של סיטי. שתי דקות לאחר מכן, בנזמה בסיבוב בתוך הרחבה, בעיטה אדירה, 2-2. מה נקודה לכל אחת? אמרתי, זה לא הוגן!!. ואז רונאלדו גם חשב כמוני, והמכה הגיעה. 3-2 באחד המשחקים הגדולים ביותר בזמן האחרון.
    (שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אוהד של הסיטי, פשוט רציתי שריאל יפסידו אתמול )

אולי זה מה שיוציא את ריאל מהבוץ. הרי כולכם (או לפחות אלו מכם שראו את המשחק) ראיתם איך מוריניו שמח והשתולל בגול של רונאלדו.
    ריאל חוותה (אולי אתמול הגיע הסוף) את אחת התקופות החלשות ביותר שלה . אף אחד לא יודע בדיוק את מי להאשים, למי לפנות, ומה להגיד, אבל הם יכולים להסיר דאגה מליבם. עם ניצחון כמו אתמול, עם אדרנלין שזורם בדם אחרי משחק כזה, אי אפשר לחזור לתקופה רעה בליגה, ובטח ובטח שהם חוזרים לבירנבאו בליגה.

אני לא יאריך במילים, לסיכום- מי שלא ראה אתמול פספס. היה אחד המשחקים הטובים ביותר בעונות האחרונות.

" הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי Messi_King צפיה בהודעה
    וווווואו. איזה משחק. באמת אחד הטובים שהצ'מפיונס ידע בשנים האחרונות.

אי שם במחצית השניה, התוצאה 0:0 ואני כבר פונה לכיוון המיטה. אבל אז דז'קו משנה לי את התוכניות. 1-0.
    אני כבר באטרף שריאל הולכת להפסיד, ופתאופ מרסלו והאפרו מגיעים משום מקום- בום! 1-1. איזה משחק. ואז הגיעה הבעיטה החופשית של סיטי. קולארוב בועט- אף אחד לא נוגע... גול! 2-1, עוד פעם אני בטירוף. אמרתי זהו, המשחק של סיטי. שתי דקות לאחר מכן, בנזמה בסיבוב בתוך הרחבה, בעיטה אדירה, 2-2. מה נקודה לכל אחת? אמרתי, זה לא הוגן!!. ואז רונאלדו גם חשב כמוני, והמכה הגיעה. 3-2 באחד המשחקים הגדולים ביותר בזמן האחרון.
    (שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אוהד של הסיטי, פשוט רציתי שריאל יפסידו אתמול )

אולי זה מה שיוציא את ריאל מהבוץ. הרי כולכם (או לפחות אלו מכם שראו את המשחק) ראיתם איך מוריניו שמח והשתולל בגול של רונאלדו.
    ריאל חוותה (אולי אתמול הגיע הסוף) את אחת התקופות החלשות ביותר שלה . אף אחד לא יודע בדיוק את מי להאשים, למי לפנות, ומה להגיד, אבל הם יכולים להסיר דאגה מליבם. עם ניצחון כמו אתמול, עם אדרנלין שזורם בדם אחרי משחק כזה, אי אפשר לחזור לתקופה רעה בליגה, ובטח ובטח שהם חוזרים לבירנבאו בליגה.

אני לא יאריך במילים, לסיכום- מי שלא ראה אתמול פספס. היה אחד המשחקים הטובים ביותר בעונות האחרונות.
    זה מה שמגעיל היום בכדורגל
    שאתה לא אוהד את הקבוצה שלך ..
    אתה שונא את הקבוצה היריבה

Welcome back Carvajal

לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צפיה בהודעה
    אז קודם כל, זה היה בצחוק.

דבר שני, אתה יכול להעיד עליי הרבה דברים, אבל אתה בחיים לא יכול להגיד שאני לא אוהד את הקבוצה שלי.
    בארסה אצלי זה מעל הכל, אני לא שונא אף קבוצה ולא שום דבר.

בנוסף, אני די בטוח שגם אתה לא ממש מת על היריבה הגדולה של הקבוצה שלך (שבמקרה אם אני לא טועה זאת בארסה), אז קודם כל תתעסק בעצמך.
    אם הייתי שונא את ריאל, לא הייתי כותב סיכום למשחק כמו שכתבתי. עוד פעם, זה היה בצחוק, אם תשים לב, יש גם אחרי מה שכתבתי בסוגריים.

חוץ מזה, אנחנו אוהדי בארסה, להבדיל מרוב אוהדי הקבוצות בעולם, מקפידים לא לשנוא אף קבוצה. נכון, יש קבוצות שאנו לא מתים עליהם, אבל שונאים? ממש לא.

" הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי Messi_King צפיה בהודעה
    אז קודם כל, זה היה בצחוק.

דבר שני, אתה יכול להעיד עליי הרבה דברים, אבל אתה בחיים לא יכול להגיד שאני לא אוהד את הקבוצה שלי.
    בארסה אצלי זה מעל הכל, אני לא שונא אף קבוצה ולא שום דבר.

בנוסף, אני די בטוח שגם אתה לא ממש מת על היריבה הגדולה של הקבוצה שלך (שבמקרה אם אני לא טועה זאת בארסה), אז קודם כל תתעסק בעצמך.
    אם הייתי שונא את ריאל, לא הייתי כותב סיכום למשחק כמו שכתבתי. עוד פעם, זה היה בצחוק, אם תשים לב, יש גם אחרי מה שכתבתי בסוגריים.

חוץ מזה, אנחנו אוהדי בארסה, להבדיל מרוב אוהדי הקבוצות בעולם, מקפידים לא לשנוא אף קבוצה. נכון, יש קבוצות שאנו לא מתים עליהם, אבל שונאים? ממש לא.
    אז ככה:
    1)לפי מה שאמרת ואיך שאמרת זה לא נשמע בצחוק
    2)אני באמת לא יכול להעיד עליך שאתה לא אוהד את ברצלונה , כי תכלס אני לא ממש מכיר אותך ..
    יכול להיות שהבהרתי את עצמי לא ברור
    3)לי אין שנאה לקבוצות אחרות , רק אהבה לקבוצות שלי
    לא אכפת לי מה קורה בברצלונה , בין אם היא מנצחת לבין אם היא מפסידה

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צפיה בהודעה
    אוי איזה שטויות.
    ואני טוען שזה מה שיפה בכדורגל, עם כולם היו אוהדים אחד את השני וצבועים ומגעילים הכדורגל היה משעמם, במיוחד כל הדרבים ברחבי העולם, זה טבעי שתשנא את היריבים שלך וזה מה שהופך את המפגשים בין יריבות שנואות למפגשים גדולים.
    כאוהד מכבי חיפה אני שונא את הפועל חיפה ומכבי ת"א או כאוהד ריאל את ברצלונה, מאחל להם את כל הרע האפשרי, במסגרת ספורטיבית כמובן, וככה זה בכל מקום.
    אני לא תומך באלימות או בדברים כאלה אבל יריבות גדולה בסופו של דבר מובילה לשנאה של היריב, שוב - רק במגרשים ובלי גלישה לדברים מוגזמים ולדעתי זה מועיל מאוד במקרים רבים.

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    אוי איזה שטויות.
    ואני טוען שזה מה שיפה בכדורגל, עם כולם היו אוהדים אחד את השני וצבועים ומגעילים הכדורגל היה משעמם, במיוחד כל הדרבים ברחבי העולם, זה טבעי שתשנא את היריבים שלך וזה מה שהופך את המפגשים בין יריבות שנואות למפגשים גדולים.
    כאוהד מכבי חיפה אני שונא את הפועל חיפה ומכבי ת"א או כאוהד ריאל את ברצלונה, מאחל להם את כל הרע האפשרי, במסגרת ספורטיבית כמובן, וככה זה בכל מקום.
    אני לא תומך באלימות או בדברים כאלה אבל יריבות גדולה בסופו של דבר מובילה לשנאה של היריב, שוב - רק במגרשים ובלי גלישה לדברים מוגזמים ולדעתי זה מועיל מאוד במקרים רבים.
    השנאה הזאת שאתה מדבר עליה , הורסת את הכדורגל
    אני רואה דרבי תל אביבי , במקום שהאוהדים יעודדו את הקבוצה שלהם הם צועקים לקבוצה השנייה זונה
    זה דברים קטנים שמציקים , שהורסים את המשחק עצמו
    אני לא ישקר , אני לא מאחל לברצלונה את כל הטוב בעולם ..
    אבל אם נגיד יהיה גמר צ'מפיונס ברצלונה נגד יריבה שהיא לא ריאל , אני מבטיח לך שאני אהייה נטרלי

Welcome back Carvajal

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,496,026 | הודעות: 8,196,618 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect