קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון - לגליזציה(של מריחואנה) בעד או נגד .
    על ידי subwave בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 13-02-2011, 01:17
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-01-2010, 12:36
  3. [דיון]סקס סמים ורוקנרול.
    על ידי Funk-A-Delic בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 06-08-2008, 23:40
  4. [דיון] סמים - עישון - אלכוהול
    על ידי JamesBond007 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-01-2008, 22:20
  5. [דיון] סמים
    על ידי FireFly בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-01-2008, 22:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

דיון: לגליזציה של סמים קלים

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ברירת מחדל דיון: לגליזציה של סמים קלים

טוב אז נתקלתי בסרטון הבא שפורסם בעמוד הפייסבוק של תנועת דור ה@M- תנועה שתומכת בלגליזציית הקנאביס.
    בתוכנית משתתפים משה פייגלין וג'ודי ניר מוזס, פייגלין תומך בלגליזציה וג'ודי הסתמית מתנגדת עם הטענות הכי דביליות ששמעתי בחיי ובאמת הצליחה לעצבן אותי עם הטיפשות שלה.

הסרטון המדובר

אז קודם כל:
    מכירת גראס בהולנד אינה חוקית לתיירים בלבד ולפי מה שהבנתי החוק הזה לא בדיוק תקף. ככה שהיא גם טועה וגם מטעה.
    מעולם לא נתקלתי בסיפור שמישהו התאבד בגלל שימוש בגראס כי היה מכור. גראס אינו ממכר ואין שום מחקר מדעי שמוכיח התמכרות כלשהי לקנאביס.
    מה דעתכם על הדברים של ג'ודי בסוף הסרטון שבו היא ואמרת שהיא לא מאמינה בהסברה אלא מאמינה בהפחדה? הרי אין פה שום רציונאל. כל המידע שלה מוטעה ומטעה.
    וגם, האם באמת לגליזציה תכפיל את אחוז המשתמשים? כי לדעתי אחוז המשתמשים כרגע עצום גם בלי לגליזציה חחח

בנוסף, הייתי רוצה להתייחס לדו"ח שהפיקו 'גמלאי' האו"ם ובראשם קופי אנאן. הם אספו נתונים טריים מכל העולם והסביר במילים הכי פשוטות שהמלחמה בסמים נכשלה. מה שממשלות בעולם צריכות לעשות זה לא להלחם בתופעה אלא לשלוט בה.
    מליוני שקלים מכספי הציבור מבוזבזים מדי שנה על הוצאות משפטיות כאלה ואחרות בכל הקשור למשתמשים בקנאביס כשהרוב המוחלט של המקרים לא מצדיק העמדה לדין של הנאשם. כל הכסף הזה הולך בסופו של דבר לפח, גורם למשטרה להתעסק בקקי במקום להתעסק בדברים חשובים באמת וכמובן מבזבז את זמנה היקר של מערכת המשפט שגם ככה קורסת מכל החרא שקורה במדינה.

אם גו'די המטומטמת בחרה לדבר על הולנד אז לפחות שלא תשווה אותנו למדינה שלא רק מסבירה אלא גם נותנת לך את החופש לבחור אם זה מתאים לך או לא ולא אוסרת עליך בכפיה.

מה אתם חושבים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Muffin
    לייקים
    99
    נקודות
    222
    פוסטים בבלוג
    1

שבקרוב מאוד תראה בכל בית גראס.

ההתמכרות היחידה האפשרית לגראס היא נפשית, וגם זה בקושי, מצחיק איך אלכוהול חוקי וזה לא
    וחוץ מזה, אלימות בגלל גראס? זה מרגיע, לא כמו אלכוהול שגורם לך להיות תוקפני, התאבדות? בגלל מה? כי הגראס אמר להם "תתאבדו!"? היא פשוט מטומטמת
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 28-09-2012 בשעה 13:57.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אני אומר שפייגלין אחלה גבר

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    ההתמכרות היחידה האפשרית לגראס היא נפשית, וגם זה בקושי, מצחיק איך אלכוהול חוקי וזה לא
    וחוץ מזה, אלימות בגלל גראס? זה מרגיע, לא כמו אלכוהול שגורם לך להיות תוקפני, התאבדות? בגלל מה? כי הגראס אמר להם "תתאבדו!"? היא פשוט מטומטמת
    עישנת פעם גראס?
    http://www.examiner.com/images/blog/...nka-wilder.jpg

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    כן

משתמש "כבוד" האוואטר של פרסי קלאסי
    שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

ושתהיה תחרות בשוק
    עד מתי שני ימי עבודה בשביל שקית

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי צפיה בהודעה
    ושתהיה תחרות בשוק
    עד מתי שני ימי עבודה בשביל שקית
    2?

משתמש "כבוד" האוואטר של פרסי קלאסי
    שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    2?
    מינימום שכר מינימום שעות..

א. נותן למשטרה שטויות להתעסק איתם, לפי מה שניתן לראות 50% מהשוטרים מתעסקים בבופים ואיזה פרור של גראס שהם מוצאים לילדים בכיסים מאשר בדברים יותר רציניים כמו מקרי רצח לא פתורים או סתם להראות נוכחות מה שאין כרגע במדינה בכלל - נוכחות משטרתית. בקושי רואים כבר שוטרים ברחובות למה? כי הם מתעסקים בשטויות.
    ב. הרעלת המדינה - רוב החשיש שמגיע אלינו מגיע מהשטחים מלבנון מסיני - בקיצור, הברחות מהערבים למדינת ישראל. מה שיש שם בתוך החשיש בטוח לא עובר אישור של משרד הבריאות מה שגורם להתמכרויות ולנרקומניזציה (אני המצאתי את המילה) שלא אמורה להיות כי חשיש לא אמור להיות ממכר. אנשים שמעשנים כיף על בסיס קבוע ויום אחד לא מעשנים נראים כמו נרקומנים שזקוקים למנה של הרואין וזה פשוט עצוב.
    ג. כל הכסף שאזרחי ישראל מוציאים על קנאביס במקום להגיע לממשלה מגיע לארגוני טרור שבכסף הזה קונים טילים לשלוח על שדרות.
    ד. אם לא נקנה מערבים את כל הקנאביס שהם מיצרים - לא יהיה להם מה לעשות בו. הם יעשנו אותו - ויהיו רגועים - אין טילים על שדרות (גם את זה המצאתי אז תהיו איתי )

לפי כל מחקר שקראתי, קנאביס לא יכול לגרום למוות. אי אפשר למות ממנת יתר ובמקרה הכי גרוע - הולכים לישון.
    קנאביס כן יכול לפתח מחלות נפש שכבר היו קיימות ורדומות אצל המשתמש - כמו כאלו שיש להם היסטוריה של מחלות נפש במשפחה. ישנו סיכוי גדול יותר שהם ילקו במחלות נפש הללו אם לא תהיה לגליזציה מהסיבה הפשוטה שאין יכולת הסברה בישראל והכי קרוב להסברה שיש לנו פה זה שקרים שרחוקים אלפי שנות אור מהמציאות.

אני זוכר כמה הרצאות של הרשות למלחמה בסמים שהייתי בבית ספר, בצבא וכו' שאומרים דבר אחד ואז אתה מגיע לבדוק זאת בבית ומגלה שכל מה שאמרו היה שקר.
    חלק מהדברים שאני זוכר כי אני מעדיף לשכוח שטויות כאלו הן - קנאביס יכול לגרום לך להשתגע. נכון אך כמו שכתבתי למעלה. רק לאנשים עם מחלות רדומות שגם אופטלגין יכול לפתח להם את זה. וגם בגלל שהם לא מסבירים טוב. קנאביס יכול לגרום למוות - ואז אתה מגיע הביתה ומגלה שלא נרשם מעולם מקרה מוות אחד משימוש בקנאביס, לעומת אלכוהול שחוקי במדינה שלנו וברוב מדינות העולם שבגללו נרשמו 90% ממקרי האלימות בארץ ונחשב לסם מסוכן מספר 1 אחרי סיגריות.
    קנאביס גורם לאלימות - ואז אתה מנסה פעם אחת ומבין - איזה אלימות????????? אתה מפחד מהצל של עצמך. בהכי גרוע אתה נלחם במקרר ואוכל כל דבר כמו איזה חתול רחוב.
    ואז אתה מבין שהם שקרנים - מה שגורם לך להיות עוד יותר סקרן ממה שהיית לפני.

לפי המון מחקרים שיש בכל חור באינטרנט קנאביס יכול להוות תחליף ל90% ממשכחי הכאבים - אך כמובן יש פה אינטרס אחר למה משכחי כאבים כן וקנאביס לא? למה חומר כימי כן וצמח מרפא לא? כסף חברים, כסף. הדבר היחידי שמדבר בעולם הזה. חברות התרופות מגלגלות מליאדרים של כסף כל שנה ואם הקנאביס היה חוקי זה היה מוריד להם את המכירות בחצי.

קנאביס יכול לשמש לייצור ביו דיזל בצורה הכי מהירה והכי אפקטיבית יותר מכל צמח אחר. אך כמובן שאנרגיה מתחדשת לא כלכלית מספיק לממשלות כמו אנרגיה לא מתחדשת.
    קנאביס יכול לשמש לייצור נייר בצורה הכי מהירה והכי אפקטיבית בלי להרוס יערות גשם שלמים בשביל החרא הזה. אבל שוב דברים מתחדשים לא משתלמים מספיק לממשלות והם מעדיפים דברים שהם יכולים להטיל עליהם וטו ולשלוט בהם לבד.
    קנאביס יכול לשמש לייצור הרבה דברים ואם היה חוקי היה עוזר בכל המצבים לכלכלה של העולם וכמובן יכול למזער באופן משמעותי את זיהום האוויר והריסת המשאבים בעולם.

בקיצור אני יכול להמשיך ולא לסיים לעולם כי הדבר הזה כל כך טהור, כל כך מושלם. לא צריך לגעת בו ולא לשנות אותו. זה כמו תפוח שגודל. זאת מתנה שקיבלנו מהטבע ומשמיים ואנחנו צריכים להשתמש בה.

אני בעד לגליזציה ותומך בכל הצעדים להביא את הקנאביס לשימוש חוקי
    אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
    עם כל היתרונות, לדעתי יש חיסרון אחד שבגללו לגליזציה במדינה שלנו לא תהיה לעולם.
    העניין הבטחוני של המדינה שלנו. לא שמעתי מעולם אף אחד מעלה את זה אבל פשוט זאתי דעתי ואני חושב שאני צודק. אם מישהו יכול לפתוח את עיניי בבקשה אך לא נראה לי. כתבתי את זה למישהו בפורום כבר אז אני אעשה הדבק
    עזבו אתכם מכל הסטלנים רגע שרואים את העולם שונה ממה שהוא באמת. תחשבו על המציאות האכזרית שאנחנו חיים בה בארץ ישראל. אנחנו לא נמצאים באירופה שכל הזמן יש שלום. יש לנו פה סכנה קיומית אוייבים מקיפים אותנו ומאיימים להשמידנו כל הזמן, רוב הגברים במדינת ישראל הם חלק מביטחון המדינה אם במלחמה אז גיוס מילואים ולא נשאר גבר כמעט באף בית כולם נלחמים. אם הקנאביס יהיה חוקי בישראל זה פשוט יוריד את רמת התפקוד של הצבא ב50% כולם פה יהיו סטלנים כי זאת הדרך הכי נוחה להתנהל במדינה הזו לעשות פאף ולשכוח מהצרות ומהבלגן ומהאוייבים. כיום אני מכיר חיילים שמעשנים בצבא בסדיר אז תחשבו כמה עוד חיילים יעשנו אם תהיה לגליזציה. תחשבו איזה הפוכים הם יהיו אם תהיה לגליזציה תחשבו על רמת התפקוד שלהם שתהיה פחותה בהרבה כתוצאה מהעישון.

אחלה דיון אריק שמח להשתתף בו ודיון נעים

מורחקים
    שם פרטי
    עינת
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני חושבת שהבעיה היחידה בלגליזציה של סמים קלים בישראל היא החיילים.. ברגע שזה יהיה חוקי יהיה הרבה יותר קשה לרסן את החיילים וזה יכול להגיע לעניין של חיים ומוות.. בסופו של דבר לא מדובר פה באנשים בוגרים שבחרו ללכת לצבא אלא ילדים שאילצו אותם למצב מסויים שלעיתים אף קשה נפשית והם עלולים לפנות לגראס לשחרור לחץ נפשי... הבעיה תתחיל במבצעים ושמירות שיכולות אף להחמיר למצב של מוות מיותר או טעויות אנוש.
    אם הייתי באמת מאמינה שיש דרך לאכוף זאת מעל לגיל מסויים לצורך העניין 24 אז הייתי מאוד בעד.. בסופו של דבר רובנו עושים את זה וחבל שלא נכנס מזה תשלום למדינה כי ככה כולם מפסידים .. אנחנו משלמים יותר על דברים אחרים ומקבלים חומר פחות טוב..
    אבל תעשו לי טובה, המדינה הזו אפילו לא מצליחה לגרום לילדים בני 12 להימנע מאלכוהול וסיגריות.. איך בדיוק נאכוף גם סמים קלים?

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי einat241 צפיה בהודעה
    אני חושבת שהבעיה היחידה בלגליזציה של סמים קלים בישראל היא החיילים.. ברגע שזה יהיה חוקי יהיה הרבה יותר קשה לרסן את החיילים וזה יכול להגיע לעניין של חיים ומוות.. בסופו של דבר לא מדובר פה באנשים בוגרים שבחרו ללכת לצבא אלא ילדים שאילצו אותם למצב מסויים שלעיתים אף קשה נפשית והם עלולים לפנות לגראס לשחרור לחץ נפשי... הבעיה תתחיל במבצעים ושמירות שיכולות אף להחמיר למצב של מוות מיותר או טעויות אנוש.
    אם הייתי באמת מאמינה שיש דרך לאכוף זאת מעל לגיל מסויים לצורך העניין 24 אז הייתי מאוד בעד.. בסופו של דבר רובנו עושים את זה וחבל שלא נכנס מזה תשלום למדינה כי ככה כולם מפסידים .. אנחנו משלמים יותר על דברים אחרים ומקבלים חומר פחות טוב..
    אבל תעשו לי טובה, המדינה הזו אפילו לא מצליחה לגרום לילדים בני 12 להימנע מאלכוהול וסיגריות.. איך בדיוק נאכוף גם סמים קלים?

מה מה מה מה מה מה מה?
    ממתי לחיילים מותר להשתמש בדברים כאלה?

האם מותר לחיילים לשתות?
    לא.

למה שיהיה להם מותר להשתמש בסמים?

קיצר ל חיילים אין קשר לזה.

One Shot - One Kill

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי einat241 צפיה בהודעה
    האמת שיש משהו בדברייך אבל בואי לא נשכח שגם אלכוהול - שהוא חוקי לשימוש - אסור לשימוש לחיילים. ויש להם כנראה שיטות לאכוף את זה.
    תיהי בטוחה שגם היום חיילים מעשנים קנאביס וחשיש והדרך היחידה של הצבא לבדוק את זה היא בדיקות שתן שהם עושים במפתיע, אז אני מאמין שזה לא משנה אם זה יהיה חוקי או לא מהבחינה הזו - מי שעושה את זה ימשיך לעשות את זה.

ולגבי האכיפה, גם אם זה יהיה חוקי וגם אם זה לא יהיה חוקי - ילדים בני 12 יעשו את זה אם הם ממש ירצו. אין דרך לאכוף את זה כל כך ובגלל זה המלחמה בסמים נכשלה ונכשלת כל יום מחדש (אני מדבר כמובן רק על קנאביס!).
    באמת חבל שכל הכסף הזה שצרכני קנאביס מוציאים מדי יום הולך בסופו של דבר לארגוני טרור למניהם או ארגונים אנטי-ישראלים כאלה ואחרים. גם החומר שמגיע לארץ לא ברור מה יש בו ומאיפה הוא הגיע בתכלס.
    עם כל הצרכנים שיש במדינה הם [הממשלה] יכולים להוריד מהמיסים ולהתחיל להרוויח מקנאביס וכולם יהיו מרוצים.

האכיפה של הצבא מעפנה ועולה הון תועפות. חיילים שותים בבסיסים למרות שאסור ויכולים להעביר 3 שנים בלי שאף אחד ישים לב.
    חיילים מעשנים בבסיסים למרות שזה לא חוקי בכלל במדינה ואף אחד לא מצליח לאכוף את זה. בתכלס הם עוצרים רק את האלו שלא מבינים כלום מהחיים שלהם. מי שעומד על שלו מצח יכולים לגרבץ. אין דרך לאכוף את זה כל אחד עם קצת שכל יכול לעשן כל היום באנגים בבסיס ואם לא תופסים אותו על חם דופק ראש הוא יכול להמשיך לעשן כל השירות גם אם יבואו ויעשו לו איזה בדיקה מעפנה במפתיע.
    ותחשבו שזה עוד לא חוקי בכלל במדינה. מה היה קורה אם זה היה חוקי? חיילים היו מעשנים ואני מדבר על כמות נכבדת של חיילים. בינהם לוחמים כי פשוט אין דרך לאכוף את זה. ובמיוחד שזה חוקי. חוץ מזה שכמות העצורים של מצח בגלל קנאביס תעלה באיזה 800%. זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. חוץ מזה? אם מדינת ישראל היתה ממוקמת ליד גרמניה והולנד זה היה אפשרי חוץ מזה אנחנו פה במצב חמור מאוד ואי אפשר להיות שאננים.

ואני לא מדבר רק על סדירניקים. כמה אחוז מהצבא שלנו הם חיילי מילואים? 80%?
    זה אומר ש80% מהצבא הם אזרחים לכל דבר? אנשים שמותר להם לעשן. ויום אחד יגייסו בצו 8 את כל החיילי מילואים ויבואו להם חבורה של סטלנים כל אחד עם שקית בביצים.
    קיצר זאת הסיבה היחידה למה קנאביס לא יהיה חוקי לעולם בארץ ישראל כל השאר זה רק חארטות כי זה בסהכ דבר טוב כמו שכתבתי למעלה ויש עוד 1000 יתרונות וחיסרון 1

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,403 | הודעות: 8,202,996 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect