נכתב במקור על ידי INVADER נכון! ענו לפניך. שאלה הבאה! טריוויה: כמה עותקים מכר MW3 ב24 השעות הראשונות? 6.5 מיליון
נכתב במקור על ידי LikeANoob 6.5 מיליון נכון! שאלה הבאה: ומה בלאק אופס מכר ב24 שעות הראשונות?
נכתב במקור על ידי INVADER נכון! שאלה הבאה: ומה בלאק אופס מכר ב24 שעות הראשונות? 7 מליון
נכתב במקור על ידי INVADER נכון! שאלה הבאה: ומה בלאק אופס מכר ב24 שעות הראשונות? 5.6M
נכתב במקור על ידי .Yuval 7 מליון לא נכון. נכתב במקור על ידי LikeANoob 5.6M נכון! שאלה הבאה- מצא את המילה: aprskspafrdragzakhaevotrldnstr
נכתב במקור על ידי INVADER לא נכון. נכון! שאלה הבאה- מצא את המילה: aprskspafrdragzakhaevotrldnstr aprskspafrdragzakhaevotrldnstr
נכתב במקור על ידי INVADER לא נכון. נכון! שאלה הבאה- מצא את המילה: aprskspafrdragzakhaevotrldnstr aprskspafrdragzakhaevotrldnstr ?
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
נכתב במקור על ידי .Yuval aprskspafrdragzakhaevotrldnstr נכון! נכתב במקור על ידי elvadodo13 aprskspafrdragzakhaevotrldnstr ? ענו כבר. נמשיך מחר!
נכתב במקור על ידי .Yuval blood brothrs נכתב במקור על ידי .Californication blood brothers נכתב במקור על ידי elvadodo13 DUST TO DUST נכתב במקור על ידי LikeANoob 5.6M המשכנו חברים ! מילים מבולבלות: umngmu
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt המשכנו חברים ! מילים מבולבלות: umngmu gungum > ?
נכתב במקור על ידי .Yuval blood brothrs נכתב במקור על ידי .Californication blood brothers נכתב במקור על ידי elvadodo13 DUST TO DUST נכתב במקור על ידי LikeANoob gungum > ? טעות שלי , לא עשיתי את המילה נכון זה המילה: umgunm שוב סליחה
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt טעות שלי , לא עשיתי את המילה נכון זה המילה: umgunm שוב סליחה mungun ?
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt טעות שלי , לא עשיתי את המילה נכון זה המילה: umgunm שוב סליחה magnum
נכתב במקור על ידי LikeANoob mungun ? טעות נכתב במקור על ידי elvadodo13 magnum תשובה נכונה ! טריוויה: לCOD WORLD AT WAR הייתה הגבלת גיל מה הגיל ?
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt טעות תשובה נכונה ! טריוויה: לCOD WORLD AT WAR הייתה הגבלת גיל מה הגיל ? 18// ד"א אשמח עם לא תחשיב את תשובתו .. כי לא רשמת A ?
נערך לאחרונה על ידי LikeANoob; 28-09-2012 בשעה 15:41.
חוקי הפורום