זה לא קל בכלל. למעשה, אני מאמין שאפול לפחות 5 פעמים בדרך (וליפול זה לגור ברחוב אחי, הולכים להיות לי חיים מאוד קשים בקרוב למרות שכרגע כל הסיכויים לטובתי אבל בעולם הזה יום אחד אתה מלך יום שני אתה עבד). ומי שמאמין שאפשר להיות עשיר בתור שכיר צריך להתאבד כבר עכשיו, הוא עושה לעצמו פאדיחות.
אבל על הלסת שלי. גם אם וואלה עד גיל 30-35 אנלא אגיע לטופ אדע שלפחות ניסיתי. לפחות לא ויתרתי כמו שהINCELS האלה מוותרים כבר מגיל 0.
מה גם, שאני לא כ''כ מפחד להכשל כי יש לי סוג של תוכנית ב'.
אני לוקח כמה סטלנים מחוקים שלא מושפעים מהמערכת (לא חסר כאלה, בזמן האחרון יותר ויותר אנשים מאמצים את הגישה של GET RICH OR DIE TRYING ושמים לסת על החתונה והילדים), משכירים דירה ענקית באיזה מקום טוב ככה בתאילנד או באוקראינה בשותפות ככה שההוצאות לא יהיו יותר מדי קטלניות, מעשנים באנגים 24/7, משתכרים כמו פסיכים, יוצאים למסיבות בולעים MDMA כמו דובוני גומי ומפעם לפעם מפנקים את עצמנו עם נערות ליווי עסיסיות (שמדינות האלה באמת עולות גרושים ועוד ללילה שלם, צריך להיות INCEL אמיתי בשביל להתחתן שם).
ככה עד שאתה מת ממנת יתר של משהו או מזיקפת יתר.
וואלה לאדע מה איתך אחי אבל זה לא נשמע סגנון חיים כזה גרוע יחסית לאחד שלא הגיע לטופ. הרבה יותר טוב מהישראלי הממוצע זה על בטוח.
יש לך סקס (ועם כוסיות לשם שינוי לא כמו הכובעים), סמים, אלכוהול וחבר'ה סטלנים.
אתה לא באמת צריך יותר מזה.