נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אדריאנו ? נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt אפאלי ? עדיין לא, אמרתי שזה קשה (שווה 4 נק')
ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה" הביוגרפיה Gràcies-Pep Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Messi_King עדיין לא, אמרתי שזה קשה (שווה 4 נק') נראה לי כבר אמרו פה כל ששחקן נוכחי מברצלונה ... אפשר רמז ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt נראה לי כבר אמרו פה כל ששחקן נוכחי מברצלונה ... אפשר רמז ? שחקן הגנה
נכתב במקור על ידי Messi_King שחקן הגנה מארק מונייסה ?
סרג'י רוברטו?
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt מארק מונייסה ? נכתב במקור על ידי shine shoxs סרג'י רוברטו? לא.. חבר'ה, עוד רמז- השם הפרטי שלו מתחיל באות מ'.
מארק ברטרה?
נכתב במקור על ידי shine shoxs מארק ברטרה? כן! כל הכבוד.
נערך לאחרונה על ידי -Max-; 28-09-2012 בשעה 20:54.
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- סרגי רוברטו? נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt מרטין מונטויה ? נכתב במקור על ידי CRAISER זה לא אריק אבידל נכון? נכתב במקור על ידי shine shoxs מארק ברטרה? נכתב במקור על ידי .Dor. זה צ'אבי.. מי שימצא את התמונה המקורית יזכה ב-2 נק' כלומר התמונה האמיתית של זאת שטוטשה פה באתגר
נכתב במקור על ידי -Max- מי שימצא את התמונה המקורית יזכה ב-2 נק' כלומר התמונה האמיתית של זאת שטוטשה פה באתגר מיהו השחק בתמונה? עברו על כל שחקני ברצלונה.. ולא נמצא אחד כזה.
אני יודע באיזה משחק זה ואיזה שחקן זה אבל אני לא מוצא את התמונה
נכתב במקור על ידי .Dor. מיהו השחק בתמונה? עברו על כל שחקני ברצלונה.. ולא נמצא אחד כזה. ההודעה של עומר נמחקה בטעות, שקד צדק זהו מארק ברטרה נכתב במקור על ידי CRAISER אני יודע באיזה משחק זה ואיזה שחקן זה אבל אני לא מוצא את התמונה
נכתב במקור על ידי -Max- ההודעה של עומר נמחקה בטעות, שקד צדק זהו מארק ברטרה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי .Californication למה נתתם רק תמונה אחת וכבר הפסקתם? צטטו אותי כשממשיכים. נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צטטו גם אותי בבקשה נכתב במקור על ידי -Rivaldo- צטטו גם אותי נכתב במקור על ידי .Dor. . נכתב במקור על ידי CRAISER ? ממשיכים (בינוני - 2 נק').
נכתב במקור על ידי Messi_King ממשיכים (בינוני - 2 נק'). מונאס דאבור ואני זכיתי בנק' אחרי שהבאתי תמונה ?
חוקי הפורום