קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 53

Thrive - עמוד 3

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    באתי להשקיע בתגובה על הסרט אבל ראיתי שבנאדם כבר עשה את זה

http://ukiahcommunityblog.wordpress....rian-bullshit/

בכללי אם יש לך טיפה רקע בפיזיקה אתה מבין מיד שהקטע על האנרגיה הוא בולשיט מוחלט, אם אתה רוצה בכיף אני ארחיב על זה

.
    אני כאן בשביל לשמוע!
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 29-09-2012 בשעה 19:38.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע, כל מה שקשור לאילומינטי מתקשר לי לסכיזופרניה. שאני אומר "אילומינטי" הדבר הראשון שעולה לי בראש זה מסומם סכיזופרן שעישן חשיש מקולקל וחושב שיש משהו שקובע לו את החיים.

שיש קבוצה של אנשים שמחליטים את הגורל שלך זה סוג של תירוץ ללוזרים אגב,

"שיט ניסיתי להתעשר ולא הצלחתי...זה כנראה בגלל שאילומינטי החליטו שאהיה עני לנצח יאללה אני מוותר הם חזקים ממני"

לא נשמע כמו סכיזופרן פרנואיד שאשכרה חושב שהעולם סובב סביבו?
    וגם נניח והם קיימים, הם לא ישחקו בקקי כמו "לקבוע גורל של כל בנאדם". ובטח שלא יתחילו להתקין צ'יפים על כל דבר שיוצא מהבטן של אמא שלו...

וכל האנשים ש"נעלמו ומתו" זה כי הם היו מסוממים מפגרים עם נטיות להתמכרות או מתוסבכים.
    מייקל ג'קסון היה מסומם שמת ממנת יתר.
    טופאק היה כושי מסוכסך עם כל העולם ואישתו לא פלא שירו בו.

ובכלל הם כולם קשורים לסמים ולכל החרא הזה אנלא מתפלא שהם מתים כמו זבובים. גם אם אילומינטי קיים הם לא צריכים להזיז אצבע בשביל שאיזה מסומם יהרוג את עצמו.

בחיית תחזרו לכדור הארץ ותפסיקו עם הסמים אחרת תגמרו כמו ה"גיבורים" שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 29-09-2012 בשעה 20:14.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    לאדע, כל מה שקשור לאילומינטי מתקשר לי לסכיזופרניה. שאני אומר "אילומינטי" הדבר הראשון שעולה לי בראש זה מסומם סכיזופרן שעישן חשיש מקולקל וחושב שיש משהו שקובע לו את החיים.

"שיט ניסיתי להתעשר ולא הצלחתי...זה כנראה בגלל שאילומינטי החליטו שאהיה עני לנצח יאללה אני מוותר הם חזקים ממני"

וגם נניח והם קיימים, הם לא ישחקו בקקי כמו "לקבוע גורל של כל בנאדם". ובטח שלא יתחילו להתקין צ'יפים על כל דבר שיוצא מהבטן של אמא שלו...

וכל האנשים ש"נעלמו ומתו" זה כי הם היו מסוממים מפגרים עם נטיות להתמכרות או מתוסבכים.

ובכלל הם כולם קשורים לסמים ולכל החרא הזה אנלא מתפלא שהם מתים כמו זבובים. גם אם אילומינטי קיים הם לא צריכים להזיז אצבע בשביל שאיזה מסומם יהרוג את עצמו.

תגיד כמה עולה כובע כמו שלך?
    אני שוקל לקנות אחד..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    תגיד כמה עולה כובע כמו שלך?
    אני שוקל לקנות אחד..
    http://lmgtfy.com/?q=%D7%9B%D7%95%D7...97%D7%99%D7%A8

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=727415
    מחקו את האפשרות הראשונה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אין פה שום קשר לשום דבר,אתה מתבסס על ש-ו-ם ד-ב-ר.

אתה פשוט זורק דעה לא מבוססת על שום דבר,ומצפה ממני להגיב לך בהתאם.

למה שלא תחקור קצת את הארועים?את מה שבאמת קרה?את ההוכחות?

אותי הכלכלה וכל נושא הכסף\בנקים עניין אותי ואני מתכוון לחקור אותו.

כנס לפורום קאוצ'ינג,אותו אשכול פתחתי שמה,תראה מה AAA פרסם,ותחקור.

ממליץ לך,במיוחד אם זה יכול לסתור לחלוטין במכה אחת את כל התאורייה ה LMS שלך.

כי אם מה שהם אומרים בסרט נכון,ואם באמת המשפחות העשירות שולטות בעולם,אין דבר כזה כוח,חופש או סטטוס.

והצ'יפים זה לא סוד,תבדוק את העניין בעצמך.

עריכה:חבל ש AAA לא מתכוון להכנס לדיון פה בפורום ספציפית,אבל הייתי רוצה שתקרא את מה שהוא כתב
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=885425

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אני כאן בשביל לשמוע!
    "אין ארוחות חינם"

בשביל לקבל אנרגיה, אתה צריך להחליף משהו קיים

לדוגמה אנרגיית השמש שהיא אנרגיה גרעינית גורמת להפחתה במסה שלה ( חוק שימור המסה-אנרגיה והשקילות ביניהם לפי איינשטיין )

ככה שאנרגיה אינסופית בחינם זה סקאם

תקרא על החוק הראשון והשני של התרמודינמיקה ועל חוק שימור האנרגיה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אין פה שום קשר לשום דבר,אתה מתבסס על ש-ו-ם ד-ב-ר.

אתה פשוט זורק דעה לא מבוססת על שום דבר,ומצפה ממני להגיב לך בהתאם.

למה שלא תחקור קצת את הארועים?את מה שבאמת קרה?את ההוכחות?

אותי הכלכלה וכל נושא הכסף\בנקים עניין אותי ואני מתכוון לחקור אותו.

כנס לפורום קאוצ'ינג,אותו אשכול פתחתי שמה,תראה מה AAA פרסם,ותחקור.

ממליץ לך,במיוחד אם זה יכול לסתור לחלוטין במכה אחת את כל התאורייה ה LMS שלך.

כי אם מה שהם אומרים בסרט נכון,ואם באמת המשפחות העשירות שולטות בעולם,אין דבר כזה כוח,חופש או סטטוס.

והצ'יפים זה לא סוד,תבדוק את העניין בעצמך.

עריכה:חבל ש AAA לא מתכוון להכנס לדיון פה בפורום ספציפית,אבל הייתי רוצה שתקרא את מה שהוא כתב
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=885425
    בנוגע למשפחות זה 200% נכון. כל הנושא של הכלכלה אמיתי כי וואלה זה מבוסס על משהו...

אבל מה? זה עדיין לא סותר את הLMS בשומדבר כי ההגדרה שלי לחופש היא קצת שונה מההגדרה שלך לחופש. כל מה שאני רוצה זה להגיע למצב שאני לא עובד יום אחד בחיים וחי סגנון חיים של הדוניסט עד המוות. זה בשביל "חופש". ומאות אלפי אנשים חיים ככה בכל רחבי העולם, למה שאני לא? אני הדוניסט לא אחד שמחפש לעשות מהפכות בעולם או לשלוט במשהו.

מה שבטוח שהאילומינטי לא קשורים לפה בכלום (ומי שחושב שהם עושים משהו כמו NEW WORLD ORDER הוא יותר סכיזופרן מסכיזופרן ושיתחיל לשקול טיפול תרופתי), ככה גם החייזרים וכל הבולשיט הרוחני. ואני מדבר בתור אחד שראה עב''מים ממש מקרוב אחרי מספיק חומרים בגוף.

וכל האלה שנעלמו תמיד היו מסוממים מפגרים או מתוסבכים. להאשים את אילומינטי במוות שלהם זה כמו להאשים אותם במוות של נרקומן מתחנה מרכזית או אחד בעל חוב לאלפרון. טופאק היה כושי מפגר, מסומם ומתוסבך. מייקל ג'קסון היה חולה נפש רציני ומסומם. ככה גם שאר האנשים שמתו וכולם מאשימים את "האילומינטי" בזה. אולי אם אני אקפוץ מהחלון ואמות אתם גם תאשימו את האילומינטי שהשתלטו עלי בעזרת הצ'יפ שהם יצרו ואמרו לי שאני יודע לעוף כי הם החליטו שאני "מסוכן מדי ויכול להפיל אותם"?

ועל הקטע של האנרגיה האינסופית אנלא אפתח תפה כי זה לא קיים בטבע. הדברים לא נוצרים מהאוויר סתם ככה, דבר גורר לדבר בכל תחום בחיים. הגוף שלך לא מפליץ בלי סיבה ואתה מדבר איתי על ליצור דברים מתוך כלום? נו באמת... אפילו על הטריפים הכי הזויים אי אפשר להגיע לחשיבה כזאת.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 02:30.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בנוגע למשפחות זה 200% נכון. כל הנושא של הכלכלה אמיתי כי וואלה זה מבוסס על משהו...

אבל מה? זה עדיין לא סותר את הLMS בשומדבר כי ההגדרה שלי לחופש היא קצת שונה מההגדרה שלך לחופש. כל מה שאני רוצה זה להגיע למצב שאני לא עובד יום אחד בחיים וחי סגנון חיים של הדוניסט עד המוות. זה בשביל "חופש". ומאות אלפי אנשים חיים ככה בכל רחבי העולם, למה שאני לא? אני הדוניסט לא אחד שמחפש לעשות מהפכות בעולם או לשלוט במשהו.

מה שבטוח שהאילומינטי לא קשורים לפה בכלום (ומי שחושב שהם עושים משהו כמו NEW WORLD ORDER הוא יותר סכיזופרן מסכיזופרן ושיתחיל לשקול טיפול תרופתי), ככה גם החייזרים וכל הבולשיט הרוחני. ואני מדבר בתור אחד שראה עב''מים ממש מקרוב אחרי מספיק חומרים בגוף.

וכל האלה שנעלמו תמיד היו מסוממים מפגרים או מתוסבכים. להאשים את אילומינטי במוות שלהם זה כמו להאשים אותם במוות של נרקומן מתחנה מרכזית או אחד בעל חוב לאלפרון. טופאק היה כושי מפגר, מסומם ומתוסבך. מייקל ג'קסון היה חולה נפש רציני ומסומם. ככה גם שאר האנשים שמתו וכולם מאשימים את "האילומינטי" בזה. אולי אם אני אקפוץ מהחלון ואמות אתם גם תאשימו את האילומינטי שהשתלטו עלי בעזרת הצ'יפ שהם יצרו ואמרו לי שאני יודע לעוף כי הם החליטו שאני "מסוכן מדי ויכול להפיל אותם"?

ועל הקטע של האנרגיה האינסופית אנלא אפתח תפה כי זה לא קיים בטבע. הדברים לא נוצרים מהאוויר סתם ככה, דבר גורר לדבר בכל תחום בחיים. הגוף שלך לא מפליץ בלי סיבה ואתה מדבר איתי על ליצור דברים מתוך כלום? נו באמת... אפילו על הטריפים הכי הזויים אי אפשר להגיע לחשיבה כזאת.
    האילומניאטי הרסו מעבדות בהם ניסו לפתח את ה free energy,הם היו בדרך לפיתוח לזה.אני חושב שאם פיצוץ נוצר מכלום(הביג באנג),יש אפשרות שגם תהיה לנו אנרגייה אין סופית.

התאורייה היא מיחזור האנרגייה,זאת אומרת,שאותה אנרגייה תלך במעגלים.

תדמיין עץ,שממנו אתה מייצר דפים,במקום לזרוק את הדפים,אתה ממחזר אותם למה שהם היו.רק שזה יהיה בקצב מהיר יותר.

הצ׳יפ זה לא בדיוק לשלוט עלייך,זה בשביל לאתר אותך לא משנה באיזה מקום בעולם אתה נמצא.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פיזית, זה לא הגיוני מה שאתה אומר.

יש לי עץ, יצרתי דפים, הדפסתי עליהם משהו ו...איך בדיוק הם אמורים לחזור להיות "עץ" או איך הם אמורים לחזור להיות אפילו "דף חלק"?

זה לא נתפס בצורה הגיונית אפילו.

לאדע, לא רואה סיבה שהמשפחות העשירות בעולם יתחילו לאתר כל מיני מסוממים וכושים מפגרים ויתחילו "להרוג" אותם כי הם אכלו יותר מדי פטריות לפני ההופעה שלהם והתחילו לשיר שירים מפגרים על הטריפ שהם עברו שהכיל את ה"אילומינטי".

מה האינטרס?? כאילו כל אחד כבר שמע על התאוריה הזאת ואף אחד לא באמת מאמין בה ונכתבו מספיק שירים עליהם ואף אחד לא מת. למה דווקא מייקל ג'קסון? למה דווקא קורט קוביין? למה דווקא אמי ווינהאוס, למה דווקא וויטני היוסטון למה דווקא טופאק?
    אני אגיד לך למה - הם מסוממים. הם היו אמורים למות מתישהו בגלל כל מה שהולך אצלם בגוף

פיזית, זה לא הגיוני מה שאתה אומר.

יש לי עץ, יצרתי דפים, הדפסתי עליהם משהו ו...איך בדיוק הם אמורים לחזור להיות "עץ" או איך הם אמורים לחזור להיות אפילו "דף חלק"?

זה לא נתפס בצורה הגיונית אפילו.

לאדע, לא רואה סיבה שהמשפחות העשירות בעולם יתחילו לאתר כל מיני מסוממים וכושים מפגרים ויתחילו "להרוג" אותם כי הם אכלו יותר מדי פטריות לפני ההופעה שלהם והתחילו לשיר שירים מפגרים על הטריפ שהם עברו שהכיל את ה"אילומינטי".

מה האינטרס?? כאילו כל אחד כבר שמע על התאוריה הזאת ואף אחד לא באמת מאמין בה ונכתבו מספיק שירים עליהם ואף אחד לא מת. למה דווקא מייקל ג'קסון? למה דווקא קורט קוביין? למה דווקא אמי ווינהאוס, למה דווקא וויטני היוסטון למה דווקא טופאק?
    אני אגיד לך למה - הם מסוממים. הם היו אמורים למות מתישהו בגלל כל מה שהולך אצלם בגוף
    כמה זמן אתה ישן רצוף?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

העניין של האנריגה בתיאוריה אפשרי, במציאות לא.והכוונה במיחזור היא לדוגמא אם תשתמש בחשמל כדי לחמם חדר, שבעזרת מכששיר ימיר את האנרגיה המחממת לחשמל, שיחמם את החדר. כך החדר תמיד יישאר חם ללא בזבוז אנרגיה. במציאות אי אפשר למחזר אנרגיה במאה אחוז, וגם אם כן, המחזור עצמו ידרוש אנרגיה. בקיצור, בלאגן.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    כמה זמן אתה ישן רצוף?
    8 שעות. לפעמים 12 אם יוצא לי ממש טוב.

שאר הזמן אני על המחשב (בשבוע האחרון לפחות, הולך להמשך ככה עוד תקופה) למעט חגים או סופשים שאני בחוץ.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 03:24.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect