נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אוזיל ? [QUOTE=KSIOlajidebt;7636409] נכתב במקור על ידי Messi_King רמה-בינוני (2 נק') בהצלחה [/QUOTEג גומז ? נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צטטו גם אותי בבקשה נכתב במקור על ידי .Californication למה נתתם רק תמונה אחת וכבר הפסקתם? צטטו אותי כשממשיכים. נכתב במקור על ידי -Rivaldo- צטטו גם אותי קובי צודק. התמונה הבאה (בינוני-2 נק'):
ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה" הביוגרפיה Gràcies-Pep Mes Que Un Club
[QUOTE=Messi_King;7636428] נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt קובי צודק. התמונה הבאה (בינוני-2 נק'): נאסרי?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי .Californication למה נתתם רק תמונה אחת וכבר הפסקתם? צטטו אותי כשממשיכים. נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צטטו גם אותי בבקשה נכתב במקור על ידי -Rivaldo- צטטו גם אותי תשובה נכונה מאור (על נאסרי)! כל הכבוד. הנה עוד אחד (קשה- 3 נק') :
נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 20-09-2012 בשעה 16:42.
נכתב במקור על ידי Messi_King תשובה נכונה מאור (על נאסרי)! כל הכבוד. הנה עוד אחד (קשה- 3 נק') : טבז?
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt טבז? תשובה לא נכונה. רמז- הוא קשר.
נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 20-09-2012 בשעה 16:52.
נכתב במקור על ידי Messi_King תשובה לא נכונה. רמז- הוא קשר. בארי ?
מילנר?
דוד סילבה?
נכתב במקור על ידי Messi_King תשובה לא נכונה. רמז- הוא קשר. דויד סילבה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי CRAISER דוד סילבה? תשובה נכונה, האתר יופעל שוב מחר כנראה בערב.
נכתב במקור על ידי .Californication למה נתתם רק תמונה אחת וכבר הפסקתם? צטטו אותי כשממשיכים. נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צטטו גם אותי בבקשה נכתב במקור על ידי -Rivaldo- צטטו גם אותי נכתב במקור על ידי CRAISER דוד סילבה? שבוע טוב לכולם ! בהצלחה (קשה מאוד-4 נק') צריך לזהות את שני השחקנים.
נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 22-09-2012 בשעה 20:58.
נכתב במקור על ידי Messi_King שבוע טוב לכולם ! בהצלחה (קשה מאוד-4 נק') צריך לזהות את שני השחקנים. אינייסטה ורונאלדו?
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אינייסטה ורונאלדו? רונאלדו נכון, אינייסטה לא.
נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 22-09-2012 בשעה 22:11.
נכתב במקור על ידי Messi_King מצטער על נעילת האשכול, טעות של אחד מצוות ההנהלה (אנחנו בודקים מי זה). רונאלדו נכון, אינייסטה לא. רונאלדו ומסצ'רנו ?
רונאלדו צ'אבי?
חוקי הפורום