נכתב במקור על ידי .Dor. עדיין לא [: טופאש בורסה?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- טופאש בורסה? לא. אני כבר לא יודע לאיזה קבוצות הגעת חח.. אני אוסיף עוד רמז: היא שיחקה לפני כמה שנים ביורוקאפ נגד הפועל ירושלים.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא. אני כבר לא יודע לאיזה קבוצות הגעת חח.. אני אוסיף עוד רמז: היא שיחקה לפני כמה שנים ביורוקאפ נגד הפועל ירושלים. אין לי משוג, תחילף שאלה.
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אין לי משוג, תחילף שאלה. אני מעדיף לסיים איתה, אז אוריד את השאלה לנקודה, ואתן רמז חזק: מכבי הולכת לשחק איתה בטורניר משחקי האימון הקרוב.
נכתב במקור על ידי .Dor. אני מעדיף לסיים איתה, אז אוריד את השאלה לנקודה, ואתן רמז חזק: מכבי הולכת לשחק איתה בטורניר משחקי האימון הקרוב. באמברג
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- באמברג לא. באמברג זוהי קבוצה גרמנית.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא. באמברג זוהי קבוצה גרמנית. אז אין אף קבוצה טורקית בהכנה.
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אז אין אף קבוצה טורקית בהכנה. נעבור שאלה, התשובה הייתה גלאטסראיי. שאלה הבאה, 2 נק': רכז מוביל בגובה של 1.78 אשר עבר השנה מסיינה לפנרבחצ'ה.
נכתב במקור על ידי .Dor. נעבור שאלה, התשובה הייתה גלאטסראיי. שאלה הבאה, 2 נק': רכז מוביל בגובה של 1.78 אשר עבר השנה מסיינה לפנרבחצ'ה. איפה אתה רואה גלאטסריי ? http://www.maccabi.co.il/Maccabi-Fix...asp?cYear=2013 בו מקאלב
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- איפה אתה רואה גלאטסריי ? http://www.maccabi.co.il/Maccabi-Fix...asp?cYear=2013 בו מקאלב אכן לא רשום אצלם בלוח, אבל יש להם גם משחקים נגד שרלוטה גלאטסראיי. נכון מאוד שאלה הבאה: רכז שהגיע למכבי מה NBA בשנת 2008, וחזר ממה ל NBA.
נכתב במקור על ידי .Dor. אכן לא רשום אצלם בלוח, אבל יש להם גם משחקים נגד שרלוטה גלאטסראיי. נכון מאוד שאלה הבאה: רכז שהגיע למכבי מה NBA בשנת 2008, וחזר ממה ל NBA. רמז?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .Dor. אכן לא רשום אצלם בלוח, אבל יש להם גם משחקים נגד שרלוטה גלאטסראיי. נכון מאוד שאלה הבאה: רכז שהגיע למכבי מה NBA בשנת 2008, וחזר ממה ל NBA. ביינום ?
נכתב במקור על ידי Super Pippo רמז? נכתב במקור על ידי -Rivaldo- ביינום ? לא. רמז: עבר ממכבי למיאמי.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא. רמז: עבר ממכבי למיאמי. קרלוס אריו?
נכתב במקור על ידי Super Pippo קרלוס אריו? נכון מאוד נמשיך את האתגר מחר בצהריים, תהיו פה.
חוקי הפורום