קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 15:32
  2. [דעה] זה הכל שטויות במיץ פטריות הזייה
    על ידי md-designers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 15:24
  3. [דיון]איך עבדו עליכם היום?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 16:08
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 11 << ראשון ... 678910 ... אחרון >>
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 151

הכל שטויות, עבדו עליכם - עמוד 8

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    לדעתי לפחות, חלק נכבד מכל התחום הזה לפתח את הדברים האלה. אנשים שחושבים שאין צורך בדברים שתיארת הם טיפשים.
    כשאני אומר לפתח אני מתכוון ללכת למכון כושר, לטפח את עצמך, להריח טוב, להיות חברותי, וגם כמובן, לנסות לעשות כמה שיותר כסף.
    עכשיו אתה מדבר לעניין

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אבל זה ברור! האישו הוא שלא משנה כמה תלך למכון ותשים בשמים וכל השיט הזה, יש איזשהו מקסימום שאתה יכול להגיע אליו. ותמיד יהיו אנשים שנראים יותר טוב ממך. המטרה בפיקאפ זה לתת עוד פוש מעבר למקסימום הזה, שלא יתבטא במראה, כסף, ומעמד. הפוש הזה בא בצורת ביטחון, התבלטות, מיניות וכו'.

אבל זה ברור! האישו הוא שלא משנה כמה תלך למכון ותשים בשמים וכל השיט הזה, יש איזשהו מקסימום שאתה יכול להגיע אליו. ותמיד יהיו אנשים שנראים יותר טוב ממך. המטרה בפיקאפ זה לתת עוד פוש מעבר למקסימום הזה, שלא יתבטא במראה, כסף, ומעמד. הפוש הזה בא בצורת ביטחון, התבלטות, מיניות וכו'.
    בודיבילדינג זה סקאם בדיוק כמו פיקאפ. שרירים לא מושכים בחורות. הכי חשוב להיות על אחוז שומן נמוך. השאר זה הפנים. בושם גם לא משנה שום דבר.

FACE>EVERYTHING

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פיקאפ קשור לבטחון כמו שויטמינצ'יק קשור לפקודת הסמים המסוכנים.

אז ככה, בתור אחד שעבר תתהליך שאמרת ללא פיקאפ ומכיר עוד עשרות אנשים שעברו תהליך זהה, הדברים שאמרת "כסף, מעמד, מראה חיצוני" הם הדברים שמביאים לך תבטחון בסופו של דבר. אך ורק הם. שום סדנא של פיקאפ ושום גורו שבעולם לא ישתווה לתחושה שאתה מרגיש שאתה הולך מחובק עם דוגמנית מסלול שנראית כמו תיירת שרק נחתה בארץ וכל ה64643643 גברים שיש במקום מסתכלים עליך כאילו אתה אלוהים בכבודו ובעצמו ושאר הבחורות דופקות בבחורה שלך מבט של קנאית מתה. שום סדנא של פיקאפ לא תתן לך את הבטחון העצמי שתקבל מהסובבים אותך אחרי שתשפר את המראה החיצוני שלך. לדוגמא, מישהו שפעם אף אחד לא שם לב לקיומו ואפילו צחקו על המראה שלו פתאום כוסיות מוסיפות אותו בפייס רק כדי להכיר אותו, בחורות ברחוב מחמיאות לו על המראה החיצוני או מתחילות איתו. שפתאום אתה בעל קשרים בכל מקום ויש לך מילה שיכולה להפוך עולמות שלמים כשלפני כמה שנים היה לך אולי 2 חברים מעפנים כאלה או בכלל לא. תדמיין איך בנאדם כזה אמור להרגיש עם עצמו. אם זה לא מביא לו בטחון כנראה שיש לו מחלת נפש מאוד מאוד קשה והוא צריך כדורים ופסיכיאטר.

ועל כסף אני בכלל לא אדבר שזה לדעתי הדבר שהכי מביא לך תבטחון לשמיים. אני יודע שכאתעשר ארגיש שאני אלוהים בעולם הזה. כי זה מה שזה בשילוב עם שאר התכונות.

בטחון עצמי רוכשים תוך כדי השיפור עצמי, לא אחרי. אין דבר כזה שאתה מתהפך 180 מעלות בלי לשנות תאישיות שלך בהתאם וכל זה בלי לקחת קורסים מפגרים וללכת לחפש כוס בעזריאלי ולהקשיב לכל מיני עצות הזויות של כובעים.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 20:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה

אז ככה, בתור אחד שעבר תתהליך שאמרת ללא פיקאפ ומכיר עוד עשרות אנשים שעברו תהליך זהה, הדברים שאמרת "כסף, מעמד, מראה חיצוני" הם הדברים שמביאים לך תבטחון בסופו של דבר. אך ורק הם. שום סדנא של פיקאפ ושום גורו שבעולם לא ישתווה לתחושה שאתה מרגיש שאתה הולך מחובק עם דוגמנית מסלול שנראית כמו תיירת שרק נחתה בארץ וכל ה64643643 גברים שיש במקום מסתכלים עליך כאילו אתה אלוהים בכבודו ובעצמו ושאר הבחורות דופקות בבחורה שלך מבט של קנאית מתה. שום סדנא של פיקאפ לא תתן לך את הבטחון העצמי שתקבל מהסובבים אותך אחרי שתשפר את המראה החיצוני שלך. לדוגמא, מישהו שפעם אף אחד לא שם לב לקיומו ואפילו צחקו על המראה שלו פתאום כוסיות מוסיפות אותו בפייס רק כדי להכיר אותו, בחורות ברחוב מחמיאות לו על המראה החיצוני או מתחילות איתו. שפתאום אתה בעל קשרים בכל מקום ויש לך מילה שיכולה להפוך עולמות שלמים כשלפני כמה שנים היה לך אולי 2 חברים מעפנים כאלה או בכלל לא. תדמיין איך בנאדם כזה אמור להרגיש עם עצמו. אם זה לא מביא לו בטחון כנראה שיש לו מחלת נפש מאוד מאוד קשה והוא צריך כדורים ופסיכיאטר.

ועל כסף אני בכלל לא אדבר שזה לדעתי הדבר שהכי מביא לך תבטחון לשמיים. אני יודע שכאתעשר ארגיש שאני אלוהים בעולם הזה. כי זה מה שזה בשילוב עם שאר התכונות.

בטחון עצמי רוכשים תוך כדי השיפור עצמי, לא אחרי. אין דבר כזה שאתה מתהפך 180 מעלות בלי לשנות תאישיות שלך בהתאם וכל זה בלי לקחת קורסים מפגרים וללכת לחפש כוס בעזריאלי ולהקשיב לכל מיני עצות הזויות של כובעים.

אם ככה, לא אמרתם איך עושים את זה. ככה שזה נשמע בדיוק כמו מי שאתם אומרים שעושים איזה סקאם ועובדים על אזרחים תמימים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אם ככה, לא אמרתם איך עושים את זה. ככה שזה נשמע בדיוק כמו מי שאתם אומרים שעושים איזה סקאם ועובדים על אזרחים תמימים.
    אני יסביר לך איך משפרים ביטחון עצמי

ככה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מה איך עושים את זה מה קשה פה בדיוק? חצי מהאנשים שאתם מכנים "טבעיים" עברו את זה על בשרם, זה לא משהו שאני המצאתי פה משיעמום או איזו תאוריה שלך תדע אם היא נכונה בכלל..יש מלא ילדים שבחטיבה למשל אפילו לא התנשקו ובתיכון התהפכו 180 מעלות. מ-ל-א. ואף אחד מהם לא יודע מזה פיקאפ בכלל. אם אני פגשתי עשרות כאלה זה כבר אומר משהו. מי שטוען שאין כאלה או שהוא עיוור או שהוא לא יוצא מהבית (ואם כן הוא יוצא עם כובעים)

פשוט משפרים את עצמך בתחומים האלה ככל האפשר, יש פול חומר באינטרנט על השטויות האלה והרבה טיפים (ולא חומר של פיקאפ זה זבל טהור והסקאם הכי גדול בתולדות האנושות), יש פול אנשים בסביבה שלכם (בצפר עבודה וואטאבר) שתוכלו ללמוד מהם (לא בהצהרה כן?) איך בנאדם אמור להתנהג ולתקשר עם אנשים, איך בנאדם אמור להראות למקסימום של הפוטנציאל שבו ואיך אפשר לעשות כסף. שאת הכסף אפשר להמר בצורה שתעזור לך בשני התחומים האחרים. ואני ממש לא מדבר על מליונים אלא על כסף קטן שיש לכולם.

לדוגמא:

מעמד חברתי - אפשר לעבוד קצת ולחסוך לטיול לבורגס עם חברים. שם אפשר להכיר אנשים בקלות וגם לזיין די בקלות. למתחילים מומלץ לעשות תדברים האלה באילת, להכיר אנשים יותר ברמה בארץ ושנה הבאה לעבור לטיול קצת גדול יותר בחו''ל לבורגס לדוגמא. זה דברים שאוטומטית מכניסים לכם אנשים לחיים ולשם שינוי זה באמת מביא לך זיונים כל עוד אתה לא בעל תסמונת דאון שנראה כמו אחד שעובר סלקציה ליפה והחנון, ואם יש לכם טיפל'ה שכל ואינטיליגנציה חברתית אתם תתחברו לכאלה ששווה להתחבר אליהם.

מראה חיצוני - בגדים, ניתוח פלסטי, מכון כושר, קוסמטיקאית, שיזוף בלה בלה בלה...לדעתי מראה חיצוני יותר חשוב למתחילים מהסיבה הפשוטה שזה מה שנותן פוש לבטחון העצמי בצורה הכי חזקה. ואם באים לסביבה חדשה יחד עם זה זה ילך די טוב.

קודם תתחילו מאלה ואז זה יזרום לכם כבר לבד. הבעיה שרוב האנשים לא עושים גם את זה. ואם כן הם מצפים לתוצאות בפחות מחצי שנה ומקבלים זובי לפנים.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 20:51.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה

מסכים. אני לא מבין על מה הוויכוח. ביטחון אתה רוכש משני דברים- תגובה של אנשים מסביבך אליך, והתגברות על פחדים. כנראה שנינו מגדירים פיקאפ כדברים שונים, כי אני את השינוי שלי עברתי ללא קורס וללא שום מדריך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אסביר לך איך עושים את זה. אתה משנה את המראה שלך בגבולות הפוטנציאל שלך למקסימום (משמע להתאמן, להתבשם, להתלבש יפה וכו') עד למצב שאתה אוהב איך שאתה נראה. אתה מקבל תגובות חיוביות מהחברה וזה מקפיץ לך את הביטחון. בו בזמן אתה הופך להיות יותר חברותי, ומתחיל להכיר אנשים חדשים- פותח את עצמך לאנשים- תתפלא כמה אנשים נחמדים כשאתה נחמד אליהם. בנוסף, אתה מתחיל לעשות דברים שמפחידים אותך ולראות שהשד לא נורא.
    בין אם זה להתחיל עם בחורות, לעשות צעד עם הידידה שלך שאהבת שנה, לאיים על הערס של השכבה שאתה שונא, או כל דבר אחר שפחדת לעשות כתוצאה מחוסר ביטחון. זה שיפור שלוקח זמן, אבל הוא עובד. על בשרי אני אומר את זה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני מסכים עם Tony_Montana רק בדבר אחר.. צריך לחוות משהו עצום בחיים באמת כדי להשתנות ב180 מעלות, בזה אתה צודק ואני לא מתכוון לשקר.
    אבל אין צורך לעבור מהפך בצורה חיצונית, שזה אומר לשנות את המראה החיצוני שלך באמצעות ניתוחים פלסיטים כדי לקבל בטחון עצמי...זה יכול מאד לעזור, שלא תבין אותי לא נכון..זה נותן פושששש אחורשמוטה פוששש, אבל לא באמת צריך את זה..אפשר פשוט "לשקר" לעצמך שאתה נראה טוב, שאתה משיג בנות על ימין ועל שמאל ולאט לאט להתחיל לגבש לעצמך סוג של "שקר" שאתה באמת נראה טוב. למה זה טוב? כי ברגע שאתה כל כך בטוח בעצמך שאתה נראה טוב ואתה משיג איזה בחורה שאתה רוצה..אתה באמת תתחיל להשתנות ולהראות טוב יותר...ככה אלוהים יצר אותנו. המציאות שאנחנו "יוצרים" לעצמנו היא המציאות שלנו.

אני מקווה שהבנת אותי

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שמע אני עוד לא עברתי ניתוח פלסטי ולא באמת צריך אחד בשביל "להביא בחורות ולהנות" ובלה בלה בלה שמסביב לענין. אם אי פעם אעשה צעדים כאלה זה יהיה נטו בשביל עצמי. ואם יהיה לי כסף לזה למה לא לעשות את זה? עדיף מלבזבז אותו על פלאפון מעפן או על איזה GAYBOX260 וחרא של בתולים שישכב בארון עוד חודש. פה אתה משקיע בעצמך עד המוות. חוצמזה, מהפך בצורה חיצונית הכרחי. אמנם לא ניתוחים אבל מייקאובר שינה לי את החיים מקיצוניות אחת לקיצוניות שניה. אין מצב הייתי מזיין אפילו כונפה ללא המייקאובר. אתה יכול להפוך מ6-5 ל7-9 אם אתה יודע מה מי ומו.

תמיד כיף לעלות את עצמך בדרגה אחת או שתיים למעלה ממה שהיית. אחרי הכל אני מתחרה רק עם העבר של עצמי, לא עם אנשים אחרים. מי שמשווה את עצמו לאחרים לא יהיה לו כיף בחיים |:
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 21:09.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אין הרבה אנשים שהם כל כך מכוערים שהם צריכים ניתוח פלסטי בשביל לזיין. אני לא מאמין בזה, אבל אם אני ארצה לעשות ניתוח זה יהיה בגלל שמשהו מפריע לי ולא בשביל לזיין. מי שעושה ניתוח פלסטי בשביל לזיין... אין לי מה להגיד חוץ מלקוות שיצליח.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 20-09-2012 בשעה 21:13.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מסכים עם Tony_Montana רק בדבר אחר.. צריך לחוות משהו עצום בחיים באמת כדי להשתנות ב180 מעלות, בזה אתה צודק ואני לא מתכוון לשקר.
    אבל אין צורך לעבור מהפך בצורה חיצונית, שזה אומר לשנות את המראה החיצוני שלך באמצעות ניתוחים פלסיטים כדי לקבל בטחון עצמי...זה יכול מאד לעזור, שלא תבין אותי לא נכון..זה נותן פושששש אחורשמוטה פוששש, אבל לא באמת צריך את זה..אפשר פשוט "לשקר" לעצמך שאתה נראה טוב, שאתה משיג בנות על ימין ועל שמאל ולאט לאט להתחיל לגבש לעצמך סוג של "שקר" שאתה באמת נראה טוב. למה זה טוב? כי ברגע שאתה כל כך בטוח בעצמך שאתה נראה טוב ואתה משיג איזה בחורה שאתה רוצה..אתה באמת תתחיל להשתנות ולהראות טוב יותר...ככה אלוהים יצר אותנו. המציאות שאנחנו "יוצרים" לעצמנו היא המציאות שלנו.

אני מקווה שהבנת אותי
    אתה יכול לשקר לעצמך שאתה נראה טוב, אבל זה לא ישנה את המציאות.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-09-2012 בשעה 21:51.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:08.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בתיאוריה לא, בפועל כן.

שכנוע עצמי זוהי שיטה עתיקת יומין דווקא בגלל שהיא עבדה, עובדת ותעבוד גם בעתיד.
    מעניין עוד כמה זמן תמשיך להשלות את עצמך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,704 | הודעות: 8,202,297 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect