קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 22-07-2009, 05:04
  2. [סיקור+דרישות] אלפא פריים
    על ידי LoaCker בפורום כתבות וסיקורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2007, 08:15
  3. אלפא פריים / Alpha Prime
    על ידי -עדי- בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-06-2007, 12:22
  4. ניק חדש - חזק 400 פריים !
    על ידי U2tr4x בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 15:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

פריים

ברירת מחדל פריים

אהלן חברה
    קראתי את המאמר שמדבר על פריים ואחת הבעיות הגדולות שלי היא הפריים, לשם כך אני ישמח אם יהיו כאן אנשים שיוכלו לעזור לי.
    אין לי בעיה בחוסר חברים ובד"כ עם חברים אני די דומיננטי עם החברים שלי, מדבר הרבה, עושה צחוקים בקיצור לא מתבייש נמצא בפריים שלי.
    אבל הבעיה היא כזאת כשמצטרפים אנשים חדשים (אפילו אם זה לא בחורות) אני פתאום מאבד את הפריים שלי ואני מפסיק להיות דומיננטי, נהיה הרבה יותר שקט, אני מתקשה להיצטרף לשיחות. אני מאמין שזה נובע מחוסר בטחון וחלק מכם יגידו את זה, אבל אני אישית מרגיש שלא חסר לי ביטחון באותו רגע פשוט הבעיה היא שמצטרפים אנשים חדשים לשיחה אני מתחיל לאבד את עצמי ולא מוצא שום קשר לי לשיחה עם השאר.
    אני מאמין שיש פה חברה טובים שיעזרו לי להימנע מהמצבים האלה ואיך להיחלץ מהם, אז תודה רבה לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:10.

המאמר על פריים שנמצא בנעוץ בפורום מאמרים, למה מחקתה את מה שפירסמתה?

בן כמה אתה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

שמע גבר, מאיך שזה נראה כשמצטרפים אנשים חדשים זה פשוט פוגע לך בנוחות שיצרת עם חברים שלך ובגלל זה אתה משתנה. שים לב מי האנשים הדומיננטים בדרך כלל, אלה שמרגישים תמיד בנוח והם לא מפחדים לדבר מבלי לחשוב על איך הם יתפסו בעיני הסביבה.
    הפתרון היחיד שיש לי בשבילך זה שלך נגד האינסטיקנט שלך, עולה לך משהו לראש? תגיד אותו אל תפחד מאיך תתפס, אם מישהו מנסה להוכיח אותך על מה שאמרת פשוט תגיד זה מה שעבר לי בראש. אתה פשוט מכבה את עצמך וזה דבר לגיטימי שקורה להרבה אנשים. אל תפחד להעביר נושאי שיחה, לספר על הדברים שקרו לך באותו יום לאט לאט תשים לב שאתה הופך למרכז השיחה. זה בדיוק למה קוראים לזה פריים-מסגרת. כשאתה במסגרת החברים שלך אתה במצב של נוחות אז אין לך בעיה. פתאום באים אנשים חדשים, מסגרת חדשה ואתה מרגיש לא בנוח. תנפץ את המסגרת הזאת כי אתה קובע את הפריים של עצמך ותכניס את עצמך לפריים שבו שאתה נמצא כשאתה עם חברים שלך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:10.

למה אתה חייב להיות תמיד מרכז העניינים לא הבנתי?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה אתה חייב להיות תמיד מרכז העניינים לא הבנתי?
    כי זה מה ששידרו בפורום ובכללי בתחום הזה במשך כל ה1023012 שנים.
    שאם אתה לא צוחק כמו מפגר באמצע הרחוב, אם אתה לא עומד באמצע החמולה של החברים שלך, אם אתה לא מדבר חזק וצועק כמו דגנרט כדי להראות על "ביטחון", אף אחת לא תמשך אליך.

90% מהפורום הזה כשהוא הולך עם חברים, הוא מנסה תמיד לעמוד באמצע בין החברים שלו כדי "להראות הדומניננטי" ואל תגידו לי שלא אני יודע את זה בוודאות, וזה פאטתי ולא באמת עוזר לכם. כמו כמעט כל דבר בתחום הזה זה סתם אשליה שמכרו לכם כדי שתהיה לכם תקווה שתזיינו מישהי.

ועכשיו כדי לא לסטות מהנושא,
    פותח האשכול - למה אתה חייב תמיד לדבר? למה אתה חייב תמיד להקשר לאנשים? אתה יכול לראות עליהם אם הם בכלל רוצים להקשר אליך. אם כן, תזרוק כמה מילים של היכרות תראה אם יש נוחות ומשם דבר איתם חופשי. זה שאתה לא מדבר או מדבר קצת זה לא עושה אותך חסר ביטחון,
    אם לא בראש שלך לדבר איתם על המשחק שהיה אתמול, אל תדבר איתם על זה. לא צריך בכח למצוא תחומי עניין לשיחה..
    זה שאתה מדבר הרבה ונדחף ומפריע וצועק הופך אותך לWIERDO צומי עצבני ואתה לא רוצה להיות כזה.
    לא לכל דבר יש ספר הוראות.

פשוט דבר איתם אם בא לך על מה שבא לך, ואם לא אז לא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    כי זה מה ששידרו בפורום ובכללי בתחום הזה במשך כל ה1023012 שנים.
    שאם אתה לא צוחק כמו מפגר באמצע הרחוב, אם אתה לא עומד באמצע החמולה של החברים שלך, אם אתה לא מדבר חזק וצועק כמו דגנרט כדי להראות על "ביטחון", אף אחת לא תמשך אליך.

90% מהפורום הזה כשהוא הולך עם חברים, הוא מנסה תמיד לעמוד באמצע בין החברים שלו כדי "להראות הדומניננטי" ואל תגידו לי שלא אני יודע את זה בוודאות, וזה פאטתי ולא באמת עוזר לכם. כמו כמעט כל דבר בתחום הזה זה סתם אשליה שמכרו לכם כדי שתהיה לכם תקווה שתזיינו מישהי.

ועכשיו כדי לא לסטות מהנושא,
    פותח האשכול - למה אתה חייב תמיד לדבר? למה אתה חייב תמיד להקשר לאנשים? אתה יכול לראות עליהם אם הם בכלל רוצים להקשר אליך. אם כן, תזרוק כמה מילים של היכרות תראה אם יש נוחות ומשם דבר איתם חופשי. זה שאתה לא מדבר או מדבר קצת זה לא עושה אותך חסר ביטחון,
    אם לא בראש שלך לדבר איתם על המשחק שהיה אתמול, אל תדבר איתם על זה. לא צריך בכח למצוא תחומי עניין לשיחה..
    זה שאתה מדבר הרבה ונדחף ומפריע וצועק הופך אותך לWIERDO צומי עצבני ואתה לא רוצה להיות כזה.
    לא לכל דבר יש ספר הוראות.

פשוט דבר איתם אם בא לך על מה שבא לך, ואם לא אז לא
    אני רק לא מבין למה אתה כל הזמן אומר אתם ואתם, אתה אף פעם בכל התקופה שהיית פה אמרת על כל דבר שקראת שזה בולשיט שזה לא נכון? קשה לי להאמין.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ואואוואואואואואואו אתם מנתחים כל כך הרבה שטויותתת סעמק... חשבתם על זה שאנשים נמצאים במרכז העניינים כי הם נהנים מזה, והחבורה שלהם נותנת להם את המרכז כי הם באמת מעניינים? יא ראבנן תפסיקו לאכול סרטים ולחשוב על מה שאתם עושים ותתחילו לזוז על עצמכם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    -10

תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,125 | הודעות: 8,203,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect