חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
אני כרגע חי מסופש לסופש ובשאר הזמן אני מארגן "דברים" מהמחשב ככה שהפורום הזה עושה אותי פחות מחורפן מהתליך אלא יותר שמח.
אני קורא פה הודעות ואני נקרע מצחוק בין לבין שאני עושה את שאר הדברים.
ככה שאני פה תמיד כי אני על המחשב כמעט תמיד.
אם הייתי כמו הכובעים פה שמשחקים משחקים של חנונים הייתי מבין אותך, אבל אני לא.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 13:47.
דף לבן,השתמשת בו,ואז הלכת למחזר,והוא חזר להיות לבן.בגלל זה קוראים לזה מיחזור לא?
הסיבה שהם הורגים,מעלימים או משתיקים אותם זה בגלל ש...נמאס לי כל הזמן להסביר לך,לך תראה את הסרט.
אבל בקצרה זה כדי להמשיך לעשות כסף,ולא לגרום לדעת את האמת,אני מנחש שאתה מבין מה יקרה אם כל העולם יגלה מה באמת הולך.
והאנשים שמתו הן להם שום קשר לאילומינאטי,זה לא שהם באמת מחליטים על הגורל שלך.
הם פשוט יודעים מי אתה,איפה אתה,ואתה עושה בשבילם את הכסף.
גם המשוגעים שבבתי משוגעים לא באמת כאלה. הם גילו את האמת, ובגלל האילומינטי, סיממו אותם עם תרופות הרגעה וקראו להם בשמות כמו "משוגעים" ו"סכיזופרנים". למה??? כדי שלא נאמין להם!!
תחשבו על זה, הם מסוכנים לאילומינטי והם משתיקים אותם ומנדים אותם מהחברה על מנת שלא יספרו את האמת על האילומינטי.
זה הכל קונספירציה אנחנו המשוגעים! האילומינטי שיגע אותנו וברגע שאנחנו חושבים אחרת? משוגע אברבנאל+תרופות הרגעה, זריקות ואף טיפולים בעזרת שוק חשמלי!
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 17:55.