הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
תקשיבו כולם, אני חייב להבהיר את זה.
אני מסורתי, אני אומנם לא שומר שבת, בגלל שבכל שבת יש לי משחק ליגה. אבל בשבת אני לא גוזר, לא מדליק אש, לא כותב וכו'.
כעיקרון, כיהודים, לא משנה מה כל אחד יעשה- הוא יישאר יהודי. גם אם מישהו יאכל לא כשר ולא יכבד את הדת, הוא יישאר יהודי.
ביום כיפור לדוגמא, יש כאלה שמעבירים את הצום בקריאת ספרים,עיתונים, וכו'. יש כאלה שמחמירים, ובכלל לא קוראים ולא עושים כלום, אלא רק בבית הכנסת כל היום.
כל אחד צריך לנהוג איך שהוא חושב, איך שהוא רוצה. אני הכנתי לי כמה עיתונים לקרוא, פאזלים ומשחקי קופסא כדי להעביר את הזמן. כל אחד צריך לנהוג ולקיים את הצום איך שמתאים לו, יש כאלה שגם שותים כוס מים באמצע הצום, כי כואב להם הראש או כדומה, וממשיכים לצום אחרי זה. אם הם רוצים ויכולים להמשיך את הצום- בבקשה. זה מצווה.
בתורה גם כתוב, שחל איסור לצום אם אתה סובל מבעיות בריאותיות וכדומה.
כלומר, עוד פעם, שכל אחד יעשה מה שנוח לו, בין אם זה להיות כל היום בבית כנסת, להעביר את הצום בקריאת ספרים, או עם חברים וצחוקים.
שיהיה צום מועיל וקל לכולם, וגמר חתימה טובה!!
אני מסכים איתם.
מי שרוצה לשמור את כיפור - שלא ידליק TV. ואם הוא עד כדי כך רוצה לשמור - שינתק את הממיר.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יש ערוצים שיש להם חוזה איתם והם לא יכולים לסגור תערוץ מי שרוצה שיראה מי שצם שלא יראה למה בלאגן ...
אני חושב שצריך כי יש כאלה שרואים סרטים..
אתם יודעים מה באמת מעניין אותי?
מי העתיק את האשכול הזה לפקספי כולל הדעה שלי שהוספתי בסוף חחחחחחחחחח
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
מישהו אמר פה שאנשים עדיין חוטאים וזה יגרום להם לחטוא ....
אני לא חושב שאם יורידו להם את ה VOD זה יגרום להם לא לראות טלוויזיה או פתאום לצום........
Photoshop , After Effects , Premier