|
|
טוב זהו נמאס לי כוס של הרבאק ערס מה לא ברור אנשים לא מתעניינים בגיי פורן שאתה מעלה פה לא אכפת לנו איזה חתיכים זיינו אותך אתמול בתחת יאללה חאלאס לחפור אם אתה עד כדי כך מכוער לך תעשה ניתוח פלסטי אבל תפסיק כבר להציף כל אשכול בפורום יחתיכת מזדיין יש לך בעיה שאנשים מנהלים פה שיחה שאתה חייב להפריע כככללללל נושא ונושא בפורום לדחוף את החרא שלך שחוץ מאחמד אף אחד לא מאמין בו גם ככה ?!??! או שפשוט חסרה לך תשומת לב? מה מרביצים לך בבצפר? בבית ? או שאתה פשוט מטומטם ?! מסומם ?!?! מההה הפאקינג בעיה שלך ?!?!?
נוסף בעריכה: מופנה לתלת-ביצה, תלת-פטמה, חד-אונה 5656 חוייבוזנייט איך שלא קוראים למתחנגל הזה
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 20-09-2012 בשעה 21:10.
אבל למה אתה חייב לצאת אהבל כל פעם?
הריי לפי הפיקאפ, כל מי שמעליב אנשים אחרים הוא AFC,
וכידוע AFC לא משיגים בחורות, כי אין להם ערך חברתי גבוה.
אז למה?
הריי אם תאורית הפיקאפ נכונה - יצאת אהבל עכשיו.
למה עשית את זה?
למה הכשלת את עצמך?
אני לא חלק ממשחקי האגו שלכם בני האדם הפשוטים,
זה לא משפיע עלי בשום צורה, המטרה היחידה שלי היא לעזור,
ואני רואה שלא משנה כמה אני מנסה לעזור אתה פשוט מקלל ומקלל ומנסה להעליב.
אין לי מה להוסיף חוץ מ - חבל, זה החיים שלך,
ואתה זורק אותם לפח.
מדינה דמוקרטית, לכל אחד יש חופש ביטוי,
יש לך משהו להגיד נגד חופש ביטוי? בוא תגיד לי אני אשלח לך ת'כתובת שלי ונוכל לדבר פנים מול פנים נראה כמה אתה גבר אז.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-09-2012 בשעה 22:11.
One Shot - One Kill
אין לי שום דבר נגד חופש הביטוי שלך ידידי היקר, יש לי משהו נגד מטרידנים. זה שזכותך להתבטא, זה נכון. אבל בין להגיד את דעתך לבין להיות טרול יש הבדל עצום. אני לא חושב שיש לי איזה צורך לבוא עד אליך כדיללכת איתך מכות כאילו אנחנו בכיתה ו', מה גם שלא דיברתי אלייך - אבל תהייה בטוח שאם היו מתנהגים ככה מול הפרצוף שלי - דהיינו נדחפים לשיחות בכוח דוחפים את הדעה שלהם ולא בצורה מכובדת אלא בציניות ארסית ומזלזלת בכל מה שזז כל דרי הפורום הם כובעים מאוננים חנונים ואאטאבר, אז וואלה אם הייתי מבקש ממנו פעם פעמיים "שמענו אתה גיבור, חאלאס לחפור", והוא היה ממשיךלמנוע מכל הסביבה לנהל איזשהו סוג של דיון שאין בו שרירי לסת וגיי פורן , אז יש סיכוי מסויים, קטנטנטנטןןן, שזה היה נגמר באלימות..
תיקון לא כל דרי הפורום, כל קהילת הפיקאפ - בעולם !
אם לא שמת לב זה פורום פיקאפ זה בדיוק כמו להיכנס לפורום של דוסים ולהגיד להם אלוהים לא קיים והרב כך וכך הוא כך וכך..
קוראים לזה להיות טרול !
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-09-2012 בשעה 23:44.
מה נסגר איתך סוניק?
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 21-09-2012 בשעה 16:59.
תכלס עם כמה שאחנו צוחקים על סוניק, המסארג' הממוצע הוא הרבה יותר ווירדו ממנו