קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 19:12
  2. אין קטגוריית משחקי רשת ?
    על ידי LoveNet בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 14:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 66

קטגוריית פיקאפ מוצפת בLMSרים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

Thumbs up קטגוריית פיקאפ מוצפת בLMSרים

בהתחלה זה הייתי רק אני, אח''כ בייקר ומלך הלטאות
    ואז הצטרפו 5656581 וSPQR
    ואז עוד ועוד אנשים הצטרפו אחרי שראו את האמת

היינו מיעוט ועכשיו אנחנו רוב. גירשנו מפה את הכובעים השקרנים ואנחנו נמשיך להפיץ את תורת הLMS כדי לפתוח עיניים לחיבסים שחושבים שאפשר לזיין כוסיות שאתה מכוער, שמן, גמד, מחוצ'קן ומסתובב עם כובעים.

לא עוד לשקרים!
    לא עוד לשרלטנים!
    לא עוד לתאוריות של חיבסים כגון - "לפתוח סט ב90 מעלות"
    לא עוד לסארג'ים חסרי תועלת!
    לא עוד להשפלות!
    לא עוד ל"להיות מנהיג זה חובה" ושקרים!

ביחד, אנחנו נגיד "די" לכובעים השקרנים!
    מקסימום נקח משהו טוב מהפיקאפ (כי בכל דבר יש משהו טוב..) ונמשיך בשלנו,

זה הג'יהאד שלנו. בעזרת אללה הLMS יופץ לכל הפורומים של הפיקאפ בישראל והתחום הזה יהרס או לפחות יהיה על שלב גסיסה..זה קרה כבר פה חברים! אנחנו הרוב! הכובעים מפסיקים להיות כובעים ומתחילים להבין את האמת! והאחרים??? INCEL4LIFE!!!

LMS זאת האמת ושאר הדברים זה שקר גס
    טיילר הולך להתעשר ולהעלים מס
    הכובעים הם חיבסים שמפיצים שקרים
    אך בסוף הכל מתפוצץ להם בפנים

"אני מכיר חנון בלי ידידות שמזיין" הוא אומר,
    יחיבס אומלל, כדאי מאוד שתוותר,
    הרי האמת הוכחה כבר מזמן
    אין לך כוסיות בלי מראה של דוגמן, או מספיק מזומן

גם קשרים עם הHIGH SOCIETY זה חשוב
    ללא כל אלה אתה יצור עלוב
    מי שמתכחש לזה מתכחש לאמת
    רודני הגבר מצה''ל לא משתמט!

אווווווו כובעים שקרניםםםםם כובעים שקרנים כובעים שקרנים כובעים שקרניםםםםם
    את השכל - הם מזיינים!

בעזרת אללה נעשה ונצליח.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:13.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כי הם אפסים הם ידעו בתוך התת מודע שלהם שהרי בתכלס אין להם סיכוי לזיין.
    אין מצב שאף כובע לא חשב בחיים "וואלה אפילו שאני מכוער אני יזיין מישהי - סתם על מי אני עובד?"

כל בנאדם פה בפורום שמכוער חשב ככה ועדיין חושב ככה וזה מה שמעצבן שאפילו שמביאים להם ת'אמת לפרצוף זה לא עוזר בגלל זה על הזין שלי הם אני פה בקשר רק עם החבר'ה שמחוברים למציאות ולא אלה שחושבים שבעזרת החצ'קונים וגישת אני הפרס הם יזיינו כל ראשון שני שלישי רביעי וחמישי

הם ידעו את זה בתת מודע, שהם לא יזיינו אף אחד כי הם לא נולדו לזיין. אין להם ת'גנים.
    אבל הם התכחשו כי היו להם פה ת'חברה שהביאו להם את כל תקוות השווא (ראה ערך: סניה), שאמרו שבעזרת כובע קסם ומשפטים של מי משקר יותר הם יצליחו לזיין.

ועכשיו כשהם עדיין יודעים את זה, והפעם אין להם תמיכה אלא יש אנשים שמחוברים למציאות ומנסים לחבר אותם, הם ברחו.

LMS 4 EVAH

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

חחחחח אתה הבן לאדן של הפיקאפ

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עכשיו בא לי לפתח דיון מעניין ביני לבין החבר'ה הLMSרים, הכובעים מוזמנים גם:

תתארו לי אדם מכוער, מה הן תכונותיו ואיך הוא נראה? אפשר להמחיש בעזרת תמונות. רצוי לפרט כמה שיותר על מנת להמחיש את הכיעור מהו.

(איך אני רואה את הפורום הזה הופך לMINI PUAHATE עם דיבורים על לסתות ותמונות של דוגמנים וINCEL, אני רואה את המהפכה)

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

זה לא קשור. אני בטוח שאותם "LMSרים" חשבו ככה גם לפני ההתפשטות.
    גם אני חשבתי ככה.. תראה את ההוא מלפני כמה ימים שהמליץ לו ללכת לפיתוח קול כדי להשתפר או אנאערף - מה זה אמור להיות?
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    חחחחח אתה הבן לאדן של הפיקאפ
    הולי שיט זאת אולי המטאפורה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי..

שמע טיילר עוד לא יצא לי להגיד לך
    אב נשבע לך, בחיי, שהקודי לן שלך דוחה את החיים
    הטעם שלך רע ומר אם אתה חושב שהיא PERFECT 10, כי ביקר לי שאפילו לא הייתי מאונן עליה
    הפרצוף שלה דוחה היא נראית מוכה
    אחת הפצועות קשה

תן לי HB10 חדשה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    עכשיו בא לי לפתח דיון מעניין ביני לבין החבר'ה הLMSרים, הכובעים מוזמנים גם:

תתארו לי אדם מכוער, מה הן תכונותיו ואיך הוא נראה? אפשר להמחיש בעזרת תמונות. רצוי לפרט כמה שיותר על מנת להמחיש את הכיעור מהו.

(איך אני רואה את הפורום הזה הופך לMINI PUAHATE עם דיבורים על לסתות ותמונות של דוגמנים וINCEL, אני רואה את המהפכה)
    בן אדם מכוער:
    בדר"כ האנשים המכוערים הם לא דווקא ביישנים וסגורים [לפי מה שיצא לי להכיר], אלא נדחפים והרבה אגו מזויף.
    הרבה "דאחקות" ובדיחות בינם לבין חבורת המכוערים אבל כשאני וחברים שלי עוברים לידם ומסתכלים להם בעיניים הם משפילים מבט ושותקים.
    בדר"כ הבנאדם המכוער יהיה רחוק מאינטרקציה נשית, כנראה בתיכון הוא ישב בפינה עם 2-3 חברים ודיברו על "מתי להתחבר למייפל סטורי".
    אני אישית מחבב מכוערים, לא כי הם מכוערים, אלא כי הם מספקים בידור.
    מה יותר כיף לראות מכוער ניגש להתחיל עם ידידה שלך באמצע הפארק כשנוזל לו ה"ביטחון המזויף" מהאזניים, כשהוא לא יכול לא לזוז לשנייה בזמן שהוא מדבר איתה, הוא נהיה אדום ועוד שנייה מרייר וגומר במכנסיים.

לפעמים הם מציקים כשהם מגזימים בנדחפות, פתאום חושבים שהם קשורים, אבל כל איום פיזי עליהם או מילולי של "סתכל איך אתה נראה יצור" ירחיק אותם.
    הכי אהוב עלי מה שעשיתי פעם לאחד בבצפר שממש חרפן אותי אמרתי לו "בוא בוא נעשה תמונה נעלה לפייסבוק" הוא ישר "לא לא" אמרתי לו "בוא מה אתה מפחד" הוא התקפל והלך ומאז כל פעם שראה אותי ישר הלך לצד השני.

תמונות בקרוב.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    שמע טיילר עוד לא יצא לי להגיד לך
    אב נשבע לך, בחיי, שהקודי לן שלך דוחה את החיים
    הטעם שלך רע ומר אם אתה חושב שהיא PERFECT 10, כי ביקר לי שאפילו לא הייתי מאונן עליה
    הפרצוף שלה דוחה היא נראית מוכה
    אחת הפצועות קשה

תן לי HB10 חדשה
    חחחחחחחחחחחחחח מישהו נכנס פה לפורנו קבוע
    קח:

ואם אתה אומר שזה לא מחרמן אותך וזאת לא השלמות עלי האדמות אתה גיי או שאתה נמשך לבחורות כאלה:

כי אם זה אכן המקרה, לכובעים יש אחלה פתרון בשבילך. מספיק סארג'ים ותזיין כאלה. הכוונה לשמנה עם הINCEL, כן?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    בן אדם מכוער:
    בדר"כ האנשים המכוערים הם לא דווקא ביישנים וסגורים [לפי מה שיצא לי להכיר], אלא נדחפים והרבה אגו מזויף.
    הרבה "דאחקות" ובדיחות בינם לבין חבורת המכוערים אבל כשאני וחברים שלי עוברים לידם ומסתכלים להם בעיניים הם משפילים מבט ושותקים.
    בדר"כ הבנאדם המכוער יהיה רחוק מאינטרקציה נשית, כנראה בתיכון הוא ישב בפינה עם 2-3 חברים ודיברו על "מתי להתחבר למייפל סטורי".
    מה יותר כיף לראות מכוער ניגש להתחיל עם ידידה שלך באמצע הפארק כשנוזל לו ה"ביטחון המזויף" מהאזניים, כשהוא לא יכול לא לזוז לשנייה בזמן שהוא מדבר איתה, הוא נהיה אדום ועוד שנייה מרייר וגומר במכנסיים.

לפעמים הם מציקים כשהם מגזימים בנדחפות, פתאום חושבים שהם קשורים, אבל כל איום פיזי עליהם או מילולי של "סתכל איך אתה נראה יצור" ירחיק אותם.
    הכי אהוב עלי מה שעשיתי פעם לאחד בבצפר שממש חרפן אותי אמרתי לו "בוא בוא נעשה תמונה נעלה לפייסבוק" הוא ישר "לא לא" אמרתי לו "בוא מה אתה מפחד" הוא התקפל והלך ומאז כל פעם שראה אותי ישר הלך לצד השני.

תמונות בקרוב.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו, תתאר לי את המראה החיצוני של המכוער. במה הוא מתבטא? מה עושה אותו מכוער? ואם בא לך תמחיש בתמונות...

בן אדם מכוער:

תמונות בקרוב.
    לא נכון
    כיעור היא תכונה חיצונית ופירטת פה תכונות אופי

אני מכיר אנשים רבים, שאינם נעימים למראה, אך בכל זאת יש להם ביטחון מה

כיעור הוא דווקא מתבטא בכו שאמרתי באי נעימות במראה החיצוני
    וזה נובע מ: אי סימטריה, חוסר פרופורציות, מיקום לא רציונלי , הזנחה יתרה וכד', וכל אלה באיזור הפנים ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

חחחחחחחחחחחחחח מישהו נכנס פה לפורנו קבוע
    קח:

ואם אתה אומר שזה לא מחרמן אותך וזאת לא השלמות עלי האדמות אתה גיי או שאתה נמשך לבחורות כאלה:

כי אם זה אכן המקרה, לכובעים יש אחלה פתרון בשבילך. מספיק סארג'ים ותזיין כאלה. הכוונה לשמנה עם הINCEL, כן?
    לא קבוע, בכל משתדל שלא
    אני לא אוהב להוציא זרע לבטלה שלא לשם פות

בכל מקרה, הגברת מהתמונה שהצגת פה משובחת פי כמה וכמה מהקודי לין הפצועה הזאת

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

בן אדם מכוער:

תמונות בקרוב.
    זה הייתי אני!
    איך אתה לא מתבייש לספר את זה פה ולהביך אותי ליד הentourage שלי ביאטצ'?!
    תן לי 3 סיבות טובות ללמה אני צריך להיצטלם איתך, מה מיוחד אצלך ששונה מכל השאר?
    ואל תגיד לי שאתה יפה כי יופי זה דבר נפוץ

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו, תתאר לי את המראה החיצוני של המכוער. במה הוא מתבטא? מה עושה אותו מכוער? ואם בא לך תמחיש בתמונות...
    אני אמחיש כאן מספר מכוערים:

המכוער עם הפוטנציאל [פוטנציאל מוגבל כי יש לו לסת מאוד רפויה ושפתיים מכוערות] אבל הוא יוכל להשתנות בעזרת הורדת משקפיים, גילוח, תספורת, הורדת חצ'קונים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה שאתה אומר בעצם זה שרק לאנשים שנראים טוב עם גוף חטוב יש סיכוי לזיין? ושמנים שלא נראים משהו אין?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect