(אבקש להתעלם מהכינוי שלי, הוא נכתב הרבה לפני שהבנתי כמה דברים)
לפי דעתי תאוריית הLMS נכונה, אבל זה לא מדע מדויק.
יש הכל מהכל.
בגילאים של פחות מ22-23 הכסף לא קובע ממש ומי שמזיין זה מי שנראה טוב ויש לו ערך חברתי גבוה .
אני מאמין גם בתאוריית הLMS וגם בתאוריית הפיקאפ (חלקית.. כי הרבה דברים שרושמים שם מעוררי רחמים).
הייתי יחצ"ן באולטראסאונד בליין חוגרים הכי מצליח בארץ.. אני לא מכוער אבל לא חתיך... יש לי פנים יפות אבל אני נמוך וניראה צעיר, מלא אנשים ובנות הכירו אותי.. אבל למרות הכל לא זיינתי כוסיות.. הכרתי הרבה בנות אבל לא הזרמתי כוסיות.. הזרמתי רק בנות ממוצעות ומטה אולי זה כי אני לא חתיך , אולי זה כי אני ייחצנתי תקופה קצרה יחסית (4 חודשים)ולא הספקתי לקבל שם. לעומת זאת יחצן שעבד איתי שמיחצן כבר שנה לטובת המועדון מזיין בערמות כל שבוע במשרד למעלה של הצוות והוא פשוט זיין על..
נחשו מה ..הוא נראה טוב .
יכול להיות שזה בגלל המראה שלו.. יכול להיות שזה בגלל הוותק שלו והניסיון שלו בתור יחצן שנתיים גם במקומות אחרים. אבל חלק גדול ממני מאמין שזה חירטוט וזה בגלל שהוא נראה טוב .. זה לא שלא פניתי לבנות או שאין לי ביטחון וכל הזין הזה .. אני פניתי לבנות התחלתי והיו הרבה שניפנפו אותי..
כך שאני מכיר את עולם היחצנות מקרוב ואני מודיע לכל החייבסים שזה לא כמו בסרטים של אמריקן פאי.. יחצ"נים לא מזיינים בגלל שהם יחצ"נים.. יחצ"נים נהיים יחצ"נים בגלל שהם מזיינים.. וכן אני לא זיינתי הרבה לפני שנהייתי יחצ"ן.. חבר סידר לי להיות יחצ"ן וחשבתי על הדרך להעמיס כמה בנות..
אז זה לא בדיוק ככה .. אולי רק אצל הבנות 16 המושפעות שמתלהבות מיחצנים.. בגילאים יותר מתקדמים המושפעות פשוט הולכות אל הערסים.
עכשיו החליפו ליין ואני כבר לא מיחצן שם אבל הציעו לי ליחצן בכמה מקומות אחרים ואני עדיין שוקל את זה..
עוד הוכחה שהמראה קובע.. יש לי חבר שנראה מצוין שתמיד אנחנו הולכים למסיבות ביחד ( לא מסיבות ריקודים.. מסיבות סגורות של ידידות בבית) ובנות כוסיות שאני רוצה.. פשוט נדחפות לדבר איתו ומתעניינות בו .. הוא מראה לי הודעות שהן שולחות לו יום אחרי "מתי נפגשים בלה בלה " והוא רק צריך לבחור אחת מהן..
הקטע שהוא נראה טוב והוא גם עם ביטחון.. ככה שנראה לי שזה הולך ביחד. סטטוס חברתי הן אפילו לא הכירו אותו אז לא היו יכולות לדעת
מצד שני אתם אומרים שבלי מראה אי אפשר לזיין.. תיראו את REDFOO מLMFAO.. הוא לא נראה טוב והוא מזיין.. בגלל הערך החברתי הגבוה שלו.
ככה שלפי דעתי.. כל אחד יכול להביא דוגמאות שונות וסיפורים שונים כי זה לא מדע מדויק.. זה תלוי בבחורה עצמה ובכמה היא נואשת והבחור צריך לדעת לדבר עם הבחורה ..

ציטוט ההודעה