פסיכולוגיה הפוכה: לגרום לבן אדם לעשות כרצונך בלומר להם את בדיוק ההפך ממה שאתה רוצה שיקרה, זאת הינה צורה מניפולטיבית של דיבור, שבימינו הצלחתה עדיין בסימן שאלה(?).
בפוסט זה: אדבר על כמה שיטות להשתמש או במילים אחרות להפעיל פסיכולוגיה הפוכה על אדם כלשהו, אפרט קצת יותר על הנושה בהמשך.
דעו על מי פסיכולוגיה הפוכה תעבוד: פסיכולוגיה הפוכה היא כמו מפתח, הוא לא יעבוד על כל מנעול. ישנם אנשים שפסיכולוגיה הפוכה פשוט לא מזיזה להם, האחוז המירבי של אנשים אלה הינם אנשים עם אגו נמוך. לרוב פסיכולוגיה הפוכה היא שיטה שעובדת לטובתך, עובדת על אנשים שיש להם אגו מאוד פגיע, כמו ילדים קטנים, שלא אוהבים שאומרים להם מה לעשות.
מתי ניתן להשתמש בפסיכולוגיה הפוכה: יותר קל להשתמש בפסיכולוגיה הפוכה כאשר אדם צפצ'יפי זה במצב רגשי, התוצאה שאתם רוצים היא תוצאה מידית.
ככל שאתם נכנסים עמוק יותר לנושא שאתם מדברים עליו, הויכוח נהיה יותר רציני הצד השני רוצה לנצח.
באותו הטון, לומר את ההפך מנושא הויכוח: בסופו של דבר הויכוח אצל הבן אדם השני אינו על הנושא שבו התחלתם את הויכוח אלה זה שהוא לא אוהב את השליטה שאתה מציב עליו. כעבור כמה זמן הם כבר לא יתוכחו על מה שתגיד אך איך שתגיד, לדוגמא: אתם מנסים לגרום לאחותכם לשאוב את השטיח. במשך כמה זמן אתם כבר אומרים דברים כמו "את צריכה לשאוב כי זה כבר מגעיל", "אני זה שבסופו של דבר מנקה אותו", לאחר מכן תגידו "טוב, תפסיקי לשאוב את השטיח, אני רוצה שאמא ואבא יראו איך את משאירה את השטיח שיראו כמה לא נשית את". היא עונה "אני ינקה מתי שיתחשק לי" בשלב זה היא מצפה להמשך הויכוח, נגמור את הויכוח ב "טוב ניצחת, תעשי מה שאת רוצה" בשלב זה הצד השני מופתע, כי היא לא באמת רצתה לנצח, זה הכל היה בשביל הכיף של סתם להתוכח, היא מרגישה אשמה שהיא נצחה במשהו שבעצם היה הרבה יותר חשוב לך מאשר לה.
המשיכו: "למה לשמור את כל חומרי הניקוי האלה? בכל מקרה את לא עושה כלום פה ואני לא מתכוון לנקות ", עכשיו את מנצחים את ה"קרב" הקטן הזה, בדרך כלל אנשים עקשנים לא יאהבו. עכשיו היא תגיד שהיא כן תשאב את השטיח, עכשיו זה השלב האחרון, לשבור אותם לגמרי. "לא אין לך למה, בכל מקרה את לא תשאבי טוב כמוני".
לא להגיד דברים סתם, עם אתם אומרים שתעשו משהו, נגיד: להגיד לאמא ואבא על כל המהומה הזאת שהיא עשתה, ,עשו זאת, אל תדברו לאוויר.
דוגמא זאת הינה דוגמא שלי ושל אחותי, דוגמא טיפשית למדי, פסיכולוגיה הפוכה עובדת על בנות הרבה, ולא עם שואב אבק...
חשוב: לדעת איך להשתמש בזה (עם ניסיון וזמן), פסיכולוגיה הפוכה הוא רק כלי עזר קטן בנושא הבנות, אל תסתמכו רק עליו.
תגובות, שאלות וכו. בכיף

ציטוט ההודעה