שלום,
אני מעוניין להתחיל וללמוד את התחום ברצינות הקטע הוא שרציתי לדעת לפני זה, אם לא סיימתי שירות צבאי מלא,
האם תהיה לי בעיה לעבוד בתחום למשל כמנהל תיקים בחברת השקעות? (כי שמעתי שלמשל בתחום ההיי טק יותר קשה להתקבל לעבודות אם לא שירתת בצבא...![]()
שלום,
אני מעוניין להתחיל וללמוד את התחום ברצינות הקטע הוא שרציתי לדעת לפני זה, אם לא סיימתי שירות צבאי מלא,
האם תהיה לי בעיה לעבוד בתחום למשל כמנהל תיקים בחברת השקעות? (כי שמעתי שלמשל בתחום ההיי טק יותר קשה להתקבל לעבודות אם לא שירתת בצבא...![]()
|
|
זאת נקודה שצריך לבדוק פר חברה, אני מניח שאתה יודע שרוב העבודות כן דורשות שירות צבאי מלא....
אתה תמיד יכול להיות סוחר מהבית :-)
אל תיתן לדברים כאלה לעצור אותך ,אני לא יודע מה הסיבה שלא סיימת שירות צבאי וזה לא משנה.
אם אתה טוב יקחו אותך לכול מקום. מבחינה חוקית אסור למעביד לשאול אותך או לדרוש הצגת פרופיל ואתה לא מחויב לתת לו נתונים על שרותך הצבאי ,במידה ומעביד דורש זאת הוא עובר על החוק.
אם התחום מעניין אותך ואתה רוצה ללמוד על תיתן לסיבות כאלה לעצור אותך ,אתה תמצא את הדרך.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
כל אדם יכול להיות כל אשר יבחר.
אתה בהחלט יכול להיות סוחר עצמאי ואפילו מומלץ לעבור קורס לימודי השקעות שיעזור לך מאוד
להתפרנס ממסחר.
בנינו, כבר כמה משרות של מנהל השקעות בבנק פנויות....
עזוב שטויות. רוצה ללמוד באמת? כנס למכללת MIBI
מכללת MIBI, המכללה הישראלית באינטרנט ללימודי פיננסים, ביטוח ושוק ההון.
בואו לבקר אותנו www.mibi.co.il
כיום ניתן ללמוד כמעט כל דבר באמצעות רשת האינטרנט וכבר לא צריך לנסוע רחוק. אפשר להישאר וללמוד הכל מהמחשב האישי בבית.
דוגמא עבור לימודי שוק ההון באינטרנט היא כמובן המכללה שלנו שמציעה מגוון קורסים איכותיים, רחבים ומקצועיים. המרצים שלנו הם לא ילדים, אלא אנשי מקצוע ותיקים ובעלי ניסיון רב, מוכח ופרקטי בשוק ההון. כולם עוסקים או עסקו במשך שנים בתחומם ואלו האנשים מהם תרצה ללמוד.
אז בוא לבקר אותנו ולהתרשם...
מכללת MIBI, המכללה הישראלית באינטרנט ללימודי פיננסים, ביטוח ושוק ההון.
בואו לבקר אותנו www.mibi.co.il
לא תיהיה בעיה יש לי מספר חברים אשר עובדים בתחום בחברות הגדולות במשק ולא עשו שירות צבאי.