קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] The Moron Test ל C7,N8,E7
    על ידי NoyCohen111 בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-03-2011, 15:01
  2. נסיעת מבחן ללא גבולות / Test Drive Unlimited
    על ידי SlaydeR בפורום VIP Games
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-02-2010, 10:40
  3. The Punch~ visual effects test~
    על ידי Avivrez בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-10-2008, 07:28
  4. [הורדה] נסיעת מבחן ללא גבולות / Test Drive Unlimited : משחק ל PSP
    על ידי T0Blerone בפורום משחקי קונסולות להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 14:57
  5. Test Come Back To The WWe
    על ידי -עדי- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 19:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

The Marshmallow Test - מבחן המרשמלו = אינטילגנציה רגשית - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    טוב יכול להיות שאתה צודק אין לי מה לעשות חוץ מלהיכנס לפורום ולכתוב דברי שקר כדי שאתם תאמינו לי.
    אני לא מתכוון להתייחס לתגובה שלך כי היא ילדותית אתה רוצה תפתח את הספר אינטליגנציה רגשית מאת דניאל גולדמן ותתחיל לקרוא.

חברים אני מבקש אל תורידו את הדיון הזה רמה ,אל תיכנסו לדברים אישיים למי יש יותר משמעת או מי יותר קרבי בצבא תשאירו את הדיון הזה עייני.
    אתה לא יכול להגיב לי בגלל שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. המבחן הזה נעשה לא מזמן והילדים שם עדיין ילדים בדקתי קצת את הנושא.
    המבחן המקורי נעשה בשנות ה-60 ולא בדקו את הילדים בתור מבוגרים.
    אולי כי שמעת בספר "אינטליגנציה רגשית" על הניסוי הזה אז קישרת והתלהבת, תנסה להבין משהו לפני שאתה סתם שומע וישר מספר.
    והתגובה שלי היא לא ילדותית, להיפך התגובה שלך ילדותית, אתה מנסה לצאת חכם יותר וברמה "גבוהה" יותר ע"י התגובה שלך, דבר שנפוץ בקהילת הפורומים
    כי אי אפשר לראות הבעות פנים ושפת גוף. אם אתה לא רוצה להגיב לי אל תגיב אתה לא ממש מעניין אותי, ואני לא קיללתי ולא העלבתי אף אחד, פשוט אמרתי את מה שאני חושב אז אל תסלפו דבריי.
    נ.ב
    אינטילגנציה ריגשית היא יכולת (שאפשר לפתח אגב) לזהות ולנתח את רגשותיו ותחושותיו של בנאדם אחר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אתה לא יכול להגיב לי בגלל שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. המבחן הזה נעשה לא מזמן והילדים שם עדיין ילדים בדקתי קצת את הנושא.
    המבחן המקורי נעשה בשנות ה-60 ולא בדקו את הילדים בתור מבוגרים.
    אולי כי שמעת בספר "אינטליגנציה רגשית" על הניסוי הזה אז קישרת והתלהבת, תנסה להבין משהו לפני שאתה סתם שומע וישר מספר.
    והתגובה שלי היא לא ילדותית, להיפך התגובה שלך ילדותית, אתה מנסה לצאת חכם יותר וברמה "גבוהה" יותר ע"י התגובה שלך, דבר שנפוץ בקהילת הפורומים
    כי אי אפשר לראות הבעות פנים ושפת גוף. אם אתה לא רוצה להגיב לי אל תגיב אתה לא ממש מעניין אותי, ואני לא קיללתי ולא העלבתי אף אחד, פשוט אמרתי את מה שאני חושב אז אל תסלפו דבריי.
    נ.ב
    אינטילגנציה ריגשית היא יכולת (שאפשר לפתח אגב) לזהות ולנתח את רגשותיו ותחושותיו של בנאדם אחר.
    טוב אתה צודק ,אני עדין לא מבין על מה הוויכוח אבל שהיה אתה צודק. אני לא מבין ואני לא יודע.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    נ.ב
    זהו הפירוש היבש לאינטליגנציה רגשית.
    לכל אדם יש את החוש הבסיסי לזהות את רגשות האחר, אצל חלק מפותח יותר אצל חלק פחות. זה מה שעזר לנו לשרוד בתור יונקים, בדיוק כמו חוש הטעם או היכולת להריח טרף.

החוכמה היא לא לזהות את רגשות האחר בלבד אלא להשפיע עליו בכל פעם שתרצה בכך, לגרום לו לחוש את הרגשות בהם אתה מעוניין שיחוש, ולהפיק תועלת, או ליצור כימיה "עמוקה" אם אפשר לקרוא לזה ככה תוך דקות ספורות של היכרות ראשונית ככה שתהיה לך היכולת להשפיע על האדם שמולך (אם היית איש מכירות היכולת הזאת הייתה מכפילה לך את חשבון הבנק).

ויקיפדיה - אינטליגנציה רגשית היא יכולת או מיומנות של אדם לזהות, להעריך ולנהל את רגשותיו ואת רגשות האחר. כתחום חדש יחסית במחקר הפסיכולוגי, הגדרת האינטליגנציה הרגשית משתנה לעתים תכופות.
    לדעתי ליכולת האיפוק והתגברות על היצר ישנה השפעה מדהימה על היכולת לשלוט ברגשותיו של אחר ובמעשיו.
    נניח ואתה נמצא בקשר מסויים עם בחורה שאומרת לך שהיא לא תשכב איתך שוב פעם אם לא תשנה את ההתנהגות שלך למענה. אם זכית להיות אדם הכובש את יצרו, אתה תמשיך להתנהג כפי שאתה מתנהג, לא תשתוקק לסקס בכל מחיר והבחורה תעשה לך המון מניפולציות רגשיות אך אתה תדע להתגבר עליהן עד שלבסוף הבחורה תישבר ותשכב איתך בכל מקרה ותקבל את ההתנהגות שלך.

סיטואציה שכזאת הינה דוגמה לשליטה רגשית ויצרית מועילה ומן הסתם שלאינטליגנציה רגשית יש כאן משקל, אומנם לא מדובר בזיהוי אך בהחלט על שליטה וניהול הרגש.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-09-2012 בשעה 10:00.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,042 | הודעות: 8,199,635 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect