אין לי זין עכשיו להתחיל לשחק עם השיער שלי כמו קוקסינל אחי.. אני לא צריך תחרא הזה זה לילדים בני 14
אין לי זין עכשיו להתחיל לשחק עם השיער שלי כמו קוקסינל אחי.. אני לא צריך תחרא הזה זה לילדים בני 14
|
|
מישהו יכול להסביר לי בבירור מה זה יחצן?
אם הבנתי נכון יחצן זה זה שעוזר למפיקים לעשות את המסיבה,ואם זה מה שזה אומר יחצן,בישראל הם אולי מזיינים אבל ממש לא בקנדה.
כל עוד אתה לא מפיק בעצמך את המסיבה,אתה לא תזיין בערימות,אתה תזיין אבל הרבה פחות ממפיק של מסיבה.
קיבלתי כבר הצעות לעזור למפיקי מסיבות (ודי איכותיות,סוג המסיבות שאף אחד לא מפספס) וסירבתי כי זה בזבוז זמן יקר.
האמת שיחצ"ן טוב הוא יחצ"ן שמראש מכיר מלא אנשים- ולכן הוא יזיין. יש גם יחצ"נים בלי הרבה חברים, והם לא יזיינו. כל הזיונים שיש להם זה בגלל העובדה שהם מכירים/לא מכירים אנשים. בלי קשר למקצוע יחצנות...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחייייייייי יייייייייייייייבסססססססססססססססססססססס
אף אחד לא שם על יחצנים על מה אתה מדבר מעגל חברתי ענקקקקק אתה מכיר כוסיות מכל רחבי הארץ שילדים מפה היו מתים להכיר
קיצר עוד אשליה שהפיקאפ יצר לכם "יחצים קבוצה של מתלהבים" מה אתה מכליל לא כל יחצן הוא ערס עם אייקיו 5, יש אחלה מועדונים שנותנים לאחלה אנשים לייחצן בפייסבוק זה פותח לך דלתות עושה לך כיף בחיים מה רע?
הבאת תגובה של ממורמר