קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עצומה נגד ביטול הערוץ yes anime
    על ידי galzigler בפורום אנגלית(English)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-01-2008, 16:51
  2. [חשוב!] עצומה נגד יס הוט וספורט1!
    על ידי stonecold בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-07-2007, 16:48
  3. עצומה נגד צ'רלטון - נגד הPPV על המונדיאל
    על ידי nadavos בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 19:17
  4. עצומה נגד מהירות השליחה בישראל (UPLOAD)
    על ידי Dilex בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 23:22
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 111 מתוך 111

עצומה נגד הוט ו-yes: פיתחו את ה-VOD גם ביום כיפור - עמוד 8

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני מבין, אבל אתה שוב לא מתייחס לדוגמה שלי. אני אסביר לך למה אתה טועה ב2 נקודות פשוטות, קצר ולעניין.
    *אם מישהו ירצה לראות טלוויזיה ביום הזיכרון ויגיד שזכותו להתעלם מיום שקבעה המדינה כי הוא שמאלני יפה נפש והוא לא מוכן שהממשלה תכפה עליו את דעתה, מה היית אומר עליו?

* חברות הטלוויזיה סוגרות אותה בגלל שזה לא שווה להן לפתוח אותה. רוצה לשנות משהו? אתה תצטרך להיות זה שיפתח חברה פרטית שפועלת 365 ימים בשנה. קשה לי להאמין שזה יהיה לך משתלם כלכלית. HOT וYES זה לא חברת החשמל והם לא חייבים לך שום דבר שלא כתוב בחוזה. לא משתלם להם לפתוח את הVOD ביום כיפור.

אגב, אם כבר מישהו מגזים זה אתה. אף אחד לא נכנס לך לבית ומכריח אותך לעשות XYZ. יש סיבה לרוב הדברים שקורים פה. כולה לא נתנו לך VOD. זו זכות לא חובה של החברות, זה מה שאתה לא מבין.

2. קישורים ממומנים

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    לא לא קראתי את התגובות הגבתי ישר לנושא.
    אני אסביר לך למה אני מתכוון. העובדה שלא משדרים ביום כיפור היא תוצאה של כבוד כלפי מרבית האנשים בישראל. ולכן הדוגמה שלי היא מושלמת. כמו שלי באמת לא מפריע שאתה תראה טלוויזיה ביום כיפור, כך לך לא אמור להפריע שמוחמד רואה טלוויזיה ביום הזכרון ליצחק רבין. מבין? כל הטיעונים של מוחמד היכולים להיות בדיוק כמו הטיעונים שלך. החברות שדרכן אתה רואה טלוויזיה לא חייבות לך שידור אלא אם כן שילמת על כזה. האמת שאני אפילו די בטוח שכתוב בחוזה שלך עם HOT או YES שלא יהיו שידורי VOD ביום כיפור, ואם אני טועה אז באמת שהם אמורים להוריד את המחיר.
    לא באמת אכפת לי מי רואה טלוויזיה או מאונן בבית ביום כיפור. באמת לא אכפת לי. אני רק אומר שכל המצב הזה מאוד צבוע, כי אם כל החרדים יבקשו טלוויזיה ביום הזיכרון ליצחק רבין כולם יגידו שהם פושעים ועוכרי ישראל ושיעופו מפה.
    ושלא תחשוב לשניה שאני בעדם, פשוט אני אומר שלא יקרה כלום אם הטלוויזיה תהיה סגורה, ולא צריך לצאת להפגנות על כל שטות כזו.

עוד משהו, אני מאמין שהחברות סוגרות את הטלוויזיה לא בהכרח מתוך כבוד ליום כיפור, אני מאמין שיותר בגלל שלא שווה להם לפתוח את הטלוויזיה ביום כיפור בגלל לחצים כאלה ואחרים שיופעלו עליהם.
    יותר מזה, לא סתם גם ערוצים כלליים סוגרים את הערוצים. יש לכך סיבה.
    יום כיפור מבחינת הרבה אנשים הוא חשוב וקדוש כמו שיום הזיכרון הוא חשוב וקדוש, אז למה לעשות מהומה על לא מאומה?

שוב אני אומר, ממש ממש ממש לא אכפת לי מה אתה עושה בבית. כמו שאתה מתווכח פה על עיקרון- כנ"ל גם אני.
    סיכמת לעצמך את כל הדיון במשפט שכתבת.
    אז בדיוק בגלל זה אני נחוש בדעתי להפעיל עליהן יחס נגדי וכנראה שהדבר שהן הכי מפחדות ממנו זה הדעות עליהן בקרב הציבור שמתפשטות כמו ג'וקים בעידן הפייסבוק.
    ברור שהכל פה צבוע, וזאתי בדיוק הכוונה שלנו פה. זה כמו שאיזה רב החליט שיש לשרוף אייפונים אפילו למי שמחזיק בהם לצורכי עסקים כשהוא בעצם זקן בן 90 ששמע עליו אגדות אורבניות ומעולם לא החזיק בדבר הזה בעצמו. אז אין שום אובייקטיביות בשום מקום והאינטרנט זה מקום נפלא להביא דברים לתודעת האנשים.
    ועכשיו גם תסביר לי איך מה שאתה מתאר במשפט שלך הוא לא כפיה דתית?
    עזוב אותך משטויות ענית לעצמך בדברים שלך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    סיכמת לעצמך את כל הדיון במשפט שכתבת.
    אז בדיוק בגלל זה אני נחוש בדעתי להפעיל עליהן יחס נגדי וכנראה שהדבר שהן הכי מפחדות ממנו זה הדעות עליהן בקרב הציבור שמתפשטות כמו ג'וקים בעידן הפייסבוק.
    ברור שהכל פה צבוע, וזאתי בדיוק הכוונה שלנו פה. זה כמו שאיזה רב החליט שיש לשרוף אייפונים אפילו למי שמחזיק בהם לצורכי עסקים כשהוא בעצם זקן בן 90 ששמע עליו אגדות אורבניות ומעולם לא החזיק בדבר הזה בעצמו. אז אין שום אובייקטיביות בשום מקום והאינטרנט זה מקום נפלא להביא דברים לתודעת האנשים.
    ועכשיו גם תסביר לי איך מה שאתה מתאר במשפט שלך הוא לא כפיה דתית?
    עזוב אותך משטויות ענית לעצמך בדברים שלך.
    זו לא כפייה דתית כמו שאתה לא תקרא לדוגמא שאמרתי (הבקשה לפתיחת טלוויזיה ביום הזיכרון ליצחק רבין) כפייה.
    אני נגד כפייה דתית. תאמין לי. פשוט יש אנשים שמתווכחים על שטויות ברמה מדהימה. אפחד לא חייב לך כלום במקרה הזה ולכן זו לא כפייה דתית. אם HOT וYES היו בוחרות (שכן הן חברות פרטיות), הן היו פותחות את הVOD. הן בחרו שלא, רוצה לשכנע אותן? נראה אותך. מנהלי החברות יותר חכמים מכולנו ויודעים מה משתלם להם ומה פחות.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    GOLDEN BOY!#!#!#!#!
    אה ממי? מה נשמע ממי?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מכור האוואטר של FireDesign
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    110
    נקודות
    350
    משפט מחץ
    לא לדרוך על השטיח הדקורטיבי

שמעו הבעיה היא לא דתי או לא דתי רוב האנשים בישראל צמים ביום כיפור (אני לא צם) אז אנחנו צריכים לכבר אותם בתור הרוב שמחליט החלטות
    זה כמו שאני מחר יקום בבוקר ויחליט שיום תמנון וביום הזה כולם צמים, מי יקשיב לי וברור שלא כי אני המיעוט.
    אז בתור מיעוט צריך לסתום ולבלוע רוק עד שיעבור..

מורחקים
    שם פרטי
    Dyrus
    לייקים
    13
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    "I'm a panda." -Dyrus 2012

מה הבעיה אם זה נראה מוסרי לגמריי

+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,851 | הודעות: 8,203,444 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect