נכתב במקור על ידי dOrBh בן עם תואר כוסית השנה אולי בגלל התמונה ^^ עשתה לי ת'יום
נכתב במקור על ידי LikeANoob אולי בגלל התמונה ^^ עשתה לי ת'יום לא בגלל שאביב שלח לכולם הודעה להצביע לי
לילה טוב.
נכתב במקור על ידי dOrBh לא בגלל שאביב שלח לכולם הודעה להצביע לי בגלל שאתה דורכאפה נכתב במקור על ידי .Dor. לילה טוב. לילה טוב כפרה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril מה קורה ^^?! אני מתחיל עם גרושה בת 27 בפייס חחחחחחחחחחחחחחחע סתום יא דבע הכל טוב יסטלןן היא כוסית?!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי LikeANoob חהחהחה סופסוף לא נעלו לי את האשכול כי פרסמתי מוקדם מדי ישש אעלה לנעוץ פתחת בתשע אפס אפס חח נכתב במקור על ידי dOrBh בן עם תואר כוסית השנה ואתה ״גאה״ בזה?
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
יש לי תפרים בראש!! חחח לילה טוב לכם ואוי בא לי לגרדדד
נכתב במקור על ידי DeadByApril היי מי אמור הדבע הזה אומר לי להירשם .. לילה טוב לך ראשי נחמד שכמוך וזה מי זה ההומו הזה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Gots יש לי תפרים בראש!! חחח לילה טוב לכם ואוי בא לי לגרדדד חחחחחחח ימסריח מה זה התמונה שהראת לי בפייסבוק יא ראש ביצה
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחח ימסריח מה זה התמונה שהראת לי בפייסבוק יא ראש ביצה התפרים חחח תן לק
נכתב במקור על ידי Gots התפרים חחח תן לק ימלקק אצבעות של סודנים למה תפרים?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil ימלקק אצבעות של סודנים למה תפרים? רוצה ליראות אותם? מי קונה ממני 500K בפוקר אני בן אדם בזבזן אני יכל להפסיד הכל בשניה תמהרו
נערך לאחרונה על ידי Gots; 24-09-2012 בשעה 22:57.
נכתב במקור על ידי Gots רוצה ליראות אותם? לא למה יש לך תפרים?
נכתב במקור על ידי Sex Devil ימלקק אצבעות של סודנים למה תפרים? לא אמרת לפני 3 חודש שאתה אמור לעזוב מהכאן ושאתה מוכר תמחשב יחרטטן?
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא למה יש לך תפרים? היה לי בלוטת שומן
חוקי הפורום