היא חברה של חברה שלו וחברה שלו לא נראת פחות רע ממנה!... הבן אדם משיג מלא כוסיות והוא מהעיר שלי.. מה תגיד ישמוק בתול ?!
היא חברה של חברה שלו וחברה שלו לא נראת פחות רע ממנה!... הבן אדם משיג מלא כוסיות והוא מהעיר שלי.. מה תגיד ישמוק בתול ?!
|
|
הוא בנאדם עם מעגל חברתי רחב.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל תותח אם הוא מביא כאלה על בסיס קבוע, היא יפה לאללה.
מה זה הספאם הזה חחח יסטלנים
ואני נראה טוב ומתלבש טוב ומשדר ביטחון עצמי מאוד מאוד
אתה זה שמזיין ת'שכל על זה שמכוערים כן יכולים לזיין
אתה פיקאפ גורו חי בבועה ש"אם תתלבש יפה ותלך בגב זקוף ותראה ביטחון" קיצר כל מה שאנחנו מסתלבטים עליו כאן כבר שבוע אז אתה תוכל לזיין.
התמונה שהבאת? אני שם כסף שזאת לא חברה שלו.
עלק גב זקוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מביא לך גמד מכוער שעיר כזה יצור הוא ילבש חולצה של בילבונג יילך עם גב זקוף וכוסיות יעופו עליו נכון?
קיצר חלאס לבלבל תביצים לך תפתח סטים
היי שמוק בתול ומכוער![]()
א. אני מאחל לך להגיע לשמינית ממה שאני הגעתי מבחינת בנות וכל מה שמסביב.
ב. זאת לא חברה שלו, זאת חברה של חברה שלו, שלא נראת פחות טוב ממנה, ואגב אם הגמד שעיר ומכוער נמצא במועדון עם ידידות כוסיות והוא מכיר שם אנשים ויודעים שהוא מכיר שם אנשים והביטחון שלו אמיתי, הוא יכול להשיג כוסיות
די נעלבת?
זה לא היה אישי פשוט מעצבן שעדיין אנשים כאן חיים בבועה.
לא נורא אתה צודק אתה הפיקאפ גורו . אתה תמשיך לחיות בבועה שיצורים כמו שפרסמת ישיגו כוסיות [אתה כנראה דומה לו], ואני אחיה בבועה שלי שנקראת "המציאות" שבה אני צוחק עליהם כשאני רואה אותם מתחילים עם בנות ברחוב בצורה כזאת נואשת עד כדי שזה נראה כמו אונס.
בקיצור אני עכשיו בדרך החוצה, אתה בטח תשאר כאן בפורום כי אין לך מה לעשות בשישי בערב חוץ מלשחק אותה מבין ובתכלס סתם מבלבל ביצים, אז תעבוד על הAA והביטחון והדומיננטיות שלך בחדר שלך בשישי בערב, זה ימשוך כוסיות על בטוח.
סלאמת' אני אקרא מה שכתבת כבר מחר אז אל תעלב אם אני לא עונה ישר.