מה אתה רוצה להגיד בכל הנושא הזה? שפיקאפ זה חארטה וזבל? סבבה, זה חארטה וזבל.
עכשיו אתה מוכן לסתום?
מה אתה רוצה להגיד בכל הנושא הזה? שפיקאפ זה חארטה וזבל? סבבה, זה חארטה וזבל.
עכשיו אתה מוכן לסתום?
|
|
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:44.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:44.
פשששששששששששששששש
פעם ראשונה אמרת דברים נכונים אמיתיים ואשכרה מחוברים למציאות
וכמו שחפרתי כבר מלאאאאאאא פה, לכל אחד יש את היצור הזה שהוא רואה אם זה ברחוב/בעבודה/בבצפר/בצבא שהולך עם פול ביטחון גב זקוף מדבר חזק ובלהבלהלבה והוא עדיין בתול חיבוק וזה פשוט כואב לראות מישהו שחי בסרט שאם הוא יעשה X וY אז בנות יראו "ווווווואו יש לו ביטחון אני כל כך הולכת לזיין אותו אפילו אם הוא נראה כמו שלשול של הכלב שלי"
וזה לא ככה
בגלל זה הוא בכה כמו תינוק שהוא היה לבד באחד הפרקים
כי זה ממש לא מפריע לו
זה כמו המשפטי כונפות בפייסבוק שחופרים על כמה שכסף זה לא הכל בחיים ויום למחרת יוצאים למחאה של "צדק חברתי"
והגייז ששמים משפטים של "עדיף מישהי אחת עם אופי מ1000 כוכבות פורנו" ובלילה מורידים תמכנסיים ומאוננים על הסרטונים של ג'נה ג'יימסון
טפו עליהם
וWIZEEDE מזה לעזאזל הדברים האלה שאתה מביא מה עישנת אחי
when the mood is right....
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אחי כשאתה רואה בטלויזיה כל שנייה מישהו מזיין
כשאתה רואה בכל סרט סצנת סקס
כשאתה הולך לבר ואתה רואה איך מישהו דוחף ת'לשון שלו כל כך עמוק לגרון של חברה שלו שהיא הולכת לצאת מהתחת,
בזמן שאתה יושב עם בירה ביד, שותה אותה, הולך הביתה אחרי שעה, מסתכל סרט עם פופקורן לבד בחושך, חושב איך להשתלט על העולם ואז עושה ביד על פורנו 3 דקות, גומר והולך לישון.
זה לא מפריע לו?
בולשיט
זה בדיוק כמו שתגיד על כל האפסים האלה שכל אחת דוחה אותם אחת אחרי השנייה והם אומרים "על הזין שלי על הזין שלי על הזין שלי", וואלה? לא על הזין שלהם.
הן דוחות אותו כי הוא מכוער/פריק/WIERDO/כל דבר מוזר אחר, וזה לא על הזין שלו כי הוא מפנים שהוא כזה והוא סתם פותח כל פעם סט סט סט סט בעזריאלי כמו כאפות כדי להוציא מספר אייסיקיו ממישהי..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
זה שלא צפית בסדרה כבר אומר שאין לך מושג במי מדובר. וכמו שהבחור מעלי אמר, הוא כנראה לא יצא למקומות שיש בהם את האווירה של זה. אם אני אשים מישהו במערה 20 שנה גם לו לא יהיה אכפת "ממה שחושבים עליו" ומסקס.
כמו שאתה בא לראיון עבודה ומנסה להראות תהכי טוב שלך אבל דוגרי שתתחיל לעבוד שם, אתה ממש לא תהיה העובד שהצגת את עצמך מקודם.
זה כמו הכובעים שמנסים למכור לך בסרטונים שהם ככה וככה והכי זה והכי זה
אבל בפועל הם...ההמשך ידוע.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 22-09-2012 בשעה 16:21.