קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] ידידה שאני רוצה איתה משהו
    על ידי wayers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-03-2012, 23:51
  2. עזרה | מישהי שאני עובד איתה (שבוע טוב :)
    על ידי neMANot בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-07-2011, 13:18
  3. [עזרה]מישהי שאני בקטע איתה הזמינה אותי למסיבת בריכה
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 11:14
  4. [התיעצות] מישהי שאני בקטע שלה הייתה עם מישהו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-12-2008, 18:15
  5. אפשר תוכנה שאני עושה איתה טראנסים וכו?..כמו E-JAY
    על ידי KingpiN בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 15:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

מישהי שאני בקטע איתה זרקה לי משהו שבלבל אותי היום, עזרה ? (16.10)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מישהי שאני בקטע איתה זרקה לי משהו שבלבל אותי היום, עזרה ? (16.10)

אז יש מישהו שאמרה לי שהיא בקטע שלי לפני כמה זמן, אבל היא פגועה עדיין מהחבר הקודם שלה (אני לא ריבאונד או מחכה), היחסים שלי איתה זה לא העניין.
    היום היה לנו שיעור ביחד והיא ישבה ליידי, קיצר יצא ששיחקתי חצי מהשיעור עם קליפס כזה שהיה לה בשיער (היא הורידה אותו).
    אחרי איזה חצי שעה היא אמרה לי "אתה יכול לשים לי את הקליפס בשיער ולאסוף אותו?"

חחחחחחח התחלתי לצחוק וישר קפץ לי בראש בענק (Gay Friend !), התעלמתי כזה ואז היא ביקשה שוב, עשיתי כאילו אני אוסף לה את השיער ואז דגדגתי אותה

היא אמרה לי: "מה קרה אתה לא בטוח בגבריות שלך?"

ת'אמת זה קצת בלבל אותי, מצד אחד אני יודע שהיא רואה אותי כהרבה יותר מידיד (אפילו רודפת אחרי הרבה), אמרתי לה בזילזול "כןןןן זאת בדיוק הסיבה" והיא לא אמרה כלום רק חייכה.

מה הייתי צריך לעשות חחח ? אני יודע שזאת נשמעת שאלה מפגרת כמו כל הגייז בתולי שפתיים פה אבל לא נתקלתי אף פעם בדבר כזה..

דעות ?

נ.ב

OverPowered, 5656561 ועוד נטחנים שבקטע של לסת, תענו לעניין או שלא תענו בכלל , תודה
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 29-09-2012 בשעה 18:05.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

היום חופש איך שיעור?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    היום חופש איך שיעור?
    חחחחח העתקתי את האשכול מפורום אחר, לא היה לי כוח לשנות.
    זה לא באמת משנה..

הא ואני יודע שזה משנה לך אז יש לי אחלה לסת ואני נראה טוב..
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 29-09-2012 בשעה 18:21.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי belikemike0 צפיה בהודעה
    זה לא באמת משנה..
    אני יודע שזאת נשמעת שאלה מפגרת כמו כל הגייז בתולי שפתיים פה אבל לא נתקלתי אף פעם בדבר כזה
    אתה צודק רק גייז נלחצים מכאלה שטויות אבל זה סבבה לגמרי כי לפעמים אהבה יכולה לחרפן בנאדם והוא ירצה לנתח כל דבר כדי לבדוק אם הבחורה רוצה אותו.
    קרה להרבה, חוץ מהקטע שקראת לי נטחן ויצאת בתול חיבוק אבל..

היה נחמדים לכבוד שבת :
    1. אתה נראה טוב?
    2. אתה לא צריך לנתח כל דבר שבחורה אומרת לך, זה נראה כאילו אתה חם לה על התחת והיא פשוט רואה אותך פלוס מינוס כזה, אתה מקדיש לה יותר מידי צומי , איך אני יודע? כי באת לפה כדי לנתח פאקינג משפט אחד שהיא אמרה לך.

בנות לפעמים זורקות שטויות כדי לעקוץ/להצחיק/סתם משעמם להן, אתה לא יכול לדעת אם היא רוצה לזיין אותך או לא בגלל משפט אחד.

גם ענית בציניות כמו שבדר"כ כאלה נלחצים עונים, עזוב אחי מה אתה חושב על GAY FRIEND או לא, לא בא לך לאסוף לה ת'שיער? תגיד לה "לא", היא תשאל למה תגיד לה "כי זה שלי מעכשיו".
    משם ת'יכול להתחיל צחוקים עד העולם הבא..
    הקטע פה שזה לא צריך לבלבל אותך ולא ת'ביצים שלך, אתה לפעמים גם זורק כאלה משפטים לבחורות אם לא שמת לב.
    סתם זורק משפטים גם לחברים כדי לעקוץ או להסתלבט - יש את זה גם אצל בחורות.

לא היית צריך לעשות כלום, היית יכול לצאת מזה קצת יותר טוב אבל בוא נגיד שאם בחורה דלוקה לך על התחת ואמרת לה בזלזול "כן זאת בדיוק הסיבה", זה לא משהו שיעצור אותה.

והכי חשוב - אל תזכיר לה את זה בחיים, זה יהיה ממש אסון.

חג שמח תקיים מצוות.

זה לא באמת משנה..
    אפאקספי במקרה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אתה צודק רק גייז נלחצים מכאלה שטויות אבל זה סבבה לגמרי כי לפעמים אהבה יכולה לחרפן בנאדם והוא ירצה לנתח כל דבר כדי לבדוק אם הבחורה רוצה אותו.
    קרה להרבה, חוץ מהקטע שקראת לי נטחן ויצאת בתול חיבוק אבל..

היה נחמדים לכבוד שבת :
    1. אתה נראה טוב?
    2. אתה לא צריך לנתח כל דבר שבחורה אומרת לך, זה נראה כאילו אתה חם לה על התחת והיא פשוט רואה אותך פלוס מינוס כזה, אתה מקדיש לה יותר מידי צומי , איך אני יודע? כי באת לפה כדי לנתח פאקינג משפט אחד שהיא אמרה לך.

בנות לפעמים זורקות שטויות כדי לעקוץ/להצחיק/סתם משעמם להן, אתה לא יכול לדעת אם היא רוצה לזיין אותך או לא בגלל משפט אחד.

גם ענית בציניות כמו שבדר"כ כאלה נלחצים עונים, עזוב אחי מה אתה חושב על GAY FRIEND או לא, לא בא לך לאסוף לה ת'שיער? תגיד לה "לא", היא תשאל למה תגיד לה "כי זה שלי מעכשיו".
    משם ת'יכול להתחיל צחוקים עד העולם הבא..
    הקטע פה שזה לא צריך לבלבל אותך ולא ת'ביצים שלך, אתה לפעמים גם זורק כאלה משפטים לבחורות אם לא שמת לב.
    סתם זורק משפטים גם לחברים כדי לעקוץ או להסתלבט - יש את זה גם אצל בחורות.

לא היית צריך לעשות כלום, היית יכול לצאת מזה קצת יותר טוב אבל בוא נגיד שאם בחורה דלוקה לך על התחת ואמרת לה בזלזול "כן זאת בדיוק הסיבה", זה לא משהו שיעצור אותה.

והכי חשוב - אל תזכיר לה את זה בחיים, זה יהיה ממש אסון.

חג שמח תקיים מצוות.
    מצוות אני לא אקיים, ואני לא מקדיש לה צומי אתה טועה, בחיים אני לא מתחיל שיחות (היא שולחת אסמסים כל הזמן), בבצפר היא תמיד מתחננת שאני אשב איתה (לא יוצא הרבה, אני נותן לה טעם של עוד) ואם זה לא מספיק היא אמרה לי שהיא רוצה אותי (במילים האלה) פשוט אז הייתי קצת טמבל, ומצטער על מה שאמרתי אתה אחלה בנאדם פשוט קצת הגזמתם פה בזמן האחרון עם הלסת והשטויות האלה חחחחח
    סבבה שצריך להראות טוב אבל לא צריך לעוף, לא חייב להיות בראד פיט..

ד"א: מה שכתבת בסוף.. מה לא להזכיר לה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אפאקספי במקרה?
    יאפ
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 29-09-2012 בשעה 18:26.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

מצוות אני לא אקיים, ואני לא מקדיש לה צומי אתה טועה, בחיים אני לא מתחיל שיחות (היא שולחת אסמסים כל הזמן), בבצפר היא תמיד מתחננת שאני אשב איתה (לא יוצא הרבה, אני נותן לה טעם של עוד), ומצטער על מה שאמרתי אתה אחלה בנאדם פשוט קצת הגזמתם פה בזמן האחרון עם הלסת והשטויות האלה חחחחח
    סבבה שצריך להראות טוב אבל לא צריך לעוף, לא חייב להיות בראד פיט..

ד"א: מה שכתבת בסוף.. מה לא להזכיר לה ?

יאפ
    אל תזכיר לה ת'מקרה הזה
    כאילו נגיד הכרתי מישהו שאם הוא היה נלחץ ליד בנות או משהו או חושב שאחת ירדה עליו הוא לא היה יורד או שוכח מזה הוא היה בא כזה כמו מפגר אחרי יומיים-שלוש אומר לה "תגידי שאמרת לי שאני לא בטוח בגבריות שלי רמזת שאני גיי???" וזה מראה על פאקינג חוסר ביטחון של מישהו שנלחץ מכל מילה שזורקים לו

תעבור הלראה לא קרה שום דבר, אתה לא יכול לשנות את מה שקרה פעם הבאה אתה כבר תדע איך להתנהג
    ו-וואלה מהדברים שאתה אומר עם הסמסים והבצפר זה מראה שהיא כן דלוקה עליך יש כאלה יגידו פה שזה התנהגות של ידיד נורמטיבי אבל זה לא, היא רוצה אותך.
    עכשיו תלוי מה אתה רוצה. שהיא תגיד לך שהיא אוהבת אותך וככה תלך על בטוח? [יכול לקחת זמן עד שהיא תגיד אם בכלל]
    או שלחכות קצת לאיזה יציאה טובה או מסיבה לקחת אותה הצידה ולהדביק לה נשיקה ולראות ת'זרימה? [כמעט בטוח שהיא תזרום]

ולא ענית איך אתה נראה. טוב או לא? בן כמה אתה ד"א?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אל תזכיר לה ת'מקרה הזה
    כאילו נגיד הכרתי מישהו שאם הוא היה נלחץ ליד בנות או משהו או חושב שאחת ירדה עליו הוא לא היה יורד או שוכח מזה הוא היה בא כזה כמו מפגר אחרי יומיים-שלוש אומר לה "תגידי שאמרת לי שאני לא בטוח בגבריות שלי רמזת שאני גיי???" וזה מראה על פאקינג חוסר ביטחון של מישהו שנלחץ מכל מילה שזורקים לו

תעבור הלראה לא קרה שום דבר, אתה לא יכול לשנות את מה שקרה פעם הבאה אתה כבר תדע איך להתנהג
    ו-וואלה מהדברים שאתה אומר עם הסמסים והבצפר זה מראה שהיא כן דלוקה עליך יש כאלה יגידו פה שזה התנהגות של ידיד נורמטיבי אבל זה לא, היא רוצה אותך.
    עכשיו תלוי מה אתה רוצה. שהיא תגיד לך שהיא אוהבת אותך וככה תלך על בטוח? [יכול לקחת זמן עד שהיא תגיד אם בכלל]
    או שלחכות קצת לאיזה יציאה טובה או מסיבה לקחת אותה הצידה ולהדביק לה נשיקה ולראות ת'זרימה? [כמעט בטוח שהיא תזרום]

ולא ענית איך אתה נראה. טוב או לא? בן כמה אתה ד"א?
    אני עוד חודש וחצי בן 17 (סוף סוף טסטטט)
    אני נראה טוב, שחקן כדורסל, חדר כושר, מטפח את עצמי ואחלה טעם בבגדים
    לסת ? חחחחחח אין לי תיאור לזה

ואני חושב אחרי החג (אני יעשה לה קצת רחוק שתתגעגע ותתחיל להתקשר כל יום כמו בחופש הגדול), אני אציע לה לצאת איזה יום חמישי (אין בשישי בצפר) לים, נצחק, נשתה קצת ואני אנשק אותה, אם זה לא הולך והיא שוב מזיינת ת'שכל אני חותך ממנה לגמרי, שתתפוצץ !

תודה על העזרה אתה עונה לעניין

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אני עוד חודש וחצי בן 17 (סוף סוף טסטטט)
    אני נראה טוב, שחקן כדורסל, חדר כושר, מטפח את עצמי ואחלה טעם בבגדים
    לסת ? חחחחחח אין לי תיאור לזה

ואני חושב אחרי החג (אני יעשה לה קצת רחוק שתתגעגע ותתחיל להתקשר כל יום כמו בחופש הגדול), אני אציע לה לצאת איזה יום חמישי (אין בשישי בצפר) לים, נצחק, נשתה קצת ואני אנשק אותה, אם זה לא הולך והיא שוב מזיינת ת'שכל אני חותך ממנה לגמרי, שתתפוצץ !

תודה על העזרה אתה עונה לעניין
    מה זה קרוב רחוק אחי תעשה מה שבזין שך עזוב ת'ספרי פיקאפ שה"מאסטרים" (=סטאס מאפ"י) כתבו
    זה נכון שבחורות רוצות יותר דברים שהן לא יכולות להשיג אבל היא כבר שלך למה להרחיק אותה? ההפך אתה צריך עכשיו להתקרב קצת יותר ממה שאתה אולי תתחיל שיחות וכאלה

תראה לי ת'זיין על שקבע וחקק בחוקי התורה ש"אם אתה מתחיל שיחות עם בחורה אתה לא תצליח לזיין אותה".

אל תסתמך על הבולשיט שכתבו פה במשך 25 שנה בפורום ונמצא בנעוץ
    תסתמך על המציאות, שזה אומר על הLMS.

בהצלחה צדיק שבת שלום.

תיישם שיטות של פיקאפ, זה עובד. ובכלל, אם אתה נראה טוב כמו שאתה אומר, זה יעבוד אפילו יותר טוב.
    משהו שחשוב שתדע ותאמץ לעצמך, זה בחיים לא להתרגש מדברים שבחורה תגיד לך, גם אם אתם מתווכחים ואתה טועה והיא צודקת, בחיים אל תעשה מזה סיפור ובחיים אל תקח ללב ואל תתרגש. שיהיה בהצלחה

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מה זה קרוב רחוק אחי תעשה מה שבזין שך עזוב ת'ספרי פיקאפ שה"מאסטרים" (=סטאס מאפ"י) כתבו
    זה נכון שבחורות רוצות יותר דברים שהן לא יכולות להשיג אבל היא כבר שלך למה להרחיק אותה? ההפך אתה צריך עכשיו להתקרב קצת יותר ממה שאתה אולי תתחיל שיחות וכאלה

תראה לי ת'זיין על שקבע וחקק בחוקי התורה ש"אם אתה מתחיל שיחות עם בחורה אתה לא תצליח לזיין אותה".

אל תסתמך על הבולשיט שכתבו פה במשך 25 שנה בפורום ונמצא בנעוץ
    תסתמך על המציאות, שזה אומר על הLMS.

בהצלחה צדיק שבת שלום.
    כן אבל אתה מסכים איתי שאם רק היא מתחילה שיחות, זה מוסיף עוד לזה שיש לה משהו כלפיי (לא אומר שזה אומר שהיא חרמנית עלי אבל הבנת אותי..)
    ובחופש הגדול אמרתי לה בפלאפון "אני אוהב אותך" כמו דבע, והיה לה מישהו, היא אמרה לי שאם הייתי מדבר/עושה משהו שבוע לפני היינו חברים בדוק ושהיא אוהבת אותי.
    היא נפרדה ממנו אחרי איזה שבועיים.
    ניסיתי שוב אחרי איזה חודש שהם נפרדו לעשות משהו והיא אמרה ש"היא פגועה ממנו עדיין, ושהיא תמיד הרגישה אלי משהו (גם לפניו)
    אני לא רוצה להיות דביק מדי, אם היא ממש תתגעגע אין מצב שהיא תסרב, לא רוצה להיות תקוע לה בתחת.

נ.ב שתי חברות הכי טובות שלה (אתה יודע שלישייה כזאת שתקועות אחת לשנייה בתחת כל היום), כל הזמן רומזות לי "תעשה צעד", "איפה חברה שלך?" ומדברות איתי עליה מלא, לא נראה לי שהן יעבדו עלי, הן ידידות שלי וגם כנראה מנסות לעזור לה חחח.
    ד"א היא נחשבת בשכבה ממש כוסית, יעני בשפה של הגייז פה HB9 חחחח

מה זה LMS ?

שבת שלום חיימ :*

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    תיישם שיטות של פיקאפ, זה עובד. ובכלל, אם אתה נראה טוב כמו שאתה אומר, זה יעבוד אפילו יותר טוב.
    משהו שחשוב שתדע ותאמץ לעצמך, זה בחיים לא להתרגש מדברים שבחורה תגיד לך, גם אם אתם מתווכחים ואתה טועה והיא צודקת, בחיים אל תעשה מזה סיפור ובחיים אל תקח ללב ואל תתרגש. שיהיה בהצלחה
    לא מתרגש, כאילו זה כן עשה לי משהו בפנים אבל אני לא מראה את זה אף פעם כלפי חוץ, עניתי בציניות והמשכתי הלאה.
    מה זה "שיטות של פיקאפ" חחחח ?
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 29-09-2012 בשעה 18:51.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

מה זה LMS ?

לא מתרגש, כאילו זה כן עשה לי משהו בפנים אבל אני לא מראה את זה אף פעם כלפי חוץ, עניתי בציניות והמשכתי הלאה.
    נו אמרתי לך היא רוצה אותך
    זהו
    LMS = LOOK MONEY STATUS

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני יודע שזאת נשמעת שאלה מפגרת כמו כל הגייז בתולי שפתיים פה אבל לא נתקלתי אף פעם בדבר כזה
    אתה טמבל? למה אתה מבקש יעוץ בפורום של גייז בתולי שפתיים?
    כנראה שאתה אחד מהם.
    OverPowered, 5656561 ועוד נטחנים שבקטע של לסת, תענו לעניין או שלא תענו בכלל , תודה
    הוכחה שLMS זאת האמת. אתה מנסה לדחוק את העניין של הסנטר לצד. מעניין למה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

כן אבל אתה מסכים איתי שאם רק היא מתחילה שיחות, זה מוסיף עוד לזה שיש לה משהו כלפיי (לא אומר שזה אומר שהיא חרמנית עלי אבל הבנת אותי..)
    ובחופש הגדול אמרתי לה בפלאפון "אני אוהב אותך" כמו דבע, והיה לה מישהו, היא אמרה לי שאם הייתי מדבר/עושה משהו שבוע לפני היינו חברים בדוק ושהיא אוהבת אותי.
    היא נפרדה ממנו אחרי איזה שבועיים.
    ניסיתי שוב אחרי איזה חודש שהם נפרדו לעשות משהו והיא אמרה ש"היא פגועה ממנו עדיין, ושהיא תמיד הרגישה אלי משהו (גם לפניו)
    אני לא רוצה להיות דביק מדי, אם היא ממש תתגעגע אין מצב שהיא תסרב, לא רוצה להיות תקוע לה בתחת.

נ.ב שתי חברות הכי טובות שלה (אתה יודע שלישייה כזאת שתקועות אחת לשנייה בתחת כל היום), כל הזמן רומזות לי "תעשה צעד", "איפה חברה שלך?" ומדברות איתי עליה מלא, לא נראה לי שהן יעבדו עלי, הן ידידות שלי וגם כנראה מנסות לעזור לה חחח.
    ד"א היא נחשבת בשכבה ממש כוסית, יעני בשפה של הגייז פה HB9 חחחח

מה זה LMS ?

לפי מה שכתבת אתה יכול להביא בא בקלות. תזמין אותה ותראה מה יהיה. זה שהיא עקצה אותך פעם אחת לא אמור להלחיץ אותך.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אתה טמבל? למה אתה מבקש יעוץ בפורום של גייז בתולי שפתיים?
    כנראה שאתה אחד מהם.

הוכחה שLMS זאת האמת. אתה מנסה לדחוק את העניין של הסנטר לצד. מעניין למה?
    הוא ביקש בלי זיוני שכל למה לעשות דווקא ילד קטן

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,502 | הודעות: 8,204,095 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect