בית?
נכתב במקור על ידי VeilSide בית? ????
נכתב במקור על ידי Hot Shot תינוק ברחם וואו עשיתה תיום
נכתב במקור על ידי Gots תינוק ברחם וואו עשיתה תיום חחח אתה איבריי.... כן זה באמת מה שיש לי להראות לכם....
number 13
נכתב במקור על ידי Hot Shot ???? בית = house השיר ששלחת = פתיח של הסדרה house idiots idiots everywhere
נערך לאחרונה על ידי VeilSide; 27-09-2012 בשעה 02:09.
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי number 13 אני לא יודע אם להגיד לך שאני בדיוק רואה את העונה הזאת או לשאול אותך למה אתה מתכוון? נכתב במקור על ידי VeilSide בית = house השיר ששלחת = פתיח של הסדרה house idiots idiots everywhere כן, היה לי ברור שהתכוונת לזה... אבל רציתי להיות בטוח. (נשמע מה זה לא אמין חחח) פשוט חולה על הסדרה הזאת..
זאת הרופאה הכוסית אהבל
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי זאת הרופאה הכוסית אהבל אהבל דודה ש'ך. סתם. כלבה משספת גרונות.
בטח שאני מזהה, זה תינוק.
נכתב במקור על ידי Hot Shot אהבל דודה ש'ך. סתם. כלבה משספת גרונות. מה אמרו לי אחותך עובדת בדוכן נשיקות
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי מה אמרו לי אחותך עובדת בדוכן נשיקות האחים ש'ך הורים? אין לי אחות (אחלה תת ניק)
נכתב במקור על ידי Hot Shot האחים ש'ך הורים? אין לי אחות ואני הומו דרך אגב. (אחלה תת ניק) סלח לי על השאלה אבל למה אתה כותב ברווחים כמו בן זונה?
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי מה אמרו לי אחותך עובדת בדוכן נשיקות חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
קרדיט לFRENZY
חוקי הפורום