נכתב במקור על ידי Sex Devil אין לי מושג.... האלק הוגן אולי? צודק,זכית בנקודה. וינס "דפק" אותי,מי אני?
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 21-09-2012 בשעה 20:27.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
נכתב במקור על ידי Straight Edge צודק,זכית בנקודה. וינס "דפק" אותי,מי אני? בראט
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil בראט אני אקבל את זה אני הייתי אלוף ה WWE הראשון בהיסטוריה,מי אני?
נכתב במקור על ידי Straight Edge אני אקבל את זה אני הייתי אלוף ה WWE הראשון בהיסטוריה,מי אני? באדי משהו.. באדי רוגר?
נכתב במקור על ידי Straight Edge אני אקבל את זה אני הייתי אלוף ה WWE הראשון בהיסטוריה,מי אני? באדי רוג'רס
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Sex Devil באדי משהו.. באדי רוגר? מצטער,אני לא יכול לקבל את התשובה נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt באדי רוג'רס צודק,זכית בנקודה.
נערך לאחרונה על ידי Capt. Miller; 21-09-2012 בשעה 20:56.
אני מחזיק בשיא של הזמן הכי קצר ברויאל ראמבל,מי אני?
נכתב במקור על ידי .Californication אני מחזיק בשיא של הזמן הכי קצר ברויאל ראמבל,מי אני? סנטינו מרלה?
נכתב במקור על ידי Sex Devil סנטינו מרלה? צודק. אני מחזיק בשיא של החזקת אליפות WWE,מי אני?
נכתב במקור על ידי Straight Edge צודק. אני מחזיק בשיא של החזקת אליפות WWE,מי אני? ג׳ון סינה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- ג׳ון סינה לא.. רק כדי לחדד,לא מספר זכיות,כמה זמן בתור האלוף
נכתב במקור על ידי Straight Edge לא.. רק כדי לחדד,לא מספר זכיות,כמה זמן בתור האלוף אני חושב JBL ? יכול להיות?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אני חושב JBL ? יכול להיות? לא,הרבה יותר מ JBL
נכתב במקור על ידי Straight Edge לא,הרבה יותר מ JBL ברונו סמארטינו
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt ברונו סמארטינו צודק ניצחתי בקרב כלוב הדחות הראשון,מי אני?
נערך לאחרונה על ידי Capt. Miller; 22-09-2012 בשעה 15:02.
חוקי הפורום