http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
וואלה אף פעם לא הייתי, גם בקלרה לא רק ביאיא
מכוערים...יכולים לזיין....מכוערות.
גם אם תביא מיליון תמונות של שמנים מכוערים עם כוסיות,
זה לא ישנה כלום, זה לא אומר שהם מזיינים אותן.
לפי התגובות שלך אני רואה שאתה מתגונן,
תבין שאין לך סיבה להתגונן, אין לך סיבה להגן על המשפט המטומטם הזה:רק אל תזיין תמוח אחרי זה שמכוערים לא יכולים לזיין
- וזאת משום שאתה יכול לפתח לסת חזקה,
ולהראות כמו דוגמן.
כל אחד יכול, ובעבר הלא רחוק - לכל אחד היתה לסת שכזו,
בגלל הדיאטה הקשה לעיכול שהייתה לנו.
אז במקום להתגונן...פשוט תפתח לסת.
One Shot - One Kill
^
תגיד לי אחי מה מצב העמ''ש שלך?
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
חחחחחחחחחחחחחחחח בן אדם אתה חי בסרט אחושרמוטה... בזמן שאתה כל היום בפורום המסריח הזה עם 3 וחצי אלף הודעות.. אני מייחצן למסיבות מתקלט ומכין סטים של אלקטרו.. עלק נשאר בפורום.. אתמול הרמתי מסיבה ברמת ישי בניגוד אליך.. ואני ממש לא מכוער אל תדאג לי בנושא הזה .. פשוט כואב לי לחשוב שילדים קטנים מושפעים מהמירמור שלך
נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 29-09-2012 בשעה 19:23.
One Shot - One Kill
לא צריך לעניין לך ת'זיבי גם אם הייתי עם 1231231 הודעות, בפורום המסריח? אז מה אתה עושה פה?
קיצר "פיקאפ גורו" תחתוך עניין ולך תרים מסיבות ברמת ישי עם הסטים אלקטרו שלך תקפיץ ת'כוסיות שיימשכו אליך מרוב הביטחון שךךךך יתותח! תעשה להם קרוב רחוק מהספוט שך זה יהיה מטורף ייפלו עליך כמו זבובים
ועוד משהו קטן,
אתה רואה פה אזכור אליך בהודעה? אני כתבתי שיש לי חבר שהיה מכוער, ואתה ישר חושב שזה סיפור שקשור אליך.. מי הזכיר אותך פה בכלל?
נראלך שהוא מזיין חחחחחחחחחחחח
מכין סטים של אלקטרו כולה עושה מיקס בCUBASE או שהוא אפילו לא יודע מה זה, מפרסם על קיר של כל אחד מהחברים המאאגניבים שלו כי לו בעצמו אין כמעט חברים בפייסבוק, חושב שזה ישיג לו כוסיות, צפיות ושמיעות ותהילה ובסוף עוד 5 שנים הוא ישאל ת'עצמו "איך בזבזתי ת'זמן שלי על החרא הזה"
חחחחחחחחחחחח זה מהאלה שמפרסמים לך על הקיר ואז אתה מוחק מרוב בושה שלא יחשבו שהוא קשור אליך החסר לסת מכוער הזה..
אתה בטח מכיר כאלה.
לא סתם ציטטתי אותך כדי שתבין שאני מדבר אליך לא היה לי כח לחפש תהודעה המתאימה..
ואגב יש לך זיכרון סבתא כי באשכול הקודם שפתחתי על היחצנות אמרתי מראש שאני מאמין בLMS והכינוי נכתב הרבה לפני שהבנתי כמה דברים ואני בטוח שהרבה דברים מהפיקאפ הם חירטוט אחד גדול. אני סה"כ אמרתי שהמכוער ששלחתי בתמונה הוא אחד שמשיג הרבה בנות והוא לא עשיר או מפורסם.. הוא פשוט בנאדם חברותי בטירוף שיודע להתלבש.
נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 29-09-2012 בשעה 19:30.