עכשיו אתה מדבר שטויות, יש אנשים שמזרימים בנות על בסיס קבוע אז מה זה בגלל שיש להם "מזל"? לא זה פשוט בגלל שהם יודעים איך...
עכשיו אתה מדבר שטויות, יש אנשים שמזרימים בנות על בסיס קבוע אז מה זה בגלל שיש להם "מזל"? לא זה פשוט בגלל שהם יודעים איך...
|
|
אני יתן דוגמא על 2 חברים שלי שמזרימים בקלות בלי בעיה:
א.תלוי איך אתה מגדיר נראים טוב, זה משתנה, ושתיהם בדוק לא נראים דוגמנים.
ב.לא עשירים אבל יחסית לגיל שלהם יש חבילות לפעמים.
ג.קשרים לא חסר, אני מניח שזה הצד החזק שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-09-2012 בשעה 20:38.
עדיף שתשתוק, עלאק לא מבין, בוא נגיד ככה, אין להם את המבנה פרצוף שאתה חושב שיש להם זה אני יכול להבטיח לך, אני לא מטומטם אני יכול לזהות ולמה נראה לך שאני יראה תמונה שלהם? אם הם ידעו שאני בכלל בפורום הזה הם נראה לי יהרגו אותי, אני פה משעמום נטו בתכלס, וגם תאמת שזה די משעשע מה שקורה פה, אבל אני בטח לא יגיע לרמה שאני צריך לתת לך תמונות שלהם, אתה חי בסרט שרק אתה זה שיכול לשפוט אם מישהו נראה טוב או לא... בוא תגיד לי אתה איך אתה שופט בדיוק איך מישהו נראה, אני מת לדעת.
בואנה תפסיקו לבקש תמונות מי הנואש שבאמת ירגיש שהוא חייב לכם הוכחות מי מכיר אתכם בכלל.... סעמק כל הפורום הזה חבורה של דפוקים באמת.
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:50.
בכלל לא דיברתי על רעיונות של חצי מהפורום הזה, דיברתי על המחשבה הטיפשית של מישהו מכם שאני או כל אחד אחר יפרסם תמונה שלי בפורום הזה כדי להוכיח משהו לבנאדם שכל מה שאני יודע עליו זה שהכינוי שלו זה 565656565656 ושיש לו המון זמן פנוי. אתה לא שווה את זה אחי, אז תמשיך בעבודת הקודש D:
למה שאני אדרג אותו יא ווירדו?
א' - אתה צודק.
ב' -
חחח, הוא לא דפוק, הוא סתם מדוכא מהחיים. נכנס לפורום אנטי-פיקאפ כשהוא חיפש פיקאפ בגוגל, ועכשיו הוא מעתיק את המשנה החדשה שלו לפה
כי משום מה זה גורם לו להרגיש יותר טוב עם עצמו. "אני לא מבזבז יותר זמן על הפיקאפ החרא הזה." - הוא יבין בסוף שהוא מבזבז הרבה יותר זמן על משהו
אפילו יותר דבילי. הוא ייתרץ את זה בזה שהחיים משעממים ושאין להם משמעות - אבל זה כי הוא ילד. תן לו קצת זמן, הוא יתאפס בסוף על העובדה שהיה לו זמן
לעשות משהו שהוא באמת אוהב, והוא ביזבז את זה על איזו יענו אידיאולוגיה ילדותית. כרגע, הוא באמת ובכנות בטוח שכל מה שהוא צריך בחיים זה שידחפו לו בורג
בלסת, ואז כל החיים שלו ישתנו. א-ו-ק-יי.
ג'-
טיילר פשוט מריץ את הליין LMS הזה כבר איזה שלוש שנים כל פעם שמשעמם לו. שזה בסדר, שיקרא לזה איך שהוא רוצה, בסופו של דבר הוא מבין שאיך שאנשים רואים אותך משנה מאוד את הקונטקסט של מה שהם חושבים עליך. הוא מוסיף לזה דברים מובנים מאליהם כמו כסף ומראה - שבשבילם לא הייתי צריך ראשי תיבות,
סכ"ה - מאוד פיקאפי-אדםליונס-אנטוראג'גיים-כזה: תציג את עצמך בצורה איכותית, תצא למקומות איכותיים, עם אנשים איכותיים (בעיקר בחורות), ואנשים אחרים יראו עליך שאתה בן אדם איכותי. כדי לעשות את זה אתה צריך לשנות את הסגנון חיים שלך, כדי שיהיה כזה שיאפשר לך להיות בקשרים חברתיים עם אנשים איכותיים -
ואני מסכים איתו שלהיפגש עם בחורים אחרים מפורום פיקאפ באינטרנט או מאיזה מפגשים ב1500 שקל שמעביר אותם מישהו עם סגנון חיים יותר חנוני משלך, זה ממש לא לשנות את הסגנון חיים שלך. החלק הכי מוזר בכל ה"קהילה" הזאת זה שהיא "קהילה". להתחיל עם בנות זה לא משהו שצריך להיות מטרה קהילתית. זה לא משפר אותך בתור בן אדם.