|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
דוגרי הוא צודק חבר'ה
בגלל זה אל תביאו תמונות מהפייסבוק אני מחפש מהגוגל
כאילו בתכלס הסיכוי גבוה שאחד שמכיר אותו יגלה על זה, אפילו לא חבר, מספיק שהוא איתו בעבודה/בבצפר/בצבא הוא כבר יזהה אותו.
לא נעים לבוא למישהו "בונא אחי פרסמו תמונה שלך בתור דוגמא למכוער שאין לו עתיד ויישאר בתול לתמיד"..
ולגבי הדברים האחרים טוב לדעת שנשארתם שפויים, מכוער זה מכוער טיילר לא יודע למה אתה מבקש דוגמאות.
מה זה מכוער שיש לו פוטנציאל? מישהו שלא מתגלח לא מסתפר עם חצ'קונים ושיניים עקומות אבל מתחת לכל זה אתה רואה שיש לו גובה נחמד, שיש לו לסת חזקה, ואז אתה אומר לעצמך וואלה שהבנאדם יעבוד על עצמו יתגלח, יסתפר טוב, יעלים ת'חצ'קונים וישים גשר והנה יש לנו אלפא.
ברור שהוא לא יהיה MALE MODEL אבל הוא יהיה בין הממוצעים שבשבילו זה היה חלום.
לעומת זאת יש המון מכוערים שחושבים שהם MALE MODEL כי הם פותחים 1000 סטים ומקבלים 1000 דחיות, אבל העיקר ש"יש להם ביטחון" ושעם הזמן גם יבואו הכוסיות.
בולשיט ומרחם עליהם.
שומדבר מיוחד בתכלס.
פשוט שמבטיחים שאחרי סארג'ים, סדנאות, קורסים או מה שזה לא יהיה אתה תוכל להצליח "עם כל אישה", אז אני לוקח "כל אישה" כדוגמא. או לפחות את הנשים ש95% מהגברים יכולים רק לחלום עליהן והם לא יגעו בהן לעולם. וה5% שכן, לא יהיו כובעים זה בטוח. דוגמנים? אולי. עשירים? אולי. מפורסמים מהוליווד? יש מצב. אבל פיקאפרים? הצחקתם אותי.
בפעם האחרונה שבדקתי, כוכבות פורנו נחשבות כ"נשים". אולי בתאילנד זה שונה עם תעשיית הליידיבויז, אבל הן נשים משמע שהכובעים השקרנים מתיימרים להביא בחורות כאלה גם כן.
אבל אם זה מפריע לך, אני מוכן לעבור לדוגמניות של ויקטוריה סיקרט. מה לעשות שבשבילי 8-10 זה רמה אמיתית ולא מה שהכובעים פה משכנעים את עצמם שזה.
מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?
אתה נשמע כמו איזה קפיטליסט מוזר וקמצן שאשכרה כל מה שאכפת לו זה להשיג כסף. במה שונה מרדף כזה ממרדף אחרי כוס?
אתה וכל המוזרים עם הלסת מנסים לשכנע את עצמם ואותנו שזה שאין לכם זוגיות זה כי רק דוגמנים/ מיליונרים יכולים לזיין כוסיות. אז מה הטעם לשפר את עצמנו ולעבוד על האישיות שלנו? בוא נביא תירוצים למה לא שווה לנו לנסות בכלל וננסה להרוס לאחרים D:
בלי קשר, נכון, מכוער לא ישיג דוגמנית אלא אם כן הוא סלב/עשיר,ידוע. אבל חלאס לחפוררר, שיגעתם את השכל עם זה. די להתלהב כאילו גיליתם את אמריקה.
מאיפה אני מביא תשטויות האלה? מהמציאות שממנה אתה והחברים שלך שמקדישים את החיים שלהם לכוס אהבה או חרא אחר שלא נחוץ בכלל בחיים. ואז מתפלאים למה אתם "לא סוגרים את החודש" וואלה מעניין מאוד למה..כי אתם משריצים ילדים כמו ג'וקים וכל ילד זה המון המון כסף ובזמן שיש לכם משכורת של 5-10 אלף שקל וואלה אתם לא יכולים להרשות לעצמכם את זה. זה כמו שהומלס ירצה לקנות פרארי. יש דברים שוואלה צריך לממן.
ולשבת ברוטשילד ולעשן סמים עם עוד חיבסים בפעם האחרונה שבדקתי לא מכניס מליונים לבנק.
אני קפיטליסט קיצוני, זה נכון. ואני מעדיף להיות אחד כזה מאשר חיבס מפגר שאישתו צועקת עליו "יבן זונה אפס למה לא התחתני עם עשיר, אתה כלומניק ואנחנו במינוס ובחובות בגללך" ומשכנע את עצמו שככה החיים צריכים להראות.
אז אל תדאג לי ולזוגיות שלי תדאג לעצמך כפרה.
חוץ מהמשפחה שלי אנלא מכיר משפחה פה בארץ שהיא לא במינוס או בחובות או חרא אחר. אף לא אחת. מעניין מאוד למה...
אה ולפרוטוקול אנלא רודף אחרי כסף יותר מהשמוק הממוצע ואני לא מחפש להיות "ההכי עשיר בעולם" וכסף זאת לא בדיוק המטרה שלי בחיים אלא כלי נחוץ למטרה הזו. יש לי פשוט סדר עדיפויות טיפה יותר שפוי ואני קצת יותר קולט מה מתרחש סביבי בזמן שאחרים שמים תראש בחול.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 29-09-2012 בשעה 21:46.
גם אתם קוראים באשכול הזה את השורה הראשונה והאחרונה בתגובות פה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לצאת עם כל אישה זה שיווקי בלבד, אני בטוח שאתה מצטרף לקורס אתה לא מחתים את המנחה ל100 אחוז תוצאות או בדיוק לאותן תוצאות, לא בתחום הזה ולא בשום תחום. השאלה שלי היא האם לפי דעתך הסדנאות, הקרוסים וכל היציאות האלה לא משנות כלום? או שאחרי שאתה לוקח קורס כזה, אפילו לא קורס פשוט יוצא החוצה בעצמך לא ישתנה המצב או שכן? האם אחרי דבר כזה הסיכוי שלך להשיג בנות גדל או שנשאר אותו הדבר?
לא דיברתי על הקורסים דווקא, דיברתי על האמונות שהתחום הזה כולו מנסה להחדיר בך.
אין דבר כזה בנאדם שהתחיל רק לקרוא תשטויות של הפיקאפ ולא השתנה ב180 מעלות. ולא כל שינוי הוא טוב...כאן מדובר בהרס עצמי. גם אם היה להם סיכוי להצליח עם נשים איכשהו, הם הרסו את אותו הסיכוי עם התחום הזה.
באטרף פה המצב עוד משתפר.
תיכנס לאלפא ישראל או פורום כובעי אחר, כולם שם בגישה של "לא משנה איך אתה נראה וכמה כסף יש לך אתה יכול להביא כל אחת" וכשבא מישהו שפוי ומראה להם את המציאות הם כולם יוצאים עליו כמו חיילים. למרות שבפועל לאף אחד משם זה לא קרה והם שקרנים אחד אחד שמאמינים לשקרים של עצמם. אל תגיד שזה שיווקי כי אף אחד שם לא מנסה לשווק כלום. ויש אנשים שמאמינים לשטויות שהם כותבים שם ובסוף זה מתפוצץ להם בפנים וכשזה קורה אנשים יכולים להכנס לדכאון ואפילו להתאבד.
התחום הזה לא משנה כלום ואני אומר את זה ב100%. אם יש מישהו שבשבילו לקבל השפלות, מכות וצעקות ולעשות מעצמו צחוק על בסיס קבוע זה שווה את הכונפה שמפעם לפעם זורמת איתם, אז וואלה הוא מזוכיסט. ומה שיותר מצחיק זה שהם משכנעים את עצמם שאלה HB8-10 אבל שרואים תמונות כל מה שאני רואה אלה 2-6 ו7 בימים ממש ממש טובים שלהם. תענה לבד אם זה שווה תמאמץ.
התחום הזה זה 80% מאמץ ואפילו לא 20% תוצאה. צריך להיות אידיוט גמור בשביל לעשות את כל זה יותר מכמה פעמים (שזה מספיק כדי להבין שהם שקרנים) ועוד במשך שנים על גבי שנים.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 29-09-2012 בשעה 22:30.
אני לא מדבר על עכשיו להפוך את פיקאפ למקצוע שלך ולעבודה שלך ולכל החיים שלך, מי שעושה את זה מטומטם, אז כן פיקאפ נבנה על כל השטויות של השלבים והדברים האלה אבל למי שבאמת מפחד בהתחלה, לקבל את המסגרת הזאת זה עוזר, עזוב את זה שאחר כך הוא יקלוט שבכלל לעבוד לפי שיטה זה מטומטם וצריך לחיות פשוט את החיים שלך אבל לקבל את המסגרת הזאת ואת החיזוקים האלה שהיו שם ואת הכיוון זה כן יכול לשנות אותו, אז כן יש דברים שהטבע עשה ואין דרך לשנות אבל להתחיל לדאוג לעצמך ולהראות יפה יותר זה אפשרי, גם אם זה לא הרבה זה עדיין שינוי.
בנוסף עוד שאלה זה מה הבעיה שבן אדם יחשוב בגישה חיובית, סבבה אז מתישהו הוא יקלוט שעם בר רפאלי 2 הוא לא יתחתן או יזיין אבל גישה חיובית לרוב זה דבר מועיל, להיות פוזיטיבי זה דבר מועיל. להתחיל להגיד "אני בחיים לא אצליח איתה ואיתה ואיתה" זה פשוט חרא חיים, זה לא להנות מהחיים ורק לקטר (שזה מה שהרוב עושים שהם התחילו לקרוא שטויות בפיקאפ) במקום לנסות להצליח, הדגש הוא על לנסות.
אתה חושב שעדיף לבן אדם לחיות את החיים שלו במחשבה כל הזמן שהוא לא יצליח עם זו כי אין לו "לסת" או שהוא לא הכי יפה או אין לו סטטוס ופלוס בבנק אין לו.
כרגע?
אגב מה זה יפה? זה דבר סובייקטיבי, זה שאתה רואה דוגמנים ודברים כאלה זה גם סובייקטיבי זה מה שמנסים לשדר שיפה, אתה הולך לדיזינגוף ביום חמישי אתה רואה שם בנות שנראה לך שיש יותר פירסינג מעור ובנים אותו הדבר ובעניים שלהם כל אחד שם הוא משהו לא מהעולם הזה, לא ככה?
אני לא במינוס ולא המשפחה שלי, אז הנה כבר אתה מכיר.
סקס ואהבה זה כן דברים שנחוצים בחיים.
חבר, החלק הראשון בהודעה שלך - נכון לגמרי,
לגשת לבחורות ולהתנסות מבחינה חברתית בהחלט יכול לפתח באופי של הבן אדם ביטחון,
מה שיעזור לו בכל מני היבטים בחיים - אבל לא בהשגת בחורות(כפי שציינת כמובן).
בנוגע לחלק השני בהודעה שלך, אתה חייב לשנות את צורת החשיבה שלך בנוגע ל-מהו יופי?
ויותר חשוב - למה מאפיינים פיזיולוגים כאלה ואחרים נחשבים יופי?
למה בחורה עם חזה גדול, עור חלק ושזוף, לסת מרובעת וסנטר, גזרה מתאימה ועיניים יפות - נחשבת אישה יפה?
טוב אז דבר ראשון אתה נמשך לחזה,
משום שברגע שאתה תלקק את החזה של האישה,
ישתחררו הורמונים במוח האישה שיגרמו לה להקשר אליך רגשית.
וכמובן...אתה מעוניין בזה.
גזרה מתאימה?
כי אתה לא תזיין אישה ששוקל 120 קילו, נכון?
זה משהו לא טבעי, שסיכוייו לשרוד בטבע....נמוך.
לסת מרובעת וסנטר מביעים נטו שינוי של האישה,
אשר הפכה מילדה - לאישה בוגרת.
מן הסתם לא תקיים יחסי מין עם...ילדה.
מה אני אומר? לכל דבר יש סיבה,
וגם יש סיבה לכך שנשים נמשכות ללסת מרובעת והסנטר של הגברים.
בין אם תרצה או לא - ככה זה,
כל השחקנים המפורסמים ביצעו ניתוח להגדלת הלסת,
כל הדוגמנים בעולם - הם בעלי לסת.
למה שמציגי אופנה ירצו שאנשים ש"יפים סובייקטיבית",
יציגו את הבגדים שלהם?
הם לא, לכן הם בוחרים את האנשים שנראים הכי טוב "אובייקטיבית".
ועכשיו בלי בולשיט...
מה אכפת לך? תפתח לסת, כל הבנות ימשכו אליך, בר רפאלי תרדוף אחריך,
וזהו. מה ת'צריך לפתוח סארגים וכל מניי חרטות כאלה?
האמת המרה היא בעצם האמת המתוקה במקרה הזה,
במקום שהמציאות תקשה לך את החיים, היא עושה לך אותם קלים יותר.
למה להתנגד למשהו כל כך טוב?
One Shot - One Kill