קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כמה טיפים לאלה שלא יודעים איך להתחיל עם בנות :)
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-04-2011, 20:44
  2. סיטואציות שמנעו ממכם\ן להתחיל עם בנות\בנים
    על ידי Troy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 19:19
  3. להתחיל עם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-02-2007, 14:49
  4. להתחיל עם בנות...תנו שיטות!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 15:31
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 68

להתחיל עם בנות במסיבה - עמוד 4

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    לא סתם ציטטתי אותך כדי שתבין שאני מדבר אליך לא היה לי כח לחפש תהודעה המתאימה..

ואגב יש לך זיכרון סבתא כי באשכול הקודם שפתחתי על היחצנות אמרתי מראש שאני מאמין בLMS והכינוי נכתב הרבה לפני שהבנתי כמה דברים ואני בטוח שהרבה דברים מהפיקאפ הם חירטוט אחד גדול. אני סה"כ אמרתי שהמכוער ששלחתי בתמונה הוא אחד שמשיג הרבה בנות והוא לא עשיר או מפורסם.. הוא פשוט בנאדם חברותי בטירוף שיודע להתלבש.
    שוב, איך ת'יודע שהוא מזיין?

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אני לא יודע שהוא מזיין, אני רואה אותו מסתובב עם אנשים מהHIGH SOCIETY וכוסיות

הייתי שולח להומו הקודם את המיקס שלי עם ה50 אלף צפיות בפחות מחודש אבל אני פשוט לא יכנס עד ליוטיוב ויעתיק את הלינק רק בשבילו

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

לא סתם ציטטתי אותך כדי שתבין שאני מדבר אליך לא היה לי כח לחפש תהודעה המתאימה..

ואגב יש לך זיכרון סבתא כי באשכול הקודם שפתחתי על היחצנות אמרתי מראש שאני מאמין בLMS והכינוי נכתב הרבה לפני שהבנתי כמה דברים ואני בטוח שהרבה דברים מהפיקאפ הם חירטוט אחד גדול. אני סה"כ אמרתי שהמכוער ששלחתי בתמונה הוא אחד שמשיג הרבה בנות והוא לא עשיר או מפורסם.. הוא פשוט בנאדם חברותי בטירוף שיודע להתלבש.
    אז אני אומר לך שלא ואו שזיינו לך ת'שכל או שאתה מזיין לנו ת'שכל
    הבנאדם הזה הוא... עזוב אין לי איך לתאר ראית איך הוא נראה?
    וואלה אני לא אחד שעכשיו יירד על כל המראה שלו אבל הוא פקינג נראה כאילו הוא לא יודע מה זאת סכין גילוח, שוקל 20 קילו מעל הBMI התקני שלו, וPOTATO פייס שממש אבל ממש לא משדרים "אני בחור של כוס".
    אז או שהוא מצא איזה כוסית ברחוב והיה נואש להצטלם איתה
    או שהוא פגש חברה של חברה של ידידה שלו [שכנראה גם מכוערת]
    או שהוא ידיד הגיי שלה [יש הרבה מכוערים שהם ידידים של כוסיות כי הם חושבים שהם יצליחו יום אחד להשחיל אותן]

לדעת להתלבש זה לא נחשב
    זה כמו שמקס אמר, תשים על חזיר עניבה . הוא יהיה משהו אחר? הוא יהיה עדיין חזיר.
    אין לך מה להלחם בזה ככה העולם עובד, מכוערים - לא מכוערים.
    ואז יש תת קטגוריות של מכוערים שכן יכולים להשתנות וכאלה שלא
    ומתחת לזה יש עוד קטגוריות של מכוערים שכן יכולים להשתנות עד איזה גבול

ברור ש"לא תיכנס ליוטיוב ותעתיק ת'לינק רק בשבילי", זה מראה על כזה ביטחון עשית עלי DHV מטורף שיש לך ערך גבוה כי אתה שם זין על כל העולם ואתה כל כך מגניב ועסוק שאין לך זמן אפילו להעתיק לינק

ימכוער בטח הלינק שלך הוא הדף בית שלך ויש בו אולי 800 צפיות בלחץ וגם זה כי פרסמת על קירות בפייסבוק של אנשים כמוני וכמו הנורמליים שפה כדי שיהיו צפיות.

חלאס לחיות בבועה פשוט חלאס
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 29-09-2012 בשעה 19:35.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    לא צריך לעניין לך ת'זיבי גם אם הייתי עם 1231231 הודעות, בפורום המסריח? אז מה אתה עושה פה?

קיצר "פיקאפ גורו" תחתוך עניין ולך תרים מסיבות ברמת ישי עם הסטים אלקטרו שלך תקפיץ ת'כוסיות שיימשכו אליך מרוב הביטחון שךךךך יתותח! תעשה להם קרוב רחוק מהספוט שך זה יהיה מטורף ייפלו עליך כמו זבובים

ועוד משהו קטן,
    אתה רואה פה אזכור אליך בהודעה? אני כתבתי שיש לי חבר שהיה מכוער, ואתה ישר חושב שזה סיפור שקשור אליך.. מי הזכיר אותך פה בכלל?
    סתם שאלה .. מתי התחלתם עם העניין של הלסת ולמה ? והלסת משנה לך עוד דברים בפנים ?

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    סתם שאלה .. מתי התחלתם עם העניין של הלסת ולמה ? והלסת משנה לך עוד דברים בפנים ?
    דבר איתו הוא יסביר לך כל מה שאתה צריך
    http://www.iatraf.co.il/member.php?u=196782

וזה שלא ש"התחלנו עם העניןי של הלסת" .
    זה עניין החיים, זאת תורת החיים וככה העולם שלנו עובד.
    זה שפה עד עכשיו חיו בבועה של "אני הפרס" ו"תלך בגב זקוף" וככה תזיינו כל מי שתרצו זאת בעיה שלכם.

כמו ששמת לב אם אתה פה הרבה זמן, אתה לא זיינת אף אחת כתוצאה מהפיקאפ.
    צירוף מקרים? לא.

90% מהפורום הזה לא זיין אף אחת בעזרת הפיקאפ, יכול להיות שהם זיינו בעזרת האופי של עצמם בעזרת המראה, אבל סמוך עלי ש90% מפה לא זיינו כי הם פתחו במשפט "מי משקר יותר בנים או בנות".

בקיצור דבר עם הבנאדם שהבאתי לך הוא יסביר לך הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

וואלה אני לא אחד שעכשיו יירד על כל המראה שלו אבל הוא פקינג נראה כאילו הוא לא יודע מה זאת סכין גילוח, שוקל 20 קילו מעל הBMI התקני שלו, וPOTATO פייס שממש אבל ממש לא משדרים "אני בחור של כוס".
    או שהוא ידיד הגיי שלה [יש הרבה מכוערים שהם ידידים של כוסיות כי הם חושבים שהם יצליחו יום אחד להשחיל אותן]

לדעת להתלבש זה לא נחשב

ברור ש"לא תיכנס ליוטיוב ותעתיק ת'לינק רק בשבילי", זה מראה על כזה ביטחון עשית עלי DHV מטורף שיש לך ערך גבוה כי אתה שם זין על כל העולם ואתה כל כך מגניב ועסוק שאין לך זמן אפילו להעתיק לינק

ימכוער בטח הלינק שלך הוא הדף בית שלך ויש בו אולי 800 צפיות בלחץ וגם זה כי פרסמת על קירות בפייסבוק של אנשים כמוני וכמו הנורמליים שפה כדי שיהיו צפיות.

האמת שיש למיקס האחרון שלי 13000 צפיות והוא מלפני שבועיים, חחחחח עזוב אחי אני באמת לא יודע מה אני עושה פה אם האנשים שנמצאים פה מחפשים לעשות תרגילי לסת כמוך.

אני לא "פיקאפר" ולא מתיימר להיות, לא חסר לי בנות בחיים .. לפני שנה וחצי - שנתיים באמת היה חסר לי .. עכשיו בכלל בכלל לא

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

האמת שיש למיקס האחרון שלי 13000 צפיות והוא מלפני שבועיים, חחחחח עזוב אחי אני באמת לא יודע מה אני עושה פה אם האנשים שנמצאים פה מחפשים לעשות תרגילי לסת כמוך.

אני לא "פיקאפר" ולא מתיימר להיות, לא חסר לי בנות בחיים .. לפני שנה וחצי - שנתיים באמת היה חסר לי .. עכשיו בכלל בכלל לא
    סבבה בהצלחה בחיים נסיך, ובשביל הקטע אני לא עושה תרגילי לסת אני לא צריך אותם מהיום שנולדתי.
    אבל יש כאלה שכן ואנחנו כאן כדי להראות להם שהם לא חייבים להשאר חסרי לסת לכל החיים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני לא יודע שהוא מזיין, אני רואה אותו מסתובב עם אנשים מהHIGH SOCIETY וכוסיות

הייתי שולח להומו הקודם את המיקס שלי עם ה50 אלף צפיות בפחות מחודש אבל אני פשוט לא יכנס עד ליוטיוב ויעתיק את הלינק רק בשבילו
    יש לי הרבה ידידות מכוערות :\

בכל מקרה...תפסיקו לריב,
    בואו תיקחו את האיטלגנציה שלכם צעד אחד קדימה,
    תסלחו אחד לשני על הקללות המיותרות, ותעשו סולחה.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    יש לי הרבה ידידות מכוערות :\

בכל מקרה...תפסיקו לריב,
    בואו תיקחו את האיטלגנציה שלכם צעד אחד קדימה,
    תסלחו אחד לשני על הקללות המיותרות, ותעשו סולחה.
    לא רבנו זה היה דיון לכל דבר.
    ויש פה את הבחור שרצה להבין את העניין עם הלסת, הוא רצה ללמוד את זה. תפנה אליו.
    עוד אחד שיתחבר למציאות במקום לחיות בבועה זה כבר טוב.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע מי חרטטן ומי לא והאם השמן הזה מזיין או לא וזה לא מעניין לי תזיבי.

רק אומר לך משהו אחד לידע כללי "פיקאפ גורו" שהדברים לא איך שהם נראים לך מהצד. וגם לשאר האנשים פה.

שעצם העובדה שאתה נמצא ב"HIGH SOCIETY" (לגילאים האלה אפשר לקרוא לזה "היי סוסייטי", בכללי הם לא יותר מחבורת ילדים "מאגניבים" שלרוב מאבדים את ה"קסם" שלהם בצבא או אחרי צבא והופכים לINCEL לכל דבר, הכרתי מספיק כאלה) לא אומר שאתה מזיין משהו, בכלל.

הכרתי בתולים או סתם כאלה שזיינו אולי שיכורה אחת או 2 (לעומת הכובעים הבחורות היו דוגמניות אבל לעומת מה שהם מביאים זה לא חוכמה) שהסתובבו קבוע עם החבר'ה האלה שאתה כ''כ חושב שאם תסתובב איתם אתה תקבל בבום את כל הכוסיות והחיים שלך ישתנו. וזה לא הולך ככה. זה שהם לא נראים כאלה או לא משדרים את זה לא אומר שזה לא ככה. או שהם בכלל הומואים בארון. החיים מפתיעים ידידי.

רוב האנשים שנראים לך מה שאתה חושב לרוב לא כאלה בכלל. כנ''ל השמועות עליהם, ומה שהם מנסים למכור לך. זה חלק מה"פוזה" המפגרת שלהם שאם טיפל'ה תפתח תראש אתה תראה שהדברים לא כפי שהם נראים ממבט חטוף...

יש כאלה שנראים ילדים טובים ירושלים אבל עושים עסקאות סמים מתחת לאף של כולם ועושים מזה כסף לא רע בכלל.
    יש כאלה שנראים לך "היי סוסייטי" אבל חיי המין שלהם זהים לחיי המין של החנון מהשכבה שלהם.
    יש כאלה שלא נראים לך ב"היי סוסייטי" והם מזיינים יותר מכל ה"היי סוסייטי", בכמות ובאיכות. לא אגזים ואגיד מכוערים וחננות וכל מיני מעפנים כי זה באמת לא קיים, אבל רמז דק - אין להם יותר מ300 - 700 חברים בפייסבוק.
    יש כאלה שהם שקטים בבצפר ובסופש אתה קולט אותם מפיקים ראשיים של ליינים נחשבים בת''א, מתקלטים במסיבות וכו'

ברגע שתפסיקו לשפוט פה על מה ש"נראה לכם מבחוץ" ותפתחו תראש אתם תכירו אנשים שישנו לכם תחיים. כי רושם ראשוני זה אולי הדבר הכי קל לזייף כיום.

מה שבטוח פה הוא שכובעים לא מזיינים כוסיות. תתרחקו מהם, מהגישה שלהם ומקו המחשבה שלהם והכל יהיה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 29-09-2012 בשעה 20:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברור שזה חשוב איך הם נראים מהצד ומה הרושם הראשוני שהם נותנים... לפי זה הבנות מחליטות אם לזרום איתם או לא.. הבחורה לא יודעת אם הוא מזיין המון באמת או שזה חירטוט.. זה מה שהיא רואה אז לפי זה היא מחליטה.
    צריך פשוט להכיר הרבה אנשים..איכותיים.

יש המון אנשים שבקושי הכירו אותי בשיכבה ואני בטוח שחלק מהם חושבים שאני מעפן.. ( אצלנו יש רוב מובהק של ערסים מגעילים שלדעתם מי שלא ערס לא גבר) אבל זה לא מזיז לי החיים ממשיכים ואני מכיר אנשים חדשים שיודעים בדיוק מה אני שווה ועכשיו הערסים המגעילים נזכרים לשלוח לי הודעות בפיסבוק שאני יסדר להם פרוטקציה למועדונים וירשום אותם .. ואפילו ערס חוצפן אחד שראה אותי רוקד עם 2 כוסיות בא וביקש ממני להכניס את חבר שלו הערס שהמאבטח העיף (כמובן שנפנפתי אותו)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

וזה שהיא מחליטה ככה עדיין לא אומר שומדבר. היא לא צריכה להיות גאונה גדולה כדי להבין ברגע האמת עד כמה הוא מנוסה. יש דברים שאי אפשר לזייף.
    מה שכן, אנשים כאלה מועדפים על כובעים בכל פאקינג דבר כי כל דבר שמקשר אותך לכוסיות ועוד ידידות זה כבר טוב, אז באמת עצה לאנשים פה תפסיקו להסתובב עם כובעים ועם בתולים שכותבים פריקות בSHITTY ADVICE...

ואני הייתי בדיוק כמוך בבצפר אגב (רק שאותי כולם הכירו כי אי אפשר לפספס בנאדם כמוני וזאת הסיבה למה אני לא מפרסם את עצמי בפורומים למינהם של כובעים) ורוב האנשים שבאמת מקושרים בחיי לילה גם במצב דומה. חושבים שהם סתם רגילים כאלה לא משהו מיוחד..אבל שמגיע רגע האמת הלסתות שלהם נופלות. טוב נו, לפחות הם מפתחים לסת חזקה

וזה גם פועל לצד השני, אל תמהר לתת תמונות של אנשים שמסתובבים עם כוסיות ומצטלמים איתן בתור דוגמא כי הם יכולים להיות גייז (בארון או מחוצה לו), בתולים ויכולים באמת לעשות אורגיות איתן. כל עוד אתה מסתמך על שמועות ושקרים, אין לך בסיס לטענה שלך פה. אלא אם כן, הם במערכת יחסים או משהו או שראית אותם מתנשקים וכו'...כי לא קשה ליצור תדמית של "זיין".
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 29-09-2012 בשעה 20:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

חשוב לציין שלא כל מי ש"מקושר בחיי הלילה" מזיין כוסיות..
    ברמת ישי במועדון "המרפסת" אם אתה מכיר משהו שרץ חזק עכשיו המנהל צוות שם בן 21 והוא ממש במרכז חיי הלילה.. הוא לא נראה טוב והוא לא מזיין כוסיות.. הוא הולך על מכוערות.. ופעם אחת ידידה שלי נפנפה אותו ומאז הוא לא מכניס אותה ואת חברות שלה למרפסת .. חחחח פתטי אה ? מה שכן.. הוא מכיר הרבה אנשים ובנות.. אבל מזיין כוסיות? לא נראה לי ..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יש כאלה שגם מכוערות לא מזיינים, לאדע אם זה מבחירה או מחוסר ברירה אבל עדיין זאת הפואנטה.

יש דברים מעבר ל"להיות מקושר" שאחד מהם שהוא נורא קריטי זה מראה חיצוני. ואל תשכחו את הלסת שלכם!!!

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לדעת להתלבש זה לא נחשב

עזוב שטויות יופי זה דבר יחסי
    אתה מסכים שגבר שנראה 3 גם אם הוא מביא 5 יש פה משו?
    אותו דבר גבר 7 ובחורה 9

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect