|
|
לא אכפת לי מה תעשה אתה בדיחה מהלכת.
לא בא לי אפילו לענות לך ברצינות יא חתיכת מעפן. ואתה ממש ילד שמביא חשק להביא לו מכות ואני מניאק אם לא קיבלת הרבה מכות בחיים שלך.
גם אם אתאמץ מאוד אני לא אקבל מכות בכל החיים כמו שכובעים מקבלים בשבוע אחד מסלקטורים\ערסים\סתם חבר'ה שעליתם להם על העצבים עם ההתנהגות הכובעית שלכם
עזוב אחי אין להם ידידות הם מגניבים מדי
"זה או לזיין או למחוק - ידידות זה לAFC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ואם יש להם מעגל חברתי הוא "מעגל חברתי" של כובעים שיוצאים לסארג'ים עם סניה. ואם הם "מרחיבים" אותו, הם מוסיפים לשם עוד כובעים. בעצם כך נראה יום בחייו של כובע ממוצע והמעגל החברתי ה"מאגניב" שלו:
לבחור ב0:24 יש AA. זה בטח מישהו שעוד לא פתח 1000 סטים בשבוע. תראו איזו שפת גוף של AFC.
ככה יוצא מצב של..
מסיבולבול מסיבולבול!!!!!!111111111
INCELS בשילוב עם כובעים....לכו תבינו אותם.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 25-09-2012 בשעה 02:01.
חחחחחחחחחחחחח די .
זה מצחיק אבל הבחור כנראה עובד בדון ז'ואן למרות שניקולס מכחיש את זה .
(באמת קצת פאדיחות להודות במשהו כזה)
ילד בכיתה ט יודע שפרסום שלילי זה הפרסום הכי טוב בעולם .
טיילר מפרסם את סניה כבר שנים על גבי שנים בצורה כל כך פסיכית,
מעניין אותי לדעת כמה לקוחות הוא הביא לדון ז'ואן וסניה .
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
לפי ההגיון שלך אני גם עובד במאפי כי אני מפרסם את יגאל שטארק לא פחות מסניה. איפה שאני צוחק על סניה, אני תמיד אצחק על יגאל.
לאחרונה התחלתי גם לצחוק על סטס סגין ועל הגייז של RSD.
רק בשבילך יכובע עם תסמונת אספרגר. רק בשבילך - הבדיחה הבאה שלי זה סטס סגין. STAY TUNED MY HAT
פייייייייי הרבה כסף אני מרוויח אה? ממש מהכובעון העליון.
והפאדיחה היחידה פה זה הבחורות שאתה מביא יכובע.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 25-09-2012 בשעה 04:01.
אל תדבר איתי במושגים ודברים מפגרים , "מעגלים חברתיים", אני אישית לא יצאתי ל"שטח" אף פעם, לא יצאתי לבד להתחיל עם בחורות במיוחד בוא נגיד ככה. מאיפה בכלל אתה מסיק שאני יוצא ל"שטח" ושאני כובע או כל טמטום אחר שיוצא ממכם.
וטיילר אל תשחק אותה איזה גנגסטר כי אמנם אני לא יכול להוכיח את זה אבל אתה היית אוכל מכות ממני ומאוד הרבה אנשים אם היית מדבר אליי או אל כל מישהו אחר ככה במציאות.
מזה "ככה"? בא לילד כאפות, מריץ עליו צחוקים וממשיך ללכת?
בפעם האחרונה שבדקתי עם בעלי תסמונת אספרגר, הם לא נוטים ללכת מכות שמכפכפים אותם אלא להתנהג מוזר עוד יותר ולקבל התקפי זעם. הדבר היחידי שמקבל מהם מכות זה הקיר, עם הראש שלהם.
מחרבן עליך ועל אלף כמוך,
כובע.
YO זה הגנגסטרים של פולן321 באנו מברוקלין כדי לזיין את טיילר מכות
YO YO סארג'ים YO