קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עצומה נגד ביטול הערוץ yes anime
    על ידי galzigler בפורום אנגלית(English)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-01-2008, 16:51
  2. [חשוב!] עצומה נגד יס הוט וספורט1!
    על ידי stonecold בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-07-2007, 16:48
  3. עצומה נגד צ'רלטון - נגד הPPV על המונדיאל
    על ידי nadavos בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 19:17
  4. עצומה נגד מהירות השליחה בישראל (UPLOAD)
    על ידי Dilex בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 23:22
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 8 << ראשון ... 5678 אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 111

עצומה נגד הוט ו-yes: פיתחו את ה-VOD גם ביום כיפור - עמוד 7

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

איזה שטויות, אף אחד לא ימות בגלל יום בלי הvod.

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי זוהר צפיה בהודעה
    איזה שטויות, אף אחד לא ימות בגלל יום בלי הvod.
    זה ממש לא העיניין רוצים לסגור שיסגרו אבל שלא יחייבו אותנו על היום הזה בסוף החודש.

זה עיניין של עיקרון

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בואנה אנשים מפגרים.... אם יבוא מישהו ויגיד "אני רוצה שתפתחו את הVOD ביום הזיכרון כי אני שם זין על חיילי צה"ל וזה כפייה ישראלית ואני ערבי ורוצה לראות סקראבס ולאונן" מה תגידו אז? כוסעמק לפעמים אתאיסטים קיצוניים גרועים כמו חרדים באמת.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בואנה אנשים מפגרים.... אם יבוא מישהו ויגיד "אני רוצה שתפתחו את הVOD ביום הזיכרון כי אני שם זין על חיילי צה"ל וזה כפייה ישראלית ואני ערבי ורוצה לראות סקראבס ולאונן" מה תגידו אז? כוסעמק לפעמים אתאיסטים קיצוניים גרועים כמו חרדים באמת.
    תמשיך להגזים בבקשה בוא נסגור את השידורים גם ברמדן

תבין בשבילנו אין משמעות לחגים הדתיים אתה מערבב פה בשר וחלב מה הקשר של יום זיכרון לאומי שהוא אירוע חילוני לחלוטין שבא לכבד את האנשים שנפלו בשואה ובאירועי שנאה מצד רוצחים לבין חג דתי שלאף אדם חילוני אין זיכה אליו לי אישית אין שום אמונה באל לכן הגיוני שבעבורי ליום כיפור אל מול אל שכזה לא תהיה שום משמעות..

לפעמים מאוד כדי לשקול מילים לפני שאתה נכנס לפינות שתכלס לא מכבד להיכנס אליהן, ממש עיניין שפל לעשות לנו דיאומניזציה ולהכניס כל מיני אירועים שיש להם סיבה אנושית וקירבה לכל אדם ישראלי (לא בהכרח יהודי) ביחד עם חג דתי מיותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברור שאני בעד הוט

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תמשיך להגזים בבקשה בוא נסגור את השידורים גם ברמדן

תבין בשבילנו אין משמעות לחגים הדתיים אתה מערבב פה בשר וחלב מה הקשר של יום זיכרון לאומי שהוא אירוע חילוני לחלוטין שבא לכבד את האנשים שנפלו בשואה ובאירועי שנאה מצד רוצחים לבין חג דתי שלאף אדם חילוני אין זיכה אליו לי אישית אין שום אמונה באל לכן הגיוני שבעבורי ליום כיפור אל מול אל שכזה לא תהיה שום משמעות..

לפעמים מאוד כדי לשקול מילים לפני שאתה נכנס לפינות שתכלס לא מכבד להיכנס אליהן, ממש עיניין שפל לעשות לנו דיאומניזציה ולהכניס כל מיני אירועים שיש להם סיבה אנושית וקירבה לכל אדם ישראלי (לא בהכרח יהודי) ביחד עם חג דתי מיותר.
    עזוב את זה שלקחתי דוגמה מוקצנת בכוונה, אבל תתפלא, אבל יש אנשים חלאות שיום הזיכרון לא מעורר אצלם דבר. כנ"ל יום השואה וכנ"ל יום הזכרון ליצחק רבין. "מה אכפת לך, מי שרוצה לכבד את הימים האלה שלא יצפה בVOD." אתה יכול להבין מה אני אומר. והאמת שזה בדיוק אותו דבר. אנשים מעוררים פרובוקציות כי הם נהנים מזה. אנלא סובל אנשים כאלה. ביג פאק אז לא יהיה HOT VOD ביום כיפור. מי ישמע כאילו הם מכריחים אנשים לצום. לא טוב לך? אל תהיה בHOT או YES או כל שיט אחר. אתה מכבד את התנאים? אל תתלונן.
    Pick your fucking battles. אנשים מבזבזים כל כך הרבה זמן על מלחמות שלא רק שהם לא ינצחו בהם, גם שתוצאות שלהם לא משמעותיות.
    כפייה דתית עאלק חחח

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

עזוב את זה שלקחתי דוגמה מוקצנת בכוונה, אבל תתפלא, אבל יש אנשים חלאות שיום הזיכרון לא מעורר אצלם דבר. כנ"ל יום השואה וכנ"ל יום הזכרון ליצחק רבין. "מה אכפת לך, מי שרוצה לכבד את הימים האלה שלא יצפה בVOD." אתה יכול להבין מה אני אומר. והאמת שזה בדיוק אותו דבר. אנשים מעוררים פרובוקציות כי הם נהנים מזה. אנלא סובל אנשים כאלה. ביג פאק אז לא יהיה HOT VOD ביום כיפור. מי ישמע כאילו הם מכריחים אנשים לצום. לא טוב לך? אל תהיה בHOT או YES או כל שיט אחר. אתה מכבד את התנאים? אל תתלונן.
    Pick your fucking battles. אנשים מבזבזים כל כך הרבה זמן על מלחמות שלא רק שהם לא ינצחו בהם, גם שתוצאות שלהם לא משמעותיות.
    כפייה דתית עאלק חחח
    מאוחר וואלה אין לי רצון לבזבז יצרתיות על הנושא הזה כי בפשטות אתה טועה.
    לי יש זכות להחליט מה מתאים לי כל עוד אני עושה זאת באישות ולא כופה או פוגע בצורה אקטיבית באדם אחר זאת זכותי לפי חוק.
    ברגע שנלקחת ממני האפשרות הבסיסית לנצל זכות זאת מבוצעת עברה כנגדי, אתה מוזמן להתריס כמה שרק תרצה נגד עמדתי אבל היא תיוותר צודקת.
    אז חסוך ממני בעיקר ומעט בשבילך את השורות הפופוליסטיות שלך בכל הנוגע לנושא כי ידך בהחלט התחתונה.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-09-2012 בשעה 04:26.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה פשוט מצדיק מה שאני אומר. כי אם זו עבירה נגדך כי לך לא אכפת מיום כיפור ואתה רוצה לשבת בבית בשקט ולראות טלוויזיה, זו עבירה נגד אחמד בן סלים שרוצה לראות טלוויזיה ביום הזיכרון ליצחק רבין כי הוא לא קשור אליו.
    "ידך בהחלט על התחתונה"- אתה פשוט פלצן נשמה. לא הוכחת כלום אתה רק אומר "אין לי כוח להתווכח, אני צודק וזהוווווו" בשפה יפה, כך שזה כאילו ייראה כמו טיעון לגיטימי... אבל האמת שאתה שלחת הודעה בלי שום טיעון.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אתה פשוט מצדיק מה שאני אומר. כי אם זו עבירה נגדך כי לך לא אכפת מיום כיפור ואתה רוצה לשבת בבית בשקט ולראות טלוויזיה, זו עבירה נגד אחמד בן סלים שרוצה לראות טלוויזיה ביום הזיכרון ליצחק רבין כי הוא לא קשור אליו.
    "ידך בהחלט על התחתונה"- אתה פשוט פלצן נשמה. לא הוכחת כלום אתה רק אומר "אין לי כוח להתווכח, אני צודק וזהוווווו" בשפה יפה, כך שזה כאילו ייראה כמו טיעון לגיטימי... אבל האמת שאתה שלחת הודעה בלי שום טיעון.
    נחמד שאתה מתעלם מכל רציונל שיש בהודעה שלי ופשוט מחליט שאני קשה עורף.
    יש הבדל מהותי מה זה מהותי תהומי! תהומי אלפי שנות אור בין יום חג דתי לבין יום זיכרון.
    ואגב אם לאחמד בן סלים אין זיקה למדינת ישראל אז זאת זכותו הלגיטימית לא לחלוק את הצער באותו יום עם כמה שלרוחב הראיה שלך זה ניראה הזוי.
    אני אזכיר לך שאתה לא יושב ובוכה על אף קדוש נוצרי מעונה או מישהו מעדה אחרת.

אז כן אדון יקר אתה פופוליסט ואתה בוחר לא להסתכל על התמונה המלאה אלא רק על הזוית הצרה שלך וחבל כי אם העניים שלך היו עובדות כראוי והיית בוחר להתבונן ולהבין, הטענה שלי הייתה ברורה לך גם בלי שאני אאריך במילים..

סייג, אני אדם ימני ולא עולה בדעתי שמישהו יחלל יום אבל לאומי אם כי אני מכיר בזכות של כל אדם לעשות את מה שהוא רואה לנכון באישותו במידה והוא אינו מפגין פגיעה מכוונת כנגד מישהו אחר.
    ואינו מנצל את זכותו כדי להפגין את עליונות אמונתו כנגד זאת שלי.

והנה כמה מילים לסיום,
    אני מאוד מציע לך לחזור ולקרוא את זכויות הבסיס שלי בתור אזרח אתה מתעלם מהן בשם הדת וזאת לעצמה פגיעה כנגדי.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-09-2012 בשעה 16:20.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

תגיד לי אתה אמיתי עם הדוגמא הזו?
    לא רק הישראלים, כל העולם צריך לעמוד דום ביום הזה. כי אנשים - בלי קשר לדת שלהם - נרצחו על רקע דתי ועל רקע של אינטרסים שלא קשורים בשום צורה לחיים שלנו או כדי להבטיח שתוכל לשבת עכשיו ולכתוב את הדברים המטופשים האלה שאתה כותב וכדי שלציבור המאמינים והדתיים ובמיוחד החרדים יהיה מקום לקיים בו את הדת שלהם בצורה הכי לקויה שיכולה להיות.
    זה נוגע לכל אחד ואחד שחי במדינה הזו בלי קשר לדת או המוצא שלו וכל אחד צריך להתאבל בימים האלה כי חללי מערכות ישראל הם חבר'ה שגם אתה חס וחלילה יכול להכיר.
    ועכשיו תסביר לי איך כל זה קשור ליום כיפור? שזו מסורת דתית לחלוטין. אם אין לי שום קשר לדת, אני לא רוצה שיכפו עליי קשר כזה. להיות דתי או לא זו בחירה שלי, אבל זה שאני מהווה חלק מחברה שאנשים נרצחו כדי להגן עליה לא היה נתון לבחירתי בזמנו ולכן אין שום הצדקה ואפילו אין לי באופן אישי אין שום עניין להתעלם מזה.
    אני גם באמת חושב שכל עניין חסימת הטלויזיה מיותר לחלוטין. באמת שלסגור ערוצים לא יגרום לאנשים שלא מכבדים לכבד. ואם כן אז מדובר בשכבת אוכלוסיה דבילית שיש לסלק מישראל.

בקיצור ידידי המלומד - אתה מערבב פה בשר וחלב וזה אסור ע"פי הדת שלך אז חדל.

משתמש "כבוד" האוואטר של פרסי קלאסי
    שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

תום אתה מערבב שמחה בששון כמו שאמרו חכמינו מי שלא מעיז לא מתיז

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא הבנתם את הדוגמה שלי. בכלל. אני התכוונתי שמרבית האנשים בישראל מכבדים את יום כיפור ולא פותחים טלוויזיה וצופים בVOD, כמו שמרבית האנשים ביום הזכרון ליצחק רבין לא פותחים VOD. אני לשניה אחת לא זלזלתי ביום הזיכרון. להפך, אני נתתי את הדוגמה הזו דווקא בגלל שזה יום שמבחינתי יהיה בושה אם יהיו בו שידורי VOD. בושה יותר גדולה אם יהיו שידורי VOD ביום כיפור.
    צר לי אם הבנתם מדברי איזשהו זלזול באחד מימי הזיכרון בישראל, שמבחינתי חשובים יותר מכל דבר אחר.
    לגבי מה שאמרת לגבי זכויותיך הבסיסיות- בולשיט. אף אחד לא חייב לך טלוויזיה ולא חייבים לשדר לך שום דבר בשום יום שהוא. אין לך שום זכות לקבל שידורי טלוויזיה מתי שתרצה.
    מה שכן יכול להוות פגיעה בך, זה אם אתה משלם על היום הזה (אני לא יודע לגבי אם זה קורה או לא, אז אני לא רוצה לומר). בכל מקרה, גם אם אתה משלם על היום הזה, התלונה צריכה להיות שונה ולא נגד זה שסוגרים את הטלוויזיה בכיפור, אלא נגד זה שמכריחים אדם לשלם על יום שבו הוא לא מקבל תמורה לתשלום שלו.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

לא הבנתם את הדוגמה שלי. בכלל. אני התכוונתי שמרבית האנשים בישראל מכבדים את יום כיפור ולא פותחים טלוויזיה וצופים בVOD, כמו שמרבית האנשים ביום הזכרון ליצחק רבין לא פותחים VOD. אני לשניה אחת לא זלזלתי ביום הזיכרון. להפך, אני נתתי את הדוגמה הזו דווקא בגלל שזה יום שמבחינתי יהיה בושה אם יהיו בו שידורי VOD. בושה יותר גדולה אם יהיו שידורי VOD ביום כיפור.
    צר לי אם הבנתם מדברי איזשהו זלזול באחד מימי הזיכרון בישראל, שמבחינתי חשובים יותר מכל דבר אחר.
    לגבי מה שאמרת לגבי זכויותיך הבסיסיות- בולשיט. אף אחד לא חייב לך טלוויזיה ולא חייבים לשדר לך שום דבר בשום יום שהוא. אין לך שום זכות לקבל שידורי טלוויזיה מתי שתרצה.
    מה שכן יכול להוות פגיעה בך, זה אם אתה משלם על היום הזה (אני לא יודע לגבי אם זה קורה או לא, אז אני לא רוצה לומר). בכל מקרה, גם אם אתה משלם על היום הזה, התלונה צריכה להיות שונה ולא נגד זה שסוגרים את הטלוויזיה בכיפור, אלא נגד זה שמכריחים אדם לשלם על יום שבו הוא לא מקבל תמורה לתשלום שלו.
    אשמח שתראה לי איפה כתוב שאף אחד לא חייב לי טלוויזיה. (אני כמובן מדבר על מצב בדיוק כפי שהוא עכשיו - שיש חברות שמציעות שירותי טלוויזיה ואנחנו חיים במדינה שאין בה שלטון דת)

ועוד משהו, אני לא יודע אם קראת את התגובות פה ואני פשוט מסיק מהדברים שלך שלא -
    אמרנו פה שזה לא שבא לי לעשות דווקא ולצפות בטלוויזיה ביום כיפור - גם ככה רוב התוכן שאני רואה מוקלט אז לא באמת משנה לי, זה על העיקרון של הכיפה הדתית - ואיך שלא תסתכל על זה או תנסה לתרץ את זה מדובר בכפיה דתית לכל דבר כי אתה מונע ממני לעשות משהו שאני אוהב רק כי אתה רוצה לקיים את הדת שלך בשקט. אז אני שוב פעם חוזר ואומר שהשלטון במדינה שלנו אינו דתי עד כמה שהדת לא תיהיה חלק גדול ממדינת ישראל. כך שאני לא רואה שום לגיטימיות לא למעשה ולא לטענות שלך. אני לא מנסה ליצור פרובוקציות אני מביע דעה ותופס עמדה ואני עושה את זה במקום שמוקדש לכך. אני לא בא להסיט אותך ולהגיד לך תראה טלויזיה בכיפור - אם אתה מקיים את הדת כמו שצריך לא אמור באמת לעניין אותך אם אני רואה טלויזיה או לא והאם היא בכלל עובדת. אז תחסוך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    אשמח שתראה לי איפה כתוב שאף אחד לא חייב לי טלוויזיה. (אני כמובן מדבר על מצב בדיוק כפי שהוא עכשיו - שיש חברות שמציעות שירותי טלוויזיה ואנחנו חיים במדינה שאין בה שלטון דת)

ועוד משהו, אני לא יודע אם קראת את התגובות פה ואני פשוט מסיק מהדברים שלך שלא -
    אמרנו פה שזה לא שבא לי לעשות דווקא ולצפות בטלוויזיה ביום כיפור - גם ככה רוב התוכן שאני רואה מוקלט אז לא באמת משנה לי, זה על העיקרון של הכיפה הדתית - ואיך שלא תסתכל על זה או תנסה לתרץ את זה מדובר בכפיה דתית לכל דבר כי אתה מונע ממני לעשות משהו שאני אוהב רק כי אתה רוצה לקיים את הדת שלך בשקט. אז אני שוב פעם חוזר ואומר שהשלטון במדינה שלנו אינו דתי עד כמה שהדת לא תיהיה חלק גדול ממדינת ישראל. כך שאני לא רואה שום לגיטימיות לא למעשה ולא לטענות שלך. אני לא מנסה ליצור פרובוקציות אני מביע דעה ותופס עמדה ואני עושה את זה במקום שמוקדש לכך. אני לא בא להסיט אותך ולהגיד לך תראה טלויזיה בכיפור - אם אתה מקיים את הדת כמו שצריך לא אמור באמת לעניין אותך אם אני רואה טלויזיה או לא והאם היא בכלל עובדת. אז תחסוך.
    לא לא קראתי את התגובות הגבתי ישר לנושא.
    אני אסביר לך למה אני מתכוון. העובדה שלא משדרים ביום כיפור היא תוצאה של כבוד כלפי מרבית האנשים בישראל. ולכן הדוגמה שלי היא מושלמת. כמו שלי באמת לא מפריע שאתה תראה טלוויזיה ביום כיפור, כך לך לא אמור להפריע שמוחמד רואה טלוויזיה ביום הזכרון ליצחק רבין. מבין? כל הטיעונים של מוחמד היכולים להיות בדיוק כמו הטיעונים שלך. החברות שדרכן אתה רואה טלוויזיה לא חייבות לך שידור אלא אם כן שילמת על כזה. האמת שאני אפילו די בטוח שכתוב בחוזה שלך עם HOT או YES שלא יהיו שידורי VOD ביום כיפור, ואם אני טועה אז באמת שהם אמורים להוריד את המחיר.
    לא באמת אכפת לי מי רואה טלוויזיה או מאונן בבית ביום כיפור. באמת לא אכפת לי. אני רק אומר שכל המצב הזה מאוד צבוע, כי אם כל החרדים יבקשו טלוויזיה ביום הזיכרון ליצחק רבין כולם יגידו שהם פושעים ועוכרי ישראל ושיעופו מפה.
    ושלא תחשוב לשניה שאני בעדם, פשוט אני אומר שלא יקרה כלום אם הטלוויזיה תהיה סגורה, ולא צריך לצאת להפגנות על כל שטות כזו.

עוד משהו, אני מאמין שהחברות סוגרות את הטלוויזיה לא בהכרח מתוך כבוד ליום כיפור, אני מאמין שיותר בגלל שלא שווה להם לפתוח את הטלוויזיה ביום כיפור בגלל לחצים כאלה ואחרים שיופעלו עליהם.
    יותר מזה, לא סתם גם ערוצים כלליים סוגרים את הערוצים. יש לכך סיבה.
    יום כיפור מבחינת הרבה אנשים הוא חשוב וקדוש כמו שיום הזיכרון הוא חשוב וקדוש, אז למה לעשות מהומה על לא מאומה?

שוב אני אומר, ממש ממש ממש לא אכפת לי מה אתה עושה בבית. כמו שאתה מתווכח פה על עיקרון- כנ"ל גם אני.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ושוב בלי יותר מידי תשומת לב לעיקר החלטת לפנות לדבר הכי דק ולא רלוונטי מהתגובה שלי וזה גם היה בין השורות.
    לא הצפייה לכשעצמה היא הזכות שלי, הזכות שלי אם זה לא היה ברור מכל הפעמים שכתבתי את זה באשכול, זכותי לחופש מדת.
    יש דבר כזה חמוד שקוראים לו זכויות אזרח בסיסיות (אזרחות אני מקווה שלמדת) ואם וכאשר חוק עומד בניגוד לזכויות האזרח זכות האזרח לוקחת בלי יותר מידי שאלות.
    אבל החברה הדתיים אמרו מה פתאום אלו חוקי האדם החבר הדימיוני שלנו בהרבה יותר נעלה אנחנו נכפה עליכם את דעתינו ונמנע מכם בכל תוקף את הזכויות הכי בסיסיות שלכם כי ככה אמרנו.

אז שלום חברי היקר אני אזרח עם דעה ולא סתם דעה, דעה שהיא אפילו קצת אדיאולוגית וגם אם האידיאולוגיה הזאת לא מדברת אליך וגם אם היא עומדת בניגוד מוחלט לאמונה שלך זאת האידיאולוגיה שלי ואני חי במדינה דמוקרטית תחת שילטון דמוקרטי על הנייר (אוטופתיה אני חייב להאחז קצת בקש כדי להישאר שפוי במדינה הזאת אז יש פה קצת דמוקרטיה שזה נוח לדת).

ושוב אני אחזור על דברי ברביעית, כל עוד אני לא מבצע פעולה שפוגעת באופן אקטיבי (אתה יודע בקטע של לעשות בכוונה ולצפות לך בטלויזיה מול העניים בסלון שלך בזמן שאני מכרסם חזיר עסיסי או משהו)
    לך אין שום זכות לא חוקית לא אידיאולוגית ולא נעליים למנוע ממני לחיות את חיי על פי האידיאולוגיה הזאת.
    כבד כמה שיהיה אלו החיים (הצרפתים אומרים Se La Vi) והגיע הזמן שדתיים יתעוררו לעבודה הזאת.
    אני לא חיי במדינה הזאת כדי להיות משועבד לתרבות עתיקה שמזמן הייתה אמורה להיכחד מהעולם משום שאין לה שום הגיון ושום הצדקה מודרנית
    אז בבקשה קחו את החוקים שלכם ותחיו אתם לפיהם תשאירו לי להחליט איך אני חי את חיי מבלי להיכנס לי לסלון ולכבות לי את הטלויזיה בכיפור או להיכנס לי למזווה ולעשות לי נו נו נו בגלל שיש לי שם איזה מרק עוף שאין עליו חותמת גומי של מאפיה דתית כזאת או אחרת ואז להיכנס לי לחדר השינה ולדרוש לסכול את בת זוגתי משום שאני איני נשוי לה ולפיכם היא נואפת ודינה מוותובכלל היא גויה לכן אני איני יכול להתחתן איתה וכל זה בגלל שאתם אלו שכפיתם עלי לחיות איתה באישות מבלי יכולת להתחתן איתה כי הרב לא מרשה..

אז בבקשה באמת אני מבקש אם אתה לא מבין מה שאני כותב אל תגיב כי זה מתחיל לעצבן אותי לכתוב הכל בניסוח קליל כל פעם מחדש.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-09-2012 בשעה 17:09.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,878 | הודעות: 8,203,471 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect