קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] דרך לשפר את איכות הרזולוציה!!
    על ידי dolev_ki בפורום FIFA
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-11-2011, 23:17
  2. [קונה]דרך לשפר איכות של סרט ב 20 נק'.
    על ידי SeperatioN בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 18:28
  3. למישהו יש דרך לשפר את השליטה ברכב ב COLIN MACRAE?!
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-07-2007, 16:09
  4. [קונה]20 נקודות מדריך איך לצרוב מעל 700 מגה בנירו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2006, 19:06
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 81

עליתי על דרך לשפר את הLMS או איך לחסוך מעל מליון שקלים לפחות בכל החיים. - עמוד 3

התוכנית האופטימלית היא שאם עוד 10 שנים שכפול גנטי יהיה אפשרי באופן מדוייק
    אני אארגן עוד דניאל, רק תינוק

הלוואי שיהיה לי בן כמוני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

חחחח אתה כזה ילד שלא מבין על מה הוא מדבר!
    קודם כל הורים ממעמד הביניים מוציאים על הילד שלהם בממוצע סכום של מליון שקל הסכום של 350000 עד גיל 18 הוא מגוכח. זה יוצא 20000 שקל בשנה, כן עם 20 אלף שקל בשנה אפשר לגדל ילד. ושלא נדבר על הוצאות גדולות אחרות אחרי גיל 18 שזה כמובן תלוי במצב הכלכלי של המשפחה, אבל בגלל שאתה חופר על הLMS שלך אני מניח שמדובר על משפחה מבוססת.
    http://bigstory.ap.org/article/middl...000-raise-baby
    תבחר אתה איזה שער של דולר מתאים לך ועדיין אתה רחוק מהמציאות.

פה ושם אתה זורק דברים שעוד איכשהו אני יכול לקבל ואז אתה שוב מוכיח כמה אתה טיפש עם החישוב הזה על נערות ליווי כאילו שחתונה זאת איזה השקעה או התחייבות לסקס קבוע. אם אתה רציני וזה מה שאתה חושב אז אתה באמת צריך לעשות משהו עם החיים שלך כי אתה לא מחובר למציאות.

כמובן שאתה תתעלם מההודעה הזאת כי כשסותרים אותך או מדברים עלייך זה מה שאתה אוהב לעשות.

עריכה:

ידביל בלי תעודות, אם היית יודע משהו מהחיים שלך היית יודע שבשביל להביא ילדים לא חובה להתחתן בכלל. כי מונוגמיה זה הדבר הכי מפגר שהאנושות יכלה להמציא. מפורסמים רבים עושים את זה היום (שלא תגיד שזה משהו שטיילר המפגר המציא) מהסיבה הפשוטה שחתונה זה חתיכת סקאם שמוצץ לך סכומים נכבדים של כסף. כסף של90% מהעולם אין.

ולהביא ילדים שאתה לא יכול לדאוג אפילו לעצמך כלכלית זה הדבר הכי גרוע שאפשר לתת לילד שלך שזה מה שכל הזוגות בעולם כמעט עושים. הוא גדל בחיים עם מגבלות ורואה איך כל העשירים נהנים ואיך האבא האידיוט שלו בחובות שמצטברים עם השנים וכשהוא מת הוא מוריש לך את החובות. אחלה תנאים לגדל ילד הא? לעניים צריך לשלול את הזכות להיות הורה.
    אבל אם אתה עשיר תעשה מה שבא לך.
    מסכים איתך לגמרי דרך אגב, חבל שאתה זורק מלא שטויות ורק אח"כ מדבר לעניין. אם היית פותח ככה את האשכול שלך אולי היית מזיז לאנשים משהו בראש.
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 27-09-2012 בשעה 03:02.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא מתעלם משומדבר ידידי.
    הבאת לי פאקינג כתבה של ארה''ב או מה שזה לא יהיה זה לא מעניין אותי. גם אם אתה צודק, רמת החיים שם אחרת לגמרי והמחירים פי 3 יותר זולים אם לא פי 5. תביא כתבה מישראל שאכן מוכיחה שאני טועה כי לי יש אחת כרגע:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4020210,00.html

וואלה מה לעשות אני לא מאמין במונוגמיה ולא מאמין באהבה ולא בחתונה מנסיון של מנוסים, מבוגרים, חכמים ועשירים ממני בהרבה.
    דונלד טראמפ זו דוגמא טובה לאחד שדופק את עצמו על שטויות. יותר חצי מהכסף שהוא הרוויח בחיים הוא זרק לאוויר. אתה נשמע כמו בנאדם יחסית חכם לקהילה פה, אז תקרא על הבנאדם ותבין על מה אני מדבר, אם עדיין לא קראת. אם כן אתה תבין על מה אני מדבר.

וזה דונלד פאקינג טראמפ. תחשוב מזה הישראלי הממוצע וכמה הוא סובל מדברים כמו גירושין (וכל הזוגות בעולם מתגרשים מתישהו) וכל הבלאגן הזה על הראש...והם רובם בעצמם בחובות ככה ש...

אדם חכם לומד מהטעויות של עצמו ואדם גאון לומד מטעויות של אחרים. צריך להיות אידיוט גמור כדי לעשות את הטעויות שנעשו 46464646 פעמים לפניך ולקוות לתוצאה אחרת, זה נקרא אי שפיות. ככה שיוצא שאני מהמיעוט ששפוי.
    נסיון אמנם אין לי כי אני ילד בתכלס, אבל לא צריך לעשן ביום 8 קופסאות של נובלס כדי לדעת שזה מסרטן. יש הוכחות בשטח...

אם זה לא נקרא לסבך לעצמך את החיים בכוח, אני לא יודע מזה כן.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה חי בסרטים אחי צר לי לבשר לך. גם אני מדבר מניסיון של אחרים. יש המון אנשים שהתחתנו והביאו ילדים לעולם ואין להם יותר אושר מזה. הם אוהבים את האישה שלהם (כן, גם אם היא לא דוגמנית) ואת הילדים שלהם. מאחל לך להתאהב חבר.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

אוקי אז ככה. רוב האתרים הישראלים שווים לתחת. אתה צודק אין לי מקור ישראלי להביא לך, אבל המאמר שהבאתי לך הוא רק בשביל להביא לך פרופורציה על כמה המאמר שהבאת הוא לא אמין ולא הגיוני. אל תבסס טיעונים שלך על מאמרים בווינט, כי ווינט זה אתר עם אינטרסים והוא יכתוב מה שירצו שיכתוב. אם תקרא הרבה בYNET ואחר כך תקרא בטוקבקים אתה תגלה שווינט מציג הרבה שקרים וחצי אמיתות.

אל תהיה מצחיק אני לא צריך לברר מי זה דונלד טרמפ כמובן שאני יודע מי הוא. תבין מה שהוא כל מה שאתה אומר זה נכון והכל טוב ויפה אבל אתה מציג רק חצי כוס. אני באמת חושב שאתה אינטליגנט אבל לדעתי אתה פשוט ילד אז אולי אתה לא יכול להבין את זה. כסף לא שווה לאושר או לחיים טובים פשוט לא. אני מבין שאתה חושב שדונלד טראמפ הוא המאושר באדם אבל לא. ואתה יכול להגיד אני לא מחפש אושר וזה לגיטימי. אין לי בעיה עם אנשים שהמטרה שלהם זה להרוויח ולהיות עשירים. השורה התחתונה שאתה תופס את עצמך בגיל 50 מפוצץ בכסף שגם אם תרצה לא תוכל לבזבז אותו ומה אז? תמשיך לעבוד ולעשות עוד כסף? מה תעשה איתו? תמצא אישה? איך תוכל לדעת שהיא לא רוצה ת'כסף שלך? לא תוכל... ומה עם כל החוכמה שלמדת? אתה רוצה לשתף אותה עם מישהו לא? כל החוויות שחווית, האורגיות המסיבות איך ישבת בשולחן עם אנשים מדהימים בכל העולם, אתה יכול לכתוב ספר כמובן אבל אתה יכול להשוות את זה לבין לחלוק את זה עם הילד שלך?

ושוב, אני בעצמי לא מאמין במוסד של החתונה לא מהפן הכלכלי אבל. אני פשוט שעם החברה של היום עם עידן הגלובליזציה שכל כך הרבה מידע נגיש לך, אתה רוצה לטרוף את העולם. במצב כזה לך תתחייב לאישה מגיל 30 עד סוף חייך. וכמובן שאין מה לעשות כשאתה נשוי אתה צריך לחלק את התשומת לב שלך בין הקריירה לבין האישה וכמובן שכאחוז התשומת לב תרד גם התפוקה שלך תרד. ילד שאם אתה מסתכל עליו בפן רציונלי וכלכלי בלבד זה מכונה לבליעת כסף.
    אבל, וזאת החצי כוס שריקה לך כסף זה חומר, זה לא מה שבאמת מגרה לך את החושים, אתה לא יכול לקנות אהבה נקודה. אתה יכול להביא ילד לא במסגרת נישואין אבל אם אתה רוצה להיות כזה איש עשיר ומצליח יהיה לך זמן אליו? חוסר תשומת לב יכול לשרוט לך את הילד ולגרום לו להרבה בעיות.

שוב, הההוכחות שאתה מדבר עליה הן אם אתה מנתח את העולם במובנים כלכליים של תורת המשחקים (שכדאי לך להעמיק את הידע בנושא כי זה מאד מתאים להשקפת חיים שלך) אתה שוכח את הפן האישי, נפשי, חברתי איך שתקרא לו. באיזשהו מחקר שנעשה בהודו, שהיא שיא העוני, אצל אנשים שגרים בפחונים בלי כסף לכלום, נמצאו שאחוז האושר שלהם היה גבוה ברמות מפגרות ביחס לממוצע אצל עשירים או כל אדם אחר במערב למה זה? כי התרבות במזרח מובנת על אושר מדברים רוחניים ולא מחומר.
    כשתהיה בן 80 ותהיה לך מחלה שאין לה פתרון, תרצה משפחה תומכת או מלא כסף?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה חי בסרטים אחי צר לי לבשר לך. גם אני מדבר מניסיון של אחרים. יש המון אנשים שהתחתנו והביאו ילדים לעולם ואין להם יותר אושר מזה. הם אוהבים את האישה שלהם (כן, גם אם היא לא דוגמנית) ואת הילדים שלהם. מאחל לך להתאהב חבר.
    ואני מכיר מסוממים שחיים ממשכורת למשכורת שאת כל כולה הם מבזבזים על סמים וחיים בסרט שהחיים שלהם "מאושרים" שאפילו כסף לסוע לת''א לא נשאר להם.

אבל מה??? הם מאושרים לאללה. צוחקים 24/7, רגועים כל הזמן אין להם עצבים חששות (חוץ מהמשטרה שעלולה לקפוץ להם לביקור בית אבל זה עניין אחר), פחדים לגבי העתיד, שומדבר. האם הייתי ממליץ לך לחיות ככה? לא ממש..(ואני לא מדבר על נרקומנים מתחנה מרכזית אלא על משהו יותר קל)

אל תאחל לי תסרטן הזה אחי. כמו שתאים סרטניים הורגים לאט לאט תתאים שלך, הדבר הזה הורג את ההון שלך. זה סרטן לכל דבר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    ואני מכיר מסוממים שחיים ממשכורת למשכורת שאת כל כולה הם מבזבזים על סמים וחיים בסרט שהחיים שלהם "מאושרים" שאפילו כסף לסוע לת''א לא נשאר להם.

אבל מה??? הם מאושרים לאללה. צוחקים 24/7, רגועים כל הזמן אין להם עצבים חששות (חוץ מהמשטרה שעלולה לקפוץ להם לביקור בית אבל זה עניין אחר), פחדים לגבי העתיד, שומדבר. האם הייתי ממליץ לך לחיות ככה? לא ממש..(ואני לא מדבר על נרקומנים מתחנה מרכזית אלא על משהו יותר קל)

אל תאחל לי תסרטן הזה אחי. כמו שתאים סרטניים הורגים לאט לאט תתאים שלך, הדבר הזה הורג את ההון שלך. זה סרטן לכל דבר.
    יש הבדל, אתה מדברר על אנשים שחיים באשליה. הם לא באמת חיים. אני מדבר איתך על אנשים פיקחים לגמרי. אנשים שהם לא תאווי בצע, שמה שהם רוצים זה לשבת עם המשפחה שלהם, ולבלות קצת זמן איכות. והם אוהבים את הילדים שלהם ואת האישה שלהם- והם לא היו מחליפים אותם בשום דבר.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    אוקי אז ככה. רוב האתרים הישראלים שווים לתחת. אתה צודק אין לי מקור ישראלי להביא לך, אבל המאמר שהבאתי לך הוא רק בשביל להביא לך פרופורציה על כמה המאמר שהבאת הוא לא אמין ולא הגיוני. אל תבסס טיעונים שלך על מאמרים בווינט, כי ווינט זה אתר עם אינטרסים והוא יכתוב מה שירצו שיכתוב. אם תקרא הרבה בYNET ואחר כך תקרא בטוקבקים אתה תגלה שווינט מציג הרבה שקרים וחצי אמיתות.

אל תהיה מצחיק אני לא צריך לברר מי זה דונלד טרמפ כמובן שאני יודע מי הוא. תבין מה שהוא כל מה שאתה אומר זה נכון והכל טוב ויפה אבל אתה מציג רק חצי כוס. אני באמת חושב שאתה אינטליגנט אבל לדעתי אתה פשוט ילד אז אולי אתה לא יכול להבין את זה. כסף לא שווה לאושר או לחיים טובים פשוט לא. אני מבין שאתה חושב שדונלד טראמפ הוא המאושר באדם אבל לא. ואתה יכול להגיד אני לא מחפש אושר וזה לגיטימי. אין לי בעיה עם אנשים שהמטרה שלהם זה להרוויח ולהיות עשירים. השורה התחתונה שאתה תופס את עצמך בגיל 50 מפוצץ בכסף שגם אם תרצה לא תוכל לבזבז אותו ומה אז? תמשיך לעבוד ולעשות עוד כסף? מה תעשה איתו? תמצא אישה? איך תוכל לדעת שהיא לא רוצה ת'כסף שלך? לא תוכל... ומה עם כל החוכמה שלמדת? אתה רוצה לשתף אותה עם מישהו לא? כל החוויות שחווית, האורגיות המסיבות איך ישבת בשולחן עם אנשים מדהימים בכל העולם, אתה יכול לכתוב ספר כמובן אבל אתה יכול להשוות את זה לבין לחלוק את זה עם הילד שלך?

ושוב, אני בעצמי לא מאמין במוסד של החתונה לא מהפן הכלכלי אבל. אני פשוט שעם החברה של היום עם עידן הגלובליזציה שכל כך הרבה מידע נגיש לך, אתה רוצה לטרוף את העולם. במצב כזה לך תתחייב לאישה מגיל 30 עד סוף חייך. וכמובן שאין מה לעשות כשאתה נשוי אתה צריך לחלק את התשומת לב שלך בין הקריירה לבין האישה וכמובן שכאחוז התשומת לב תרד גם התפוקה שלך תרד. ילד שאם אתה מסתכל עליו בפן רציונלי וכלכלי בלבד זה מכונה לבליעת כסף.
    אבל, וזאת החצי כוס שריקה לך כסף זה חומר, זה לא מה שבאמת מגרה לך את החושים, אתה לא יכול לקנות אהבה נקודה. אתה יכול להביא ילד לא במסגרת נישואין אבל אם אתה רוצה להיות כזה איש עשיר ומצליח יהיה לך זמן אליו? חוסר תשומת לב יכול לשרוט לך את הילד ולגרום לו להרבה בעיות.

שוב, הההוכחות שאתה מדבר עליה הן אם אתה מנתח את העולם במובנים כלכליים של תורת המשחקים (שכדאי לך להעמיק את הידע בנושא כי זה מאד מתאים להשקפת חיים שלך) אתה שוכח את הפן האישי, נפשי, חברתי איך שתקרא לו. באיזשהו מחקר שנעשה בהודו, שהיא שיא העוני, אצל אנשים שגרים בפחונים בלי כסף לכלום, נמצאו שאחוז האושר שלהם היה גבוה ברמות מפגרות ביחס לממוצע אצל עשירים או כל אדם אחר במערב למה זה? כי התרבות במזרח מובנת על אושר מדברים רוחניים ולא מחומר.
    כשתהיה בן 80 ותהיה לך מחלה שאין לה פתרון, תרצה משפחה תומכת או מלא כסף?
    קודם כל אני אמות הרבה לפני גיל 80 אבל במידה ולא אז וואלה זה לא משנה לי כ''כ. אני שומדבר ואני לא רוצה להיות משהו שהוא מעבר לכלום כי זה הדבר הכי קרוב להכל ולאלוהים. ודווקא את זה הבנתי מחוויות "רוחניות" כמו שאתה וכל החבר'ה אוהבים להתרברב בהן כ''כ. איזה חוויות? אני מעדיף לא לציין. אני רק אגיד שאני לא מרגיש את עצמי יותר חוץ מהצורך של ההדוניזם. אני מכור. אני לא צריך שיתמכו בי כי אין במי לתמוך.

פן אישי, נפשי וחברתי? סבבה.

בכסף אתה יכול לטייל בכל העולם, להיות במסיבות הכי טובות בעולם, לעשות דברים שלא עלו לך לראש אפילו בכלל כי העולם שייך לבעלי הון ועד שתספיק לנצל את כל כולו אתה באמת תמות, לשתות וויסקי איכותי תוך כדי שאתה מסניף שורה על תחת של חשפנית צ'כית וסתם לחיות מפעם לפעם סגנון חיים יותר רגוע באיזה אי פרטי ששייך רק לך עם טבע, מוזיקה וכל מה שצריך עם זה...וכמובן שהאנשים שמקיפים אותך הם האליטה של האנושות והנחותים לא מתקרבים אליך בכלל. לא סתם קוראים לזה HIGH SOCIETY ידידי...

זה חיים רעים? עם יד על הלב, מה אתה מעדיף, חיים של הישראלי הממוצע שתמיד עובד ונמצא בחובות ויש לו משפחה להאכיל ושאם חס וחלילה מפטרים אותו אז לא יהיה לילד מה לאכול אפילו או חיים כאלה?

כן, אני מאמין שיש אנשים שהם "אליטה" ואנשים שהם נחותים. ככה בנוי העולם ומי שמתכחש לזה חי בלהלה לנד. ומה לעשות לא ממש בא לי להיות שייך לנחותים האלה כי גם אם כן אהיה, אני אתאבד. אני מכיר את עצמי ויודע שאני לא אוכל לחיות חיים כאלה. אני מכור להנאות כמו נרקומן שמכור להרואין. אני חייב את זה אחרת אני מתחיל להשתגע. במלוא המובן.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 03:56.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה עשיר או משהו?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

^זה מורכב. חלק אחד של המשפחה שלי כן.
    החלק שני לא. אבל הוא גם לא בחובות וכל השטויות האלה, יחסית לישראלי הממוצע אנחנו חיים די טוב בלי בעיות כלכליות ומינוסים בבנק וחובות. כי יש לנו קטע של כסף במשפחה...עוד מגיל קטן לימדו אותי איך להתנהל נכון.
    גדלתי עם החלק השני ולא ראיתי שקל מהחלק העשיר.

אני מרגיש כמו איזה מסורס שכל השנים האלה רוקדת לידו כוכבת פורנו. כ''כ קרוב, אבל כ''כ רחוק...

מה שכן לא חסר לי כסף, בעיקר עכשיו. אני לא מליונר אמנם, אך יש לי פי כמה וכמה יותר כסף מהבחור הממוצע בגילי. זה גם למה אני לאחרונה מגיב פה יותר מדי, הרווחתי לי עכשיו גם זמן פנוי לפני הצעד הגדול בחיים שלי ואני עייפתי פשוט מהחיים האלה אז לקחתי לי חודש מנוחה מהכל ואני בבית חוץ מכמה תחביבים קטנים שיש לי.
    אח''כ אני נעלם על אמת והולכים להיות לי חיים מאוד קשים. או שאני מת או שאני הופך לכל מה שחלמתי להיות..או...שאני מוציא לפועל את תוכנית ב'.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 04:23.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    קודם כל אני אמות הרבה לפני גיל 80 אבל במידה ולא אז וואלה זה לא משנה לי כ''כ. אני שומדבר ואני לא רוצה להיות משהו שהוא מעבר לכלום כי זה הדבר הכי קרוב להכל ולאלוהים. ודווקא את זה הבנתי מחוויות "רוחניות" כמו שאתה וכל החבר'ה אוהבים להתרברב בהן כ''כ. איזה חוויות? אני מעדיף לא לציין. אני רק אגיד שאני לא מרגיש את עצמי יותר חוץ מהצורך של ההדוניזם. אני מכור. אני לא צריך שיתמכו בי כי אין במי לתמוך.

פן אישי, נפשי וחברתי? סבבה.

בכסף אתה יכול לטייל בכל העולם, להיות במסיבות הכי טובות בעולם, לעשות דברים שלא עלו לך לראש אפילו בכלל כי העולם שייך לבעלי הון ועד שתספיק לנצל את כל כולו אתה באמת תמות, לשתות וויסקי איכותי תוך כדי שאתה מסניף שורה על תחת של חשפנית צ'כית וסתם לחיות מפעם לפעם סגנון חיים יותר רגוע באיזה אי פרטי ששייך רק לך עם טבע, מוזיקה וכל מה שצריך עם זה...וכמובן שהאנשים שמקיפים אותך הם האליטה של האנושות והנחותים לא מתקרבים אליך בכלל. לא סתם קוראים לזה HIGH SOCIETY ידידי...

זה חיים רעים? עם יד על הלב, מה אתה מעדיף, חיים של הישראלי הממוצע שתמיד עובד ונמצא בחובות ויש לו משפחה להאכיל ושאם חס וחלילה מפטרים אותו אז לא יהיה לילד מה לאכול אפילו או חיים כאלה?

כן, אני מאמין שיש אנשים שהם "אליטה" ואנשים שהם נחותים. ככה בנוי העולם ומי שמתכחש לזה חי בלהלה לנד. ומה לעשות לא ממש בא לי להיות שייך לנחותים האלה כי גם אם כן אהיה, אני אתאבד. אני מכיר את עצמי ויודע שאני לא אוכל לחיות חיים כאלה. אני מכור להנאות כמו נרקומן שמכור להרואין. אני חייב את זה אחרת אני מתחיל להשתגע. במלוא המובן.
    תבין אני לא שופט אותך ומה שתיארת? כנראה שככה יראו החיים שלי. אבל אני קצת יותר ריאלי ממך. ההוכחה לזה היא השאלה של טום. בשביל להגיע לכזה סגנון אתה צריך לעשות הרבה כסף, בשביל להגיע באמת לרמה גבוהה של כסף אתה צריך להיות משועבד לקריירה ברמה שכנראה לא מתאימה לך...
    ההבדל ביני לבינך זה שאני יודע שאם אני בוחר בחיים כאלה אני מפספס הרבה ואתה לא רואה בחיים האלה שום פספוס. בגלל זה צריר לאזן והאיזון יכול לבוא לידי ביטוי בכל מיני דרכים. אתה פשוט קיצוני... גם אני לא מתכנן לחיות בגיל 80 אבל העברתי לך ת'עקרון באמצעות האירוע הספציפי.

תהיה בטוח שלא יהיו לי חיים של הישראלי הממוצע.. איפה ראית אותי מתרברב? אתה זה שאוהב להזכיר סמים כמו אקסטזי אסיד או מה שלא יהיה כאילו בלעת פטריות שטיפטפו עליהן אסיד וMDMA ועישנת באנג אחרי זה (ואולי עשית את זה לא מכיר אותך) לא יודע מה עברת ולא מתיימר גם להבין אבל אין כזה דבר בעיות שאי אפשר לטפל בהן. מה שאתה אומר שאתה לא מרגיש את עצמך למעט הצורך בהדוניזם נשמע לי כמו משהו מאד עצוב ובמקומך לפני שהייתי רוצה להתעשר הייתי מעדיף לטפל בזה.
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 27-09-2012 בשעה 04:27.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תבין אני לא שופט אותך ומה שתיארת? כנראה שככה יראו החיים שלי. אבל אני קצת יותר ריאלי ממך. ההוכחה לזה היא השאלה של טום. בשביל להגיע לכזה סגנון אתה צריך לעשות הרבה כסף, בשביל להגיע באמת לרמה גבוהה של כסף אתה צריך להיות משועבד לקריירה ברמה שכנראה לא מתאימה לך...
    ההבדל ביני לבינך זה שאני יודע שאם אני בוחר בחיים כאלה אני מפספס הרבה ואתה לא רואה בחיים האלה שום פספוס. בגלל זה צריר לאזן והאיזון יכול לבוא לידי ביטוי בכל מיני דרכים. אתה פשוט קיצוני... גם אני לא מתכנן לחיות בגיל 80 אבל העברתי לך ת'עקרון באמצעות האירוע הספציפי.

תהיה בטוח שלא יהיו לי חיים של הישראלי הממוצע.. איפה ראית אותי מתרברב? אתה זה שאוהב להזכיר סמים כמו אקסטזי אסיד או מה שלא יהיה כאילו בלעת פטריות שטיפטפו עליהן אסיד וMDMA ועישנת באנג אחרי זה (ואולי עשית את זה לא מכיר אותך) לא יודע מה עברת ולא מתיימר גם להבין אבל אין כזה דבר בעיות שאי אפשר לטפל בהן. מה שאתה אומר שאתה לא מרגיש את עצמך למעט הצורך בהדוניזם נשמע לי כמו משהו מאד עצוב ובמקומך לפני שהייתי רוצה להתעשר הייתי מעדיף לטפל בזה.
    אתה מפיל ראשים?

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ממש לא אחי... למה יש לך כיוון?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עם כמה שאני מכור, אין לי בעיה להקריב 10 שנים לדוגמא אם אני יודע שאת שארית החיים אני מעביר כמו מלך בלי דאגות ויודע שכל זה זה למטרה טובה. מה גם שלא חובה להקריב לגמרי ב100%. פעם בשנה שנתיים לעשות משהו כיפי שיתן לך עוד כוח להמשיך במסע שלך לא יעצור את ההתפחות הכלכלית שלך אלא דווקא יתרום לפי דעתי.

אם עד גיל 30-35 לא עשית את זה כנראה שרוב הסיכויים לא תעשה. משם יש את תוכנית ב' שלי שהיא לא כזאת רעה ביחס לחיים של רוב האכלוסיה...
    איפה ראיתי אותך מתרברב? שהזכרת כל מיני פקה פקה על רוחניות וש"חומריות זה כלום וזה לא עושה אותך מאושר"...אתה מדבר כאילו מנסיון? או שאתה מניח שזה ככה כי איזה מסומם מהודו אמר את זה באיזה ספר שיש בו את אותה כמות האמת כמו בסרט הוליוודי טיפוסי? אם אתה מדבר מנסיון אשמח לשמוע למה אתה חושב שכסף לא עושה אותך מאושר בעיקר אם יש לך הרבה ממנו, אולי ככה אחסוך מעצמי המון שנים של סבל מי יודע? אולי עדיף להמשיך "לבלוע פטריות שטפטפו עליהן אסיד, לקחת MDMA ולעשן באנג" ולקרוא ספרים של מסוממים מהודו....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ממש לא אחי... למה יש לך כיוון?
    רק לי זה נשמע כמו סמוי?

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,687 | הודעות: 8,198,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect