קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סרטון: ככה הנינג'ות של היום נראים...
    על ידי צהוב בדם!! בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 00:31
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 19:00
  3. מה שם המוד שעושה את הפורומים מסודרים ככה?
    על ידי hi_sorie בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:27
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 17 << ראשון 1234513 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 242

ככה תשיגו לסת של דוגמן - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    האם יש ביסוס לטענה שלך?

"לעזזל חברים, עכשיו עיצבנתם אותי. אני משקיע חצי שעה לכתוב לכם מדריך ואתם שואלים האם יש ביסוס לטענה?! תקראו את המדריך לעזזל! עפתי לזיין HB9. תזכרו לשדר הרבה ביטחון.
    שלכם, מסטר לסת"
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 23-09-2012 בשעה 08:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

מסכים איתך שהלסת ניתנת לפיתוח ושיפור - מחקרים מראים ואי אפשר להתווכח
    וזה הגיוני שאפשר לחזק ולפתח את השרירים האלה - כמו כל שריר אחר בגוף

אבל מה בנוגע לטענה שנשים נמשכות ללסת חזקה? איזה ביסוס הגיוני יש לטענה הזאת?!

אל תגיד לי "לדוגמנים יש לסת חזקה" כי לדוגמנים יש גם סימטרייה בפנים , אף ישר , עיניים כחולות, שיער חלק\ מעוצב בצורה מושלמת ו six pack
    + כשאומרים לך כל היום "זה יפה" "זה יפה" "זה יפה" בסופו של דבר אתה תקבל שזה האידיאל לדבר "יפה"
    כמו שדה נאטס אמר "טריקים פסיכולוגיים" ושכנוע .

שכנע אותי

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אז מה אתה אוכל?
    בו נגיד ככה, התרגיל הזה לבד כבר יבנה לך לסת נכבדה. דיאטה קשה זה רק בונוס. אתה שואל מה אני אוכל? כמה שיותר קשה ללעוס, את זה אני אוכל[כל עוד זה אכיל]. ולועס מסטיקים כמו משוגע [בזוקה הכי קשים].
    דרך אגב, אם אתה לועס בצד שמאל, השריר הימני שלך עובד חזק יותר. וההפך. לרוב האנשים יש אסימטריה, שוב, בגלל הדיאטה הרכה שלנו. ארוך מאוד להסביר למה.
    ככה אתה יכול לבדוק אם יש לך אסימטריה, תלך מול מהראה ותחייך עם שיניים טיפה פתוחות. אם הלסת העליונה נוטה ימינה, משמע הצד הימני שלך חזק יותר [אתה לועס בצד שמאל בדרך כלל]. אם הלסת העליונה נוטה שמאלה, משמע הצד השמאלי שלך חזק יותר [אתה לועס בצד ימין בדרך כלל]. אם הלסת העליונה מאוזנת לריצפה, יש לך סימטריה בית שתי שרירי הלסת : )

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    מסכים איתך שהלסת ניתנת לפיתוח ושיפור - מחקרים מראים ואי אפשר להתווכח
    וזה הגיוני שאפשר לחזק ולפתח את השרירים האלה - כמו כל שריר אחר בגוף

אבל מה בנוגע לטענה שנשים נמשכות ללסת חזקה? איזה ביסוס הגיוני יש לטענה הזאת?!

אל תגיד לי "לדוגמנים יש לסת חזקה" כי לדוגמנים יש גם סימטרייה בפנים , אף ישר , עיניים כחולות, שיער חלק\ מעוצב בצורה מושלמת ו six pack
    + כשאומרים לך כל היום "זה יפה" "זה יפה" "זה יפה" בסופו של דבר אתה תקבל שזה האידיאל לדבר "יפה"
    כמו שדה נאטס אמר "טריקים פסיכולוגיים" ושכנוע .

שכנע אותי
    אין דבר כזה "יפה היום" זה בולשיט חרטטני. יפה=בריא. זה קבוע בDNA שלנו לדעת מה זה פנים יפות ומה בריא [מושך]. אין קשר למדיה. ולנשים לא אכפת מSIX PACK דרך אגב.

למה נשים נמשכות ללסת חזקה? מהסיבה הפשוטה שלכל אורך ההיסטוריה של האדם לא היה דבר כזה אדם מבוגר ללא לסת חזקה.
    תסתכל על התמונות של המלקטים, תסתכל על הלסתות שלהם. אתה לא תמצא בן אדם מבוגר אחד עם BABY FACE. לכולם יש לסת חזקה ומפותחת. למה לסת חלשה זה לא מושך? כי זה אומר שאתה לא יכול ללעוס אוכל קשה כמו שמאז ומעולם נועדנו ללעוס, משמע אתה לא יכול להכניס קלוריות, משמע אתה לא יכול לשרוד, משמע גנטיקה דפוקה, משמע לא מושך.
    כתוצאה מהדיאטה הרכה שאנחנו אוכלים היום, הלסת שלנו חלשה ו"כתופעת לוואי" להרבה אנשים יש POTATO FACE עם שיניים עקומות.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 23-09-2012 בשעה 10:10.

הנה לדוגמא למה אני מתכוון ב"לסת מרובעת"

זווית גדולה, פחות מושך.

זווית קטנה יותר, יותר מושך [לסת מרובעת יותר]
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 23-09-2012 בשעה 10:11.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אין דבר כזה "יפה היום" זה בולשיט חרטטני. יפה=בריא. זה קבוע בDNA שלנו לדעת מה זה פנים יפות ומה בריא [מושך]. אין קשר למדיה. ולנשים לא אכפת מSIX PACK דרך אגב.

למה נשים נמשכות ללסת חזקה? מהסיבה הפשוטה שלכל אורך ההיסטוריה של האדם לא היה דבר כזה אדם מבוגר ללא לסת חזקה.
    תסתכל על התמונות של המלקטים, תסתכל על הלסתות שלהם. אתה לא תמצא בן אדם מבוגר אחד עם BABY FACE. לכולם יש לסת חזקה ומפותחת. למה לסת חלשה זה לא מושך? כי זה אומר שאתה לא יכול ללעוס אוכל קשה כמו שמאז ומעולם נועדנו ללעוס, משמע אתה לא יכול להכניס קלוריות, משמע אתה לא יכול לשרוד, משמע גנטיקה דפוקה, משמע לא מושך.
    כתוצאה מהדיאטה הרכה שאנחנו אוכלים היום, הלסת שלנו חלשה "כתופעת לוואי" ולהרבה אנשים יש POTATO FACE עם שיניים עקומות.
    זה הכל נחמד ויפה כשאתה אומר את זה ככה אבל יש לך מאמרים בנושא? או שהוצאת את כל החומר מpua hate ?
    אני לא מאמין לכל דבר שאומרים לי .... אם כן היית רואה אותי מסתובב ברחוב עם נוצות בתחת בגלל שאמרו לי שפיקוק מושך תשומת לב
    כשחושבים על זה גם פיקוק נשמע הגיוני אם מנסחים את זה בצורה יפה (יעני טווס ששם זין ולא מפחד מאף אחד ופורש את הנוצות שלו בטבע)
    אבל מה עם קצת מאמרים של אנשים שמבינים משהו בעניין?

אפרופו sixpack אם כבר מדברים על מבנה גוף אז באמת נשים לא נמשכות לבודי בילדינג .. נשים אוהבות פרופורציה
    וזה שאתה אומר שבודיבילדינג זה scam זה כי אתה מכיר ילדים מושפעים בני 13 שהולכים למכון כדי להרשים בחורות..
    אני מכיר כאלה שהמכון זה החיים שלהם והם עושים את זה בשביל עצמם .

מה זאת אומרת "מאמרים של אנשים שמבינים משהו בעניין"? מה אתה רוצה שיכתבו לך?

הנה דוגמא איך לסת תתפתח שונה על דיאטה שונה

משמאל:HUNTER GATHERER JAW
    אמצע:דיאטה לא ממש קשה
    ימין:דיאטה מודרנית, רכה

ותכלס, מה התמונה הכי יפה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אבל שים לב שכל הפרצוף השתנה.
    הגבות, האף, העיניים, השפתיים וגובה המצח

אתם סוברים בעצם שחיינו בעולם פוליגמי ולא הייתה תחרות בין בני השבט
    ושלסת מרובעת מצביעה על סיכויי שרידה גבוהים יותר כי זה מראה שלאותו אדם היה מה לאכול
    כי בעבר הייתה דיאטה קשה ללעיסה ומי שלא לעס לא אימץ את הלסתות= הן לא התפתחו
    הבנתי נכון?

עכשיו תוכיח לי שזה באמת היה ככה:
    לא הייתה מלחמה בין הפרטים, חיינו בעולם פוליגמי, הייתה דיאטה קשה ללעיסה
    ותוכיח שיש קשר ישר בין חוזק הלסת למשיכה של בנות המין השני.
    כשאתה שואל אותי מה הכי יפה התשובה שתקבל לא מאפיינת את תשובת כל האוכלוסייה
    זה כמו שתיקח 2 בחורות סקסיות שים אותן בחדר אחד ושאל מלא בחורים(שלא שמעו אחד את השני)
    את מי הם היו מזיינים .. לא כולם יגידו את אותה בחורה .. וזה רק עם 2 ,אם תגדיל את המבחר ל10 או 100
    תראה שיש מלא דעות כי יופי זה עניין של טעם

בקיצור,
    אתה טוען טענות. תוכיח!
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 23-09-2012 בשעה 10:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

יאלה מה אני עושה לכם טובות כוסאמק
    תישאר עם הPOTATO FACE שלך זה משנה לי משהו?

מה אתה צריך להיות איינשטיין בשביל להבין שלשכל הדוגמנים יש לסת חזקה? בגלל זה הם דוגמנים? תיקח אותו בן אדם שים לו POTATO FACE או לסת צרה וארוכה של דוגמן מה יותר יפה? מ5 הוא יהפוך ל10

פולגמיה? מה קשור פולגמיה? אבל נגיד ואתה רוצה הוכחה גם לזה למרות שזה לא קשור בכלל ללסת. תקרא את הספר דוקטורט של CHRISTOPHER RYAN בשם SEX AT DAWN. יספק לך את כל ההוכחות לפולגמיה.

איזה מלחמה בין בני השבט? מה נראה לך הגברים הלכו מכות? אם היו הולכים מכות הם היו שוברים אחד לשני תשיניים ומתים מרעב. ממש אנחנו מותאמים ל"מלחמה". וממש לא צריך להיות KIMBO SLICE כדי לתת בוקס ששובר שיניים. נראהלך השיניים שלנו מותאמות לקרבות ול"אלפא" וכל החרא הזה? תסתכל על השיניים של הגורילה, על המבנה לסת שלה, גם אם תזרוק לו לבנה על הפה השיניים לא ישברו, כי הלסת שלהם כבר מותאמת לקרבות ולספוג מכות חזקות כי הם באמת הולכים מכות ואצלהם יש רק "אלפא" אחד שמזיין אות כל הנקבות וכל השאר לא מקבלים שום דבר.
    אצלנו מספיק בוקס בכוח בינוני והלכו לך השיניים, ולא, לא יגדלו לך שיניים חדשות בטבע.

דיאטה קשה ללעיסה? תתחיל לאכול 100% RAW נראה אם זה כזה קל
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 23-09-2012 בשעה 10:47.

ושוב, אני בכלל לא מאמין שאני מנסה להצדיק את עצמי. הבאתי איזה 25 מחקרים ומאמרים מדעיים על כל הנושא. מה הבאתם לי כטענת נגד?
    עזבו, למה אני בכלל מתווכח עם בן אדם שלא מוכן להבזבז 15 דקות ביום כדי אולי לשפר את המראה שלו. למה? למה? כי אני משועמם זה למה!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,688 | הודעות: 8,205,281 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect