כאן אסביר על 3 הטאבלטים הטובים ביותר, אבל לפני הכל הסדר לא קשור לכלום, מה שראשון לא הכי טוב.
אין הטוב ביותר אלא הטוב ביותר לכם.
האייפד החדש
האייפד 3 או כמו שצריך לקרוא לו, האייפד החדש הוא מכשיר הדגל של אפל בתחום הטאבלטים.
האייפד הוא מוצר שיצא ב2007 והוא בין הטאבלטים הראשונים שהיו בשוק והמצליח ביותר ביניהם.
האייפד (בניגוד לטאבלטים שהיו לפניו) לא ניסה לדמות חוייה של מחשב אלא שילב בינה אל בין חוייה של אייפון ויצר מכשיר פשוט, קל לתפעול ומלא במשחקים ואפליקציות שונות.
האייפד הוא מכשיר מדהים כבר מהקופסה ומתאים למי שמחפש מסך חד, למסך הרטינה של אפל יש רזולוציה גבוהה יותר מטלוויזית Full HD, הרזולוציה שלו היא 2048X1536, מעבד מהיר ומשחקים ואפליקציות רבים וזה מה שעושה אותו לטאבלט לכל המשפחה.
הבעיה הגדולה של האייפד החדש הוא שאין שינוי גדול בין המעבד שלו אל בין המעבד של האייפד הקודם, המעבד שלו הוא כפול ליבה שהותאם אל מסך הרטינה וזכרון הראם שלו נמוך יחסית בהשוואה לסטנדרט כיום בשוק.
Asus Transformer Prime
הרובוטריק של אסוס, הTransformer הוא טאבלט מיוחד במינו, הוא משלב חוייה של מחשב נייד וטאבלט כמו שאומרים "על מלא".
אל תחשבו שהתבלבלתי בתמונה ושמתי תמונה של מחשב נייד, הוא באמת נראה ככה כשהוא מחובר לדוק שלו.
אתם מבינים, לאסוס יש שני מצבים, כשהוא מחובר לדוק וכשהוא לא מחובר, כשהוא מחובר הוא נותן חוויה של מחשב נייד ואפילו קת טובה יותר, אינטרנט, משחקים ואפליקציות (בשימוש עם המקלדת והמגע ביחד), עריכת מסמכי אופיס עם אפליקציות מתאימות ועוד. וכשהוא מנותק ממנה הוא נותן חוייה של טאבלט עם משחקים ואפליקציות כמו שאתם רגילים, עם מסך המגע.
אין לו כלכך חסרונות מלבד זה שהוא לא מריץ מערכת הפעלה של מחשב וזה שאם אתם באמת רוצים שהוא יהיה מושלם מומלץ להחליף לרום טוב יותר (גרסאת אנדרואיד מותאמת).
Microsoft Surface
טאבלט הSurface של מייקרוסופט או בתרגום חופשי ה"משטח".
הוא שונה מהטאבלטים האחרים בשני פקטורים, הוא לא זמין בשוק עכשיו והוא מריץ מערכת הפעלה של חצי מחשב.בין אם אתם תוהים מה זה חצי מחשב ובין אם לא אני אסביר על זה עכשיו, הSurface מריץ את מערכת ההפעלה Windows 8 בגרסאת הRT, גרסא פחות טובה מהגרסה המלאה (לא שהמלאה היא טובה אבל זה בר ויכוח) שיכולה להריץ את האופציות שלה בצורה חלקית.
הSurface יכול להריץ חלק מהאפליקציות של הWindows וחלק מהכל אבל הכי חשוב להרבה אנשים הוא יכול להריץ את תוכנת הOffice הרשמית שאני לא יודע כמה זה יכול להיות נוח עם המקלדת הבקושי לחיצה והמגנטית הזו אבל עדיין.
המשטח יתאים לחלק מהאנשים, בעיקר לאלו שמחפשים ווינדוס על הטאבלט.
הבעיה הגדולה באמת היא שאני לא הייתי כלכך סומך על ווינדוס כי זה ווינדוס ובווינדוס יש שלושה כפתורי חובה במקלדת, קונטרול, אלט ודיליט.
אז איזה טאבלט אתם הכי אוהבים? הוא נמצא ברשימה או שזה טאבלט אחר?
אתם מוזמנים לכתוב לנו בתגובות.
אני אישית חושב שהטרנספורמר הוא הטוב ביותר.

ציטוט ההודעה