|
|
מה אתה גנוב אתה יודע איך קוק עוזר לריכוז? זה כמו צ'יטים במבחנים
חחחחח סתם
ומה אני יגיד לך אני בסהכ רואה את הילדים שם כקורבנות של חינוך לא נכון להורים חרא וחברה עוד יותר חרא. נתניה זאת עיר של עבריינים ולא מקום לגדל בו ילד. מסכנים הילדים שהיו צריכים להוולד לחברה כזאת מסריחה. ילדה שמריחה קוקה בגיל 14 היא קורבן של חברה חרא והורים חרא שבטח גם הם בעצמם נרקומנים או עשו סמים מול הילדה בצעירותה. המרחק מלהריח קוק בגיל 14 לזנות בגיל 15-16 לא רחוק בכלל שתדעו לכם.
ואותו דבר גם לילדים שלקחו LSD כאילו זה משהו שאפשר לשחק איתו... LSD יכול להיות דבר טוב רק עם האדם/מטפל הנכון. אפשר כעיקרון לעשות טיפול לכל העולם בLSD והעולם פשוט יראה יותר טוב אין ספק אך לשחק עם זה כאילו זה צ'ייסר ערק יכול להביא לתוצאות הרסניות מה שבטוח קרה לחלק מהילדים שניסו את זה.
אז זה נהיה סכיזופרן מLSD בגיל 15 וזאת נהייתה זונה מכורה לקוקה בגיל 16... זאת המציאות שאנו חיים בה היום ארגוני פשיעה ובלדרי סמים עושים הרבה יותר כסף מכל דרך שתבחר בה (אם זה לימודים או עסק או משהו) בהרבה יותר קלות משאתה תעשה את זה ולילדים האלו הדרך הזאת פשוט נראית אלטרנטיבה טובה ומהירה להשיג דברים וכסף. כואב הלב פשוט מאוד רחמים
עצוב לשמוע שבגיל 10 מעשנים סמים השם ישמור
נשמע כמו כיף חיים
You feel intimidated asshole?
אני חייב לציין שכל התגובות בנושא הזה מלמדות כל כך הרבה רואים שאנשים משכילים כתבו אותם