קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי מאוד.
    על ידי SINGIN בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-10-2008, 23:10
  2. {שאלה}אולי קצת דבילית אבל חשובה
    על ידי motomix בפורום משוב
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 17:12
  3. שאלה לגבי הביטורנט שמעצבנת אותי מלא זמן...
    על ידי Ice-Sword בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 15:52
  4. שאלה חשובה אל תשאלו אותי למה אני שואל..
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 23:59
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 22:50
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

שאלה שהיא קצת מטרידה אותי - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אם אתה מתחיל עם בחורה ולא הולך לך, משמע אתה מכוון גבוה מידי.
    אני פשוט חייב פעם אחת ולתמיד להפגש איתך, אתה תצביע לי על הבחורה הכי כוסית שאתה יוכל למצוא בזווית העין ואני פשוט ישתיק אותך...

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה לא צריך להיראות כמו דוגמן, לא שזה לא יעזור- אבל זה לא מה שימנע ממ להשיג בנות. טפח את עצמך ויהיה מספיק.
    אתה לא חייב כסף, למרות שגם זה עוזר. אבל במקרה שלך אתה בכלל לא רוצה שימשכו אליך בגלל הכסף- אז אל תשוויץ בו.
    לגבי מעמד. זה החלק שאני הכי מאמין בו בקטע של פיקאפ. אין לי ספק שמעמד הוא הדרך הכי טובה להשיג בנות יפות. מעמד וביטחון עצמי קשורים זה בזה ואני אסביר.
    כשיש לך מעמד, אנשים אוהבים אותך ואתה מכיר הרבה אנשים- הביטחון עצמי שלך יהיה גבוה, ואתה תשיג בנות יפות.
    אם יש לך ביטחון עצמי, ואתה לא מפחד להיות חברותי ולהכיר אנשים חדשים- יווצר לך סטאטוס ומעמד של אדם שאוהבים- ותשיג בנות.

מה גם שבעזרת מעמד אתה מכיר יותר אנשים, משמע מכיר יותר בנות. ואין ספק שיש לך יותר סיכוי להביא בחורה שאתה מכיר בגלל חבר או ידידה מאשר בחורה שאתה מתחיל איתה ברחוב.

לכן הדעה שלי היא כזו. רוצה למשוך בחורות? תעבוד על עצמך- על הבחוץ ועל הבפנים. תשקיע בחיצוניות, טיפוח, בישום, שיזוף, בגדים- הכל.
    ותשקיע בפנימיות. מה זה להשקיע בפנימיות? להגיע לדרגה שתוכל לבטא את עצמך כל הזמן. לבטא את עצמך משמע לא לפחד לעשות כל דבר שאתה חושק בו. זה ביטחון עצמי אמיתי. זה לא דבר שקיים, זה פשוט חוסר הפחד לבטא את עצמך והדעות שלך. ברגע שתוכל לבטא את עצמך לגמרי- "ביטחון עצמי גבוה", תשיג בנות וגם מעמד. בו זמנית.

אני יודע שזה בכלל לא קשור לנושא אבל הייתי חייב להסביר אחת ולתמיד מה אני חושב.
    כדי להכיר בנות אתה צריך ללכת, לצאת עם אנשים, להיות חברותי, ולא לפחד לעשות מה שאתה רוצה- בין אם זה להתחיל עם בחורה (בהקשר לנושא פיקאפ) או כל דבר אחר (כל עוד אתה לא פוגע באפחד).

זהו, זה לדעתי המהות של מה שמסבירים הפיקאפ. אין לך מעמד? תפתח ביטחון ותשיג אחד. כי מעמד וביטחון מזינים אחד את השני בצורה מטורפת.

חברה, אתם חייבים להפסיק עם כל הNONSENSE הזה של הביטחון. מי המציא את זה בכלל? איזה "גורו" פיקאפ מטומטם? דיי חברה. ביטחון ומשיכה לא קשורים אחד לשני.
    כשאני אומר "סטטוס" אני מתכוון לזה שאתה מפורסם מאוד, והבחורה יוצאת איתך כדי להתפרסם בעצמה, לא בגלל שהיא נמשכת אליכם פיזית.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני באמת שלא יודע איפה אתה גר ולאן אתה יוצא...אבל אני מבטיח לך שבאיזור הצפון של הארץ, כל מה שאתה אומר כאן הוא פשוט לא נכון.
    תגיד לי מה נראה לך שיש איזה משוואה מתמטמית שכל בחורה הולכת עם מחשבון ואומרת לעצמה "רגע, אם הבחור נראה...7, ואני נראת...8, אהה אז אני לא יכולה לצאת איתו!" ? מה נסגר איתך אחי? באמת שאני לא מבין מאיפה אתה מביא את העובדות האלה ואת ההנפצות האלה אבל אתה באמת חיי בסוג של בועה!

עוד לא יצא לך לראות הורים או זוגות שהגבר מן הסתם נראה בערך 6-7 והבחורה שלו נראת פצצה? ואם באמת עוד לא יצא לך...אז אחי, איפה אתה חיי? איפה אתה גר?!
    אני חיי בכדור הארץ אחי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שלא תעיז להקשיב לאדיוט הזה.
    הבן אדם הזה בטוח ב100 אחוז שאם הוא לא נראה חתיך על כמו בראד פיט או אנא אערף מי, הוא לא יוכל להשיג אף בחורה...וזה כמובן טעות. למה אני אומר את זה? בגלל שאם אתה תצא לכל פאב או מועדון או בר או טיילת תל אביב או לא מעניין אותי לאן, אתה יכול לשים לב שאם אתה תתלבש בצורה נורמלית, תטפח את עצמך ותריח טוב, אין שום סיבה שלא תשיג בחורה, אלה אם כן אתה נראה ממש ממש מחריד (מה שרוב הסיכויים שלא תקף לגביך) ואז אתה באמת מצב רע ואתה חייב לעשות משהו לגבי זה...ככה או ככה, אם אתה נראה סביר, עם קצת שיפורים אסטטיים (תספורת נורמלית, זקן מטופח או מגולח או מה שבאלך) אתה יכול להשיג כל בחורה שאתה רוצה, ומן הסתם שכל זה ברור לך..אני יודע שאני לא מחדש לך כלום, פשוט הבן אדם שכתב לך את התגובה הוא בן אדם שמאמין שכל גבר שלא נראה הכי טוב בעולם (שזה 80 אחוז מהאוכלוסיה) לא יכול להשיג בחורה..והוא שוכח לגמרי את העובדה שאבא שלו לא חתיך על..והוא השיג את אמא שלו. אז עצה ממני, אל תקשיב יותר לתגובות שלו.

מה שכן הוא צודק, זה המעמד החברתי שפה אני חייב דווקא להגיד שבזה הוא צודק. אתה לא חייב להיות חתיך אבל אתה כן צריך שיהיה לך מעמד חברתי גבוה, או שפשוט יהיה לך שם של בן אדם מוכר..איך זה רלוונטי לגבינו? לאנשים היום-יומיים? פשוט תדאג להכיר את הייחצנים במסיבות, תתחבר למאבטחים בכניסות למועדונים ופשוט תכיר כמה שיותר אנשים בעולם...ככה אתה פשוט נעשה יותר ויותר מוכר..וככה אתה נראה בן אדם שכיף להכיר אותו. פשוט וקל.
    שמע, כולם משיגים בחורות בסופו של דבר. כולם כולם.

השאלה היא איך הן נראות...ככה

או ככה:

בנאדם שהוא לא דוגמן וחסר מעמד חברתי או עני יכול לשכוח מלזיין משהו אי פעם כי גם הכונפה שפרסמתי יש לה וואחד דרישות ושווי שוק גבוה משלך בהרבה. ומי שאומר שאני טועה שיצא למסיבה ויראה שעל כל בחורה שמנה מעפנה יש 5 גברים שרוקדים לידה. אצל ממוצעות זה פי 5. ועל כוסיות אני בכלל לא אפתח את הפה.

90% מהגברים במסיבה יש להם "בטחון". כל אחד מהם חוזר הביתה להביא ביד בזמן שהמקושרים\יפים\עשירים מביאים את כל הכוסיות
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 21-09-2012 בשעה 15:47.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה

90% מהגברים במסיבה יש להם "בטחון". כל אחד מהם חוזר הביתה להביא ביד בזמן שהמקושרים\יפים\עשירים מביאים את כל הכוסיות
    עוד מטומטם שחיי בסרט..גם איתך אני חייב להפגש מתישהו ולעשות איתך את אותו הנוהל- תצביע לי על הבחורה הכי כוסית שיש ואני פשוט ישתיק אותך

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עוד מטומטם שחיי בסרט..גם איתך אני חייב להפגש מתישהו ולעשות איתך את אותו הנוהל- תצביע לי על הבחורה הכי כוסית שיש ואני פשוט ישתיק אותך
    שו תצביע? אתה לא צריך לפגוש אותי בכלל.

צא למסיבה. היום יום שישי ככה שיצא לך טוב. מסיבה שאתה לא מכיר שם אף אחד מלבד החברים שבאת איתם (אם המצב הוא אחרת אתה רק מסכים עם מה שאני אומר שמעמד חברתי זה חובה). אם אתה כזה תותח כמו שאתה טוען שאתה, ואתה מזיין 8יות ומעלה "רק עם בטחון עצמי" תצלם תמונה שלך מתנשק עם מישהי כזאת (אבל באמת 8++ ולא איזו שיכורה שנראית כמו ממוצעת ביום טוב. כאלה גם כובעים יכולים להביא) ואז תאמת שזה באמת אתה ולא איזה אחד מגלריה של BIN.CO.IL

YOU ARE GOING TO FAIL MISERABLY
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 21-09-2012 בשעה 16:01.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    שו תצביע? אתה לא צריך לפגוש אותי בכלל.
    בוא אני יסביר לך למה אני נמנע מלהציג את השם שלי בפורום, להעלות תמונות וכל השאר..אני לא כמו הגאמא הזה או סנייה המכוער ההוא..אני לא מתכוון לפרסם את עצמי, ואני לא רוצה שאנשים ידעו מי אני כי אחרכך שמישהו בטעות יראה אותי במציאות הוא יבוא ויתחיל לזיין לי תמח..אני לא מתחבר לכל החרא הזה של פרסום עצמי.

דרך אגב, כתבת "
    אם אתה כזה תותח כמו שאתה טוען שאתה, ואתה מזיין 8יות ומעלה" אני לא טוען שאני תותח, ואני לא איזה זיין על, אני לא מתיימר להיות שקרן כמו הגאמא ההוא ולא חרטטן כמו הסנייה הזה. אבל מה שאני כן, זה כנה. אני יודע מהנסיון שלי שאני מסוגל לגשת לכל בחורה במועדון ולסגור נשיקה או מספר, זיון זה כבר דבר אחר כי בארץ קשה לסגור זיונים במועדונים..בנות מפחדות שיצא להן שם של זונות (לא כולן) בדיוק כמו שגבר מפחד שיצא לו שם פדחן.

אז כמוט שאמרתי, אני לא מתכוון לצלם איזה תמונה שלי עם בחורה והעלות לפורום מכמה סיבות-
    זה מטומטם מצידי להתנשק עם בחורה ושנייה לאחר מכן להגיד לה "אני רוצה לצלם אותנו מתנשקים" זה אדיוטי.
    אני לא שחצן ככה שאני לא מתכוון להעלות תמונות שלי עם בחורות.
    ודבר האחרון, כמו שכבר אמרתי..אני לא רוצה שאיזה חנון מהפורום יראה אותי באיזה מועדון ויגיד לי "אההה אתה זה רודני מאטרף?!!!"

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז אל תעלה לפורום. תראה לי. אתה מתווכח איתי ולא איתם

אגב זה משהו משותף ביני לבינך. אני לא מפרסם את עצמי פה מאותה הסיבה. ככה שאני מבין דווקא למה אתה לא רוצה את זה - להיות קשור לכובעים במציאות הורג את המעמד החברתי שלך כמו שקריסטל מת' הורג את המראה שלך.

סניה אני יודע שהוא חרטטן גיי. לגבי גמא לא היה לי מושג (אולי כי לא בדקתי, לאדע) תן לי הוכחות בפרטי אם בא לך אני אשמח להפיל עוד "גורו" בשקל. אולי הוא יהיה הבדיחה הבאה שלי במקום סניה ויגאל שטארק. בא לי מישו חדש לצחוק עליו.

אגב זה לא מטומטם בכלל. בכל מסיבה מסתובב צלם ואפילו כמה כאלה. שהוא קרוב אליכם אתה אומר לה "בואי תמונה" ומנשק אותה. SIMPLE AS THAT. או שאתם מספיק קרובים אליו והוא יצלם אתכם לבד.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 21-09-2012 בשעה 16:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלא תעיז להקשיב לאדיוט הזה.
    הבן אדם הזה בטוח ב100 אחוז שאם הוא לא נראה חתיך על כמו בראד פיט או אנא אערף מי, הוא לא יוכל להשיג אף בחורה...וזה כמובן טעות. למה אני אומר את זה? בגלל שאם אתה תצא לכל פאב או מועדון או בר או טיילת תל אביב או לא מעניין אותי לאן, אתה יכול לשים לב שאם אתה תתלבש בצורה נורמלית, תטפח את עצמך ותריח טוב, אין שום סיבה שלא תשיג בחורה, אלה אם כן אתה נראה ממש ממש מחריד (מה שרוב הסיכויים שלא תקף לגביך) ואז אתה באמת מצב רע ואתה חייב לעשות משהו לגבי זה...ככה או ככה, אם אתה נראה סביר, עם קצת שיפורים אסטטיים (תספורת נורמלית, זקן מטופח או מגולח או מה שבאלך) אתה יכול להשיג כל בחורה שאתה רוצה, ומן הסתם שכל זה ברור לך..אני יודע שאני לא מחדש לך כלום, פשוט הבן אדם שכתב לך את התגובה הוא בן אדם שמאמין שכל גבר שלא נראה הכי טוב בעולם (שזה 80 אחוז מהאוכלוסיה) לא יכול להשיג בחורה..והוא שוכח לגמרי את העובדה שאבא שלו לא חתיך על..והוא השיג את אמא שלו. אז עצה ממני, אל תקשיב יותר לתגובות שלו.

מה שכן הוא צודק, זה המעמד החברתי שפה אני חייב דווקא להגיד שבזה הוא צודק. אתה לא חייב להיות חתיך אבל אתה כן צריך שיהיה לך מעמד חברתי גבוה, או שפשוט יהיה לך שם של בן אדם מוכר..איך זה רלוונטי לגבינו? לאנשים היום-יומיים? פשוט תדאג להכיר את הייחצנים במסיבות, תתחבר למאבטחים בכניסות למועדונים ופשוט תכיר כמה שיותר אנשים בעולם...ככה אתה פשוט נעשה יותר ויותר מוכר..וככה אתה נראה בן אדם שכיף להכיר אותו. פשוט וקל.
    דבר ראשון תודה גם לך שאתה מגיב לי באשכול ואחי זה לא העניין... מה שבתכלס רציתי לדעת זה כמו שפתחתי את האשכול תקרא את זה ותגיב על זה עם יש לך מה להוסיף..
    שלא תחשוב שאני אייזה חנון רצח אני מתלבש טוב מטפח את עצמי ברוך ה' לא חסר בעניין הזה

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה לא צריך להיראות כמו דוגמן, לא שזה לא יעזור- אבל זה לא מה שימנע ממ להשיג בנות. טפח את עצמך ויהיה מספיק.
    אתה לא חייב כסף, למרות שגם זה עוזר. אבל במקרה שלך אתה בכלל לא רוצה שימשכו אליך בגלל הכסף- אז אל תשוויץ בו.
    לגבי מעמד. זה החלק שאני הכי מאמין בו בקטע של פיקאפ. אין לי ספק שמעמד הוא הדרך הכי טובה להשיג בנות יפות. מעמד וביטחון עצמי קשורים זה בזה ואני אסביר.
    כשיש לך מעמד, אנשים אוהבים אותך ואתה מכיר הרבה אנשים- הביטחון עצמי שלך יהיה גבוה, ואתה תשיג בנות יפות.
    אם יש לך ביטחון עצמי, ואתה לא מפחד להיות חברותי ולהכיר אנשים חדשים- יווצר לך סטאטוס ומעמד של אדם שאוהבים- ותשיג בנות.

מה גם שבעזרת מעמד אתה מכיר יותר אנשים, משמע מכיר יותר בנות. ואין ספק שיש לך יותר סיכוי להביא בחורה שאתה מכיר בגלל חבר או ידידה מאשר בחורה שאתה מתחיל איתה ברחוב.

לכן הדעה שלי היא כזו. רוצה למשוך בחורות? תעבוד על עצמך- על הבחוץ ועל הבפנים. תשקיע בחיצוניות, טיפוח, בישום, שיזוף, בגדים- הכל.
    ותשקיע בפנימיות. מה זה להשקיע בפנימיות? להגיע לדרגה שתוכל לבטא את עצמך כל הזמן. לבטא את עצמך משמע לא לפחד לעשות כל דבר שאתה חושק בו. זה ביטחון עצמי אמיתי. זה לא דבר שקיים, זה פשוט חוסר הפחד לבטא את עצמך והדעות שלך. ברגע שתוכל לבטא את עצמך לגמרי- "ביטחון עצמי גבוה", תשיג בנות וגם מעמד. בו זמנית.

אני יודע שזה בכלל לא קשור לנושא אבל הייתי חייב להסביר אחת ולתמיד מה אני חושב.
    כדי להכיר בנות אתה צריך ללכת, לצאת עם אנשים, להיות חברותי, ולא לפחד לעשות מה שאתה רוצה- בין אם זה להתחיל עם בחורה (בהקשר לנושא פיקאפ) או כל דבר אחר (כל עוד אתה לא פוגע באפחד).

זהו, זה לדעתי המהות של מה שמסבירים הפיקאפ. אין לך מעמד? תפתח ביטחון ותשיג אחד. כי מעמד וביטחון מזינים אחד את השני בצורה מטורפת.
    תודה גם לך שאתה מגיב לי באשכול....
    סבבה שאני לא ישוויץ בכסף שלי זה בטוח אבל אחי ... עם אני רוצה לנסוע על BMW 740I\JAGUAR XF\AUDI A7\ או משהו שכזה ולהתלבש רק בגדים מותגים יקרים מה אני לא ינסע על המכונית שאני אוהב ואני לא ילבש את הבגדים שאני אוהב רק בגלל שאני לא רוצה שבחורה תיהיה איתי בגלל הכסף? וכן יש לי ביטחון עצמי ואני כן חברותי ...
    אם יש לך עוד מה להוסיף בקשר למה שכתבתי אני ישמח.
    נערך לאחרונה על ידי anonimi3434; 22-09-2012 בשעה 20:25.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,448,044 | הודעות: 8,148,626 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect