|
|
ולגבי הבחור שלך... ראיתי רק את התחלת הסדרה (אגב הוא ענקקקק חחח מה זה אהבתי אותו)- וברור שלביטחון הזה יש ביטחון עצמי מופרז ללא ביסוס. אם הוא בתול שפתיים בגיל 26, אין לו ביסוס לחשוב שהוא סקסי, וזה כל כך ברור שהביטחון שהוא משדר הוא מזויף. הוא לא בעל ביטחון, ואין לו שום תכונה מושכת- ככה שלמה שמישהי שם תשתין לכיוונו? והאמת שהבחור הזה במצב כל כך קיצוני. הייתי אומר שהוא סובל מאפקט דאנינג-קרוגר. אם הוא היה בעל ביטחון אמיתי, הוא היה משנה את כל הלוק שלו והגישה שלו, מכיר בנות- ולא היה מגיע לתוכנית הזו.
הקטע הוא שלכובעים יש את אותה ההתנהגות בתור אחד שראה יותר מדי כאלה
זה שהם מכחישים את זה זה סיפור אחר![]()
אין לו שום דבר נו, הוא ריק, הוא מזוייף. כל מה שהוא משדר זה כל מה שהוא לא.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
זיג היל 565658
אתה המנהיג והאל שלי
וLMS זה התנ''ך שלי
"תודה לכם תלמידי. . . כמו שאתם רואים אני כרגע נמצא באיים הטרופים של הקרביים מדגמן לדוצ'ה וגבנה ומזיין HB10 כל יום חדש. פשוט גן עדן. הכל בזכות הביטחון שאני משדר, הרבה הרבה ביטחון.
תזכרו לשדר ביטחון, מיניות, רוחניות, מנהיגות והרבה הרבה ביטחון-ואתם בדרך לשערי הכוס. . . [אני משער שתגיעו לשם תוך 7-10 שנים אם תשדרו הרבה ביטחון]
שלכם, בכבוד רב, מסטר פיקאפ LSD"
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-09-2012 בשעה 19:18.