|
|
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני לא מחשיב אותי כשייך לשום דת אבל אם תשאל רב אני יהודי.
זה לא קשור לילדים מפונקים או טלוויזיה, זה קשור לזה שהדת הזאת כופה על המדינה הזאת, חתונה אזרחית? אין דבר כזה כאן בגלל היהדות הזאת, טלוויזיה בכיפור? מה אתה כופר?! תחבורה ציבורית בשבת? זה שיגעון!
הדת כופה אלינו יותר מידי דברים ונמאס, לכבד את הדת הזאת? הדת שטוענת שהם לא צריכים להתגייס לצבא כי הם קוראים בספר? דת שאומרת לסקול אנשים למוות כי הם גבר שאוהב גבר או אישה שאוהבת אישה? דת שכל מי שמאמין בה לא עושה כלום כל היום במשך 100 שנה וחי על חשבון משלמי המיסים? לדעת הזאת לא מגיע כבוד כי היא הורסת את המדינה.
אני בעד...
כל מי שלא צם שישאר בבית ויחנק.
סתם סתם מה אכפת לי ממי שלא צם כל עוד אתם תתקעו בבית כל היום מול הטלוויזיה והמחשב שיהיה לכם בכיף
*אני צם שלא יהיו טעויות
נערך לאחרונה על ידי CRAISER; 20-09-2012 בשעה 19:21.
אני אישית צם ויש לי חברים שלא ויש כאלו שעושים על האש ואוכלים יהודים ביום כיפור אבל זה לא מעניין
מה שאני יודע שבלי הימים האלו ובלי הדבר הזה שמאחד את כל היהודים במדינה הדבר הזה שנקרא דת כבר מזמן היו שולטים פה ערבים וזאת לא היתה מדינת היהודים זאת היתה פלסטין אחים שלי תבינו הדת זה מה שהופך את המדינה הזאת לשלנו הדת שלנו מבדילה אותנו ממצרים ומלבנון... אם לא היו פה כל הדויסים שנלחמים מתחת לאף שלכם כל היום על כל שטח הכי קטן שאפשר להלחם עליו במדינה הזאת
אם לא הם ואם לא הדברים האלו אם זה חגים או יום כיפור שמאחדים את כל העם היהודי
מזמן כבר לא היינו מדינת היהודים
היינו משהו מעורב ומגעיל אחושרמוטה
זאת רק דעתי![]()
כופרים!
סתם.
חבל מאוד שהעצומה היא רק בנוגע ל VOD.
מה עם ערוצים אחרים??
אני ועוד רבים לא צריכים את ה VOD אבל כן צופים מדי פעם בערוצים אחרים.. אז מה עם אנשים כאלה?
אין פה שום דבר שיכול להועיל לי..
אבל בכל זאת אני אבזבז כמה שניות כי אני תומך במאבק נגד כפייה דתית
זאת מדינת ישראל, לא יהודוניה..
בלי חרדים היה לו צבא יותר חזק כי לא היה איזה מלא אנשים שכל יום יושבים על התחת שלהם ולא עושים כלום הם היו מתגייסים!
אבל לא, לעשות משהו זה לא לחרדים האלו.
המדינה הזאת הייתה נהרסת בלי הדת? בלי הדת מיליונים של כסף לא היו מתבזבזים על החרדים העצלנים.
למה לעזוב את הדת כשהיא הורסת מדינה? זה לא קשור לטלוויזיה זה יותר מזה, זה על זה שהדת המפגרת הזאת הורסת את המדינה.
שמעת פעם על ליברליות וחופש דת?
שמעת פעם שישראל מתיימרת להיות מדינה כזו? יופי.
אז זו כפייה דתית לשמה.
זה לא משנה אם אני אחשיב את עצמי יהודי אתאיסט או אביר ג'דיי זה עדיין לא משנה את העובדה שיש פה כפיה דתית.
העניין שאני בתור 'אתאיסט' לא כופה על אף אחד את הדעות שלי ולא אומר לך תפסיק לצום - אתה, מצד היהדות, מכריח אותי לצום אפילו שאני לא רוצה בכך, ואני מדבר על מדינה ליברלית שיש בה חופש דת.
ועוד נקודה למחשבה, בספק עד כמה המחשבה יכולה להיות הגיונית אצל ילודים שמעולם לא עבדו וקיבלו משכורת נגוסה ע"י מס הכנסה:
הדת, ברובה, ולא רק בישראל באופן הכי אירוני ומגוחך חיה על חשבון הציבור החילוני. אם לא החילונים, מי יעבוד וישלם מיסים ומאיפה יממנו את הדת? צאו מהסרט שלכם. יותר חטא לאונן כל השנה ולבקש על זה סליחה בכיפור ולהמשיך לאונן מאשר להשלים ולחיות עם זה כי זה המצב.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music