חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
"חברה עדכון קטן. . . כמו שאתם רואים כבר הצלחתי להשיג תוצאות מהסארג' של היום. השתמשתי בפתיח עקיף של "האם את מצחצחת שיניים לפני או אחרי הארוחת בוקר?" ומשם השיחה זרמה מהר מאוד למיטה, משום מה היא הייתה מאוד בעניין ודחפה את כל העניין קדימה. כנראה אהבה את הביטחון שלי.![]()
טוב, מה אני יכול לעשות? אחרי 5000 סטים שפתחתי איך אפשר שלא לשדר ביטחון? ביטחון כבר הפך לשם השני שלי.
בכל מקרה חבריי, אני מקווה שזה נתן לכם קצת מוטיבציה להירשם לBOOTCAMP החדש שאני עושה בחודש הבא, במחיר 7860$ ליומיים בלבד. פשוט פשע לא להירשם.
פרטים נוספים באתר: www.looks-dont-matter.lie
שלכם, מסטר LSD"
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-09-2012 בשעה 19:37.
רגע תגיד שנייה 5677851, יש לך לסת מגניבה כמו של החברה בתמונות, או רגילה?
על אמת אני שואל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני עוד ידגמן יום אחד, אני חושב![]()
אני גם יכול ללמד כל אחד ממכם איך להשיג לסת כזאת, גם אם נולדת עם POTATO FACE
בלי ניתוח פלסטי
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-09-2012 בשעה 22:17.
נו כן, דה נאטס כבר עשה תבדיחה עם ההובה בובה
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:45.
העם
דורש
לסת אימתנית
קיצר תעשה מדריך אחי תעזור לכמה INCELS פה אולי יצא מהם משהו
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-09-2012 בשעה 20:10.
דרך אגב באשכול הזה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=882417&page=3
הוא יודע גם....![]()
כי אני סיפרתי לו
אבל אל דאגה גם אם כמה ילדודס מאטרף ידעו איך להשיג לסת של דוגמן זה לא אומר שהוא לא יוכל להתעשר מזה
אני יפתח נושא חדש בקשר לכל העניין הזה כי זה די ארוך מידי לכתוב בהודעה
חכו וצפו, ההתרגשות עולה אההה?
טוב עכשיו אני יפתח רק יקח טיפה זמן לכתוב הכל