קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] דרך לשפר את איכות הרזולוציה!!
    על ידי dolev_ki בפורום FIFA
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-11-2011, 23:17
  2. [קונה]דרך לשפר איכות של סרט ב 20 נק'.
    על ידי SeperatioN בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 18:28
  3. למישהו יש דרך לשפר את השליטה ברכב ב COLIN MACRAE?!
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-07-2007, 16:09
  4. [קונה]20 נקודות מדריך איך לצרוב מעל 700 מגה בנירו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2006, 19:06
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 81

עליתי על דרך לשפר את הLMS או איך לחסוך מעל מליון שקלים לפחות בכל החיים. - עמוד 4

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

שמע אם כבר פתחת את זה, אני עד לא מזמן הייתי בהשקפה שלך שכסף זה הכל בחיים. כל מי שאומר שבריאות זה יותר חשוב פשוט לא יודע שכסף קונה בריאות הרבה יותר מאופי טוב. אבל אני כרגע בתהליך, ואני מתחיל להתחבר יותר לרוחניות זה מרגיש לי יותר נכון. עדיין אני רוצה להיות עשיר ברמות אחרות אבל ככל שעובר הזמן אני לא בטוח שיהיה לי שווה לשלם את המחיר. מה שאמרתי על האושר בהודו קראתי באיזה מקום, אין לי איך להוכיח את זה אז אתה מוזמן לקרוא לי שקרן אבל תהיה בטוח שאת הדברים שלי אני לא מבסס על איזה הודי מסומם אלא על מחקרים :] איזה ספרים של מסוממים מהודו יצא לך לקרוא?

דרך אגב אני לא סמוי למה נראה לך?! או אולי כן? חכה ותדע והגבתי לך באשכול השני
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 27-09-2012 בשעה 04:57.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    שמע אם כבר פתחת את זה, אני עד לא מזמן הייתי בהשקפה שלך שכסף זה הכל בחיים. כל מי שאומר שבריאות זה יותר חשוב פשוט לא יודע שכסף קונה בריאות הרבה יותר מאופי טוב. אבל אני כרגע בתהליך, ואני מתחיל להתחבר יותר לרוחניות זה מרגיש לי יותר נכון. עדיין אני רוצה להיות עשיר ברמות אחרות אבל ככל שעובר הזמן אני לא בטוח שיהיה לי שווה לשלם את המחיר. מה שאמרתי על האושר בהודו קראתי באיזה מקום, אין לי איך להוכיח את זה אז אתה מוזמן לקרוא לי שקרן אבל תהיה בטוח שאת הדברים שלי אני לא מבסס על איזה הודי מסומם אלא על מחקרים :] איזה ספרים של מסוממים מהודו יצא לך לקרוא?

ההודים הם עם טיפש ומסומם. לא פלא שהם מדינת עולם שלישית. עם שרגיל לחיות עם ביוב ברחובות וריח של שתן הוא דבר נורמטיבי בשבילם לא נחשב שפוי בעיניי.
    איזה חלק מרגיש לך נכון ברוחניות? החלק של "איזהו העשיר? השמח בחלקו", שכל מי ששם את המשפט הזה בסטטוס יום למחרת יוצא להפגין בעד "צדק חברתי" כי איןן לו גרוש על התחת, או החלק של "כסף הוא מקור הרוע"? כי אני בנאדם מאוד רע.

99% מהרוחניות מלאה בזבל שמורכב מאוננות מנטאלית. שזה פקה פקה ואף לא דבר פרקטי אחד.

זה אולי היה נכון פעם שהיינו חיים בשבטים מונוגמים בטבע, צדים בשביל לאכול ועישון אופיום זה היה דבר נורמטיבי. כיום זה לא המצב...ככה שזה פאסה, יחד עם הדתות שגם יצאו מהאופנה. גם המוסר התחיל לצאת מהאופנה בעשורים האחרונים. העולם משתנה ורק הטיפשים לא מתקדמים הלאה.

זהו עידן המידע. ככל שיש לך יותר מידע, ככה יש לך יותר סיכויים להגיע למה שאתה צריך להגיע. כסף זאת לא המטרה וזה לא הכל בחיים, מידע זה כן. כסף זה כלי. הכלי שיכול להפוך אותך למלך והכלי שיכול להפוך אותך לעבד כמו שהיית.
    בעידן הזה חיי אדם לא שווים יותר מדולר אחד. אנחנו כלום. כל אחד מאיתנו. מלבד ה"דברים החומריים", שהופכים אותנו להכל.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 06:59.

אני לא יודע איך אני יכול לתרום לדיון הזה אבל מה שבטוח זה שחתונה זה דבר מטומטם ביותר.

טיילר אתה מזכיר לי אותי

גם אני מחזיק במה שבעייני נראה כ"פטנט לחיים"
    עליתי על דרך לחיות את החיים האופטימלים, לא לעבוד ולהכניס כסף, לחיות ממסיבה למסיבה בבית ענק
    אם תכשל בתוכנית שלך, אתה מוזמן להצטרך אלי לחיים מושלמים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אתם באמת אותו דבר, שניכם חיים בסרט. (בלי להעליב, אנשים שבטוחים שהרעיון שלהם מושלם כשהם עוד לא עשו ממנו הון משמעותי כלשהו מסיימים 100% מהפעמים כמוכרים בפיצוציה. זה מראה שאתם אנשים עם מנטליות לא ריאלית שלא שופטים דברים על פי התוצאות בשטח אלא לפי תחושות בטן).

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ייטיינגר, למה חיים בסרט?

לגבי להתעשר אני יכול להבין, אתה לא חייב להאמין לכל פוץ שאומר שהוא יהיה האוליגרך הבא. וזה בסדר.
    עזוב עכשיו להתעשר כל אחד ודרכו שלו מי שמצליח שיהיה לו בכיף מי שלא באסה לו מה אני אגיד..

אבל לגבי התוכנית ב' זה דבר מאוד ריאלי ויש לא מעט אנשים שעושים את זה בתאילנד למשל או בארצות מזרח אירופה איפה שהמטבע מאוד נמוך. אפילו שהם לבד הם מסתדרים לא רע, אז עם שותפים זה עוד יותר קל. אני אישית מכיר איזה בחור שחי בדיוק כמו ששתיארתי בתאילנד רק שהוא חי לבד וזה נמשך כמעט שנתיים כבר. והוא רחוק מלהיות מליונר בלשון המעטה.... אתה לא מבין שמדובר בתרבות שלמה שעם השנים רק הולכת ומתרחבת? כמה הוצאות יש כבר לגבר שחי עם איזה 3 או 4 שותפים בדירה ענקית? הא? יש לו משפחה להאכיל? יש לו אישה לספק לה את הצרכים הפסיכוטיים שלה שרק מהם אתה נכנס למינוס ענקי? יש לו חתונה לארגן? יש לו בר מצווה להכין? יש לו משכנתא שתשעבד אותו 40 שנה בשביל דירת 3 חדרים בפתח תקווה?

לא!!! וזה למה ההוצאות שלו הן כ''כ אפסיות וההנאות שלו הן לא רעות בכלל שצריך להיות אידיוט גמור כדי לבחור בחתונה וילדים ולא בסגנון חיים שכתבתי בתוכנית ב' שלי. והקטע היפה שלא צריך להיות עשיר, אם המעמד הביניים היה בוחר בחיים כאלה ולא בחיים המעפנים שהוא בחר אז לא הייתה מצוקה כלכלית בעולם. ובטח שלא הפגנות מפגרות.
    אם אתה חושב שצריך להיות איזה מליין כדי לחיות ככה במדינה שבה הכל עולה גרושים ממילא אז אתה חי בסרט פה ידידי.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 15:32.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    ייטיינגר, למה חיים בסרט?

לגבי להתעשר אני יכול להבין, אתה לא חייב להאמין לכל פוץ שאומר שהוא יהיה האוליגרך הבא. וזה בסדר.
    עזוב עכשיו להתעשר כל אחד ודרכו שלו מי שמצליח שיהיה לו בכיף מי שלא באסה לו מה אני אגיד..

אבל לגבי התוכנית ב' זה דבר מאוד ריאלי ויש לא מעט אנשים שעושים את זה בתאילנד למשל או בארצות מזרח אירופה איפה שהמטבע מאוד נמוך. אפילו שהם לבד הם מסתדרים לא רע, אז עם שותפים זה עוד יותר קל. אני אישית מכיר איזה בחור שחי בדיוק כמו ששתיארתי בתאילנד רק שהוא חי לבד וזה נמשך כמעט שנתיים כבר. והוא רחוק מלהיות מליונר בלשון המעטה.... אתה לא מבין שמדובר בתרבות שלמה שעם השנים רק הולכת ומתרחבת? כמה הוצאות יש כבר לגבר שחי עם איזה 3 או 4 שותפים בדירה ענקית? הא? יש לו משפחה להאכיל? יש לו אישה לספק לה את הצרכים הפסיכוטיים שלה שרק מהם אתה נכנס למינוס ענקי? יש לו חתונה לארגן? יש לו בר מצווה להכין? יש לו משכנתא שתשעבד אותו 40 שנה בשביל דירת 3 חדרים בפתח תקווה?

לא!!! וזה למה ההוצאות שלו הן כ''כ אפסיות וההנאות שלו הן לא רעות בכלל שצריך להיות אידיוט גמור כדי לבחור בחתונה וילדים ולא בסגנון חיים שכתבתי בתוכנית ב' שלי. והקטע היפה שלא צריך להיות עשיר, אם המעמד הביניים היה בוחר בחיים כאלה ולא בחיים המעפנים שהוא בחר אז לא הייתה מצוקה כלכלית בעולם. ובטח שלא הפגנות מפגרות.
    אם אתה חושב שצריך להיות איזה מליין כדי לחיות ככה במדינה שבה הכל עולה גרושים ממילא אז אתה חי בסרט פה ידידי.
    אם אתם בונים על, כמו שהוא רשם,

"
    עליתי על דרך לחיות את החיים האופטימלים, לא לעבוד ולהכניס כסף, לחיות ממסיבה למסיבה בבית ענק
    "

אתם חיים בסרט.

אם אתה מתכוון ללכת לאיזור מסיבות\פאבים\קניות ולהיות מוכר בעגלות\ברמן\מפיק\לפתוח עסק נישה קטן של מוניות או אלכוהול או בר\מועדון משלך זה משו אחר.
    אני משער שזאת התוכנית ב' שלך, לא רואה עוד אופציה.
    אז קח בחשבון שאתה לא תתעשר מזה אלא אם תנהל משהו ממש מצליח (ל1 מתוך 10000 בערך יש את השכל והמזל לזה).

אני מכיר מספיק אנשים שעברו לחיות בתאילנד ובדרום אמריקה כמו החבריקו שלך. זה לא לחיות טוב, וכולם חוזרים לארץ בסוף. מה שכן מעבירים כמה שנים בסבבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אם אתם בונים על, כמו שהוא רשם,

"
    "

אתם חיים בסרט.

אם אתה מתכוון ללכת לאיזור מסיבות\פאבים\קניות ולהיות מוכר בעגלות\ברמן\מפיק\לפתוח עסק נישה קטן של מוניות או אלכוהול או בר\מועדון משלך זה משו אחר.
    אני משער שזאת התוכנית ב' שלך, לא רואה עוד אופציה.
    אז קח בחשבון שאתה לא תתעשר מזה אלא אם תנהל משהו ממש מצליח (ל1 מתוך 10000 בערך יש את השכל והמזל לזה).

אני מכיר מספיק אנשים שעברו לחיות בתאילנד ובדרום אמריקה כמו החבריקו שלך. זה לא לחיות טוב, וכולם חוזרים לארץ בסוף. מה שכן מעבירים כמה שנים בסבבה.
    נשבע שהרעיון שלי הוא הגיוני לחלוטין, בר ביצוע ואפילו רצוי
    הבעיה היחידה היא שאני צריך איתי עוד חברה בתור התחלה.. כ7 אנשים
    ולאנשים אין אומץ להעז לנסות משהו שהוא לא
    בית ספר> צבא>אונברסיטה>עבודה>בית>אישה>ילדים>למות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ואם לא הבנת המטרה היא לא להתעשר מזה. לפחות אצלי לא כי מי שחושב שהוא יתעשר מזה הוא באמת חי בסרט. אלא לבזבז את הכסף שאתה והשותפים שלך מכניסים על ההנאות עד שאתה מת. גם ככה מי שלא התעשר עד גיל 35-30 כנראה גורלו לא להיות עשיר ככה שעדיף לבזבז את מה שיש ולהנות מאשר להתמרמר עוד יותר, להכנס לדכאון ובמקרה הגרוע להתפשר על החיים המסריחים שיש לך ולהתחתן עם איזה טנק מרכבה.

אני לא אחזור לארץ לעולם כי אין לי פה מקום. הם כנראה חזרו לארץ כי רצו משפחה אהבה ילדים או חרא אחר שלא נחוץ לי. אני לא קיים וה"זהות" שלי לא קיימת ואני לא צריך אהבה ותמיכה. אין במי לתמוך. וזה אחלה חיים.. זה אמנם לא לחיות כמו העשירון העליון אבל זה עדיף על חתונה וילדים בכל פאקינג דבר. בעיקר שאתה יודע שאתה לא הולך להתעשר אי פעם ולחיות חיים של הישראלי הממוצע זה לא קורץ לי כ''כ. אין לי את הצרכים המפגרים שיש להם. הם מושפעים מהמערכת ועושים בסופו של יום מה ש"מקובל".
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 15:49.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    במה הרעיון שלך תלוי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה

כל הכבוד על החיפוש והעמקה,בכלל אני מוריד בפנייך את הכובע על כל מה שאמרת בהודעות שלך.

אתה בדרך לאושר אחי,תהיה בטוח בזה.

תמשיך לחפש,תמשיך לשאול את עצמך,ואתה תמצא את האמת שלך.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לי יש אומץ מה הרעיון?

You feel intimidated asshole?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברגע אנשים יפסיקו לשאול את "עצמם מה זה אושר?" "מה זה החיים?" "איך להיות מאושר?" וכל השיט הזה ויתחילו לחיות את החיים כמו שבזין שלהם לחיות אותם... אז הם יהיו מאושרים.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    אתה מזכיר לי את בייקר מיום ליום.

סטלנים, אוהבים את ג'ים מוריסון ושונאים את המערכת ומאמינים בכל ליבכם באמונות הנכונות.

אני מתחיל לפתח תאוריות שיש לו אח אבוד. יש לי AA אחי.
    אני לא רק שונא את המערכת.
    אני מתעב אותה, אני סולד ממנה, ונהיה לי אש בעיניים כל פעם שמישהו אומר לי משפטים כמו ״גבר אמיתי זה אחד שהולך עם בחורה אחת ומכבד אותה״, או ״כסף לא קונה אושר״.
    ובתכלס הם מפנטזים 24/7 על חיים בדיוק כמו שאני ואתה רוצים, אבל הם כאלה לוזרים שהם אפילו לא מנסים להשיג אותם.
    הם מוותרים מראש וממשיכים לחיות בסיוט הזה כמו שהחברה מכתיבה להם, כי אין להם ביצים, הם פחדנים!

You feel intimidated asshole?

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אני לא רק שונא את המערכת.
    אני מתעב אותה, אני סולד ממנה, ונהיה לי אש בעיניים כל פעם שמישהו אומר לי משפטים כמו ״גבר אמיתי זה אחד שהולך עם בחורה אחת ומכבד אותה״, או ״כסף לא קונה אושר״.
    ובתכלס הם מפנטזים 24/7 על חיים בדיוק כמו שאני ואתה רוצים, אבל הם כאלה לוזרים שהם אפילו לא מנסים להשיג אותם.
    הם מוותרים מראש וממשיכים לחיות בסיוט הזה כמו שהחברה מכתיבה להם, כי אין להם ביצים, הם פחדנים!
    בגלל זה אני שונא את המחאות החברתיות
    כולם צבועים
    לא הם, בני אדם בכללי

נשבע שאם הייתי בוחר באקראיות אחד מהיושבים באוהלי המחאה
    מושיב אותו בג'יפ של לקסוס, ומכוון את הג'יפיאס שלו לבית החדש שלו בקיסריה
    הוא תוך דקה היה שוכח את המחאה החברתית
    אנשים רוצים כסף? שילכו לעבוד
    העיקר יושבים באוהל מחאה על זה שאין להם כסף, ובוכים על זה בסטטוסים בפייסבוק דרך האייפון החדש שלהם

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,630 | הודעות: 8,198,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect